Új privát üzeneted érkezett!

Amúgy ez most komoly hogy összesen csak 7 hozzászólás volt az enyémen kívül???? :shock: Mi történik itt?????

Petra!
4:29-kor mit kerestél itt? :lol: Vagy mennyi az időeltolódás?Jól gondolom, hogy Kanadában vagy :?: :roll:

hajni...
Budaörs

Hajni! Nekem mindkettőt ingyen adták, és indoknak elég volt, hogy babát akarunk.

Petra! Akkor drukk újra a vv-hez!
HAVAT ÉN IS AKAROK!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Hajni,eljen a kocsi,konnyen megszokja az ember a jot. :)

Lucuzs,neked mikor lesz vv eredmeny?

Igen Kanadaban elunk,Edmontonba.
Hat az idoeltolodas, -8 ora. Mikor otthon reggel 4 akkor itt van este 8. Kicsit rossz mikor anyuekkal,mamaekkal akarunk beszelni ugy kell ossze egyesztetni.
Most itt keson jott a ho,de most egyszerre sok.
Kuldok nektek havat!!!! :) Talan innen 1 het es oda er! :o
Szeretem a havat, szep feher karacsonyt! :)
De a hideget nem szerettem es jovo hetre azt mondannak. -20,-29... :? Mondjuk itt mas,mert rengeteget sut a nap, es nem olyan itt ez a hideg,mint ha mondjuk otthon lenne ennyi.
Bocsanat kicsit sok lettem... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára paszicsnyek 2009.12.05 16:39-kor.

Kép
paszicsnyek

Sziasztok!

Bocsi, nem vesztem el, csak lusta disznó voltam, na jó meg vagyok is. Olvasgattalak benneteket, de mivel nálunk nem történt semmi extra, lusta voltam írni. Mégegyszer bocsi. Tudjátok hogy van, már az is baj, ha az embernek túl sok ideje van. S hát én nagyon ellustultam :oops:

Üdv az újaknak!

Aisha!
Gratulálok az 5. házassági évfordulótokhoz!!!

Kacsi!
Gratulálok a kinevezéshez!!!

Petra!
Várjuk a havat, amit küldesz, de szerintem, mi nem ragaszkodunk a -20 fok körüli hőmérséklethez, nekünk a negyede is elég lesz! :D

Én is kétségek között tengődöm, mármint a H1N1 védőoltást tekintve, nem tudom mit tegyek. Én is ellentmondásokba ütköztem.
Mit hallottatok, a környezetetekben oltatják magukat a kismamák, esetleg valaki köztetek már beadatta?
jucus80

Jucus,

én is hasonlóan gondolkozom. én most azt mondom, hogy biztosan nem fogom beoltatni magam. ugyebár 1év alatti babáknak nem lehet beadni. akkor a magzatnak használ?
én úgy gondolom, nincs rendesen kikísérletezve. ki van mutatva, hogy a magzatra milyen hatása van, lesz?
babócánk így sok mindennek ki van téve a 9 hónap alatt, nem hiszem hogy hiányzik neki még egy ilyen lórúgás.

Kép
gota79

Meli! Akkor holnapra drukk az első szurihoz! Te adod be, vagy beadatod?
És akkor hétfőtől tényleg táppénzre mész? Mintha ezt írtad volna régebben...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem voltam, 3 nap 12órát dolgoztam.Ma reggel jöttem haza, és jelentem, többet nem megyek dolgozni! :D :D :D
Végig táppénzen leszek!
Védőoltás: nekem a munkámból adódóan ingyen beadták volna, de én akkor sem engedtem volna meg, ha fizettek volna érte!Szerintem csak felfújják ezt az egészet!

Lucuzs,
szeded már a clostyt, ugye?Hányadik nap?Mikor mész uhura?Drukkolok, hogy szép tüszikéid legyenek!
Én holnap kezdem a szurit.Holnap még csak 1fajtát szúrok, keddtől már 2-t!
Szerintem én adom be magamnak! :roll: De majd még meglátom.Lehet megkérem anyukámat! :D

Kacsi,
gratula az előléptetéshez!
Priviben engem is érdekelne!

Loviné,
remélem apácska jobban van már!

Lányok!
Nekem mára annyira karácsonyi hangulatom lett!
Már nagyon várom!
Ja, és ma megyek a keresztfiamhoz, 3és fél éves, én leszek a mikulás!Lesz jelmezem is!
Remélem nem ismer majd meg! :oops:
Majd elmesélem, hogy milyen volt!
És mostmár igyekszem majd jönni!

Eltűnt báránykák, merre vagytok?
Nocciola?
Babszika?
Bettike?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Szasztok!

Hoztam nektek valamit.

http://www.25nap.hu/index.php/home.html
Vendég

Meli! Este veszem be az utolsó clostyt. :D Nagyon izgatott vagyok, hogy mit fogunk látni csütörtökön, amikor az uh lesz.

Te meg Mikulást játszol? Ez tök jó! :lol:

Nagy nap lesz a holnapi neked! Drukk! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli,

én is drukk holnapra.

Kép
gota79

Mennek a drukkok a szurihoz Meli es Lucuzs neked meg a szep tuszokhoz!!!!
Hajra lanyok!!!!

Meli ha van idod es kedved kicsit irj,hogy mennek a szurik,meddig,mire kell pontosan? Milyen lepes van utana? En nem nagyon vagyok kepben bocsi. :oops: De kivancsi, az vagyok. :wink:

Kép
paszicsnyek

Nagyon sok boldog születésnapot kívánok Lucuzsnak!!!!! :D :D :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Jó reggelt mindenkinek!

Petra!
Üdv közöttünk!

Meli!
Hajrá szurik! :) Hogy sikerült a Mikulás-party?

Lucuzs!
Úgy látom nagyon fej fej mellett haladunk! Én ma megyek uh-ra, remélem van szép tüszőm! :) Neked jelentkeztek a closti mellékhatásai? Én az előző ciklusban nagyon szenvedtem tőle, de most szinte meg sem éreztem.

Loviné!
Érdekes a cikk, van jópár érintett a családban, de még nem volt időm áttanulmányozni az oldalt, mert maga a cikk nem mond túl sok konkrétumot. Tudsz róla esetleg részleteket? Párod jobban van?

Oltás témában: Múlt csütörtökön adattam be magamnak, a férjem pénteken. Az én előzményeimmel nem vagyok hajlandó kockáztatni. Ha összejön a baba, akkor is lesz éppen elég idegeskedni valóm, nem akarok még a vírus miatt is parázni. Egyébként a tesóm 7 hónapos terhesen adatta be (ő biológus), a sógornője szülés előtt 2 héttel (ő gyógyszerész). Előtte elég rendesen utánajártak a dolognak és az ő véleményüket megalapozottnak tartom. Több orvos is van a családban, ők szintén javasolták.

A kinevezéssel kapcsolatos gratulációkat köszönöm, végül pénteken megtörtént a megállapodás. Most épp indulok egy találkozóra, de dél körül jövök és írok privit nektek! Köszi az érdeklődést! :)

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Lucuzs!
Isten éltessen! Kívánom, hogy minden álmod váljon valóra! :)

Kacsi

kacsi80

Lányok! Nagyon köszi a jókívánságokat! Teljesen elérzékenyültem, nem voltam rá felkészülve, hogy kiderül a dolog... :wink: :lol:

Kacsi! Drukk az uh-hoz! :lol:
Aztán délután várjuk a híreket!!! :D

Petra! Na végre túl vagy a vérvételen?

Monyo! Gyere mesélj! Hogy vagy? Lassan eljön a te időd! Olyan izgi! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok.

Lucuzs Boldog szulinapot kivanunk :)

Meli vegre eljott ez a nap amit nagyon vartal,drukk az elso szurihoz.

Kacsi gyere majd a tuszobeszamoloval.

Lovine apacskanak mielobbi felepulest.

lucuzs koszi a kerdest de semmi izgi nem tortenik velunk,az ejszakaim eleg rosszak nem tudok mar rendesen aludni,de delutanonkent potolom.taskam bepakolva es varunk,januar vegere varom a kisasszonyt.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Lucuzs,
Kép

Nekem meg szombaton lesz. 30. Soha nem viseltem jól a szülinapokat, hát akkor még ezt.

Kacsi,
én is kérek privit :D .
Remélem lesz sok szép tüsződ. És most is lesz tüszőrepi?

Oltás: mi már egy hónapja be vagyunk oltva, mindkettő influenza ellenivel. Én amúgy is oltás párti vagyok, Hanna is megkapott minden lehetségeset, még bárányhimlő ellen is oltattam :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Oltás:

a média erről nem beszél, de pl. penicillin allergiával senkit nem lehet oltani, így se az idős beteg anyósomat, se a páromat, mondjuk utóbbi semmi pénzért nem is hagyná magát oltatni.
Én sem kérek belőle.
Napi 1 alma, napi kiadós hagymázás és nekem 8-10km, páromnak kb. 20km futás naponta, ennyit tudunk tenni az egészségünk érdekében.

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

lucuzs boldog szülit neked!!!!

holnap oltás...ja és első éjszaka amit átaludt :)

Monyo: már csak 8 hét el sem hiszem, rohan az idő!

Kacsi nekem is írd meg priviben légyszi,,, érdekelne mihez kell gartulaálnom :)

Meli: első szuriiiii

Móki: méred a hődet?

Hajni: hajrá még fogyás...

loviné: köszi a cikket :)

gota: hát már te is 24 hetes vagy... te jó ég...hányás van még?

ranita: hát elég gyorsan ment neked ez az oltás dolog, mi holnap beszélünk a dokimmal ezekről.

paszicsnyek: hát igen az időeltolódás nem egyszerű dolog!

akit kihagytam bocsi rajtam van még a terhességi elbutulás :)

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,
gratula az átaludt éjszakához!
Zyva már 2hónapos!? :shock: Hogy repül az idő!
Drukk az oltáshoz!

Lucuzs,
Isten éltessen!Kívánom, hogy a legnagyobb álmod végre valóra válljon!CSütörtökre szép tüszikéket!!!

Eclipse,
oltásról hasonló a véleményem!Ja, és fémallergiásoknak sem jó, a higany miatt!

Kacsi,
várom a prividet! :wink:

Loviné,
érdekes cikk!
Apácska hogy van?
Nálad pé megvolt?

Köszönöm a drukkokat lányok!
Az első szurin túl vagyok.Egész simán ment! :D És úgy érzem izgulok is már rendesen! :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Nem kell mindent elhinni!
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=o ... ject_id=88

Itt egy kis infó úgy általában:
http://medizona.hu/egeszseg/20090929_h1 ... s.aspx#rel
http://www.origo.hu/tudomany/20091109-h ... ltasa.html
http://zipp.hu/velemeny/2009/11/19/h1n1 ... kcinateszt
http://zipp.hu/velemeny/2009/12/03/terh ... n1remdrama
http://kalkulus.hu/blogs.3848.Fluval+P+ ... vakcina%29

Tehát:
"A vakcinát fokozott elővigyázattal kell alkalmazni olyan személyek esetében, akiknél ismert (anafilaxiás reakciótól eltérő) túlérzékenység áll fenn a vakcina bármely összetevőjével (ezen belül a segédanyagok bármelyikével), a tiomerzállal, vagy a nyomokban visszamaradt tojásfehérjével, formaldehiddel, gentamicinnel, neomicinnel, vancomicinnel és ciprofloxacinnal szemben."

És igen, undorító, amit a politika csinált oltás ügyben, de az kétségtelen tény, h. H1N1 van. És fertőz. Van, akinél sima nátha, van, aki belehal. De van ellene oltóanyag és még csak nem 8 ezerért, mint pl. a gyereknek a Neisvac, ami az agyhártyagyulladástól véd.
De mindenki maga dönt. Remélhetőleg innentől az orvosok sem fognak senkit sem lebeszélni, sem rábeszélni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Petra,
hát, azt mondják nincs 2egyforma lombik, tehát én csak a sajátomról tudok írni!
Szóval 2hónapig fogigátlót szedtem.1hete hagytam abba, és ma kezdtem el szúrni a Suprefactot, 4napig fél ml-t.Azt hiszem, ezt a tesztoszteron csökkentésére adják, de nem mindenki szúrja magát vele!
Holnaptól pedig kezdem szúrni a Gonal-F-et, ami tüszőnövesztésre van!
1hét múlva uhu, akkor majd kiderül, hogy mit kell majd szúrni, és mennyit!
Hát, röviden ennyi!Remélem érthető voltam! :oops: :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

[quote="rambóka"]
írta:
rambóka

És igen, undorító, amit a politika csinált oltás ügyben, de az kétségtelen tény, h. H1N1 van. És fertőz. Van, akinél sima nátha, van, aki belehal. De van ellene oltóanyag és még csak nem 8 ezerért, mint pl. a gyereknek a Neisvac, ami az agyhártyagyulladástól véd.
De mindenki maga dönt. Remélhetőleg innentől az orvosok sem fognak senkit sem lebeszélni, sem rábeszélni.

egyetértek.én a gyereknek is beadtam, magunknak is egy hónapja, és ha terhes lennék akkor sem tétlenkednék.

és még egy nagyon érdekes és megdöbbentő cikk:
http://criticalbiomass.freeblog.hu/arch ... -para_-_8/
Vendég

Rambóka, írtam püt.
Vendég

Hali!
Meli, hajrá!

Aisha, nem mértem még hőt ebben a ciklusban..... :)

Loviné, érdekes link, hasznos ötletekkel.

Rambóka, Hunci, de jó hogy jöttetek, és az infulenza oltásról ilyen használható infot hoztatok. Köszi! :) (én nem oltattam magam, de nincs kizárva, ha babás leszek.....)

Lucuzs, boldogat!
Kép
mókica

Sziasztok. Megjöttem az uh-ról és eddig tartott a depimentességem. Le vagyok törve, mint a bili füle. 13. cn-en nincs egy darab domináns tüszőm se 3×1 closti mellett! A nyálkahártya is csak 4mm. Múlt ciklusban 2×1 is hatott és már a 12. napon volt egy 12mm-esem! Mi a franc van velem? Egy hét múlva megyek újra, de komolyan mondom, hogy semmi értelmét nem látom! Már azon gondolkodom, hogy hagyom a sok szar gyógyszert, csak gyógyteákat iszom és nem stresszelem magam ilyesmivel, nem beszélve a mellékhatásokról... A doki azt mondta, hogy legközelebb más gyógyszert fog adni, mert erre nem reagálok jól. Hát nem biztos, hogy kérek belőle...
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Lucuzs!
Remélem Te jobb híreket kapsz csütörtökön!

Kacsi

kacsi80

Kacsi! Sajnálom, hogy nem jön be neked a closty. Sajnos ez a pco-nál előfordul. Én is kétségek közt vergődök folyamatosan (általában semmit sem érzek, ilyenkor félek, semmit sem fogunk látni az uh-n, néha meg úgy szúr mindkét oldalam, hogy majd kiszakad, ilyenkor meg az esetleges túlstimutól tartok...), csütörtökig biztos lerágom mind a tíz körmömet.
Szerintem az is fontos, hogy mi az a másik gyógyszer, hormon vagy más... csak úgy mellesleg megjegyezném, hogy pl. a BMC-ben egyáltalán nem is használnak clostyt...

Mindenki! Köszi a jókívánságokat! :lol: Jó kis szülinapom van! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,

Boldog Születésnapot!

Kacsi,

sajnálom. Pü engem is érdekel.

Aisha,

tényleg nagyon repül az idő (szerencsére). de gondolom ezt te is észreveszed Zyva-n. hányi még mindig, de már megszoktam. a reggeli pohár víz kijön, és utánna minden rendben.

Monyo,

királylányom nekem sem mindig hagyja nyugodtan az éjszakáimat. ha úgy fekszem, ahogy neki nem jó, addig rugdos, míg kénytelen vagyok megfordulni. mondtam is apucinak, hamar átvette a főnökséget.

Meli,

tök jó megértük ezt a napot is.

Eclipse,

az oltással én is hasonló véleményen vagyok. néha egy kicsit elbizonytalanodok, de akkor sem. szerintem nincs kimutatva, hogy van e magzatkárosító hatása.

Kép
gota79

Kacsi,
ne keseredj el!A stressz is árt!Mennyi folyadékot iszol naponta?Megvan a 3liter?Mert a closty nagyon elvékonyítja a nyh-t!
Lehet tényleg valami más gyogyi kellene!
Neked spontán szokott lenni pé?

Lucuzs,
ha érzed a szurkát, az jó!
Lesz ott tüsző, nyugi!

Gota,
már túl vagy a félidőn! :shock: Azta!Mintha csak ma mondtad volna, hogy sikerült!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

LUCUS,
SOK BOLDOG SZÜLIKE NAPOCSKÁT!

Lányok a programot most kezdem, lehet kérni a honlapon ingyenes programot, ami tájékoztat minden nap arról mit kell tenni.
Én belevágok nem szeretnék egy életen át gyogyit szedni.

A jó hír írtam V.V-nek és másnapra megállt a hajhullásom.

Apácska jól van ,a dolog müködik. :oops: Szedi a macát, c vitamint és egy másik komplex vitamint.

Meli,
hajrá szurik.

Lucuzs,
tüszőnövelő drukk.

Kacsi,
olvastam a privit.Nehéz döntés lehetett, de érthető.

Gota,
fránya hányi mondjon le.

Rambóka,Hunci
jöhetnétek gyakrabban is.

Most csak ennyi jutott eszembe, akit kihagytam annak meg puszika.
Vendég

Kacsi,fel a fejjel.En meg nem nagyon vagyok kepben mindennel,de
ne add fel. Jovo hetre lehet,hogy olyan szep "kis" tuszoid lesznek,hogy csak na! :wink: Drukk!!

Meli, azt hiszem ertem. :roll: Ugyes legy,mennek a drukkok!!!

Lovine, szoval belevagsz? Meg is ertem,hogy nem akarsz egesz eletedben gyogyszereken elni,en se...

Monyo, azt mindenit mindjart itt lesz a nagy nap. Nagyon telik az ido. Hatterbol meg azt is olvastam mikor poztiv lett a teszt.

Lucuzs tul vagyok a vervetelen...Csutortok uh. Utan vissza a dokihoz,ami mar jovo hetten lesz. Komolyan en meg ennyire nem vartam,hogy menjek orvoshoz.

Boldog Szulinapot Lucuzs!

Kép

Kép
paszicsnyek

sziasztok.

aisha,zyva tulvan az oltason?sirt?

Melinda vegul magadat oltod vagy mas olt teged?

Gota az en lanyom mar nem igazan rugdos,csak forog meg kinyomja magat hogy neha csillagokat latok.keves neki a hely,de remelem azert befordul majd menetiranynak. :roll:

Kacsi rettento sajnalom,nem is ertem hogy nem lett tuszod :shock: mondjuk azt meg el tudom kepzelni hogy kesobb lesssz,ezert szoritok neked.

lucuzs szoritok a szep tuszokert.

Kép
monyo83

Monyo,
hát, felesbe!
Amit fel kell szívni, azt anyu adta be, de a penes szurit magamnak böktem!
Remélem jól csináltam! :oops:
Egyébként Ti hogy vagytok?
Nemsokára szülsz!!!!!!!!!!!!!!!!
Márcsak másfél hónap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babaszobáról dobsz majd egy képet? :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Loviné! Dejó, hogy végre vége a hajhullásnak! És tudod, hogy mi segített? Ezért hívtad Valicskó doktornőt is?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Melinda ugyi vagy a szurival :) nekem csak szivos szurim volt,tok benaztam mire lereszeltem a tetejet,dea szuras az siman ment.

jol vagyunk bar egyre nehezebb,asszem ez az allapot amikor az aldott alapotot terhesegnek hivjak :)

babaszoba,csak kisagy lessz es egy kis szekrenyke,nem nagy durranas,de majd teszek kepet valamikor januar kozepen allitjuk fel az agyikot.

Kép
monyo83

Sziasztok!
Köszi a biztatást, már jobban vagyok lelkileg, apa megvigasztalt! Próbálok a felmerült kérdésekre válaszolni: Rengeteg vizet iszom és a closti előtti ciklusokban mindig volt pé-m, szép nyálkahártyával, magas progival, csak éppen nem a 14. napon volt, hanem a 20-24. napon. Ezért kaptam a clostit, amitől előző hónapban a 16. napon lett pé-m, kaptam tüszőrepesztőt is, a megadott időpontokban szexeltünk, mégsincs baba, progi a béka segge alatt. Erre köv. ciklusban még több closty, nulla tüsző, vékony nyálkahártya. És az meg pláne nem vigasztal, hogy hátha lesz majd tüszőm, amikor spontán mindig van. Mindegy, most úgy vagyok vele, hogy ezt a ciklust már végig csinálom, elmegyek jövő héten uh-ra, de most egyelőre új gyógyszert nem vállalok be, hagyom, hogy helyreálljanak a dolgok, mert nyilvánvaló, hogy csak rontottak a helyzeten.

Monyó!
Már tényleg közeledik a finish! :)
Loviné!
Tök jó, hogy vége a hajhullásnak! Mi segített végül?
Petra!
Neked is drukkolok csütörtökre!

Kacsi

kacsi80

kacsi tuszorepi utan te kapsz utrot vagy barmi progit?

Kép
monyo83

Monyó!
Nem kaptam progit tüszőrepi után. Gondolom azért, mert előtte spontán mindig jó magas volt az értéke, kb. 2 hónappal előtte 62!

Kacsi

kacsi80

hat akkor nem ertem mi van :roll:

en closty mellet mindig kaptam progit,pe utantol 14napig.mondjuk nem is jott ugy ossze de azert kaptam.

Kép
monyo83

Én sem értem, csak annyit látok, hogy a szép lassan helyreállt dolgokat csak tönkretette és összezavarta ez a sok gyógyszer. Eleve nem láttam sok értelmét, de úgy voltam vele, hogy legfeljebb nem használ. De ettől viszont kiakadtam, hogy rosszabb a helyzet, mint előtte.

Kacsi

kacsi80

kacsi akkor lehet kellene neked egy kis szunet,gyogyszermenteseg es helyreall a rend.
egyebkent nekem is igy volt,volt pem neha csak 20cn utan erre mondta a dokim hogy az nem nagyon jo es elkezdtunk clostyzni,meg azert ugy biztos van pe amugy meg kitudja lett volna e.
mindenesetre closty utani honapban sikerult Noci a 14ik napomon,abban biztos vagyok hogy a closty utohatasa volt mert spontan ilyen koran sosem volt pem.

Kép
monyo83

Monyó!
Köszi, hogy megerősítettél, én is pont azt terveztem, hogy semmilyen gyógyszert nem veszek be egy ideig.

Kacsi

kacsi80

Monyo ige túl van, combiba kapta mindkét oldalra, sírt, de csak max 4-5 másodpercig mert ugye anya kezébe került apa kezéből, én nem tudtam lefogni, ő bevállalta.
most nézegetjük a helyet minden 2 órában és kapott paracetamolt, ha lázas lenne.

Üdv.
Aisha
aisha

sziasztok lányok!

én itt teljesen új vagyok köztetek! :( sajnos úgy néz ki, hogy megnyertem a pcos-t. eddig, éveken át a sorozatos uh-kon sosem mutatták ki, hogy ciszták lennénkek a petefészkemben, azonban most igen. illetve elkezdett szórakozni velem a ciklusom is. múlt hónapban csak norcolutra jött meg. most meg félidőben barnázgatok. dokimmal csak telefonon tudtam beszélni, de azt mondta, hogy újra norcolut, és ha nem múlik, akkor kaparás! :( egyelőre nem kezdtem el szedni a gyógyszert, mert holnap rendel, akkor bemegyek hozzá, hogy személyesen is beszéljünk!

eddig nem volt sosem ilyen gondom, ráadásul 2007-ben spontán összejött a kisfiam, semmiféle konkrét rásegítés nem volt, vagyis próbálkoztak nálam is clostival, de végül nem akkor jött össze!

egyébkén 29 éves vagyok, tavaly augusztusban szültem egy csodaszép kisfiút, Benedek a neve!

sajnos mindamellett II. tip. cukorbetegségem is van! le kellene fogynom, stb.

látom, hogy itt többen is nagyon ügyesen lefogytak! próbálom felvenni a fonalat veletek, ha nem baj, akkor jönnék gyakrabban, biztosan lesz sok jó tippetek babásodásra! :) köszi előre is!

sophie27

mindenkinek mihamarabbi babásodást!

na meg látom, valaki már nagyon a finishben tart! :) szuper! lehet izgulni érte!

oltás témában én is amondó vagyok. férjem hallani sem akar róla, én néha elbizonytalanodom, de inkább félek a következményeitől. a betegségtől annyira nem! remélem, hogy nem csinálok hülyeséget! ...

sophie27

Szia Sophie! Üdv köztünk! :D

A kettes cukordra kapsz valami gyógyszert?
Jól veszem ki a soraidból, hogy kistesóra gyúrtok?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, igen, kistesóra gyúrnunk, és szedek gyógyikat is sajnos!

cukorra merckformin 850-ből 3x1, és, hogy még ne legyen elég a jóból, pajzsmirigyre, ami a szülés óta alulműködik, l-tyroxin 50-ből fél tabi reggel. :S

sophie27

Sziasztok!

Kacsi,
sajnálom ezt a tüsző dolgot. Az biztos, hogy a closti után már szuri jönne, szerintem :roll: és az meg már hormon.
Érdekes azért, hogy a 3*1- től még nincs tüsződ. Szerintem lesz ám, csak később. Tudom, hogy most el vagy keseredve, de azért még ebben a hónapban is lehet baba a dologból. A progipótlásra viszont rákérdezhetnél.

Lucuzs,
holnaputánra mennek a drukkok. Érzel valamit?

Meli,
én nem mertem magamnak adni a szurit, te ügyi vagy. Az első inszemnél még én adtam magamnak, de valahogy elment a bátorságom. Meg attól féltem, hogy elszúrom :roll:

Aisha,
szegény Zyva baba :cry: . Hogy én hogy utáltam mindig az ilyen szurikat :evil: .

Monyo,
32. hét :shock: !!! Tudom, mindig ezt mondjuk, de ez hihetetlen :shock: . Nálad úgy látszik, hogy rohan az idő, nálam meg úgy érzem csak vánszorog :roll:

Sophie,
üdv. itt :D .
Jól értem én azt, hogy azért mert középidőben barnázgatsz, a dokid meg akar kaparni :shock: ? Miért mennyire barnázol?

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, hát annyit mondott, hogy most újra a Norcolut, aztán, ha nem múlik a barnázás, akkor a kaparás... egyébként nem akarok gusztustalankodni, de a betéten egy halvány pötty, vagy csík, inkább a fürdésnél találkozom alvadt darabkákkal... :S

sophie27

Hali!

Szofi, üdv itt! a met jó! Diétázol? Mozogsz? Fontos ez is a pco kezelésben.

Aisha, Zyvának puszika!
:)

Hoztam egy linket:
http://stevia.uw.hu/index.html
mókica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?