Sziasztok!
Köszönöm szépen a vigasztalást
Őszintén szólva nem tudom miért buktam ki ennyire…..biztos, hogy a hormonok is nagy szerepet játszanak/játszottak benne.
Reggel, amikor a klinikán találkoztam Krisztivel, Maryvel és Kamillával már akkor éreztem, hogy egy kicsit túl vagyok pörögve, mert egyrészről nagyon vártam már, hogy megtudjam milyen eredménye lesz a Menopuroknak, mennyi és mekkora tüszőim lettek.
Másrészről meg a Lányokat látva beleéltem magamat (lehet, hogy túlságosan is) abba a helyzetbe, amiben Ők voltak.
Krisztit és Maryt a műtétre, leszívásra készülve, Kamillát pedig a beültire, piciknek a várására készülve
Velük együtt izgultam, és egész délelőtt, míg a prof.-hoz be nem mentem nyomon követtem/követhettem náluk az eseményeket. Láttam ki ment be, ki jött ki, milyen hírrel és milyen állapotban. Örültem, hogy találkozhattam velük és hogy ott szurkolhattam!!! Mindegyikőjük csodálatos Anya lesz és Ti is többi fórumos barátaim
A petike leszívások számának hallatára (tudom nem a mennyiség, hanem a minőség számít
) az volt bennem nem tudom miért, hogy biztos, hogy én is hasonló híreket fogok most majd hallani, pedig jól tudtam, hogy ez az első vizsgálat, amikor megnézik, hogy a négy napja tartó stimunak mi lett az eredménye és ha most még nincs annyi vagy nem megfelelő nagyságúak a tüszőim, nem hagyjuk abba a stimut, hanem folytatjuk tovább a növesztéseket, sokasodásokat
Délután nagyon elsírtam magamat
, mert igaz jól tudtam, hogy ez még csak az első stimus kontroll volt, mégis az volt bennem, hogy az előző kezeléseinknél elég volt 1, 2 Fostimon, és már azoktól volt 1, 2 nagy tüszőm…….most meg négy napja szúróm magamat és egy, kettőről meg talán mintha még lenne szó…..beszélt a prof.
Persze az előző kezeléseinknél nem állították le a petefészkek működését, nem „fékezték folyamatosan” a működésüket és a mostani kezelésnél meg nem szedtem, szedek Clostit, csak szúrom magamat.
A férjem is azt mondta, nincs veszve semmi és végülis jó híreket kaptam, mert a szervezetem jól reagál a stimura, csak lehet, hogy több időre, több stimura van szüksége, hiszen csak ma voltam először ellenőrző ultrahang vizsgálaton
És igaza van, mert megnéztem, hogy Maryék hányszor mentek vissza és tudom, gondolom, hogy ez is mindenkinél egyéntől függő, hogy hogyan reagál a stimura, mennyire nőnek, sokasodnak a tüszői, de ők is 3-szor mentek stimu kontrollra, én meg most voltam legelőször
Tehát még mehetek szerdán is, pénteken is v. akár jövő hétfőn is, szépen lassan haladok én is előre
Mary, Kriszti, múlthéten amikor a fecskendőket vettem meg a Meno-hoz, akkor Nektek stimut kellett kiváltanotok? Az első stimus csomagon kívül már váltottatok ki egyet, ugye?
Szóval, köszönöm a vigasztalást, biztatást, tudom, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség számít
Barátnőmnek 10-et szívtak le és 6-ot sikerült belőlük megtermékenyíteni.
Mindenkinek NAGYON SZURKOLOK, teszthez, megtermékenyíthető petikéhez, beültetett bébykékhez, babahordáshoz, babaszületéshez
Holnap reggel 6 órára megyünk Insulin vizsgálatra, éjféltől már nem ihatok, reggel tejeskávé helyett egy bögre tömény cukros löttyel kezdem majd a napot!
Megyek aludni! Jó éjt!!!