Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni, jöhetek? Gratulálok a sikeres tesztekhez! A VÁRVA VÁRT EREDMÉNY! Amúgy nagyon szeretek tesztelni
Gabóó, köszönöm a topik létrehozását, remélem, hogy hamarosan köztünk leszel, de 2010. szeptemberire is tuti.
4.0 vagyok most. Be akartam reggel adatni a H1N1 elleni oltást, de nem tudtam, hogy sikerült-e a bébi (de gyanakodtam, mert tegnap vacsoráztam, majd rohantam hányni, ami eddig nem volt egyik terhességnél sem jellemző, úgyhogy megfogant a gyanú - is), ezért csináltam egy tesztet. Mesinek pont ma kellett volna jönnie, mindig napra pontos, ami egy áldás, szóval nagyon halovány csík lett 25-ös teszttel, nem reggeli anyagból. Csináltam egy másik félét később, az ugyanaz a halvány csík. Már hamarabb akartam oltást, de mindig valami ovisvírus rajta volt a családon, így nem adták be. Most ezen körülmények között nagyon vártam, hogy megjöjjön és tavasszal folytattuk volna a projektet. Kis Lelkem nem így gondolta
Körzetim nem adja be a 12. hétig az oltást, védőnő és gyerekdoki is tilt ezen időszakban. Utána opcionális, körzeti mondta, hogy beadja, de nem szeret kismamákat oltani, ugyanis elég lutri, hisz nem volt idő igazán tesztelni terheseken. Védőnő és gyerekdoki szerint adassam be 12. hét elmúltával. Időm van még gondolkodni. Ráadásul ez egy korai terhesség, még bármi történhet, bár ne történjen, de ha baj van a magzattal, akkor nem húzzuk ki odáig.
Fiam, férjem 2hete oltatott, lányomat ma injekciózták. Azt mondják kevés benne a higany, nem lesz sérült - autista stb.
3gyerekre vágytunk, bár néha egy is sok
, főleg, ha apa rengeteget melózik. Korkülönbség tökéletes lenne. Nagyszülők közül csak anyu él, de nem lehet igazán rábízni gyerekeket, ezért hétvégente van dadusunk, fiam bölcsis dadusa. Remek kis nő, néhány szabad órát biztosít. Nagyon megbízunk benne, vagy 25éve a szakmában van és valami birka türelme van!
Szilvás, asszem te írtad, hogy októberben oltattál, az nagyon jó dátumilag. Ha a terhesség 3. hetéig kifejlődik a védettség, ami szúrástól számított 12-14 nap tudomásom szerint, akkor semmi gond később. Körzetim ezt mondta. Nekem ma nem adta be, mert már 4. hét. Persze nem tagadja meg, de nekem elég az ő személyes véleménye. Dadusunk is megnyugtatott, csak jönnek már a hidegek, mert ez a szemét vírus enyhülésben szedi áldozatait, továbbá minden évben voltak sima influenzában meghaltak, szövődményesek, csak nem kerítettek ekkora feneket neki. Hát a legjobbakat.
Valaki írta a magzatdiagnosztikai központot... oda jártam uh-ra és integrált tesztet is csináltattam. A Timmermann nagyon tuti doki, most is hozzá fogok menni uh-diagnosztikára, talán a Péterfyben dolgozik.
Mivel 35 vagyok, fogok kérni magzatvízvizsgálatot a saját dokimtól, mégha kockázatos is, mert az én koromban ezt fontosnak tartom a gyerek érdekében. Egyébként SoteII-n fogok szülni és programozott császár lesz aug. elején, ha minden jól megy, mert ez már a 3.
Én még csak Elevitet szedek, meg C-vitamint. Magnéziumot majd később. Csináltam vonalzót, talán nem korai, mindenesetre januárban megyek nőgyógyhoz uh-ra, ünnepek között kétlem, hogy rendel, bár... majd megérdeklődöm. REmélem, holnapra erősebb lesz a tesztem, minden órával egyre jobban beleélem magam most, hogy így sietett a bébi.
Pussz mindenkinek!