Sziasztok!
Hunci,Szöcsi nagyon szépek vagytok!!!
Till,köszi,megvagyunk,csütörtökön 4 hós oltás,aztán rohank urológiára,vesemedence gyulladás gyanújával.Legalábbis egyszer már volt 18 évesen,és a tünetek hasonlók
Lencsi baba már hagy egy picit pihenni?
Kiváncsi vagyok,ha hagyod a diétát,akkor jobb lesz-e a helyzet.
Niko,örülök,hogy jobban vagytok!
Hanna,hú,még mindig kel Olivér?Jaj,az éjszakázások pedig nem jók
Kajálással még mindig küzdünk,egy rémálom...na nem kezdem el ragozni,mert teleírnám az oldalt.
Lois,az alvásra én sem panaszkodhatom,2.5 hós koruk óta este kb 8-9-től reggel 5-6-ig alszanak.3x volt azóta,hogy egyik vagy másik kelt.Én is remélem,hogy a fogzás nekünk sem borítja fel ezt a jó rendszert.
Angel,én már előre rettegek a kanalazástól
Balázzsal nem lesz gond,de Noéminek művészet a vasat beadni,az egy dolog,hogy kiköpi,de még a kanalat is útálja.
Krisz,nappal is tápiztok?Nem lehet,hogy éhes Eszter,és azért sír?Nálunk Noémi olyan,hogy elengedi a cicit,nem tudom visszafordítani,elkezd sírni,és szinte be kell tömni a szájába a cicit,és egyszercsak úgy kap rá,mint aki három napja nem evett.De az üveggel is ezt csinálja,elfordítja a fejét,kitolja a cumit,sírni kezd,azt hinném,hogy már nem éhes,de ugye mérem őket,és látom,hogy még csak 50-et szopizott,így fogom,és sírás közben betolom a cumit a szájába.Ha látna valaki,aki nem ismeri a műsort,biztos hülyének tartana,mert a gyerek egyáltalán nem néz ki éhesnek,sőt,minnél közekebb viszem a cumisüveget,annál jobban sír.Aztán mégis hirtelen elkezdi szívni...Ha nem mérnék,én sem eröltetném a cumisüveget,de valószínű sosem lakna jól,és sírna,és nem tudnám mitől sír.Persze lehet nálatok nem ez a baj,de hátha mégis.Esetleg próbáld meg minden evés után mérni egy napig,hogy lássad,lehet-e ez a gond.