Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ugy tünik, révbe értünk, igaz, nem a MÁV kórházban, hanem a Kútvölgyiben. Azért még egyszer köszönöm mindenkinek, aki segitett és tippet adott, merre induljak.
Tulajdonképpen erre a kórházra kellett volna gondolnom az elejétol fogva, hiszen majdhogynem a szomszédban van.
Nagyon kedves orvost találtam, remélem, a késobbiekben is egyet fogunk érteni.

Képzeljétek, UH-t is csinált, és kisfiunk lesz! Már az elozo orvosom is tippelt, de valahogy akkor még nem akartam elhinni, de igy, közeledvén, már egyre biztosabbnak gondolom.
Minden rendben a babóval az orvos szerint, 2.80-ra becsülte a súlyát, ami nagyon szép! Nagyon büszke vagyok rá! Még kb. 5 hét van hátra.

Lányok, mindenki egyszerre megy el tolünk? Mindenkinek kívánok boldog utolso hónapokat, heteket!
Cserinek köszönet a babakocsi-bemutatoért, pont azt írtad le, amire kíváncsi voltam, hogy a gyakorlatban hogy válnak be ezek a csodaautók. Most már kirajzolódott elottem, hogy mi is az, amit mi szeretnénk. Köszi és minden szépet és jót a babádhoz!

Minenkinek üdvözlet!
Andi
andiv (andiv)

Sziasztok!

Áqci!
Köszi a tanácsokat a gyomorsavval kapcsolatban!
A kekszet már próbáltam, de sajna egy tonnát meg kell egyek belõle, hogy hasson. Akkor most majd tesztelem a mandulát! Gyógyszert semmiképpen sem szeretnék szedni, a kismamatornát pedig minden este csinálom (ennek ellenére esténként kinoz a gyomorégés) Kép Na de hátha a mandula... Kép

PK!
Már hogyne emlékeznénk rád! Ilyet ne is mondj! Kép
Örülök, hogy minden rendben van veled, nagyon telik az idõ, igaz? Türelmetlen vagy már? Én iszonyúan! Kép

Sziasztok!
helga - 34.

Sziasztok!

Ma voltam dokinál és UH-on is. Kicsi fiam nagyon belendült a növésbe. A gép saccolása alapján a 2323 g (egy hete a 3D-s UH-n 1945 g-nak saccolták). Szóval tudom, hogy ennek nem igazán lehet hinni, de olyan doki csinálta az UH-t akinek a mérései igencsak pontosak szoktak lenni. A BPD-je pedig 88 mm. Szóval növögetünk. Egyébként jól vagyok és remélem a vérnyomásom sem akar magasabbra kúszni.

Sziasztok
Katus
Katus31

szaisztok!

en is most voltam dokinal, mar nagyon szerettem volna latni uh-on, de sajnos meg picit varnom kell meg egy picit, mert delelott 2 csaszar is volt egymas utan es a dokibacsi nem ert ra.

Andi!
Meg szabad kerdezni kihez jarsz a kutvolgyiben?
Beja!
Remelem hetfore rendbe jossz es mar tudsz majd tornazni.

Beneztem a mamutban a chicho boltba, tenyleg nagyon draga, bar a babakocsik akciosak voltak, csak nekem meg pont arra nincs szuksegem.

Olyan izgi, hogy nemsokara megint babaeso!
Pocokrol nem tud senki semmit??

puszi mindenkinek!

Tiduj(26)
Tiduj

Sziasztok, Kismamák!
Én Pocok férje vagyok, és elmondhatatlan örömömre szolgál, hogy közölhetem Veletek: 2001.09.28-án 6.45-kor megszületett kislányunk, Anna Lara!!!
Biztos Nektek is szép kisbabátok lesz, de higgyétek el, minket nem fogtok tudni felülmúlni!
Méretei: 4,1 kg és 57 cm. Panni méretei miatt Pocok rengeteget szenvedett a szülés alatt: 25 órán át vajúdott, miután a császármetszés mellett döntöttek az orvosok. Amilyen problémamentes volt a terhessége, olyan problémás volt a szülése. Én egészen a császárig vele voltam, azt már nem igazán ajánlották, hogy arra is bemenjek.
Amelyikőtök esetleg nem szeretné, hogy benn legyen a férje szüléskor, annak azt javaslom gondolja meg magát, ugyanis rengeteget jelentett Pocoknak is, hogy végig vele volt vki.
Én egyébként eddig is tiszteltem az anyákat, de ezek után, amit Pocok mellett átéltem, úgy érzem, hogy ezt egyszer minden férfinak ki kell próbálni, hogy megértsék, mit jelent egy gyermek világra hozatala, és ennek megfelelően tisztelje mindenki a feleségét...
Pocokférj

Szia Pocok és PocokférjKépKépKép!
Szívből gratulálok Pannihoz, nagyon sok boldogságot és örömet kívánok nektek!

Annyira megható, ahogy Pocokférj írt a szülésetekről! Biztos, hogy ezek az élmények igazi családdá kovácsoltak benneteket!

Mégegyszer nagyon sok boldogságotKép
Nyuszimanó
Nyuszimanó20.

Pocokférj! Kép
Gratula Pocoknak a kislányhoz és a remek férjhez! Kép
Várjuk a fotókat!!
Üdv.
Malacka
Malacka

Sziasztok!

Petra!
Örülök,hogy újra jelentkeztél, mostanában én sem vagyok rendszeres látogató. Szorítok nektek így a végén Kép, lassan mi is közeledünk hozzá.

Manókánk mint kiderült idöközben megfordult, tegnap voltunk a MÁV-ban a szülöszobát megnézni. Szerintem klassz az egész, mégis sikerült jól betojnom.

Egy kérdés a gyás-sal kapcsolatban: sehol nem találok infot arról, hogy mit vonnak belöle. Volt, aki szerint adómentes, volt, aki szerint nem. Tud valaki segíteni?
Elöre is köszi.

Eszter (33)
eszter

Sziasztok Kismamák!

Egy hete nem jártam itt és annyi minden történt veletek!

Cseri! Örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok! Kép Kép Kép Egyébként én is mindig arra gondolok, hogy mi történik bizonyos helyzetekben a természeti népeknél, sőt, akár pl. a nagymamikám amikor született, akkor is más volt minden. De szegények biztosan nem szednek Antagélt a gyomorsavukra, ami nekem szerintem (némi túlzással persze) az életemet menti meg néha.

Tikk, Adri, BMárti! Sajnálom, hogy egy ideig nem lesztek velünk, addig is minden jót kívánok mindegyikőtöknek! Kép Márti! Én is csak este tudok netezni a pénz miatt, de ez is több, mint a semmi.

Petra, szija! Már hogy ne emlékeznék rád, emlékszem, amikor két csíkos lettél a már megint megjött-ben! Kép Azért jelentkezz gyakrabban légyszi és minden jót nektek!

Velem egyébként minden rendben van, viszont a következő kérdések merültek fel bennem. Az olvastam az "Az a 9 hónap" c. könyvben, hogy ilyenkor (a 7. hó végén) "a magzat gyakran szopja az ujját, csuklik, sír, reagál a különböző hatásokra, pl. a fájdalomra, fényre, hangra."
Ezek közül az ujjszopás aranyos lehet, a csuklását érzem, de MIÉRT SÍR? És milyen fájdalomra reagál? Fájhat valamije?
Hallottatok ezzel kapcsolatban valami megnyugtató okosságot?

Puszi mindenkinek: Laura31
Laura31

Kedves Beja és Többiek!
Sajnos engem is elért ez a nátha örület, így az egész hétvégét átszenvedtem, most éppen vérzik az orrom, szóval a hangulatom elég lehangoló...:-(

Beja, ha mész hétfön terhestornára (MÁV) megmondanád Katalin gyógytornásznak, hogy betegség miatt nem tudok menni, de amint meggyógyulok, megyek. Remélem tudott neked segíteni és nem fáj már a derakad. Egyébként az anyósom a férjemmel az utolsó hónapot végig sántította, mert olyan idegett nyomott...de biztosan segít a gyógytorna!!

Az én kislányom is megmutatta, hogy tud csuklani, érdekes volt, ma meg állandóan azt játszotta, hogy bal oldalról jobb oldalra vándorolt, de kb. 3 percenként, plusz a kezecskéjével állandóan végig simitotta a hasfalamat, ami elég fura érzés volt, de látványos :-)

Sziasztok, mindenki, aki most náthás, gyorsan gyógyuljon meg, ajánlom torokfájásra a Strepsils-t, orrdugulásra orrkenöcsöt és sok vitamint!
Legyen jó kedvetek!
Sziasztok: Zsu26 (32 hetes)

UI.:szerencsére pont a náthára megérkezett a férjem, igy nem egyedül szenvedtem :-)
Névtelen

Pocok es Pocokferj!
Sok boldogsagot kivanok.
zsolt
zsolt

Szia Pocok, Pocokférj, és Anna!

Nagyon örülök nektek. Jó egészséget, sok boldogságot. Kép
Puszzz. Chris
Chris

Sziasztok!

Kedves Pocok, Pocokférj és Anna!
Nagy-nagy gratula Nektek, sok-sok boldogságot és sok-sok tejcsit!!!
Pocokférj, köszi ezt a megható és õszinte leírást, kinyomtatom, és meg kell, hogy mutassam a férjemnekKép

Petra, sziaaaaKépKép Ha hiszed, ha nem, pont ezen a hétvégén gondoltam Rád, hogy vajon mi lehet Veletek, hova tüntél... Örülök, hogy minden rendben! Ha tudsz, lécci jelentkezz sûrûbben!

Zsu26, szió! Természetesen megmondom Katinak, hogy náthás lettél és ezért hiányzol. Mielõbbi gyógyulást, pihenj sokat, vigyázz magadra!

Velem semmi külcsi, nem mondanám, hogy rendbejött a derekam, bár - de ezt csak suttogva mondom, hogy ne kiabáljam el - talán egy picit jobb a helyzet, járáskor már nem "kell" annyira sántítanom... Nagyon remélem, hogy tényleg javul, mert néha olyan rossz és nyomott a hangulatom ettõl az egész nyavajától, hogy néha már magamat is alig bírom ki...

cuppppppantás mindenkinek,
Beja (31dik)
Beja

Kedves Pocok és "ifjú" családja!
Minden jót kívánok nektek! Kép

Képzeljétek Lilla is befordult szülési irányba, nagyon aranyos tole, a méhszájam zárva, így még pár hétig (min. 2) tudok nektek írni, mert dolgozom. Kép Kellemes napot mindenkinek!
"Szaladok" védonozni. Kép
Fogy a levego, baba no, képzeljétek néha bokázza a gyomromat, haláli kiscsaj! Kép

Puszi: Niki K. 32. és fél hét....
NK. 32

Pocok!

Gratulálok, jó egészséget és sok tejecskét kívánok nektek!

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Kedves Pocokférj!
Gratulálok Nektek én is, és sok boldogságot kívánok!
Szia Niki K!
Nekem is megfordult a babám, néha igencsak fickándozik a bordáimon.
Ágci
Ágci

Sziasztok!

Gratulálok a friss anyukának!

Tiduj(26)
Tiduj

Sziasztok!

Most jöttem terhelésés vércukor vizsgálatról. Nem volt kellemes, de rossz sem. Reggel vérvétel, pisi leadás éhgyomorra, utána 2 dl tej és egy zsemle, egy órát várni kellett més még egy vérvétel és egy pisilés. Délután készen is lesz az eredmény, alighanem bemegyek majd érte.
Szerdán pedig UH! Kép Kép Végre újra láthatom a kis szerelmem! Kép

Pocok és Pocokférj!
Kívánok jó egészséget és sok tejet, remélem hamar meggyógyul Pocok sebe. Pocokférj, amit írtál nagyon szép, elküldtem a férjemnek, hagy tanuljon, milyen egy igazi apuka!

Lányok, akik már nem dolgoztok! Nagyon irigykedek! Kép

Puszi mindenkinek!

Mamacica(26.hét)
Mamacica

Sziasztok !

Gratulálok Pocoknak és a férjének.nagyon szép volt az összetartásuk.

Zafi !
örülök hogy jól vagytok. hát azt a dokit én biztos elküldtem volna...

pénteken voltam a MÁV-ban terheléses cukron.
nem tudom ki hogy viselte de én azóta pocsékul vagyok.7 kémcsö vért vettek le tölem 2 órán belül és azóta szédülök, hányingerem van.
még jó hogy a párom elkisért mert néha nem tudtam hol vagyok.
Kisbence nagyon sokat mozog,állandóan vándorol és néha fáj annyira rúg vagy hullámzik.
nagyon szeretem ha kinyomja valamilyét,mindig megsimogatom és amikor abba hagyom akkor rúg egyet erre folytatom, szóval eljátszunk.

nagyon elkezdtem fáradni és sajna fulladok is,ha lépcsözöm alig kapok levegöt.
hétvégén igazi vidéki lagziban voltunk,éjfélig birtam a zene-bonát. Kisbence azóta nyugtalanabb,biztosan zavarta a hangos zene.
egész éjjel nem aludtam vele,mert feltolta a gyomrom és nagyon égett.

Kisbence/28./
Kisbence

Sziasztok!

Pocok-család: nagy-nagy gratulációm!!! Ma reggel sikerült beazonosítanom, hogy van egy közös ismerősünk Kép - Adrika, a szomszéd szobában ücsörög, és mindig beszámol nekem Rólatok. Tulajdonképpen pénteken a szülést is elmesélte, csak akkor még nem tudtam, hogy Rólatok van szó. Kár, hogy nem jöttünk rá hamarabb!
Sok boldogságot kívánok és jó babázást!

Kisbence Kép Mit néztek még nálad? Én szerdán voltam ugyanott, szintén dr.H. küldött, de nekem csak 3 kémcsővel vettek. A szédüléssel meg vigyázz! Tudod én is hogy jártam!

Pusszantás,
Zafi (27)
Zafi

Hali!

Nekem meg most dolgoznom kene, es nem tornara mennem, de nem birom ki hogy ne menjek el, ugyhogy inkabb lelepek!Kép

Tiduj(26)
Tiduj

Szia Kisbence!
A MÁV-os topicban köszi az info-t.
Mi a csudát néztek nálad?
Vigyázz magadra!
Pusszz. Chris
Chris

SZia Zafi és Chris!

hát a beutalómon minden be volt kockázva. ja és negativ vagyok igy megint néznek ellenanyag termelést is. gyanakodtam én is és meg is kérdeztem hogy véradáson vagyok-e?
bájosan közölték,hogy ezekhez a vizsgálatokhoz mimimum 5 kémcsö vér kell. az egy óra letelte után vették le a másik kettö kémcsövet.
tényleg ott volt, nem öntötték ki,láttam mind a hetet egy tálcán. szóval most gözerövel dolgozunk a vértermelésen.azóta nem merek vezetni.
nektek volt már elötejes élményetek?
nekem még nem.
Kisbence
Kisbence

Szia Niki!
Apa itthon van, remélem Kép
Pusszz. Chris
Chris

Szia Kisbence!
Nekem az elsõ vérvételem óta, amikor megállapították a vércsoportomat is, nem volt több. Vszínû a jövõhéten megyek a terhelésesre, akkor elég, ha ellenanyagtermelést néznek?
Vigyázz magadra. Kép
Elõtejes élménnyle nem szolgálhatokKép
Pusszz. Chris
Chris

Szijasztok!

Pocok! Jajdejóóóóó! Gratulálok a pici lányhoz (vagy nem is olyan pici?:-)) Naaaaagyon szép a neve! Kép
Pocokférj tanácsait fel is olvastam a férjemnek!

Zsu! A Strepsils-t már meg is vettem! Remélem a mézzel, teával és citrommal meg fogja tenni a hatását!

Képzeljétek, a dokim szerintem már egy ujjnyira ki van nyilva a külsö méhszájam! Akkor csak ki fog bújni eccer a kisbabánk? A CTG szerint viszont még nem most:-((( Ugyláccik csak meg akarja várni az okt.16-ot, pedig annyira reménykedem, hogy talán hamarabb..

Szijasztok, Lara(38.) - még 15 nap a kiirásigKép
lara (lara)

Sziasztok Lányok!

Sajna már régóta nélkülöznöm kellett a társaságotokat, pedig nagyon hiányoztatok!

Pocok családnak nagy-nagy gratuláció Pannihoz, szerintem is gyönyörü neve van! Sok boldogságot!

Sajnos a múlt héten elkaptam valami vírusos nyavalyát (de az is lehet, hogy szimpla ételmérgezés volt), amitöl napokig nem voltam teljesen magamnál, szerencsére ma már jól vagyok. Két napig egy falatot sem bírtam enni, minden kijött belölem, és elégé legyengültem (közben pedig kopogott a szemem az éhségtöl), mindezt egy jól sikerült, és ráadásul finom vacsora következtében kellett elszenvednünk a manóval. Annyi elönye volt a dolognak, hogy aznap pont jelenésem volt a védönönél, és mivel már egy napja hánytam, lefogytam az utolsó hónap összes felszedett súlyát. Szóval képzeljétek el, megdícsért a védönö, amiért nem híztam semmit a 4 hét alatt! Kész röhej, elötte való nap egyébként megint +2 kilónál tartottunk... Kép

Niki K, osztom a mániádat, én is attól rettegek, hogy észrevétlenül kinyílik a méhszáj. Meg van még ezen kívül néhány rémálmom, de inkább nem riogatok vele senkit Kép

Csütörtökön megyünk végre dokihoz, és akkor legalább megnyugodhatok. söt azt is megígérte, hogy ha nagyon kíváncsiak vagyunk a kismanó nemére, akkor csinál UH-t is! Hát nehezen lehetnék ennél kíváncsibb KépKép Szóval drukkoljatok, hogy megtudjuk a titkot!

Pussz mindenkinek!
Zsuzs(23)
Zsuzs

Kedves Kisbence!

Nekem a 15. héttől kezdve szinte ömlik az előtejem. Van amikor a betéten keresztül is átszivárog. Azt hiszem ilyen szempontból én az egyik véglet vagyok, sokaknak egyátalán nincs a terhesség alatt. De azt mondják, hogy ettől teljesen független a jövőbeli tejtermelés.
De nehogy irígyelj, legtöbbször elég cicki....Kép
Menta
menta (menta)

Sziasztok Kisbence, menta!

nekem is már kb. 20. héttől volt/van előtejem, de legtöbbször reggel vagy este folyik a hálóruhámra, így állandóan moshatok. Különben, ha sírok vagy sírást hallok, rögtön beindul, érdekes mi? :-) A színe először sárgás volt, mostanában fehér.

Még mindig náthás vagyok, de legalább nem fáj a torkom, de az orrom állandóan vérzik :-(
Holnap vagyis ma állítólag szép idő lesz, használjuk ki lányok!!! Ki a napra, minden náthásnak!
Üdv: Zsu26 (32.hetes)
Névtelen

Sziasztok!
JÓ reggelt mindenkinek!

A keksz evésen kívül mit lehet csinálni a gyomorsavval? Fél éjszaka ülve aludtam, már amikor tudtam, annyira marta a torkomat a sav. És ekközben megettem 1/2 kiló háztartási kekszet.
Piszokul kimarta a torkomat.Kép
Pusszz. Chris
Chris

Sziasztok!

A frászt hozzátok rám. Nekem abszolut semmi elötejem nincs Kép Kép Kép Estére van valami sárgás a mellbimbómban, de hogy csepegne vagy folyna... olyan nincs. Annyira félek, hogy nem tudok majd szoptatni Kép Kép A párom nagy örömére bevezettem a cicimasszázst is (öt kértem meg rá). De nem használ...

Chris, próbáld meg a pattogatott kukoricát!

Holnap reggel UH, szorítsatok, hogy lássunk valamit a neméből Kép

Puszi,

Mamacica(26.)
Mamacica

Sziasztok!

Annyi minden történt veletek az utóbbi idöben, hogy alig bírtam végigolvasni.

Pocok!
Elöször is Nektek gratulálok! Nagyon jó egészséget, és sok boldogságot kívánok! KépKépKépKépKép

Petra!
Jó olvasni Téged újra, és tudni, hogy minden rendben van. Nem tudom, hogy feltételezhetsz olyat, hogy már nem emlékszünk rád KépKép

Velünk semmi újság, ha azt leszámítom, hogy a fiam megint beteg. Irtó csúnyán köhög és folyik a nózija, bár már szombathoz képest sokkal jobban van. Én is úgy érzem, hogy visszaestem, de már javulófélben vagyok.

Tegnap voltam védönönél, sajnos sokat híztam, így alaposan átnézte a lábamat is, nem vizesedik-e. Este meg dokinál voltunk, Ö is megjegyezte, hogy diétázzak, nehogy gond legyen, és Ö is megnézte a lábamat, nem vizesedik-e. De szerencsére még nem. Méhszájam teljesen zárt. Csinált uh-t, még mindig kislányt lát Kép, mindent rendben talált. Bpd-je 87 mm, súlyát 2400 g-ra saccolja. Szóval nagy lány Kép

Na puszilok mindenkit:
Gabi

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja
Cseri Boglárka 3400 g, 49 cm 2001.07.28
Tvica Kristóf Bence 3400 g, 54 cm 2001.09.04
Cory Balázs 2900 g, 50 cm 2001.09.12
Pocok Anna Lara 4100 g, 57 cm 2001.09.28
</pre>

<pre>
Szilvia 41 hét Svájc 27 év szept. 22. 1.b.
Erás 39 hét Pécs 21 év okt. 10. 1.b.
Beáta 1.c. 39 hét Budapest okt. 10. 2.b.
Lara 1.c. 38 hét 1 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
Szilvi2 1.c. 38 hét 0 n Ócsa 25 év okt. 16. 1.b.
Manka2 37 hét 5 n Budapest 26 év okt. 18. 1.b.
PK 2.c. 37 hét 1 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Adri 2.c. 37 hét Budapest 31 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 36 hét 0 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Andiv 36 hét okt. 28.
Merci 35 hét Budapest 29 év nov. 1.
Viki 2.c. 35 hét 0 n Budapest 29 év nov. 7. 1.b.
Helga 26.c. 34 hét 3 n Debrecen 23 év nov. 10. 1.b.
Rebi 34 hét 0 n Budapest 30 év nov. 12. 1.b.
Tikk 34 hét 1 n Budapest 26 év nov. 14. 1.b.
Móni 3.c. 33 hét 5 n Debrecen 28 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 33 hét 4 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Niki K. 5.c. 32 hét Budapest 26 év nov. 23. 1.b.
Ágci 32 hét Szeged 27 év nov. 24. 1.b.
Katus sok 32 hét 1 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 31 hét 6 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Laura 8.c. 31 hét 5 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Zsuzsi 3.c. 31 hét 4 n Budapest 26 év nov. 30. 1.b.
Gabi 1.c. 31 hét 4 n Nyíregyháza 27 év nov. 30. 2.b.
Beja 8.c. 30 hét 4 n Budapest 25 év dec. 10. 1.b.
Niki 10.c. 30 hét 2 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 30 hét 1 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 29 hét 4 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Orsi 8.c. 29 hét 3 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 29 hét Bp. (Érd) 25 év dec. 15. 2.b.
Picur 1.c. 29 hét 1 n Kanada 31 év dec. 21. 1.b.
Ada 2.c. 28 hét 5 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Zita 4.c. 28 hét Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Szila 7.c. 28 hét 5 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
BMárti 1.c. 28 hét 1 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
D.Rita 1.c. 28 hét 1 n Dunakeszi 32 év dec. 27. 1.b.
Kata2 3.c. 28 hét 0 n Budapest 27 év dec. 31. 1.b.
Kata 27 hét Budapest 22 év dec. 29. 2.b.
Betti 4.c. 27 hét 0 n Eger 25 év jan. 1. 1.b.
Kisbence 27 hét Budapest 31 év jan. 1. 2.b.
Tiduj 26 hét 5 n Bp. (Szolnok) 25 év jan. 3. 1.b.
Zafi 27 hét 0 n Budapest 26 év jan. 4. 1.b.
Zsú 25 hét Budaörs 28 év 1.b.
Mamacica 1.c. 25 hét 2 n Szolnok 28 év jan. 14. 1.b.
Erika 14.c. 24 hét 5 n Erdély 27 év jan. 17. 1.b.
Chris-Klári 24 hét 1 n Budapest 36 év jan. 20. 1.b.
Ildikó 3.c. 23 hét 6 n vidék 28 év jan. 23. 3.b.
Moncsi 1.c. 23 hét 6 n Budapest 26 év jan. 24. 1.b.
Catnet 6.c. 23 hét 2 n Ócsa 20 év jan. 25. 1.b.
TKriszta 1.c. 23 hét Budapest jan. 28. 2.b.
Kustyi 23 hét 1 n Gy&#337;r 30 év jan. 28. 1.b.
Klári 1.c. 23 hét Pécs 28 év jan. 29. 1.b.
Zsuzs 1.c. 22 hét 2 n Budapest 27 év febr. 2. 1.b.
Tmóni 0.c. 22 hét 1 n Budapest 31 év febr. 2. 2.b.
Juca2 22 hét 1 n Veszprém 29 év febr. 13. 1.b.
Kinga 1.c. 21 hét 5 n Maglód 33 év 4-5.b.
Tünde 20 hét 5 n Budapest 33 év febr. 17. 2.b.
Nyuszimanó 3.c. 19 hét 5 n Finnország 26 év febr. 21. 1.b.
Barbi 2.c. 10 hét 2 n Budapest 24 év 1.b.
Erika2 12.c. 8 hét Százhalombatta 27 év
</pre>
BGabi (bgabi)

Sziasztok !

Chris !
nekem is ez a 2.ellenanyagtermelés vizsgálat volt.
szerintem ha ez is jó akkor több nem lesz.
hát sorstársak vagyunk.egy órától én is ülve aludtam és úgy is majd megörültem a savtól. most már egyáltalán nem merek lehajolni és kerülök minden olyan pózt amikor nyomhatom a hasam.
borzasztó.ittam tejet,kakaót,vizet amivel azt értem el hogy Kisbence felébredt és nagyon örült a választéknak és olyan mocorgást rendezett,hogy a maradék savat is felnyomta. végül elkezdtem erösen simogatni és nyomkodni hogy menjen lentebb.
egy picit lentebb is csúszott és utána jobb volt.
elöre félek a mai éjszakától. a pattogatott kukoricát én is kipróbálom majd.

Menta !
aranyos vagy.azért gyüjtöm az infokat,mert nekem még semmi tejszivárgásom nem volt vagy nem vettem észre. az elsö fiamnál sem volt ilyen mégis annyi tejem volt hogy csak na.szóval tényleg nincs összefüggés az elöjelek és a késöbbi mennyiség között.

Kisbence
Kisbence

Sziasztok lányok!

Ma rászántam magam, hogy átmenjek a bérszámfejtokhöz és megkérdezzem mik a teendoim. Azt tanácsolták ha már eddig dolgoztam inkább táppénzes állományba menjek, aztán csak a szülés napjától szülésire. Gondolom nem rosszat akarnak. Kép

Lara! Ha tudsz jelentkezz még! Izgulok érted! Meg mindenkiért, és hogy haladunk elore... Kép (A listán)

BGabi: köszönjük a táblázatot! A kisfiadnak mondtad már hogy hugija lesz? Ha megszületik a mi babánk valószínuleg a barátnom ír neked egy e-mailt. Jó? De még ez odébb van... Csak úgy örülök ha hírt kapunk egy-egy babáról... Kép

Velünk minden ok. Az éjszakákat nyugodtan átaludjuk (eddig), a nagylány a bordáimat és a gyomromat továbbra is eloszeretettel matatja Kép

Puszi mindenkinek!
Niki K.
NikiK. 32

Sziasztok!

Mamacica, drukkolok az UH-hoz, én is hasonló cip&#337;ben járok, igaz én csak csütörtökön délután megyek dokihoz, de remélem mi is megtudjuk, mi lesz a bébi! Kép

Kisbence, nekem sincs semmi elötejes élményem, egyenlöre nem is izgattam magam emiatt, de azért remélem néhány héten belül történik valami változás. Mikor szokott általában jelentkezni elöször?

A gyomorsavasokkal én is együttérzek, bár nekem szerencsére csak ideig-óráig tart a kellemetlen érzés, vagy ha valami zsírosabbat ettem, de így is szenvedek töle. Mostanában azért nem tudok aludni, mert ha nem vacsorázom, akkor kopog a szemem az éhségtöl, ha pedig eszem, akkor úgy tele lesz a gyomrom, hogy alig kapok levegöt (pedig nem eszem sokat), és jön a gyomorsav is. Kép
ESténkét órákig forgolódom, mire sikerül olyan pózt találni, ami mindenkinek jó. Kép Úgy szeretnék hason aludni!!! Az éjszakai kínlódások közepette már néha odáig jutok, hogy kellene keresni egy olyan ágybetétet, aminek a közepén egy nagy lyuk van, ahová a pocit be lehetne lógatni. Ha jól tudom, van olyan masszázs hely, ahol ilyet használnak, direkt kismamáknak. én is örülnék neki!! KépKépKép

pussz mindenkinek, a betegeknek jobbulást!

Zsuzs23
Zsuzs

Szia Zsuzs23!

én úgy tudom hogy semmilyen szabály nincs az elötej jelentkezésére.egyéne válogatja.
öszinte legyek még pont ez hiányozna most.
ami kellemetlen lehet az lassan minden jelentkezik nálam. este elgondolkoztam hogy még 12 hét, hogy fogom kibirni.
valahogy most nehezebb minden.biztos a telihold teszi...
Kisbence
Kisbence

Sziasztok!
Végre idejutottam gépközelbe, eddig meg se álltam és naggggyon jól esett a mozgás. Szóval szelektáltam a ruháimat, mert már el&#337;fordult, hogy 1-2 fels&#337;t megpróbáltam felvenni, csakhát olyan idétlenül nézett ki a pocimon, a mellemen meg szoritott. Nem is beszélek a melltartókról. Szóval csomó mindennek búcsút intettem, bekerültek a gardróbba.
És most olyan szell&#337;s a szekrényem. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem összfissz 2 kismama nadrágom van. Még szerencse, hogy a pulcsik meg egy csomó fels&#337;, garbó rám jönKép
Na szóval eljutottam ide is.

Kisbence:
Sajnos tudom, mit jelent, mikor 7 kémcs&#337; vért vesznek le. Tavaly én elájultam és el&#337;tte még majdnem összehánytam mindent, mikor 5 kémcs&#337;vel levettek az els&#337; vérvételen.
Itt Finno.-ban is már el&#337;re féltem, hogy mi lesz. De itt csak 2 minikémcs&#337;vel vettek le. Sajnos otthon 5-felé küldik szét a vért az egyes vizsgálatokhoz, és ezért kell szenvedni.
Ja itt azért kellett 2 kémcs&#337;, mert az AIDS-tesztet máshol csinálták, az összes többi egy helyen ment.
Hát igy is lehet csinálni, nem muszáj vérszegénnyé tenni a kismamákat!
Szóval igyál sokat, menjél a friss leveg&#337;re és nagyon vigyázz magadra meg Kisbencére!

Mamacica!
Ne aggódj, nekem sincs el&#337;tejem, csak sárgás esténként a mellbimbóm hegye. Azt olvastam, ez azt jelenti, hogy tökéletesen zár a mellbimbónál a csatorna, és nem baj, ha nem folyik és az se baj, ha igen. Ez ugyanolyan alkati kérdés, mint a stria.
Ja, és nem szabad kinyomni, masszirozni!!! Szóval a párod csak finoman simogassaKép Gondolom, azt is élvezni fogja!

Na pusszantás, megyek megnézem, ki van a chaten. Akik már a finishben vannak (Lara, Petra, Erás, Szilvi, Manka, Kata...), nagyon szoritok, minden rendben leszKépKép
Nyuszimanó 19hét5nap
Nyuszimanó20.

Sziasztok!
Apa most hívott telefonon, hogy ha karikábahajlik sem tud úgy végezni a munkájával, hogy el tudjon jönni a Kútvölgyibe, az UH-ra.Kép
Úgyhogy mehetek egyedül.
Bár a felvételeket megnézi otthon.
Teljesen elszomorodtam.
Chris(24.)
Chris

Még a fej sem sikerülKép Kép
Chris
Chris

Sziasztok!

Annyira régen nem volt id&#337;m erre járni,de most végre sikerült utólérnem magam.
Pocokcsaládnak én is gratulálok.

Feljöttem a 6. helyre! hurrá!

Chris! Én is sokat kínlódom a gyomorsavval, s csak a Rennie tabletta vált be! Elmondhatatlan érzés, amikor még aludni is tud az ember. Keksz ide vagy oda, van amikor tényleg semmi "természetes" nem segít. Ha van lehet&#337;séged próbáld ki!

Rólam pedig annyit (chat-esekt&#337;l bocsánat az ismétlésért), hogy szombaton nagyon megijedtünk, mert az én (egyébként boxolónak készül&#337;) gyermekem nem volt hajlandó egyátalán megmozdulni. Próbáltuk a hasam rángatni ide - oda, tapsolni, beszélni hozzá, nem sikerült semmi. Du 4-kor jelentkeztünk az orvosnál, aki azt mondta, hogy azonnal mennyünk CTG-re. Persze nagyon elkapott minket a pánik. Átvágtattunk a városon.Iszonyatos volt a bizonytalanság. Azután, amikor felraktak a gépre, s megszólalt a szívhang, a kedvesemnek kicsordult a könnye. Mozgást azonban 45 percig(!) a n&#337;vérkéknek sem sikerült bel&#337;le kicsikarni. A 46. percben azonban megmozdult! Na nekem ekkor kezdett el fátyolossá válni a szemem. S azóta sem tudjuk, hogy mi történt akkor vele, mert éjfél után kb 1/2 1 kor rájött valami, elkezdett ficánkolni, rugdalni, csuklani, s azóta sem hagyta abba.

Zsuzs: azért az ágybetétért én is jelentkeznék, pedig nincs már sok hátra!!!!

Vigyázzatok magatokra!
Pusz
Manka2 (16 nap a kiírásig)
Manka2

Szijasztok!

Niki K.! Persze, hogy jelentkezem, szerintem még elég sokáig, mert semmi, de semmit nem érzek...kb. mintha 15 hetes lennék olyan :-))) Csak a hasam nagyobb egy picit Kép

Elötej: nekem nincs, csak esténként pici kis bogyócskák vannak a mellbimbómon, de nem tapasztaltam még olyat, hogy folyna vagy hasonlók. Bár eccer volt hogy a melltartómon láttam egy pici foltot, az tuti, hogy az elötej volt, de azóta se semmi.

Nyuszimanó! Köszi, hogy szoritassz! Inkább most azért kéne, hogy elkezdödjön már valami. Én olyan kiváncsi vagyok, hogy milyen lehet szülni, mostmár okvetlen ki akarom próbálni :-))))))))))))

Szijasztok, Lara (39.)- még 14 nap a kiirásigKép
lara (lara)

Hali!

Lara: Kép)
Szerintem a szulesrol nem fogsz lemaradni!Kép

en is beleptem a 3. harmadba!Ami valtozott:mar nem kell kimennem ejszakankent pisilni, es vegre vegig tudom aludni rendesen az ejszakat, meg jo hogy ennek mind a 2. harmadban kellett volna igy lennie.

Chris:
Kép Ne szomorkodj, a video majd karpotol valamennyire, hogy a parod nem lehetett ott.

Olyan szepen no a friss anyukas tablazat!Kép

Tiduj(26)
Tiduj

Sziasztok!

Szia Manka2 de jó, hogy te is elokerültél Kép
Ügyesek legyetek Larával... Kép Már én is egyre türelmetlenebb vagyok...

Chris! Ne légy szomorú. Az én férjem mindig azt mondja: a dönto pillanatban ott lesz velünk. Ezek a pasik annyit lótnak-futnak Kép Tegnap is 9-re ért haza a párom, ma is késobb jön. Ez van Kép

Bevágtam egy hatalmas fürt szolot (nagyszemut) most úgy ég a gyomrom. Így jár aki bendosködik! Szerintetek igaz hogyha sok gyümölcsöt eszünk szép lesz a baba bore? Meg vitamin is van bennük Kép

Holnap nem leszek gépközelben, csütörtökön "jövök". Addig is mindenkinek minden jót!
Niki K.
NK.

Sziasztok!

Köszi lányok! Elötej ügyben megnyugodtam, most már inkább örülök, hogy addig sem kell még ezzel is bajlódni KépKép

Manka, Lara, nagyon drukkolok Nektek!

Niki K, a sok gyümi biztos csak jót tesz a babának, gondolom a börének is KépKép Egyébént lehet másmilyen is egy baba böre, mint gyönyörü??? KépKép

Zsuzs
Zsuzs23

Sziasztok!

Kedves Pocok és Pocokférj!
Gratulálok a Picihez!Biztos csodálatos érzés, hogy megvan a babátok! Sok tejecskét és jó egészséget kivánok nektek!

Lara!
Kitartás! Már igazán nincs sok hátra! Kép

Chris!
Egyél mandulát!! KépNekem Áqci ajánlotta, és BEVÁLT! Addig csak tejen éltem, mostmár ihatok vizet, teát, sõt narancslevet is és semmi gondom tõle! Kép Feltétlenül próbáld ki!

Velem minden rendben, a gyomorsavat sikerült legyõzni a mandulával. A Pici sokat mozog. Jövõ héten NST.
A 36. héten vesznek tõlem vért. A doki szertint ebbõl megtudhatjuk, hogy kb. mikor lesz a szülés. Én még sohasem hallottam, hogy vérvételbõl meg tudják állapitani a szülés várható idõpontját. Esetleg nem tudtok errõl valamit?

Mindenkinek puszi, sziasztok!
helga - 35.

Sziasztok!

Ma voltam a 3D UH-on, gyönyöru volt. Sajnos fénykép nem készült, mert a baba nagyon takarta magát. Eleinte szépek voltak a képek, de amikor vártuk, hogy mikor lesz jó egy fényképhez, akkor már teljesen takarta az arcát.
Képzeljétek, szopta az ujját! De egy percre sem hagyta abba a ficergést. Azt mondja az orvos, hogy a popsija teljesen bent van a bordáim alatt. Érdekes, nekem mostanában nincs gyomorégésem (csak el ne kiabáljam!). Az elso harmadban nagyon sokszor volt, émelygéssel társítva.

Nekem kb. az ötödik hónaptól van elotejem, néha suru sárga, máskor olyan, mint a víz. Érdekes módon napközben csak akkor van, ha szuk fehér póló vagy ruha van rajtam...
Amióta itthon vagyok, már 3 kilót híztam, pedig eddig büszke voltam a példás súlygyarapodásomra. De most hirtelen mindenki fozni akar rám meg a babára! Visszafogni magam sajnos nem tudom.

Lányok!
Van valakinek valami jó tanácsa székrekedésre? Még nem nagyon komoly a dolog, de nem szívesen várom ki a végét. Ez is csak azóta van, amióta itthon vagyok... Türelmetlenül várom a jotanácsokat!!

Tiduj!
Az orvosom neve Mészáros Gábor. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Remélem, minden a legnagyobb rendben lesz, de olyan közvetlen és barátságos, hogy azzal megduplázta az önbizalmamat. Ami a Kútvölgyi ellen szól, az a többágyas szüloszoba, bár ez engem nem zavar igazán, de azt nem tudom, a papa mit szól majd hozzá, ha együtt szülünk majd hárman, ki-ki a maga családjával...
Amúgy meg tényleg nagyon tiszta és világos a kórház, semmi okom panaszra!

BGabi!
Köszönjük neked a listát, olyan jó látni, ahogy lassan-lassan múlnak a hetek! Egy kis kiegészítés rólam: 22 éves vagyok, az elso babánkat várom, itthon Budapesten, Görögországban Korfun lakunk. A többi adat a táblázatban nem tudom, mit takar...

Rengeteget írtam, bocs, ha foglalom a helyet!!
Gratulálok Pocoknak a Nagylányhoz!

Sziasztok!
Andi
andiv (andiv)

Tiduj!

Légyszíves mond meg holnap a tornán a Katinak, hogy nem tudok menni, mert holnap jön haza a férjem és szeretnék kitakarítani, meg f&#337;zni meg minden. Ma nem volt rá id&#337;m és úgy szeretném ha itthon már csak a tiszta, kényelmes nyugis "otthon" várná a kedvenc kajájával...Kép
Köszi szépen! Hétf&#337;n megyek! Jó tornát!
Berta
menta (menta)

Andiv!
Székrekedés témában a köv. ötletem van: aszalt szilva mazsola, rengeteg folyadék (föleg viz és gyümölcslé). Remélem használni fog, nálam eddig bevált, meg úgy emlékszem Bejánál is.

Lara!
De jó, hogy ilyen jól érzed magad az utolsó két hétbenKép Sikerült meggyógyulnod?

Manka!
Jó olvasni, hogy minden rendben veletek, biztos rápihen a babuci a nagy utazásraKép

Beja!
Derékfájás? Ugye már múlik?

Vigyázzatok magatokra és pocaklakókra!
Nyuszimanó
Nyuszimanó20.

Sziasztok!
Tudnátok segíteni?! Éjszaka annyira elzsibbadnak a végtagjaim, hogy szinte már fáj! Állandóan fel kell kelnem, forgolódom össze-vissza, hogy változtassam a helyzetem, de nem sokáig jó. A hátamon lenne a legkényelmesebb, de ott meg nem merek feküdni. Mit csináljak, volt már vki hasonló helyzetben?
Ágci
Ágci

Sziasztok!

Mondjátok, csak én vagyok ilyen nyügös a vége felé közeledve? Állandóan nyavajgok, hogy itt fáj, ott fáj, fáradt vagyok, nincs kedvem, nem tudok aludni, stb. Szerintem a család már nagyon unja. És most érzem úgy, hogy most már igazán látni szeretném a babát! Bár az is igaz, hogy ez mindig így volt, de most már türelmetlen kezdek lenni.

Kellemes napot nektek!
Gabi

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja
Cseri Boglárka 3400 g, 49 cm 2001.07.28
Tvica Kristóf Bence 3400 g, 54 cm 2001.09.04
Cory Balázs 2900 g, 50 cm 2001.09.12
Pocok Anna Lara 4100 g, 57 cm 2001.09.28
</pre>

<pre>
Szilvia 41 hét Svájc 27 év szept. 22. 1.b.
Erás 39 hét Pécs 21 év okt. 10. 1.b.
Beáta 1.c. 39 hét Budapest okt. 10. 2.b.
Lara 1.c. 38 hét 2 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
Szilvi2 1.c. 38 hét 1 n Ócsa 25 év okt. 16. 1.b.
Manka2 37 hét 6 n Budapest 26 év okt. 18. 1.b.
PK 2.c. 37 hét 2 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Adri 2.c. 37 hét Budapest 31 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 36 hét 1 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Andiv 36 hét Budapest 22 év okt. 28. 1.b.
Merci 35 hét Budapest 29 év nov. 1.
Viki 2.c. 35 hét 1 n Budapest 29 év nov. 7. 1.b.
Helga 26.c. 34 hét 4 n Debrecen 23 év nov. 10. 1.b.
Rebi 34 hét 1 n Budapest 30 év nov. 12. 1.b.
Tikk 34 hét 2 n Budapest 26 év nov. 14. 1.b.
Móni 3.c. 33 hét 6 n Debrecen 28 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 33 hét 5 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Niki K. 5.c. 32 hét Budapest 26 év nov. 23. 1.b.
Ágci 32 hét Szeged 27 év nov. 24. 1.b.
Katus sok 32 hét 2 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 32 hét 0 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Laura 8.c. 31 hét 6 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Zsuzsi 3.c. 31 hét 5 n Budapest 26 év nov. 30. 1.b.
Gabi 1.c. 31 hét 5 n Nyíregyháza 27 év nov. 30. 2.b.
Beja 8.c. 30 hét 5 n Budapest 25 év dec. 10. 1.b.
Niki 10.c. 30 hét 3 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 30 hét 2 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 29 hét 5 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Orsi 8.c. 29 hét 4 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 29 hét Bp. (Érd) 25 év dec. 15. 2.b.
Picur 1.c. 29 hét 2 n Kanada 31 év dec. 21. 1.b.
Ada 2.c. 28 hét 6 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Zita 4.c. 28 hét Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Szila 7.c. 28 hét 6 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
BMárti 1.c. 28 hét 2 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
D.Rita 1.c. 28 hét 2 n Dunakeszi 32 év dec. 27. 1.b.
Kata2 3.c. 28 hét 1 n Budapest 27 év dec. 31. 1.b.
Kata 27 hét Budapest 22 év dec. 29. 2.b.
Betti 4.c. 27 hét 1 n Eger 25 év jan. 1. 1.b.
Kisbence 27 hét Budapest 31 év jan. 1. 2.b.
Tiduj 26 hét 6 n Bp. (Szolnok) 25 év jan. 3. 1.b.
Zafi 27 hét 1 n Budapest 26 év jan. 4. 1.b.
Zsú 25 hét Budaörs 28 év 1.b.
Mamacica 1.c. 25 hét 3 n Szolnok 28 év jan. 14. 1.b.
Erika 14.c. 24 hét 6 n Erdély 27 év jan. 17. 1.b.
Chris-Klári 24 hét 2 n Budapest 36 év jan. 20. 1.b.
Ildikó 3.c. 24 hét 0 n vidék 28 év jan. 23. 3.b.
Moncsi 1.c. 24 hét 0 n Budapest 26 év jan. 24. 1.b.
Catnet 6.c. 23 hét 3 n Ócsa 20 év jan. 25. 1.b.
TKriszta 1.c. 23 hét Budapest jan. 28. 2.b.
Kustyi 23 hét 2 n Gy&#337;r 30 év jan. 28. 1.b.
Klári 1.c. 23 hét Pécs 28 év jan. 29. 1.b.
Zsuzs 1.c. 22 hét 3 n Budapest 27 év febr. 2. 1.b.
Tmóni 0.c. 22 hét 2 n Budapest 31 év febr. 2. 2.b.
Juca2 22 hét 2 n Veszprém 29 év febr. 13. 1.b.
Kinga 1.c. 21 hét 6 n Maglód 33 év 4-5.b.
Tünde 20 hét 6 n Budapest 33 év febr. 17. 2.b.
Nyuszimanó 3.c. 19 hét 6 n Finnország 26 év febr. 21. 1.b.
Barbi 2.c. 10 hét 3 n Budapest 24 év 1.b.
Erika2 12.c. 8 hét Százhalombatta 27 év
</pre>
BGabi (bgabi)

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?