Új privát üzeneted érkezett!

Leo! Köszi a választ! udom, butaság állandóan ezt kérdezgetni, de hát a úgy izgulok! Ráadásul napok óta fáj a fejem, pedig nem vagyok fejfájós. :twisted:
Én évekkel ezelőtt egyszer kaptam Ergam cseppeket, de nem rémlik, hogy okozott volna bármit. Mit ír a gógyszer tájékoztató? Egyébként azóta is vérzel? Úgy, mint rendesen?
salha

Lányok! Ezt nem hiszem el: LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
salha

Sziasztok Csajok!

Leo!
Sajnálom :cry: Én már kaptam Ergam cseppet, nem azonnal hat nálam kb 1 hét után csillapította a vérzést és csak kicsi görcscsel jár.

Salha!
Minden elképzelhető, nálam a lombiknál amikor sikerült voltak tünetek, de most a spontánnál semmi az ég világon, csupán a szokásos mensi elötti terrorveszély :wink: =világ végehangulat.

Melinda!
Hajrá tüszők, ((de azért neked nem okoz nagy gondot a szurizás ugye :wink:))

Én ma úgy döntöttem itthon maradok, nem mentem melózni, vérezgetek, görcsölgetek, ha pihenek akkor sokkal jobban vagyok, nem akarok kockáztatni még ezt a hetet kell kihúznom aztán szabira megyek 3 hétre!!!!!

KépKép

Kép
keny

Keny,
vigyázz nagyon magadra!Tessék pihengetni!
Hát, azért magamat nem olyan könnyű szurkálni! :lol: :lol: :lol:

Salha,
megadrukkok mennek!
És ne keress tüneteket!
Ott vannak a babák, és kész!
Tessék elhinni!!!!!! :D

Leo,
cseppekről sajna nem tudok sokat! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Salha laptetőőőőőő igen ez mindig jó jel :lol:

Kugli 11 én megyek UH ra és ahogy számolom kb 19 körül kapom vissza a fagyikat. :)

Keny tessék pihenni pihenni, mióta van kicsi vérzés????

Leo én sose szedtem ilyet sajna nem tudok segíteni... :oops: , olyan jó lenne ha a természet megoldaná, meg kell oldania :!:

Mindenkinek küldöm a babaragacsokat, tüszőnövelőket, és lélekerősítőket++++++++++++++++++
pbj12

keny! Vérezgetsz????? Dokit hívtad? Meddig dolgozol? Nagyon vigyázz magadra! Ne kockáztass, ha nem muszáj!!!!!!!!
Neked már sikerült egy lombik?
salha

Sziasztok!
Péntek óta van vérezgetés, hol barna hol piros.Igen hívtam a dokit, ez belefér de pihenésre intett :!: Vigyázok a kicsire, nekem most mindennél fontosabb!

Salha!
Igen nyáron sikerült az első lombikom csak a 9.héten elvetéltem :cry:

Pbj!
Hajrá Eszkimók!!!!!

KépKép

Kép
keny

keny! Nagyon sajnálom! :oops: :cry:
Nagyon vigyázz a kis csodádra! PIHENJ!
salha

Keny drága+++++++++++++++nagyon, nagyon ++++++++++++++++++. A cisztáddal mi van?

babaimádó
Kép
babaimado

Keny,
pihi!Pihi!Pihi!
És millió babaragacs!

Pbj,
drukk az eszkimókhoz!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Keny - pihenj sokat! Piri monnnnyon le!
kuglica

[quote="melinda84"]A írta:melinda84rikon,
14én jössz uhura?
Hányra?
Én 10re megyek!Talizhatnánk! :wink:

Én is 10-re megyek!!!! :D De jó-de jó, végre én is megismerhetek innen a fórumról valakit!!!! :D
A piritől számítva, hányadik napon kellett szúrnod magadat?

Nati,
ez szupi!!! Együtt izgulhatunk, és "boldogíthatjuk" a Lányokat a kérdés-hegyeinkkel! :wink: :D

Kép
arikon78

Leo,
nagyon nagyon sajnálom!!! Ennél még a teljesen negatív is jobb. A csepp használni fog!!!!!!!!!!!
Ilyenkor mit mondanak, ez mitől van??

Keny,
hű, tessék nagyon pihenni!!!!!!!! Babásan kell férjhez menned, vigyázz magatokra!!!

Meli,
szuper, már a második napon vagy!!! Már nincs egy hét se és mész uhura, izgulsz??

Ari,
neked akkor hétfőn dől el, hogy pontosan mikor és hogyan tovább??

Pbj,
11-e már itt van, nemsokára!!! Gondolod, hogy olyan sokára kapod vissza??? most hányadik napon vagy???

Salha,
pihi és no para!!!! Baba ott van és ő is pihizik nyugiban!!! még egyet kell aludnod és utána már ha felkelsz jöhet a teszt!!!!!

Bols,
hogy vagy???

Baba,
és te?? jobb már egy kicsit?

A steviáról hallotta már valaki valamit? Vagy esetleg hasznájátok is???
Vendég

üdv!

Bols,
nagyonsoktapadószurok!! :wink:

Salha,
++++++++++++++
létezik. a 6+nemtudomnánynapos uh napján éreztem először vmit, ami addig volt, az semmi extra, bármi lehetett. :wink:

Melinda,
+++++++++++++++++

angel37

Tnati, én jól vagyok és erősen visszaszámolok és nagyon türelmetlen vagyok.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
szép estét.
Leo, affene, ez a legkevésbé jó verzió :( Kívánom, hogy mihamarabb és természetesen oldódjon meg a dolog.

Baba, elhiszem, h türelmetlen vagy, 15-e még jó sokára lesz.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Keny, te is vigyázz magatokra, még szép, hogy otthon maradsz :D

allegrobarbaro

Arikon,
de jó!De jó!
Már énis szeretnék megismerni valakit a fórumról! :D

Lányok!
Vagytok Iwiw-en?Elküldenétek a neveteket?Csak hogy arcot is tudjak kötni a nevekhez! :wink:
Köszi!

Nati,
igen, már a 2.nap!És nemsokára holnap reggel, és bökhetem magamat újra! :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Keny: jól teszed, hogy otthon maradsz! Minden rendben lesz!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(((((((((((Leo)))))))))) Remélem a természet megoldja!

Kalkata: taliii? :wink:

Bella: diéta megy?

Babim: cupp a kismaminak! :P

Melinda, Salha, Bols: +++++++++++++++++++++++++++++

Tnati: én vettem Steviát, de nekem nem jött be. Átadom szívesen az enyémet, ha gondolod.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kalkata,
most látom, hogy Te is K doktornőhöz jársz :P . Nektek mikor lesz a következő inszem???

Puszi,
az egyik bnőm candidás és a stevia port használja, ő szereti, szerinte nincs mellékíze. Én csak oldatot kaptam de nem szeretem, én érzek mellékízt... azért kérdeztem, hogy van-e valakinek tapasztalata... neked a por van vagy az oldat? Te miért nem szereted??? Pedig annyi jóóóót írnak róla!!!!

Hunci,
jobbulást a kis drágának!!!! Köszi a táblát, nekem nagyon sokat segít!!!!

Lányok, segítenétek nekem?? A laboromon az fsh 4 lett, 4,2 a határ, de szóltam K doktornőnek, hogy nem magas az a babához és írt L-Thyroxint, 50 mg-osat, napi egyet. Most próbálok jódos vizet beszerezni, hátha az is segít. Az ft3 és az ft4 az tökéletes. Nyárom meg az fsh is 1,4 volt.
Szerintetek ezt mennyire kell komolyan venni, élethosszig szedni a gyogyit. mert erről még nem volt szó...

És bár nem diagnosztizálták az IR-t nállam, pár napja a dokim javaslatára szedem a metet is, mert diéta ellenére se sikerül fogynom... a szopi alatt jópár kiló feljött az amúgy se csontkollekciós kis testecskémre.. :oops:

Baba,
örülök, hogy jól vagy s látom már "csak" 7 nap az első uhuig :P . PIhizz sokat te is!!! Dolgozol???
Vendég

Nati,
szerintem a TSH-d lett 4, a pajzsmirigy hormon. Én elmennék endokrinológushoz a helyedben. A metforminnal dettó, menj el terheléses vizsgálatra, a nem fogyásnak számos oka lehet, azért ez nem olyan bogyó, mint a C-vitamin.

allegrobarbaro

sziasztok!

Leo :(

Keny, fekvés drágám!és nem lesz baj.

Baba, jó olvasni, hogy veled minden ok!

Salha++++++++++++!

Bols drukk!

Stiviából "bogyósat " vettem, tűrhető, pici mellékíze van.

Nekem ma meglett pár leletem,de rengeteg adat nincs még meg.
Ellenben a terheléses cukker+inzulin megvan, bár hiányosan. :evil:
cukor 0perc: 5.4 , 120perc: 4.2 ( a 60 percesem nincs meg)
inzulin 0perc: 11.8, 60perc: 146.1 :shock: , 120perc: 37.1

Ebből arra tudok következtetni, hogy curvára nem ehetek csokit és társait,semennyit se! hanem nyammoghatok a teljeskiőrlésű pékárukból, azokból is keveset,kimérve.
Ha az mm-ben csinálták volna a 0 és 120 percest, még ujjonganék is, de így........ szóval mindenkinek ajánlom a 60 percet is megnézetni.
tsh 2.57 , ez több lett, mert 1.5 volt korábban.
II alvadási faktor 120%, /ez 130-ig jó/ így mellé írták,hogy informatív!
fsh,lh,prolaktin okés
ösztradiol 722, ez kissé magas.( max 607)

egyenlőre ennyi. :?
nani72

Alle,
persze, persze, a tsh lett 4.
Készülök terhelésre menni, csak senki nem akar beutalni, ezért most boltolok a laborossal... holnap megyek körzetihez beutalókért, aztán pénteken böketem magam.
Vendég

Nati: oldatban van nekem, és sztem förtelmes a mellékíze.
TSH 1 alatt lenne tökéletes.

Nani: de szépen haladsz!
Ez az inzulin így nem jó? Én azt gondoltam, hogy cukros étel után normális, hogy felmegy az inz.szint, csak az baj, ha nem megy le aztán. Ezek szerint rosszul gondolom?! :roll:

Hunci: köszi a táblát. Nálam aktualitás, hogy januárban fagyi lesz. A problémánál meg plusz infó, hogy extra hosszúak petevezetékek. Köszi.

Kép

Kép

*puszedli*

Huncika, jó a tábla így is!
Csak arra kérlek ( újra), hogy esetemben javíts át 3.Lombikra, mert még mindig 34 .lombikra készülök a listán. :shock: :lol:
nani72

Puszi, felugrik terhelésre az inzulin ,de nem ennyire. :? ( 24-ig jó)

Viszont a 120 percesnél elégedett volnék a 37-tel, mert a lombikot 40 alatt simán engedik.
Bejelentkezem Tűűhöz vizitre.
nani72

[quote="nani72"]H írta:nani72uncika, jó a tábla így is!
Csak arra kérlek ( újra), hogy esetemben javíts át 3.Lombikra, mert még mindig 34 .lombikra készülök a listán. :shock: :lol:

:oops:

bocsánat, na ez az amikor két helyen van a rendszer és ide-oda küldözgetem őket.
Vendég

[quote="allegrobarbaro"]N írta:allegrobarbaroati,
szerintem a TSH-d lett 4, a pajzsmirigy hormon. Én elmennék endokrinológushoz a helyedben. A metforminnal dettó, menj el terheléses vizsgálatra, a nem fogyásnak számos oka lehet, azért ez nem olyan bogyó, mint a C-vitamin.

Egyetértek minden szóval.Nati, endokrinológus minél hamarabb!
Vendég

Nani, nem ujjongnál az MM-ben sem, mert a 0 perces cukor nem valami fényes, és ennek az ellensúlyozására lett a 60 oerces inzulin magas,és a magas inzulin tudta csak levinni a cukrod.Ha nem lett volna 60 perces inzulin, akkor is lehetett volna tudni, hogy az magas a fent vázolt okok miatt.

Az inzulinnál az a lényeg Puszi, hogy ha magas a cukor és rossz az inz termelés, felhasználás akkor a szervezet nyomatja az inzulint a cukor csökkentésre.Nem véletlen hogy kell nézetni cukrot is, mert sok mindent kimutat.Ha elég az inz akkor 120 percre lecsökken, ha nagyon nem elég akkor fent tartja és magas lesz a 120 perc és csak 150 vagy tönn perc után tud visszaállni, mert egyszerűen sok inz kell a cukor bontáshoz és nagyon faramuci mert sok inz kell hogy lebontsa de a sok inz roncsolja a hasnyálmirigyet, az rontja a cukrot, még több inz kell stb ördögi kör.

És nem szabad elfelejteni, hogy akinek meg túl alacsony a cukra de jó az inz-ja nem jelenti azt, hogy minden oké, mert a túl alacsony cukor csökkent glükóztoleranciát jelent, ami gyorsan visszájára tud menni.

és van az, amikor cukor jó, ekkor nőgyógyász aszongya, asszonyom, semmi baja, de inz-t nem néz, holott magas.Ez azért van mert nem erős az ir, de pont annyira van már, hogy a kevésbé megemelkedett azaz tökéletes cukor leviteléhez már több inz kell de még nem romlott el a rendszer, nem nagyfokú az ir.

Mind3 esetben kell endokrinológus.
Vendég

Hunci: köszi. Nem mondom, hogy minden mondatodat értem, de ez az én hibám. De talán én a 3. csoportba tartozom. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok! Eddig bírtam: a teszt negatív! Úgy érzem,hogy megszakad a szívem!
salha

Salha.. ET + hányadik napon vagy?
kuglica

Kuglica! ET+13. nap, ez már ki kéne mutatni!
salha

LÁnyok,
köszi az infót cukor, tsh és ir ügyben!!!! Igyekszem utánajárni!!!!

Salha,
szőrnyen sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elhiszem, hogy kivagy!!!!! sok sok léleksimi Neked és erő a jövőhöz!!!!
A tábliban nem találtalak, így nem tudom, hogy ez hányadik volt??

Puszi,
köszi, de folyadékom nekem is van és én se szeretem :twisted: . pedig nagoyn bíztam benne. Az édesítőket nem szeretem....
Vendég

MÉg egy kérdés...

fogigátlós hónapban lehet hormonokat nézni vagy nincs értelme??? mert nekem napokon belül az jön :shock:
Vendég

Salha, ezt nem hiszem el! :cry: :cry: :cry:

Ez az utolsó (5.) támogatott lombikod volt?

Ölellek!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

bols! Igen, a utolsó, 5. lombikom volt!Kegyetlen büntetést rótt a sors rám! Nem akarom elhinni!
salha

Salha, mégegyszer:hány nap telt el et óta? Hány naposakat kaptál vissza és hány órás vizelet volt?

babaimádó
Kép
babaimado

Salha, drága!!!
Kimondhatatlanul sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Ölellek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nati,
szerintem nincs sok értelme fogigátlós ciklusban hormont nézetni!
De neked van friss laborod, az jó lesz, hidd el!
Drukk, hogy piri hamar odaérjen, és kezdhesd a gyogyit!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok,

Nani
és ami még baj és felhívta Rencz doktornő az MM-ben nekem is a figyelmemet, hogy
"cukor 0perc: 5.4 , 120perc: 4.2 ( a 60 percesem nincs meg) "

a 120 perces cukrod eredmnyének nem alacsonyabbnak kéne lenni, hanem kb. 1,5-el nagyobbnak.

Nálam is ez már baj volt a 2008-as leletemnél, csak nekem ott meg az IR-t nézte csak az orvos és akkor ugye nem kértem külön konzultációt.
Vendég

((((((((((((((((((Salha))))))))))))))))))))))))) nagyon sajnálom :-(
leo50

baba! ET+13. napon vagyok, 3 naposakat kaptam vissza. A vizelet pedig a második volt, kb. 1/2 8-kor.
salha

Vegyél egy jó tesztet és 2 nap múlva még próbáld meg. Addig ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

baba! Persze,meg fogom ismételni, de már nem hiszek igazán!
salha

(((Salha))) ölellek, de azért még ne add fel! tesztelj később, vagy menj vv-re az intézetbe.

Hunci,Bella, kösz az infókat.
Tudom ,hogy nem lettem tökéletes, de azért is örülök kicsit, mert annó sokkal szarabb volt minden.

Az éhomi cukorról meg azt gondolom, hogy jó az 5.4.
10 évvel ezelőtt a laborok 6-ig tartották jónak az éhomi cukrot. Majd levitték 5.5-re, mostanság már 5.0 -ig jó.
Néhány év,és már 4.valamennyi lesz. :?
Ez is csak üzlet.
nani72

Salha!
Még ne add fel!Nagyon szorítok, hogy sikerüljön, vér még nem folyik :!:

Bols!
Neked is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba!
Mizu?Láttalak a másikon :wink: Már csak 6 nap és megláthatod a Csodát :lol:

Én meg itthon hempergek, csökkent a vérzés most inkább csak barna :roll: Az idén már nem dolgozom :D

KépKép

Kép
keny

Sziasztok,

Baba, már "csak" hatot kell aludni :wink:
A Meforált csökkentsd, sajnos vannak olyan kismamik, akik egyáltalán nem bírják szedni. Nálam a hasmenés tipikus kismamis tünet volt, pont emiatt :wink:

Keny :lol: Gratulálok !!!
Vérzésre anno Rutascorbint is szedtem, hátha neked is segítene, kérdezz rá !

Leo, sajnálom nagyon ami veled történik ! a legrosszabb, hogy még mindig nincs vége, tudom milyen nagy teher ez ilyenkor :cry:
Az Ergam cseppektől én sem görcsöltem. Kitartás és remélem hamarosan újra drukkolhatunk neked !

Salha, sajnálom a negatív tesztet, kitartás, hátha csak egy kicsit lusti a bébi !!!!

Tnati, Stevia boaaaa, oldatban próbáltam, de iszonyat mellékíze volt. Ez van, cukrot egyébként sem használom, csak süteménybe, amiből max 1 kockát eszek. A teákat évek óta ízesítetlenül fogyasztom.
A TSH 3 felett mindenképpen kezelendő, ha babát szeretne vki. Én is csak azt tudom javasolni, keress fel egy endo dokit. Egyébként PCOS/IR esetében gyakran magasabb a TSH :?

Huncikám, nem tudom hol láttam rólad képed, de el kell mondanom, bombanő lettél !!!! Nagyon nagyon jól áll az egyébként is szép arcodhoz a leadott sok-sok kiló ! Példás amit véghez vittél ! Puszillak

Üdv,
Niki
mniki

Mniki, Tűű doktor azt mondta, jó ez így, úgyhogy nem csökkentem.Néha rossz csak mostanság.

Keny, örülök, hogy jobb.Én jól agyok, csak persze aggódok, tudod.

babaimádó
Kép
babaimado

Salha, hinned kell, amig nincs vér :!: Lusti baba később ágyazódik :wink:

Baba, örülök hogy jól vagy! :D +++++++++++++++++++++++++

Keny, pihizz sokat, ha csak barna, az már jobb! ++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Baba :)
Akkor ezek szerint nem gáz a hasmenésed,
Nekem is Tűű mondta anno, hogy hagyjam el, de az jó, ha Te tovább bírod szedni.
Még a szabim alatt is eszembe jutottál :lol:
mniki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?