Új privát üzeneted érkezett!

Chrissy sztem is 8-9. napon lehetett az ovud...
Betty nagyon szép a görbéd :))) Jót sejtet :P megy a drukk ezerrel :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Chrissy
En is mar a mulkor megmondtam szerintem mikor volt a pe-d tartom magam ahoz :roll: Varjuk meg ki a veget :wink:

Csillag
Koszi 8)

Csibuc
Egy elmenyt volt hallani a hangod 8) Ngyon kedves hangod van :) Apacskadnak,hogy tetszett az uj frizu? 8)

Milyen
Nem jottel vgy csak elkerultuk egymast pedig tudtunk volna kamerazni is 8)

Betty
Na hat jartam a blogodon es most lattam meg csak a szepsegeidet!!!Ott is irtam de szerintem ezt megerdemled,hogy ide is kiirjam,hogy ngyon szepen neznek ki a bogyok :D most nem ranezesre hanem amugy(azert valamennyire ertem mar hozza) es a AH meg megintcsak ngyonjo!!!Jo dokit fogtal ki ngyon orulok neked.Minden a normal kerekvagasban ment a legnagyobb odafigyelessel ezt sikerrel kell koronazni :D

Es a mai drukkjaim a meg zebrasodasra varoknak Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt mindenkinek!

Bri: én is nagyon örültem, hogy tudtunk beszélni. Meséltem is páromnak utána, hogy délután másfél órán keresztül NY-kal beszélgettem :D Persze érdeklődik az utóbbi időben, hogy mi történik a bneten és említettem neki, hogy a kedvenc topikomban bébibumm van épp :) Csak vigyorogtt meg mondta, hogy akkor gyarapíthatnánk mi is az új babások táborát. Utóbbit majd meglátjuk, de rajtunk nem múlik :oops:
Új hajam nagyon tetszett neki, de sokat szekál is azóta hogy rövid hajjal úgy nézik mint egy 18 éves tinibuksza :D

betty: néztem a görbédet, tényleg szépen alakul meg olvastam a blogot is, nagyon szépek a minimukik :) Ha szurka van, az remek hír (úgy tudom). Viszont a tesztelős hsz-edet nem értettem. Akkor most pontosan mikor kezded a tesztelést?

Szép napot, kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Vendég

Kép
Kép

Csibuc
örülök, hogy jöttél :wink:
Bizti szépike lettél az új frizkóddal... :)
Én már tesztelek az elejétől, hogy a hcg szuri ne tudjon bekavarni...sormintát készítek :lol:

Bri
az asszisztált hatching tényleg jó dolog, azért nem írtam ide is, mert gondoltam a blogban úgyis ott van részletesen,... :wink:
Nekem is jó volt veled dumcsizni, veled mindig jó dumcsizni :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bri
találtam neked tekit:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

jóreggelt!!!

BEttym,

hogyvagy???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bettym,

láttam a tegnapi görbédet :D
sorminta - > hát bakker ami az én asztalomon van most! :D az nem semmi, minta hegyek

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

na megyünk apival vásárolni, délután-est leszek.....

addig is MINDENKINEK PUSSSSSSSSSSSSSZI!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares mennyi volt ma a hőd? mert a görbén nem látom :( tesztet szeretnék látni, este el ne felejts feltölteni :) Puszi

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Csibuc
En is orulok,hogy jottel 8) Masfel ora volt csak :roll: tobbnek tunt :lol: De jol esett koszi,hogy meghallgattal te is :) Na meg fiatalodtal is az uj hajaddal :shock: az jooo en meg tegnap kiprobaltam ezt az uj sampont...kivancsi leszek...allitolag hajhulasra van meg ugy az egesz hajat egeszsegesse teszi :roll:

Betty
Dehat ide is ird le reszletesen mert igy konnyebb aszisztalni :lol: Veled is elmeny volt beszelgetni... :D es neked is koszi,hogy meghallgattal :oops: Teszteket kerjuk am :!:
jelige: "hobby" :lol: :lol: :lol:

Tobbieknek is pusza anycival msn-en potyogtem kicsit ngyon szaraxik a gepe nem is tudom hanyszor lefagyott a 10perces beszelgetes alatt :shock:

Mi megyunk nemsokara az ikea-ba :? nana,hogy butort nezni :lol: meg nezunk fat karira meg disziteni valot mert valoszinu nekunk holnak a Mikulas meghozza a fat 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
oké, akkor majd ezután ide is részltesen leírok mindent...csak nem akartam annyi helyet foglalni :oops: :lol:
Persze, teszteket is majd hozom, ha lesz mit.. :wink:
Jó vásárlást az Ikeába, nekem szép karifát vegyetek áám :!: :wink:
A sampon hatására én is kivi vagyok, ha majd megmosod vele, írd le a hatást :idea: :D
Jó hobbyzást :!: :lol:

betty615

Sziasztok!

Nagyon boldog Mikulásünnepet kívánok sok szeretettel mindenkinek:
Kép :wink: :wink: :wink:

Kép :lol: :lol: :lol:

Kép

Válasszon mindenki kedvére :D

Puszi

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Boldog Mikulást Mindenkinek! Kép
lujzedli

Betty:

Még kicsi vagyok,tán nem is tudod,
Hogy nemsokára tőlem nő majd a pocakod.
Leszek egyszer neked öröm, s boldogság,
Tőlem lesz majd minden-minden csupa vidámság.
Még félsz,és nem mersz arra gondolni,
De hamarosan,tudom jól, Anyámnak foglak hívni.

Ezzel a kis rögtönzött versikével szeretném tudatni veled, hogy szerintem is JÓ ÚTON haladsz!!!!!!! :D
lujzedli

Kép

Jó reggelt mindenkinek, szép napot :!:

Lujzika
köszönöm ezt a rögtönzött vrsikét, nagyon tetszik...te költötted :?: :wink:

Mindenkinek boldog mikit mára, jó csizmanézegetést :!: :lol:

betty615

Lujzi, nagyon klassz kis vers :)

Betty, mi történt a rénszarvasoddal, tán sokat ivott? :shock: :lol: (már a piros orra miatt :lol: )

Amúgy mesélhetnél, mi jót mutiznak a tesztek, hogy ityeg a fityeg, stb... :D

Szép és kellemetes napocskát mára mindenkinek, jók legyetek! Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Igen, Betty,én költöttem.
lujzedli

Sziasztok!

Mindenkinek Boldogságos Mikulást kívánok!!!

Kép

KépKépKép
bikfy

Bikfy, váuuuúúúú, micsoda szexi miku ez is :lol:

esthajnalcsillag

EHCS!

Az egész éjszakát itt töltötte nálam, előre is bocs a gyerekektől, lehet megcsúszik picit az ajándékok kiosztásával. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy

:lol: :lol: :lol: :lol:
Bikfy
de készen vagy :!: :lol: :lol: :lol:

EHCS
jól ityeg a fityeg...ide-oda ityeg-fityeg :!: :lol: :lol:
Biztosra akarok menni, és még nem biztos semmi... (ez még rímel is :lol: )
Szal még nem tudok mutizni biztosat...

betty615

Sziasztok!!! Boldog MIKIT mindenkinek!!
CSajok! A képek nagyon vadak főleg Bikfy és EHcs Mikije :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kép

Sok szeretettel küldöm nektek a Mikuláskát!! :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares!!!

Néztem a gőrbéd, de nincs rajta az 5.ei és a mai hőd... hogy alakult? teszteltél ma?
Bikfy nagyon kemény vagy :D
Mindenkinek Boldog Mikit és sok sok pozi tesztet kívánok!!!

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

BAba,

mostani görbémet nézd meg.. kész is vagyok tőle.. küldöm a tegnapi teszteket...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Paraladyyyyyyy ne izgulj, jóóók nagyon a tesztjeid :) A hőd kicsit esett, de nem gáázzzz, holnap lehet még jobban az egekbe szökik, sztem 0,1-0,2 fok nem para, ha mégjobban esik sztem akkor majd elkezdhetsz izgulni... ne idegeskedj sztem :)
Lányok ti mit gondltok Mares gőrbéjéről? pusziii

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Édike vagy BABA!

Az egész mai mérés úgy történt, hogy kimentem fel6kor pisilni meg enni, aztán visszafeküdtem és akkor csörgött az óra, hogy kell mérnem 6kor.l kb 12 percet volt bent és akkor lett 36,9 de előtt picivel néztem és akkkor csak 36,8 volt...

nem értem mitől lehetett...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Talán attól, h felkeltél, és olyankor nem érrrrrrr :) Akkor meg főleg ne izgulj, minimum 4-5 óra fekvés után érvényes, xal sztem be se írd, mert ez érvénytelen :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Csak tudod, az éhség nagy úr és a pisi is , így menni kellett :D :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Igen tudom :P ismerős :oops:
De ne izgulj, ha ilyen van, akkor inkább meg se mérd, vagy próbáld úgy, h alszol utána még 4-5 órát, ( persze csak ha tudsz ) akkor hozzávetőlegesen hasonló eredményt ad, de akkor se tuti, mivel nem abban az időben mérted :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Majd ehhez taqrtom magamat :D

most megyünk anyuhoz kajolni megy gyerekekenek eljátszani a Mikulást :D

jó vasárnapot mindenkinek!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hát nekem a Miklulás pirit hozott :( ....egy kicsit reménykdetem...
sajna ez így alakult....
Nagy légvétel....új hónap új lehetőség ....így próbálom felefogni de néha nehéz..... :?
Vendég

Nomina!!!

Annyira sajnálom :( De ne add fel, hamarosan sikerül, hidd el...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

CSajok:
Ti hogyan álltok a karácsonyi ajándékvásárlással?
lujzedli

Sziasztok!

Boldog mikulást mindenkinek! :D

Lujzedli, egyelőre sehogy. :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Klassz Mikukat tettetek fel :)

Nomina, sajnálom én is :(

Lujzedli, nekünk szinte már minden megvan az ajik közül :D

Baba, nem csinálsz egy olyan vonalzót is, amelyiknél az látszik, hogy mennyi idős várandós vagy?

esthajnalcsillag

Lujzi
én sem sehogy :!: :roll: :lol:
És te :?:

Nomina
a fene vigye el pirit :!: :evil:
Kép ezt neki :!:
Fel a fejjel :!:

betty615

Nomina, sajnálom én is... :( De tudod, új hónap, új remény. :wink:

Betty, továbbra is drukkolok ám nagyon! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

én sem állok vele sehogy, ráadásul ötletem sincsen. Fűztem 1-3 nyaklűncot, de olyan bénák lettek szerintem, félek azt odaadni. :?
lujzedli

Sziasztok!!

Nomina,

buta buta piri, fuuuuuuuuuúúúúúj,,, :evil: de nem feladni, mert új év új lehetőségek....!!!

lujzi

drágámmal tegnap megrohantuk a pécsi szentélyt... borzalmas volt, én utálok vásárolni.. de sokkal jobban állunk, mint pénteken este és még neten rendeltünk csajoknak Twilight-os felsőt....

ma meg eljátszottuk a miki-lányt és miki-fiút a drágámmal bátyám gyerekeinek :D

Bettym,

hogyvagy???? pusszázlak ám!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

EHCS!

Kérésed számomra parancs :) Kiraktam az új vonalzim :)

Bri, Betty hogy vagytok ma?

A karácsonyi vásárlással mi se állunk szinte sehogy, ( bár vannak elképzeléseink ) de a saját ajcsim már hetek óta megvan :D:D:P:P és nem csak a Pocaklakóra gondoltam :P

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

betty: hogy vagytok ma? mikor derül ki, hogy sikerült-e? Persze sikerült, érzem
lujzedli

Sziasztok Csajszik!
Boldog Mikulást!!!

Igen, igen Betty, tudni akarjuk a fejleményeket! Legalább célozgass rá, ha nem akarod még elárulni... :wink:
Nomina, én is sajnálom. De fel a fejjel, előre kell nézni.
Nincs még egyetlen kósza ajándékom sem. :cry: :cry: :cry:

chrissy81

Bridget veled mi újság? Hogy vagy?

chrissy81

chrissy81 nem értem a vonalzid.... 1í nap a tesztelésig? De miért?
Sztem 9 körül volt az ovud +14 nap az akárhogyis számolom, 23. naptól mehet a tesztelés, tehát egy hét múlva vagy 8 nap... nem kell 1í napig várnod sztem :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Csillag
Betty szarvasa Rudolf a szarvas! Neki piros az orra ez egy mese nem lattad meg? 8) Angolul asszem Rudolf The Red Nose :lol:

Nomina
Sajnalom pirit :?

Lujzi
Nekem egyszeru dolgom van mert csak a paromnak kell ajandekot vennem :roll: De amugy meg sehogy nem allok :?

Chrissy
Megvagyok...mozogtunk kicsit a hetvegen meg hetkoznapokban is probalok itthonrol kimozdulni :)

Baba
Jobban vgyok sokkal :wink:

Kellemes Miluast is utolag...nalunk is jart es megvettuk a karifankat is 8) :D

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jelentés, ahogy ígértem: Mai tesztem nega :!:
Jobb felvilágosítás, vagy rávezetés sztem nem kell :lol:

Bri
és mit hozott a mikula bácsi :?: Milyen, és mekkora fát vettetek :?:
Úgy értem a "milyent", hogy zöld :?: Mert mostanában aztán lehet kapni minden színben...

Chrissy
hőőd egész szépen alakulgat :idea: :!: :wink:

Mindenkinek mennek a mai napra is a drukkjaim, puszkózlak titeket :!:

betty615

Hallali!

Baba, köszi a tickert, így mindjárt jobb, hogy tudom, mennyi idősek vagytok :) De a másikat is megtarthattad volna, persze nem tudom, engedi-e a rendszer.

Betty, hát nem is csoda, hogy még nega a teszt, a 6. napon mi a túrótól lenne pozi? Várjuk a pozi teszteket (gondolom nem jobban, mint te :lol: )

Chrissy, szép a görbuszod, csak így tovább :wink:

Bridget, ilyen szánalmasan ütődöttnek nézel? :roll: Tudom én, ki az a Rudi, ismizem a történetet, egyszerűen csak viccelni próbáltam, ezek szerint pocsék a humorom is. :roll:
Én is kivi vagyok, mit hozott nektek a fán kívül a Miku, meg hogy mekkora a fátok?

pusz, felkelt a manó, mennem kell

esthajnalcsillag

Jóreggelt Mindenkinek!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kicsit visszaolvastam!

Bri,

hú, már megvan a fátok? milyent vettetek?? nálunk anyós vett egy műfát :D :lol:

Bettym,

ha akarja ha nem a teszt úgyis pozi lesz!!! tudjuk, érezzük itt MIND!!!

nomina,

fúj piri.... buta Miki hozhatott volna mást is neked!!!!

chrissy,

a görbéd igazán aranyos :D :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?