Új privát üzeneted érkezett!

Mako, tudtam én, ha egy fél óraaval ezelöött írok, akkor laptetüüüüm lett volna, de neked most nagyobb szükséged van raa! :lol:
Pihenjél sokat, told a fehérjét, de nem a fehér csokit :twisted: !
navared
Szfvár

lukacsne: Sajnos ehhez nem értek, még sosem altattak. Talán a vizes borogatás segíthet.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!

Elég ritkán jutok mostanság net közelbe, csak az uccsó oldalt tudtam elolvasnai.

KPN

Sajnálom, hogy nem sikerült, de ne add fel! Szerintem is kérdezz rá a lombikra. Egy ismerősömnek most sem sikerült a 2. inszemje. A doki azt mondta, hogy a 3. sikertelen után lombikja lesz. Szóval egy kérdést megér.

Lukácsné, Makó

Szuper eredmények, csíkosodás kezdődik :D

Sajt

Neked is küldöm a babaragacsokat :D

Vicky79

Szépséges pocid van. Asszem mindenki levette a mintát :D

Eszter

Gratulálok az ikrekhez :D Boldog baba várást kívánok! A maradék vizsgákhoz pedig egy kalappal.

Rólam: Megjött, remélem, hogy beindul most hétvégén, mert 2 napja barnázok :evil:
Terveim szerint kedden megyek uh-ra, ahol megállapítják, hogy ciszta mentes vagyok és jöhetnek a fagyi babáink :D
Vki kérdzte, hogy hova járok talpmasszázsra. Csepelen van egy term.gyógyász nő, Ő szokott masszírozni. Pénteken már egyáltalán nem fájt, ami jó jel.

Most mennem kell, sok a dolgom. Megpróbálok többször jönni.
Bocsánat, hogy nem írtam Mindenkinek személy szerint :oops:

Puszi:Angi
angi81

Sziasztok!

Remélem a Mikulás mindenkinek kedves ajikat hozott!!Mondjuk valami olyasmiket, aminek ilyesmi (lesz) az eredménye:

Kép

Heni!Bizti naon szép az a bicikli….ehh, de nem is az a lényeg, hanem hogy lehessen tekerni!! Hajrá testmozgás!! Nekem lépcsőzős cuclim van…Mondjuk most hirtelen azt sem tudom, hogy hol…

Vörösmacs! Remélem jók lesznek holnap az eredményeid!

Lukácsné, Mako, remélem jól megy a pihi és jól befészkelődnek a picurok!!

Angi! Nekem a melegítőpárna és az ülőfürdő szokott segíteni.

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

szia Ági

Megtaláltam a linket ahogy teljesen egyedi fényképes ajándékot rendeltem a múltkor szitne mindenkinek a piciről. Itt van az a 3D képkeret is amit említettem és máshol még nem is láttam. Link: www.multiprint.hu vagy
www.egyedi-fenyepes-ajandek.hu

üdv
trixxi
trixxi

Szép Jó Napot Csajok!

Hogy vagytok ma, amikor jön a Miki Bá?
Én most végeztem az ebéd főzéssel, sőt még sütöttem egy feketeerőd szelet sütit is, most pihizik a hűtőben.
Este 8-kor Choragon 2 ampulla popsiba. Fájni fog nagyon?
Már péntek óta tök tojcsis nyákom van, ez tök jó. Jaj, remélem a Jézuska meglep Minket egy kicsi embrióval.
:lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Sziasztok Lányok!

Még új vagyok itt,és szeretnék csatlakozni hozzátok!
Én február óta járok a BMC-be,hosszú utat tettem meg idáig,és most csütörtökön kaptam meg a két fagyi babámat,ez volt az első beültetésem és most itthon pihizek és izgulok hogy pozitív eredményem legyen pénteken :)

Mindenkinek kívánom hogy teljesüljenek a vágyaitok és álmaitok valóra váljon :!:
marianna82

sziasztok csajok!

Rég írtam , de olvasni próbáltalak folyamatosan titeket.

Eszter Woody: GRATULÁLOK a babákhoz képet dobhatnátok föl nekünk :lol:

KPN: nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :cry: :cry: :cry: , de beszélj mindenféleképpen a dokiddal a lombikról.

Angyalka: itt vagyok :lol: :lol: :lol:

Marianna: üdv itt nálunk és mielőbbi pocakosodást, péntekre meg zebrás tesztet :lol: . És Nálatok mi a gond? Kihez jársz dokihoz?

Sajtocska: hogy bírod a várakozást? Nagyon édes kütyüket vettél :lol: . Főleg a kis(s) angyalkás és miket csinálsz belőle?

Vicky: megnéztem a képeket, hát... Nagyon szép kismami vagy te hallod-e. :lol:

Minden teszt előtt állónak és beavatkozásra várónak küldöm a pozitív energit+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
sztyopane

Szia Sztyopane!

Köszönöm a jókívánságokat :)

Én a Szűcs dokihoz járok,és a Skriba doktornőhöz is jártam amikor a dokim nem volt.
Nekem itt derítették ki hogy midkét petevezetőm "rosssz" és javasolták a lombik miatt azok kivételét :cry:
Meg is történt a lapar. idén májusban,a nyáron regenerálódtam és augusztusba kezdhettük a stimut.Sajnos kicsit túlstimuláltak ezért nem kaptam vissza a babákat(7-en vannak)le lettek fagyasztva,és most 3-án végre sok sok várakozás után Velem vannak :) :) :)
marianna82

Kép

Szia Marianna, üdv a csapatban Kép . Olyan érdekes, hogy többen vagyunk lombikosok. Legyen pozitív eredményed pénteken csiribú csiribá Kép

Maccs
vörösmacska

Köszönöm vörösmacs :lol:

Én pedig a holnapi uh-ra kívánok Neked nagyon jó eredményeket,a szurikhoz meg kitartást.
Elég furi de Nekem a végén szinte hiányoztak az injekciók,annyira megszoktam a bő egy hónap alatt :lol: Na jó azért örültem hogy vége,csak a megszokás....
marianna82

Sziasztok!

Lukácsné:
Na, akkor te jól jártál, nem kukkolt meg senki! :) Az a műtőscsajszi mindíg olyan tündérien bánik velem is.
Jól teszed, hogy pihensz, csak szép nyugisan!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mako:
Nem izgulok egyáltalán.
Nekem is jól jönne egy olyan pocak! Gratula a laptetődhöz, hozzon szerencsét! :)

Angi:
Meglehet, hogy kedden találkozunk a BMC-ben. :roll:

Muzsi:
Nekem egy klassz ferdepadom van, csak most annyira lumbágós lett a derekam, hogy bizti nem fogom használni egy darabig...

Babe:
Nem lesz olyan rossz a repesztő, ne félj! Én is túléltem már párszor, pedig én aztán igazán f@sok a tűtől!!! :)

Marianna:
Üdv, gyors pocinövesztést! :) Én is Sz-höz járok. Szorítok, hogy sikerüljön nektek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sztyopáné:
Jól elvoltam idáig, nyugisan teltek a napjaim. A mütyüröket beleaplikálom majd csokorba, vagy asztaldíszbe és ajándékba fogom adni.

Pá Drágáim!
sajt@

Egy vallomással tartozom...

A Mitulát báti bek@phatja!!! :twisted: Igazi pirosbetűst csinált nekem a mai napra, meggyütt BládyMéri egy picit vendégségbe hozzám.
Most elkeskenyedtem kissé, na jó - nagyon. :cry: Annyira úgy éreztem, hogy ez sikerült, mert egy picit más volt, mint eddig. Okát nem keresem, mert az felesleges rágódás a gumicsonton, megyünk tovább előre. Csak most betojtam a lombiktól, mert ugyebár ez volt az utolsó inszemem... Nemtom, hogy perkáljuk ki a lombik árát, de muszáj lesz. Aztán ott van a stimu, sokkal több szúrás lesz biztos, mint az inszemnél, már ettől is kiver a víz. Aztán lesz-e elég petesejtem, utána visszakaphatom-e és pozitívat tudok-e tesztelni majd? :roll: Most rengeteg kérdés kavarog a fejemben, a lelkem és szívem fáj, hogy már megint nem sikerült, pedig ennek kellett volna az utolsónak lennie. Viszont nembánom, hogy úgy indultam neki, hogy ez lesz az utolsó, mert végig nagyon jó kedvem volt. Igaz, most nagyobb volt a pofára esés, de nem baj, mert máshogy nem szabad belekezdeni, szerintem, csak a legerősebb pozitív gondolatokkal.
Viszont most félek... A lombik azért sokkal komolyabb dolog...

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt: Ez most tényleg???... Basszus .. :((( Nem is tudok mit mondani... Nagyon sajnálom :cry:
andrea-1

Sajt@!

Kimondhatatlanul sajnálom :cry:
Nehéz ilyenkor bármit is mondani,de próbálj meg előre nézni,és nem agyalni a miérteken.
A lombiktól ne félj,igaz hogy több dologgal jár együtt mint az inszem,de hidd el bele lehet rázódni.
És egyszer csak azon veszed Magad hogy már a babucik Veled vannak :D

Sok erőt és kitartást Neked.
marianna82

Köszi az együttérzést.
Tudom, hogy előre kell tekinteni, így is lesz, csak ma még friss a "sebem" és túl sokminden kavarog a fejemben a jövőben ránk váró dolgokkal kapcsolatban... Még sírni sem tudtam... Holnapra jobban leszek, az tuti!

Pá Drágáim!
sajt@

sajtocska: nagyon sajnálom pedig annyira bíztam benned :cry: :cry: :cry: . Nekem is ugyan ezek a gondolatok kavarogtak a fejembe mikor közölték velem, hogy lombikra áttettek, de 1-2 nap és másképp fogod látni. :wink:

Kép
sztyopane

Sajti nagyon sajnálom, nagy ölelés neked. Kép
Puszi Maccs

Maccs
vörösmacska

sziasztok, köszönöm a sok együttérzést, jólesett :)

Sajti, lehet itt ilyet írni? B@ssz@ meg, akit ez érzékenyen érint, attól bocs... Sejtettem, hogy bízol valamiben, mert soha nem írtál arról, hogy érzed magad. Gondoltam, hogy valami most más lehet és ezért :evil:

Nálam még 2 inszem a tuti, mert januárban 30 leszek...

Minden lombikozónak drukk!!!
kpn

sajt: Nagyon sajnálom a bladit. :( Én is biztatónak tartottam, hogy azt mondtad hogy most mást érzel. Én is így voltam. Majd a lombik már sikerül. Sikerülnie kell! A sógornőméknek nem is lett sokkal drágább a lombik, mint nekünk az inszem. Ha rövid protokoll lenne, akkor még a szuriból se lenne több szerintem. De azért én is be voltam sarva a lombiktól.
vicky79
Budapest III. kerület

Fel a fejjel Sajt@!
avarka

Sajti, úúúúúúúúúúúúgy sajnaalom :( muszaj lesz csatlakoznod hozzaank, lombikosokhoz! Sajnos volt egy ilyen sejtésem, de csak ma, eddig annyira hittem benne(d), h. Te vagy a következöö. Tombold ki magad, aztaan újult eröövel elööre!

Marianna, üdv. a csapatban, én is Sz. dokihoz jaarok.
Most nincs idööm többet írni, majd holnap... de ezt a két "dolgot" (új ember és Sajti-baj), nem tudtam szó nélkül hagyni!
navared
Szfvár

Sajt: sajnálom :cry: :cry: :cry: a lombiktól ne parázz nem lesz gáz :!: :!: :!: több szurival jár az tuti,de arra gondolj,hogy sokkal nagyobb az esélye a +tesztnek :!: :!: :!: többe kerül ez a hóka-móka,de a nagyobb esély lebegjen a szemed előtt!!!!azt meg verd szépen ki a fejecskédből,hogy nem lesz tüszőcskéd,mert az inszem stimu alatt is volt,akkor ha több hormont kapsz akkor miért ne lenne....persze,hogy lesz :!: :!: :!: kapni fogok egy természetgyógyásznak a tel.számát aki pont a meddőségre specializálódott (egy ismerősöm aki hozzá járt 3 hónap múlva teherbe esett 10 év próbálkozás után) és meg fogom írni nektek is,hogy hol rendel....én tuti el fogok menni hozzá...Sírd ki magad,és utána csak előre nézzél....Milló puszi Neked :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Jó reggelt!

Szeretném megkérdezni, hogy kiért kell most izgulni? Mi a sorrend?
Elvesztettem a fonalat.. :?
Lukácsné, vörösmacs?

Kellemes napot mindenkinek!

/ma lenne a transzferem :cry: /
avarka

Sziasztok Lányok!

Tegnap este megkaptam a 2 ampulla Choragon-omat. Hát had ne mondjam, hogy nekem curv@ra fájt, és fáj még most is a helye. Pedig a kis Barátnőm nagyon óvatosan adta, úgyhogy nem Ő tehet Róla.

S@jti!
Nagyon-nagyon sajnálom. Most egy kicsit elkeserítettél, mert Én nagyon bízom az inszembe. De lehet, hogy hiába?! :cry:

Avarka,
Nekem holnap lesz az első inszemem, és nagyon félek és izgulok. Nekem nagyon jól jönne egy kis, mit kis, nagyon nagy durkk és szorítás. Megköszönném. És nem csak Neked, hanem Minden Kedves "Barátnőmnek". Drukkoljatok légyszi.

Puszi Nektek: Babe
:wink:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok lányok!

Nem tűntem el, csak most várakozó állásponton vagyok, konkrétan a csütörtöki első konzultációra várunk ugyebár...

Sajti: nagyon sajnálom! Én is, mint itt mindenki más, teljesen együtt tudok veled érezni abban, amikor az ember megpillantja a nem várt foltocskát... :(

Lányok, én pesti vagyok - a BMC-be hogy lehet eljutni BKV-val legegyszerűbben? És az épület a kórházon belül van?
Én még soha nem is jártam arra... csak max elmentünk előtte... Köszi!

Kép
lujzici

lujzici: A legegyszerűbb ha piros metróval elmész a Moszkva térig és onnan már bármelyik villamos jó, ami arra felé megy. A bmc a kórházon belül van igen. Bemész a főkapun és a jobb oldali ágában van talán a legutolsó épület. Ez egy egy emeletes épület és már messziről látszani fog rajta a tábla. Legalábbis még júniusban kint volt rajta, nem hinném hogy eltüntették volna.

babe: Sajnálom hogy ennyire rossz volt a szuri. Nekem sosem adták ezt mély izomba, mindig én adtam bőr alá, így nem volt vészesebb mint a többi. De most én is fenékbe kaptam a tüdőérlelőket és hát azért tény, hogy kellemetlenebb. De nekem ez nem volt olyan rossz, valószínűleg ez az anyagtól is függ.

Természetesen mindenkinek mennek a drukkok.
vicky79
Budapest III. kerület

Lujzici,

merről mennél? Egyébként a Moszkvatértől lehet menni villamossal, 59-es és 61-es bármelyik jó. A Szent János Kórház megállónál kell leszállni, ez a 3. megálló. Buszok is járnak arra, de azt nem tudom, hogy melyik.
Bemész a kórház területére. Az újságosnál rögtön elfordulsz jobbra, és utána a legelső lehetőségnél felmész (enyhén balra), egész a legtetején van, de meglátod majd a táblát, mert ki van téve, hogy Budai Meddőségi Központ. Kihez szeretnél majd menni?
Én Szűcs Doktor Úrhoz járok, Nekem nagyon bejött: nem túl beszédes, de lényegre törő, és Velem mindig nagyon kedves volt. Én holnap megyek az első inszememre.
Remélem tudtam segíteni. Sok sikert!
:D

Kép

Kép

babe3

Vicky,
Nekem ezt most kifejezetten mondta a Doktor Úr, hogy fenékbe és izomba kell kapnom. Meg is írta az igazolást az ügyeletre, de hát Nekem a BN-m adta be. Na mindegy, túl vagyok rajta az a lényeg.
Amúgy hogy vagy/vagytok? Barbika izeg-mozog?

Kép

Kép

babe3

Köszi lányok a részletes leírást, teljesen érthető volt.
A 61-es vilivel megyek majd.

Babe, én is Szűcs dokihoz szeretnék menni, az ő nevét mondtam a telefonba, de nekem egyébként tök mindegy, h kihez fogok végül kerülni. :)
Jelentkezz majd holnap, hogy mi volt!

Kép
lujzici

sajtikám
le vagyok sújtva este már nem volt erőm olvasni most meg mit látok azt hittem csak jó hírek , sajnálom, de próbálj meg +++++ lenni mert így TE is esélyes vagy az ikerbabákra mint Eszterünk, egyből kettő... ugye hogy máris jobb :D

rólam:
a kezem már jól van vszinű, hogy folyadékhiány+ vizesruháztam tegnap.
6 babából 3+2 került a fagyioviba ma beszéltem Kanyó dr nővel.
2 tesó még lehet :D :D :D :D

csajok nekem tök furán fáj vagy szúr a hasam azt hiszem mára mondta a biológus csaj a beágyazódás megkezdését... :D szerintetek lehet ezt érezni??? na mindegy lehet hogy csak most kelnek ki a "kiscsibék" ?

avarka
előttem még Mako-ért is kell izgulni

babe sok sikert holnapra.

Mako te hogy vagy?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lukacsne 2009.12.07 10:34-kor.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szerintem Szűcs Doktor Úr nagyon jó. Bízom Benne. Nekem amúgy is Őt ajánlotta a saját Nőgyógyászom.

Lányok,
hol vagytok? Még pihiztek? De jó Nektek. :roll:

Kép

Kép

babe3

Hajrá Makó!
Hajrá Babe!
Hajrá Lukácsné!
:lol: :lol: :lol:

Kép
avarka

babe: Jól vagyunk, gyerek sokat mocorog. Én meg sokat pihenek, hogy bent mocorogjon ne kint. Jövő héten hétfőn megyünk a dokihoz, akkor megnézi hogy áll a méhszájam, meg megnézi a gyereket is. Már alig várom, rég néztük már meg rendesen. Lehet hogy jön a párom is, bár azt mondta, hogy legutóbb is rossz híreket kaptunk, mikor ő is jött. Mondtam hogy ez nem lehet mindig így.
vicky79
Budapest III. kerület

Így van, menjen csak Apu is. Te meg pihizz sokat.

Kép

Kép

babe3

Remélem elengedik szabira, mert 10-re kell menni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajt!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
nagyon nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :cry: :cry: :cry: :cry:
de bízzatok a lombikban! Nemsoká remélhetőleg felkeltek, leporoljátok magatokat, és új pozitív erővel kezditek a következő menetet :)

..............
nem is tudom, hogy így szabad-e képet feltennem, de megpróbálkozom vele... talán erőt ad mindenkinek aki még várakozó állásponton van :)

terhesség számolgatásáról annyit, hogy én sem így számoltam először. mert nekem okt 20 volt az uccsó mensi
de Konc Tanárúrék mondtak egy terhességi időpontot, és akkor utána néztem a babcis naplómban, hogy vajon mit néztek első napnak...és az ő számolásuk szerint a stimum első napja lehet az 1. nap. ez pedig okt 26.
amúgy nekem a punkcio nov 5 volt, az embrio transfer pedig nov 10.
nem tudom mi a jó, majd szerdán kifaggatom a dokimat :)

a képet igyekszem felbűvölni, ha rájövök hogy hogy kell, mert ez lesz az első kísérletem :oops: :oops: :oops: :oops:

puszi

eszter

eszter82
Budapest

ááááááááááá nem megy....túl nagy a kép :oops: :oops: :oops: megpróbálom lekicsizni ...

eszter82
Budapest

Kép Babcijaink első közös fotója :)

na milyen jó hogy ha az embernek van egy barátnője aki ilyen sitty-sutty lekicsinyíti a képeket...én nem tudtam a lap topomon :oops: :oops: :oops:

szóval ők lennének :)

eszter

eszter82
Budapest

Eszter,
nagyon szépek. GRATULÁLOK még egyszer.

Kép

Kép

babe3

Milyen szép két pöttyöcskéd van!

Gratulálok és irígykedek! :)

Én is kettőre gyúrok! :lol:

Kép
avarka

Eszter!
Az én párom is agusztus 02-án született!
Két kis oroszlán! Nem lesz semmi!
Nekem egy "oroszlán" férjem és egy "bika" lánykám van, nincs egyszerű életem!

Kép
avarka

Szia Marianna!!Nagyon szoriitok, hogy babusra válljon ez a beavatkozás!Pihenj sokat és biizz ezerrel!!

Sajt@! Sajnálom nagyon.
Remélem pár nap alatt újra felvértezve állsz majd! És szerintem eddig jól gondoltad, szal a mostani volt az utolsó sikertelen beavatkozás!!!Ez pedig jó hiir, hisz tudod mi következik belőle!!:)

Babe!!Nagy drukk a holnaphoz!!Minden rendben lesz!!+++++++
Remélem a szuri helye már nem olyan kellemetlen!

Eszter!Jó hogy feltöltötted a képet!Akkor most két petezsákot kell látni, ugye? Egy körtécske alakú, és ettől délkeletre egy almácska alakú?! :?

Lukácsné! Én valahogy jobban biiznék abban, hogy érzel vmit!!!Pihenj, amennyit csak tudsz!

Mako? Veled mizu? Hogy vagytok? Te érzel vmit?

Pusz

M
muzsi

Muzsi,

köszönöm szépen, rám fér a drukk.
Hát egy kicsit még érzem, de a Babáért ettől még sokkal rosszabbat is kibírnék, csak jönne már.
:wink:

Kép

Kép

babe3

Babe, csak pozitiivan, és akkor jönni fog!! :wink:

Eszter! Megkérdezhetem, hogy te miért kaptál progiszurikat a stimu alatt? Honnan tudták a BMC-ben, hogy progeszterinre van szükséged? Ottani vizsgálat alapján, vagy vittél már valamilyen eredményt ezzel kapcsolatban?
Azért kérdem, mert endometriozisom van (álliitólag progeszterin hiány is az okozója), amire most ajánlanak egy krémet, ami progeszteront juttat a szervezetbe. A lombikom valamikor dec-januárban fog indulni, de én nem tudok arról, hogy a BMC-ben kapnék erre valamit...
Bocs a túl sok kérdésért.. :)

M
muzsi

Sziasztok, voltam UH-n.
6. nap 9 mm-es a nyálkahártyám, a jobb oldalon 14 és 13 mm-es 3 db, a bal oldalon meg vagy 5 db ha jól emlékszem 13 mm-esek. Marad a 3 Menopur, szerdán megyek ismét. Tanár úrnak tetszett, gondolom akkor most örüljek :lol: Örülök nagyon, mert már mindent képzeltem, minden rosszat. Gondolom ez egy szép középút. Este még jövök,most csak bedobtam magam.
Meló ezerrel.

Maccs
vörösmacska

Sziasztok Csajok!

Sajt nagyon sajnálom, pedig annyira bíztam benne, hogy sikerülni fog. :cry: :cry: :cry: A lombiktól ne félj szerintem nem sokkal vészesebb, mint az inszem, és ott nagyobb az esély.

Marianna üdv köztünk, mielőbbi pocakosodást. Megy a DRUKKKKKKK péntekre. :lol:

Babe3 megy a DRUKKKKKKKKKKKK holnapra! :lol:

Eszter gondolom a két folt a babók, én is……, én is..…. :wink:

Vörösmacska örülök, hogy a tanár úr is elégedett a látottakkal, a legszebb karácsonyi ajándékot biztos tőle kapod. :D

Angi szorítok a fagyi ovisoknak!!! :lol:

Lukácsné örülök, hogy jobban vagy. Igyál sok vizet, a túróval Te hogy állsz? (én már nagyon utálom, de ha ezen múlik a siker)

Kösz mindenkinek, aki drukkol nekem, én még nem igazán érzek semmit, de őszintén nem is akarok ezen gondolkodni, mert ekkor meg fogok bolondulni. :oops: Próbálok pozítiv maradni, reggelente megbeszélem az embriókkal, hogy kapaszkodjanak. :lol: Nem fekszem itthon egész nap, néha elmegyek sétálni, próbálom elterelni a gondolataimat.
mako30

Muzsi!

elméletileg nincs és nem is volt progi hiányom...

tökéletesek voltak a leleteim.

nem stimu alatt kezdtem kapni a progi szurit, hanem a punkció napján.
reggel leszívták a pindúrokat, és mielőtt haza engedtek, akkor kapta két ampulla progeszteront, és attól kezdve kellett az utro is.
ez azóta igy megy...a zárójelentésem alapján a 12. hét végéig.

Szűcs doktor csinálta a transzfert, mert Konc Tanárúr épp konferencián volt, és Szűcs doki meg is volt lepve, hogy ez minek kell nekem, de abban maradtunk, hogy ha a Tanárúr ezt mondta, akkor ezt csinálom!

ennyi...
fogalmam sincs hogy miért, de nem is keresem az okokat :)
csak inden reggel tartom a fenekem a dokinál :) :) :)

eszter

eszter82
Budapest

Vörösmacs! :)

az jóóóóó! :D

naná hogy elégedett volt a Tanárúr is :D
nyugi!
minden rendben lesz!
szuper hogy ennyien vannak :)

eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Sajti

Szomorúan olvastalak :cry: De fel a fejjel. A lombik nem vészes, bár tényleg több a szuri. Holnap jössz azért a BMC-be? Én fél 9-nél előbb nem érek be.

Babe3

Hajrá holnapi inszem :D Ne izgulj, biztos ügyik lesznek a baba alapanyagok :D

Mako

Pihenj sokat! Tényleg nem jó állandóan ezen gondolkodni. Én is megpróbálom majd terelni a gondolataimat, bár asszem ez a legnehezebb.

Lukácsné

Neked is mennek a baba ragacsok :D

Eszter

Csuda szép a két pöttyöd :D

Most megyek, elpilledted egy pillanatra :lol:

Puszi: Angi
angi81

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?