Új privát üzeneted érkezett!

Baba
Koszi :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

:shock: :oops: Eltettem 8) :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Baba, én sem tudom, nekem 12 hétig mindennap fájt, nem is tudom, mennyit szedtem. :oops:

Betty, Bridget, mennek a drukkok továbbra is! :wink:
Bridget, ezt a gyűrű dolgot nem értem, de nem akarlak faggatni.

Kismamik pedig vigyázzatok magatokra.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze,

és melyik a jó, ha fáj vagy ha nem?? mármint melyik jelent jót, hogy a baba jól van odabent....beágyazódott stb....

elnézést ha buta vagyok, de sok mindent nem értek... :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Beze
Hat tudod gyurut szeretnek mar regota kapni menyasszony lenni de ugy nez ki nem lesz meg ez az ajim karira :roll: Ennyi :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hali!

No, nekem mindkét terhességem elején görcsöltem, de nagyon, mint amikor meg akart jönni, olyan volt, szóval nagyon, de én Utrozni kezdtem, és a görcsök szépen meg is szűntek, főleg a másodiknál volt frenomenális a hatása a szernek.
Nekem a Magne B6 semmire sem volt jó, pedig nagyon dícsérik. Amire használt, és később, amikor nagyopocis lettem a maxot be is szedtem belőle, az a lábgörcs volt. Azt szépen kordában tartotta.
A max dózis ha jól tudom a 3x2 naponta, de ha ennyit szedsz, akkor lehetnek mellékhatásai, pl. hasmenés. Nekem volt tőle. :roll:

Bridget, csak nem azért nem kapsz karikát, mert attól tettétek függővé a dolgot, hogy lesz-e saját bébi vagy sem? :shock: Mert nekem ez jött le az írásodból. Remélem nem!!! :roll:

Hát túl sok mindenre nem emlékszem, mik voltak az előző oldalon, így bocsi, de most ennyi. :P

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok,

Nekem MagneB6-ból 3-at írt fel az orvos (tegnap voltam), de szedek Elevitet is (van még 1 dobozzal). Meg folsavat is napi 1-et.
Vendég

Csillag
neeem dehogyis...(na latod megint nem sikerult jol fogalmaznom :? :x :oops: :roll: )csak beszelgettunk es megtudtam egy smast es azt is hogy o mit szeretne es hogyan...es az-az ido meg nincs itt :roll: Babarol szo sem volt :roll: Jol felreertett mindenki...csak annyi az egesz,hogy azt mar tudom nem karira jon meg az a bizonyos gyuru...hanem a kozeljovoben majd ha kicsit valtoztatok a hozzaallasaimon :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bee
Magne B6 tok jo a szalagok huzodasara :wink: Elevit is (bar en most Febimion-t szedtem legutobb) de az elso lombiknal elevitet es +1folsavval :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, pont ez volt, amit nem értettem, most már azért kapisgálom.

Mares, nem vagy buta, jó a kérdés, fogalmam sincs. Szerintem azért jobb, ha az embernek nem fáj a hasa, főleg, ha nem görcsöl. Nekem voltak olyan görcseim is, hogy az ágyban fetrengtem, na, ezt nem kívánom senkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Bocs, hogy így ismeretlenül írok, de teljesen kétségbe vagyok esve! :(
10. nap óta tesztelek esthajnalcsillag LH tesztjeivel - minden nap este fél 6-kor - ma vagyok a 19. napon, de totál negatívak - csak kontroll csík... Az előző babámmal - aki sajnos meghalt - ahogy számolom a hőgörbém alapján a 19. napon volt peteérésem és estem teherbe. A ciklusaim 29-32 naposak voltak szülés előtt...Úgy bőgök, mint a záporeső....borzasztóan vágyom egy vigaszbabára, de nem úgy néz ki, hogy sikerülni akar .... :? Lányok, mi lehet a baj!?
cimpulusz

Cimpulusz, nagyon sajnálom... :cry: Én nem értek az lh tesztekhez, de a lányok itt tudnak felvilágosítást adni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Cimpulusz
En egy hormonpalettat javasolnek neked :!: Annyira de annyira sok minden kiderul ebbol a 2-3napos vv-bol egy ciklus alatt.Nem gyozom sosem hangoztatni hogy nagyon megeri :roll:

Teszteket pedig folyamatosan lovoldozni lehet csak ebben a honapban nem volt pe-d!Nem elkeseredni :!: :)

Beze
Finoman akartam fogalmazni meg csak par szoban aztan latod mindenkinek megbotlott benne a szeme :oops: :lol: Na de akkor most mar remelem kapisgalod 8) Vegulis jobb most utdni,hogy nem gyurut kapok karira mint karikor szembesulni vele :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

cimpulusz drága, nekem 14 hónapig a 20- 21. napon volt PÉ-m, most az utsó hónapban először a 18.-on. Még egy picit tarts ki!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára xtina75 2009.12.03 18:14-kor.
xtina75

cimpulusz nagyon sajnálom... a lényeg, nyugodj meg, ez a legelső... voltál már orvosnál, meddőségi klinikán? szedsz vmien gyógyszert? elvileg a pé-nek 15-18 nap kellenne lenni, de az is lehet, h most épp kimaradt egy pé... régóta tesztelsz? hőgőrbéd nincs véáletlenül? mindig 29-32 naposak a ciklusaid? vagy előfordul, h hosszabbak, rövidebbek?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Cimpuszka!

Ne bőgj! Az nem visz előbbre. Vannak ám néha peteérés nélküli hónapok is.
Én abban sem hiszek, hogy az LH teszt erre a megoldás. Tedd le, nyugodj meg és ne görcsölj a témán. A lelki gát 1000x hatásosabb, mint bármely fogamzásgátló. Csak nyugodtan. Hamarosan megérkezik a babátok.

Ölellek és ne felejtsd, csak nyugi!!! :wink: :wink: :wink:

KépKépKép
bikfy

Drága Bri!!!

Szerintem ne add fel a reményt, mert lehet még megkapod karikor azt a karikát, vagy szilveszterkor...hidd el, megfogsz lepődni, de a férfiak szeretik azt a dolgot elhitetni a nővel, h nem lesz karika....
Az életét hozzád láncolta, hidd el ezt karikával is bizonyitani fogja:)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

visszaolvasok, látom termeltetek :!: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bri
nem vagy tökéletes Kép :?: Ezt nem igazán értem...sztem te igazán tökös csaj vagy, mármint nem szó szerint :lol: , és sztem tökéletes :!:
Igen, holnaptól már szeretnék kicsit sétálgatni 8)
Csodababáért szorizok neked, még ha nem is igazán bízol benne, tudod, csodák márpedig vannak :wink: :!:
Örülök, hogy jó lett a kromoszóma eredményed is :!:

Beze
köszike a drukkot még mindig :wink:

Csimpulusz
üdv. :!:
Én is egy v.v. javaslok neked, abból nagyon sok minden kiderül :!:

Többieknek pusszancs :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!
Visszaolvasok, aztán vacsi, lehet csak holnap tudok jönni.
A helyzet változatlan. :?
Csók mindenkinek, újaknak hatalmas üdv!

chrissy81

[quote="baba.goa22"]c írta:baba.goa22impulusz nagyon sajnálom... a lényeg, nyugodj meg, ez a legelső... voltál már orvosnál, meddőségi klinikán? szedsz vmien gyógyszert? elvileg a pé-nek 15-18 nap kellenne lenni, de az is lehet, h most épp kimaradt egy pé... régóta tesztelsz? hőgőrbéd nincs véáletlenül? mindig 29-32 naposak a ciklusaid? vagy előfordul, h hosszabbak, rövidebbek?

Ez a hőgörbém :
http://www.wunschkinder.net/forum/tkurv ... 1259863581
(remélem látszani fog)

Ez az első teljes ciklusom szülés óta - a babám 31. hétben köldökzsinór katasztrófában meghalt -, a hőm még lenn van, a peteérésem az előző hőgörbémen a 19. napon volt (kismamás hőgörbém, elsőre sikerült teherbe esni). Meddőségiben még nem voltam, a dokimnak sincs értelme mondani, mert úgyis azt mondaná, hogy mi még nem is próbálkozhatunk a "nagykönyv szerint", meg amúgy is egy év próbálkozás után kell kutakodni....
A ciklusom szülés előtt normális volt, 29-32 nap, egyszer se maradt ki...gyógyszer nem szedek (a Bromoscriptin már rég ki kellett ürüljön a szervezetemből). Ittam a ciklus első felében cickafark teát, de tegnap meg ma már nem ittam gondolván hátha ma lesz peteérésem...de ez vmi katasztrófális....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cimpulusz 2009.12.04 10:34-kor.
cimpulusz

[quote="baba.goa22"]c írta:baba.goa22impulusz nagyon sajnálom... a lényeg, nyugodj meg, ez a legelső... voltál már orvosnál, meddőségi klinikán? szedsz vmien gyógyszert? elvileg a pé-nek 15-18 nap kellenne lenni, de az is lehet, h most épp kimaradt egy pé... régóta tesztelsz? hőgőrbéd nincs véáletlenül? mindig 29-32 naposak a ciklusaid? vagy előfordul, h hosszabbak, rövidebbek?

Ez a hőgörbém :
http://www.wunschkinder.net/forum/tkurv ... 1259863581
(remélem látszani fog)

Ez az első teljes ciklusom szülés óta - a babám 31. hétben köldökzsinór katasztrófában meghalt -, a hőm még lenn van, a peteérésem az előző hőgörbémen a 19. napon volt (kismamás hőgörbém, elsőre sikerült teherbe esni). Meddőségiben még nem voltam, a dokimnak sincs értelme mondani, mert úgyis azt mondaná, hogy mi még nem is próbálkozhatunk a "nagykönyv szerint", meg amúgy is egy év próbálkozás után kell kutakodni....
A ciklusom szülés előtt normális volt, 29-32 nap, egyszer se maradt ki...gyógyszer nem szedek (a Bromoscriptin már rég ki kellett ürüljön a szervezetemből). Ittam a ciklus első felében cickafark teát, de tegnap meg ma már nem ittam gondolván hátha ma lesz peteérésem...de ez vmi katasztrófális....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cimpulusz 2009.12.04 10:33-kor.
cimpulusz

Ja igen - ez a diagram egy nappal hosszabb, mert szombat este jött meg és én azt is beleszámoltam akkor, azóta megtudtam nem kellett volna...így számolom a mai napot 19. -nek (mai feljegyzés meg hiányzik, mert korábban ébredtem m és mértem egy 36,1, egy óra múlve elvileg rendes időben 36,4-et, úgyhogy inkább be se írtam)
cimpulusz

Bettykém gratulálok a két bogyóhoz!!!Szorítok továbbra is hogy mindketten veletek maradjanak!!!

Kép
anyci

cimpulusz,

babatervezők oldalán láttam én olyan ciklust is ahol a 40. napon volt pé!!!! tehát én azt mondom, pedig nagoynnem értek hozzá, hogy a női szervezet képes csodákra....

Bettym,

hogyvagy drága???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bridget, mi a baj a hozzáállásoddal? :shock: Nem értem, mi nem tetszik a párodnak?

Betty, remélem jól vagytok :wink:

Cimpulusz, szerintem teljesen normális az is, ha most még nem lesz peteérésed és ovulációd, mindenesetre folytasd az LH tesztelést, bajod nem lesz tőle. Benne van a pakliban, hogy nem lesz ovud, de az is, hogy egy kitolt ciklusod lesz most, ezen se aggódj, hiszen a dokid sem javasolta még a babásodást. Gondolom okkal mondanak olyat, hogy várj. Persze totál megértelek, hogy újra babát szeretnél, de ha sürgeted a dolgokat, még nem lesz jobb, szóval kitartás, és meglesz az eredménye. Ha esetleg nem is ebben a ciklusban, de akár a köviben. Nincs semmi baj a szervezeteddel, legfeljebb még nem állt helyre teljesen a hormonháztartásod, no meg a lelkivilágod sem, de ez érthető szintén.
Ölelés, és nyugalom, lesz ott babuci hamarosan! Ja, és hőmérőzz továbbra is légyszíves :wink: Drukk neked!

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Cimbulusz!
Amennyire én tudom egy terhesség után nem áll vissza azonnal a peteérés. Az sem biztos, hogy mensid lesz most egy ideig. De ez teljesen normális. Nyugodj meg! 100%ig biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz és lesz babátok. Akkor ez az időszak csak egy rossz emlék lesz. Próbálj reálisan gondolkodni!

chrissy81

Betty, szorítunk nagyon! Elő Csillag megvuduzott tesztjeivel!
Mares, ne izgulj már, a doki meg fog nyugtatni, hogy minden rendben van!

Bri aranyom! Hát hogy van ez? Gyűrűhöz még fejlődni kell, de gyereket szülhetsz neki? :roll: Jaj, bonya, én ezt nem értem. Hát a gyerek az örök kapocs, nem az a kis függönykarika. (Bár barátnőm azt vallja: minden jöhet, ami gy betűs: gyerek, gyűrű, gyémánt...)

Csillag, kipróbálom a fertilityfrendet is. Megnézzük mit mutat. Még nagyon amatőr vagyok a témában. :oops:
Már kb abban is elbizonytalanodtam, hogy hány naposak a ciklusaim. mert alapból 25, de eltolódott vagy kétszer 27-re. :?
Ezért agyalok itt ennyire a pé-n is.

chrissy81

Na, már nem lovagolok többet a témán, de kicseréltem a hőgörbémet, nézzétek meg.
Csillag, ez máshová tette a pé-t :? :(

chrissy81

cimpulusz sztem Csillagnak igaza van nekem eddig 20-22 napon voltak a peteérésem, lehet még bármi :) Csak ne add fel, hőmérőzz és tesztelj :)

Chrissy, hogy a bnődnek mien igaza volt ebben a gy betűs dologban :) Minden nő álmait soroltad fel :) Nekem már megvan mind3, ajánlom a többieknek is :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Chrissy, nekem nem jön be a görbéd. :shock:

Mares, te még mindig hőmérsz? :o :lol: Te kis paralady :lol:

esthajnalcsillag

Ez jóóóóó paraladyyyyy :) cuki :)

Nekem se jön be görbéd, csak a bejelentkező oldal :(

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

CSillagom,

naná, hogy mérem :D sőt... mást is csinálok... de teljesen titokban :lol: :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Baba,

én alapból ilyen vagyok... megyek a biztosra..

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Anyci
de örülök, hogy látlak :!:
Köszönöm a drukkot, reméljük még itt vannak velem :!: :wink:
És te hogy vagy drága :?:

Mares, EHCS
jól vagyok köszi, kicsit szurogat a hasam, ennyi...mást nem érzek. :)

Paramares :lol: :lol: :lol:

Chrissy
a görbéd linkjét nem jól szúrtad be..
lépj be rendesen, ahol a görbéd van, :arrow: home page setup :arrow: erre katt, és legfölül lesz az URL kód, ami neked kell, a fejléc alatt.

További szép napocskát :!:

betty615

Bettym,

pihenj, hogy a gyerekek jól érezzék magukat odabent !!!!!

jaja, paramares leszek :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

bridget igen már nagyon várjuk ezt a kis puncist :lol:
Nagyon kíváncsiak vagyunk milyen lesz és kire fog hasonlítani.
Remélem olyan szép és okos lesz, mint az apukája :wink:

Puszi Nektek és sok drukk, majd jelentkezem!

Kép
Kép
akella

A mai tesztjeim :) lh-s és hcg-s :)

A többi mellé raktam :) Kép

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

BABAGOA
Most melyik/melyik :?:
Mert nem írtad rá.
Az alsó 2 az úúj :?:

Szupi az összes egyébként :wink:

betty615

igen Betty :) Amúgy hogy vagytok 3ban? :) Minden oké? pihizel sokat?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Jah, pihizek még mindig...
Jól vagyunk, minden ok :!: :wink:

betty615

Sziasztok!
Tényleg nem működik a linkem, na megpróbálom megjavítani.
Remélem mindenki jól van. Betty sétálgattál?

chrissy81

Cimpulus
Jaaaaah hat igy ismerve az elozmenyeket az az igazsag nem akarok negativkodni de milyen menzire varsz? :roll: Ngyon sajnalom a babad elveszteset de ilyenkor a meh meg nem all kesz egy ujabb babasodasra...ezert is van az a 6honapos pihizes ilyenkor :roll: Meg szules utan is eleve 6hetig no keksz...nem ertelek :roll: Meg egyaltalan nem szabad kezdenetek....prbalj kicsit megnyugodni (tudom en konnyen beszelek) :roll: Remelem kaptal privit mert voltak itt a topiukban lanyok akik hasonlo gondokkal kuszkodtek :?

Baba
jo a remenyt nem adom fel...nem is szoktam de mindig realisan nezem a dolgokat :roll:

Betty
Hat nem de ki az... :lol: Setalgattal mar 8) Hogy vgy?

Csillag
Hosszu...valahol igaza van...vgyis egy dologban de a tobbiben nem :roll: Mind1 en nem szeretem a vitat igy engedtem neki :?

Chrissy
Hat ezt en sem ertem...tudod ezek az elet nagy kerdojelei :roll:

Akella
8) :lol:

xtina
Jol lattam?Te mar babas vgy 8) Gratula :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
hát pont te vagy az :!: :wink:
Ma már sétáltam picit persze...elmentem a postára...ami itt van a házunk előtt :oops: :lol:

betty615

Most miért nem látszik a vonalzóm? :oops:
De legalább a hőgörbém kijavult. :)

chrissy81

Chrissy
a görbe link már jó...a vonalzidnál a másik kód kell...az URL, vagy BBC.
Azt illeszd be.

betty615

Köszi Betty!
Valószínűleg a görbe szerkesztésénél kitöröltem valamit.

Akkor most már megkérhetlek benneteket, hogy mondjatok véleményt a hőmre? Kb vonalzót nyeltem az elmúlt 4 napban. Meg sem moccan a hőm. Semerre. Szóval Ti olyan ügyi kedves csajszik vagytok, nézzetek már rá mit produkálok itt össze...

chrissy81

Hali!

Csak röviden:

Chrissy, a görbéddel nincs semmi gond, az jó, hogy most egyenes, egyátalán nem baj. Viszont nem jelöltél be semmi lényegeset, mármint LH teszt mikor volt pozi, szexuális együttlétek, ovus fájdalom, cervix nyák állapota, stb. Szóval ezek nélkül az adatok nélkül tette be a keresztet a rendszer, de persze nem jó helyre, továbbra is kitartok annál, amit eddig írtam, a 8-9. napon volt talán az ovu. De ha beírtad a hiányzó dolgokat, lehet, hogy a program is változtat. :wink:

Bridget, oké, ha nem szeretnél róla írni, nem nyaggatlak tovább. Remélem, azért hamarosan teljesül majd az álmod (mindegyik) :wink:

Betty, csak így tovább... :) A pociszurka jót szokott jelenteni :wink:

Baba, csodás tesztek, köszönjük :D

Ölelés mkinek

esthajnalcsillag

Csillag drága!

Én nem tudtam, hogy itt ennyi mindent dokumentálni kell. :(
azt hiszem van mit pótolnom. :shock:

chrissy81

Chrissy
ahogy Csillag is írja, pl. most nézd meg az enyémet:

Kép

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?