Új privát üzeneted érkezett!

csiiiiiip :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
gtunde75

Tünde,ez már a második a héten :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

tünde!
bimbófájdalom tüszőrepi után? wow!
most éppen azt néztem, hogy vajon lehetett-e aznap (tegnapelőtt) pé-m, amikor dokinál voltam? mert 15 mm kicsi... de elvileg már repedhet :o

Kép

és hát elindult a hőm felfelé... igaz, ez nálam nem nagy kunszt :) felmegy, majd leesik... és ezt még jó sokszor :lol:

ja, pcos vs lh-teszt :arrow: aztat mondják a nagyok, hogy nem szabad (felesleges) csinálni, mert pcos-ben nincs meg az lh-csúcs, az lh mindig magas (ha nem megfelelő a kezelés) és érzéketlen a ciklikus változásra... vagy vmi ilyesmi...

joli!
menni fog az a tanulás! de nem szabad erőltetni, mert nem marad meg benned... nekem főiskolai tapasztalat, hogy csak azt tudtam, amit vizsga előtti 1-2 napban olvastam át... szóval én sosem tanultam, csak elolvastam néhányszor... majd közvetlen a vizsgák előtt még egyszer utoljára.

susy!
én ceretem a kisegereket :) amikor tesómék megvették a házat, a kamrában dunsztosüvegbe fogdostuk össze őket, és a nővérem másnap a falu határában szabadon eresztette a népet :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Iner, mennek a szurkok a jó eredményért++++++++++++++++++++

Ancsi, van még bőven tünetem, de most meg kapar a torkom :cry:

Tünde, nem hiszem, h PCO-d van :roll:

Suzy, mi volt a dokinál :?:

Onlány, Liza baba lenyugodott :?:

Csip, mi a helyzet :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kisegér megkerült, bement a csapdába, apa ki akarta végezni, de nem engedtem neki, olyan kis bamba képe van. Holnap mikor megyünk afp- re elvisszük és jó messze elengedjük.

Juli
Látom te is ilyen kis sajnálós vagy. :)

Zsu
Köszönöm kérdésed, a doki megerősített abban, hogy influenzám van, de nem h1n1. Annyi a bibi, hogy ráment az izületeimre, és ezért a nagy gyengeség. Viszont egy jó nagy alvás után határozottan jobban érzem magam.

Kép
Kép
susytunder

suzy78 láááátom! :shock: :wink:
na szóval mikor kéne megjönnie? vagy ezt így nem tudod?

-j- hááááát, pár nap múlva okosabbak leszünk, de még akár az is lehet, hogy meg volt az a tüszőrepi... lehet, hogy tegnap... egyeseknél a hő felszálló ágában történik... :))))
az ok, hogy a PCO-soknak nem javasolják az lh tesztelést, de ha valaki nem tud róla, hogy az, akkor mint tünet felmerülhet a sokáig magas lh szint?
bár a görbém okés, és az előző kettő is az volt...mondhatni szabályos... :)
remélem szó sincs ilyesmiről... :roll:

na jó, megyek alukálni...kicsit kimerültem ezen a héten...
Kép

Kép
gtunde75

Tünde! megint pozi az Lh-d? :roll: ez érdekes..., lehet,hogy több petécske érik?? igazából nem értek hozzá csak találgatok,hogy miért lehet megint pozi... :)

Suzy!! Jobbulást!! Tudjátok ,hogy mi lesz kiscsaj v. kissrác??

EDI
ediii

Jó Reggelt!!!

Tünde!
Reméljük semmi komoly veled!!! :wink:
Nem beszéltem a dokival a rosszullétemről,nem is akarom firtatni mert már másnap jol voltam,aztán nem hiányzik hogy beküldjön a korházba :shock: ,tegnap jártam arra és a szülészet-nőgyógyászaton látogatási tilalom van :(

Joli!
Sok sikert neked a tanuláshoz!!! :wink:
Jól vagyok most már..egyre többet mozgolodik a bébi,tegnap este mondtam Kírának hogy figyelje a hasam hogy mozog, de mindenfelé nézett csak arra a pontra nem :lol:

Susy!
Mihamarabbi gyógyulást neked!!!+++

Zsu!
Holnapra nagy drukk hogy ne találjon oda pirianyóóó!!!!!! :wink:

Kíráékhoz ma megy a télapó az oviba :D ,már be van sózva nagyon!!
Délelött én is össze állítom a gyerköcöknek(4-nek) a csomagot,meg kapnak egy-egy kisbögre és benne egy kis plüss mikulás-t...
Jaj még nemrég én vártam a csomagot.. :roll: :roll: ,most meg már én csinálom :lol: repülnek az évek :!: :!:

Mindenkinek szép napot!!!!
Vendég

Iner, Joli!! GRATULA nektek a kis punishoz :lol: :lol:

onlány!! Mi is szoktunk ennyit beszélni a barátosnémmal...., a párom szerint ez nem normális..., szerintem igen!! :lol: :lol: , azt mondja,h. nem lenne egyszerűbb személyesen ?? ebben igaza van,de általába 5 perces beszélgetésből is 1 óra lesz.... :)

Ancsa!! Ti most jöttök haza lombikozni??? :roll: egy kicsit lemaradtam :oops:
Nálunk az a helyzet,hogy apa eredményei rosszak ,javítani nem igazán lehet, úgyhogy kértem időpontot a BMC-be ,és február 1-én kezdünk :D messzinek tünik, de lesz addig is program, karácsony ,január elején megyünk Bükfürdőre 8 napra, maj 23-án összeházasodunk :D és még a páromra várni fog egy műtét is ,mert csúnya nagy veseköve van..., hát röviden ennyi :)

Csip! Jó ötlet,hogy megbeszélitek anyudékkal, talán úgy jobban megértik,hogy mit miért is szeretnétek, de ne hagyd,hogy beleszóljanak az életetekbe,mert sok vita lehet majd ez miatt a pároddal..., csak magamból indulok ki.... :oops:

EDI
ediii

Kép

Ahhoz képest, h ma nem dolgozom megint jó korán felébredtem...egy kicsit fájdogál a torkom, mutáló a hangom, de a hőm változatlan 36,7 :!:

Suzy
Kép
Örülök, h megkerült a kisegér :wink:
Drukk az afp-hez :!:

Tündi, mivel nem volt hormon lehet, h nem lesz most pontos, de kb szombat lenne a napja, eddig még semmi :!:

Ediii, mi a helyzet :?:

Csip, remélem ma már jössz :!: :?:

Csodás napot Mindenkinek :!:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nem csak Én keltem korán úgy látom... :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kírus!! :lol: :lol: igen mikor már gyereke van az embernek ,akkor látszik igazán,hogy repülnek az évek és,hogy mi hogy öregszünk :D
Biztos izgatott már a kislányod,hogy jön a mikulás :)

EDI
ediii

Ediii, gyorsan el fog telni az idő, sztem amúgy is gyorsan telik, igaz Kírus :?: :roll: :wink:
Házasság?, előre is nagyon gratulálok, szeretetben, békességben éljetek és minél előbb sikerüljön a lombik szívemből kívánom :!:
Bükfürdő gyönyörű hely, igazán jó választás :wink:
Akkor lesz program bőven... :wink:
A férjednek a legjobbakat, gyors felépülést :!:

Kírus, köszi a drukkot :wink:
Nálunk minden klinikán látogatási tilalom van :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Aranyosak a gyerekek, szinte mindegyik nagyon várja, Én soha nem vártam a Mikulást, se gyerekkoromban sem most :wink:
Akkor féltem tőle, de nem tudom, h miért, talán mert az apám erőltette a dolgot :?: :roll: most meg már azért mert túl sokat jön, szinte havonta és nem akar róla "leszállni" ...úgy 9 hónapra:?: :!: :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jó reggelt!

suzy78 hát ez jó!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csak bekukk, mert megyek dolgozni... csak szavaztam 1et Kírára, meg berögzítettem a hőm... és mit látok??? Ti már itt kukorékoltok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu! pihenhetnél inkább!!!

Rohanok!

Sziasztok!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi, jó munkát, de csak mértékkel...tudod megárthat :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Én elég rosszul aludtam az éjjel...fél 2 kor voltam kint a mosdóban, aztán alig tudtam visszaaludni..mire meg már aludtam, apa kelt és hát az nem megy nála egyszerűen, legalább 5x újraindítja az ébresztőt :?

Zsu! Mikor derül ki, hogy mi újság pirianyóval?

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Jó reggelt!!!

Suzy: Egyelek meg, hogy ennyit gondoltál rám, édes vagy :D !!!!
Nem semmi a hőd, kiváncsian várom a fejleményeket...

Edii: Ott aztán zajlik az élet!!! De jó házasság, mi is tervezzük, csak még odébb van... Ho lesz??? Hány fővel???

Juli: Nem semmi az a kis foltocska nálad :D

Joli: Ohhh, simán meg lesz az a vizsga, no para...Sima ügy :wink: :D

Onlány: 2 óra beszélgetés nem semmi, kicsi lesz a telo számla :oops: Remélhetőleg nem csúcsidőben volt ez :wink:

Ancsa: Csajééééém, akkor már elkeztél vásárolni, ügyi vagy...Bizti cuki a Micimackó, régen nekem is az volt a Lieblingem :D :D :D

Tünde: Nem lehet nálad semmi !!!!!!!!!!!!!

Kírus: Hát igen, és láttod már jönn is a tesókája!!! :lol:

Iner: Huuu már mindjárt itt van, és megtudjátok az eredményt!!!Biztos makk egészséges és sehol semmi baj :P

Suzytündér: Hát igazadat lett anyuka :!: :!: :!:

Nálam, tegnap úgy elment az idő, hogy csak na...Haza mentem reggel 8-ra... Lementünk anyu lábát megcsináltam, mire beértünk a szalonba,elötte rákérdeztem a dogokra...De már nagyon izgultam...
Nagy szemmel rám nézzet, és ezt mondta!!!
Dehogy mondtam én a Dettinek, hogy hívja fel a Tomit :!: :shock:
Az viszont igaz,hogy beszélgettem vele erről a témáról, mert, hogy ő állandóan oda jött, és panaszkodott nekem, hogy ő ezt nem hiszi el, hogy én gyereket akkarok, mert nem tudom mivel jár, meg stb...Hogy én ezt, hogy gondolom...(tesom mondta ezt anyunak)!!!És azért hozzá tette nekem, hogy persze felidegesített már a tesod!!!
Viszont arran megkérte a tesomat, hogy engem hívjon fel, hogy megjött-e....Mert anyu nem akkart, idegesíteni ezzel, de attól totál kibukott anyu, hogy felhívta a páromat, hogy leellenőrizzen, hogy valóban megjött-e :roll: Meg, kioktat minket, hogy hova élvezzen a párom!!! :shock:
Ja és egyaltalán nem mondta, hogy nem kapjuk meg a lakást!!!
Csak, hogy várjunk még leglább addig, hogy beköltözzünk...Ennyit!!!
A legszebb ebben, hogy haza mentünk jól helyre rakta a tesomat, és mondta nekem anyu, hogy ha átjönnek délután beszél a Tomival :P
Hát átjöttek, szép rendet raktam, megcsináltam a nagy takarítást, de ablak pucolás elmaradt :oops: Rohadt magas az ablak, én nem csinálom az meg(régi bérházas ablak)Amúgy meg már csak 2 hónap és költözzünk :D
Volt pizza és torta(első torta amit sütöttem és nagyon jó lett)Igazság szerint apunak sütöttem, most ünnepeltük a 60-dik Szülinapját, mert nem lesznek itthon, elutaznak 2 hétre holnap Jamaicára...A páromat is felköszöntöttük, mert neki volt tegnap, de ő holnap kap tortát mert akkor partyzzunk a haverokkal :D
És a várva várt beszélgetés eljött!!!!!!!!!!
Anyu kihívta a páromat egy cigire, és beszélgettek...Rá 5 percre mit láttok, tesom is kimegy :oops: :twisted: Na, de 2 percre rá mit hallok, jól van megyek már...(Anyu bekülte :lol: :lol: :lol: )
Alig vártam, hogy haza menjenek!!!Haza mentek!!!
Páromat elkeztem faggatni!!!
Anyu ugyanazt elmondta neki is, nem igaz, hogy ő mondta ezt, hogy a tesom hívja fel, ahogy az semm, hogy nem kapjuk meg a lakást semm!!!Csak arra kér, hogy legalább költözzünk csak be!!!rendezkedjünk be, és aztán...Röviden ennyi,és, hogy tesom kavarta a szart!!!!
És a beszélgetés vége az volt:
De ti döntitek el, lassan megprobálom megszokni, hogy külön élete lett a kisebbik lányomnak!!!
Jupi, jupi, jupi :lol: :lol: :lol:

Happy End!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

CSip!

Hát ennek a jó hírnek nagyon örülök, akkor most megnyugodhatsz...
Anyukádnak most több idő kell, hogy megszokja, hogy a kislánya már
tényleg felnőtt ember....
Remélem akkor most minden rendben köztetek...
A tesód meg max tanácsot adhat, hogy mivel jár egy gyerek, de az hogy ilyen durván bekavarjon nem volt szép tőle!

örülök nektek nagyon

pussz

Iner

iner

tünde!
gyanus lehet a magas lh-szint... de pontosabban magas lh/fsh arány. és még véletlenül sem otthoni tesztcsíkkal igazolva, hanem laborban.
inkább osztanám ediii véleményét: két petéd érett :D

zsu!
drukk megy... a hőd nagyon jó :)

csip!
akkor most már csak a helyén lesznek a dolgok :) örülök.

no, szaladok. megyünk bácsalmásra... karácsonyi ajándékért :)

tsók!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok! munka közben bele-bele olvasok miket írtok... nem szabadna itt lennem, de ezt most nem hagyhatom szó nélkül!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

csiiiip!!!!! juhéééééééééééj!!!! naaaaagyon jó híreket hoztál!!! ezek szerint a szüleid mégiscsak megértőek és végül is pozitívan állnak Hozzátok... az más kérdés, hogy egy kicsit megpróbálnak terelgetni Titeket... de az nagyon jó hííííííír, hogy elfogadják a Ti döntéseteket!!!
Akkor most már nyugodj meg és hajrá új ciklus!!!!

Nagyon örülök Neked!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Ma már sokkal jobban vagyok, és nagyon örülök, már csak azért is, mert péntek van! :D

Kitti
Hát nem semmi a tesód! Szerintem irigy rád, másért miért csinálta volna ezt. :roll:
Örülök, hogy rendben van minden!

És akkor advent...

Kép

Az első karácsonyfát valószínűleg Brunszvick Teréz állította Aszódon.Az emberi életben az ünnepi alkalmaknak, szertartásoknak nagy a jelentősége.Az év legnagyobb ünnepe, melynek leggazdagabb tartalma van, az a karácsony. Igazi humanista tartalommal a keresztény vallás töltötte meg, a kis Jézus születésnapjának nyilvánította, mely a béke, szeretet erkölcsi parancsát jelenti mindnyájunk számára.

Kép
Kép
susytunder

Zsu!! Köszi szépen ,aranyos vagy :)
Pirianyó remélem még nem kopogtatott nálad! Teszt :?: :roll:

Csip! Ez nagyon szupi,hogy ilyen jól megtudtátok beszélni a dolgokat, és ahogy írod anyud csak jót akar nektek!
Nagyon írigylem a szüleid,h. Jamaicára mennek :shock: nyaralnak??
A tesódnak van gyermeke,vagy egyedül van?? Miért ilyen ellenséges veletek?
Nem akarunk nagy esküvőt, csak szülők tanuk és a testvérek lesznek :)

EDI
ediii

Hol vagytok lányok? :roll:
Hiába ülök itt, nem ír senki.... :(

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok Lanyok!!

Vagyok en is, cak ma rohangaltam, mint pok a falon :lol: ...Sikerült 10-ig aludnom, aztan gyorsan elmentem vervetelre a nödokihoz, utana bolt :arrow: takaritas :arrow: torna :arrow: mosas :arrow: fözes es el is telt a nap :lol: ...Mar csak 4 nap a konziig, ugy szamolom vissza mint a katonak a leszerelest :D

Gtunde-ez mar a masodik tetüüüüd te lany :lol: ...Ez jelent am valamit :wink: ...LH tszted megint majdnem pozi??Nem tudom mitöl lehet....Lehet tenyleg 2 peted erett meg ebben a hoban :roll: ....Egyebkent te egesz honapban nyomod a teszteket??Mert en mindig csak addig szoktam amig pozi nem lesz es utana ahogy halvanyabb, mar abba is hagyom :wink:

-J- Szep görbe!Elvileg a zöld vonal lenne az ovu??Jo vasarlast nektek Bacsalmason :lol: Mit lehet ott kapni, hogy oda mentek vasarolni??

Onlany- Hol vagy ma??

Zsu- Hat kar, hogy ma reggel nem tudtal tesztelni, pedig bekukkantottam reggel miattad, de lattam a masik topikban, hoyg nem volt teszted :wink: ...Na de majd holnap megörvendeztetsz minket egy szep pozi tesztel es hamarosan akkor erkezik az elsö csodababa :lol: Jo vasarlast neked is!

Susytunder- Az jo hir, hogy nincs H1N1-ed, probalj akkor pihenni, bar gondolom egy kisgyerek mellett ez nem annyira egyszerü :wink:

Kirus- Majd ird meg, hogy sikerült a Mikulas ünnepseg! 8)

Ediii- Igen, december 8-an megyünk elsö konzira es ha zöld utat kapunk, akkor remenyeim szerint januar-februar környeken kezdhetünk, ugyhogy mi lehet egyszerre leszünk babasak :lol: Gratula az esküvöhöz es irigykedem am Bükfürdö miatt, biztos nagyon szuper lesz! :wink:

Iner- Sajnalom, hogy rossz ejszakad volt, remeljük a mai jobb lesz hisz holnap nem kell kelnie parodnak :wink:

Csip- Hat ezek nagyon szuper hirek, annyira örülök!! :lol: Most mar nyugodt szivvel dolgozhattok a babaprojekten, nem kell felni, hogy barki is megharagszik :D ...Mindent bele csajeeeeee :lol:

Na lanyok, most lepek, fürcsi aztan lassan melo!

Mindenkinek nagyon szep pentek estet!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

kicsit meg vagyok csúszva... :lol: nemsokára érkezik apa és fia, nekem meg még takarítanom kell!!! :shock:
ezért most nem írok senkinek,
csak mindenkinek naoooon szép hétvégét!!!
Puszi!! Kép

Kép
gtunde75

Sziasztok!gyors bekukk(mobilrol vagyok,7végére leléptükn->)berágtam anyosra.4x megkérdezte h lizit elviheti.érthetöen mondtam:nem szeretném.kimentem pisiln,mire visszaértem menetkész volt l.lefagytam...elvitte.azt mondja,mindjár hozza.2ora mulva hozta.picit ideges voltam.mára meg holnapra megrendelte,nélkülünk h büszkélkedhessen a rokonoknak l-val,hát mondom bocs,de véletlenül nem leszünk otthon

Kép
Kép
onlány

Csip,de örülök,h megtudtátok beszélni! A tesód párkapcsolatban él?nem féltékeny véletlen? Nekem nem lesz magas a számlám,mert céges a telo(t nél dolgozom és az összes t számot ingyen hivhatom,a többire meg 10eftos keretem van). Ancsa,jelen! Olyan jo kicsit lazulni.jupi mar szinte nincs is 4nap! Zsu,tök jo a höd! Tünde,este 5részt 1ben megnéztem :) ma voltam afpn.dec.23ra lesz eredmény.jo sokára!

Kép
Kép
onlány

Dec23-án 3 kül.uhura megyek... Nem vagyok kispályás! Bocsi,de nem naon tudok igy mobilról visszaolvasni.

Kép
Kép
onlány

halihó!
hazaértem :)
még mielőtt párom lerabolja a gépet, gyorsan benéztem :)

ancsi!
a görbém messze van a széptől. a ciklus.hu pedig szereti csak úgy hasraütésszerűen megmondani, hogy mikor van pé... szóval tiszta hülyeségeket beszél... sztem nem volt meg a pé-m, mára 1tizedet esett... persze tudom, hogy nem mérvadó, de mivel alig ment felfelé, így ez is soknak számít. most várom a holnapot :?
bácsalmásra puffért mentünk. aranyos, viziló formája van. unokahugimnak már van egy, és gondoltam, ide is kell, mert annyira szereti :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

onlány!
3uh :shock: :?: sok lesz a jóból :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Én is gyorsan bekukkantottam...Bolondok háza van...Mindenki szolizni akkar :?

Kellemes Hétvégét Mindenkinek!!!!!!!

Puszi
csip-csip18

Sziasztok Csajok!!

Csak kellemes hetveget szeretnek kivanni!! :lol:
Latom Szuzy meg nem jött az eredmennyel,nagyon szurkolok!!
Bocsi, hogy most nem irok mindenkinek, de rohanas van! :wink:
Meg igyekszem majd jönni a hetvegen!

Pusszantas mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Szép estét lányok!!
Tisztítsátok ki a cipőket, mert ma jár a Mikulás :D
Boldog Mikit és szép estét!!! :D Kép

EDI
ediii

Sziasztok!

Nagyon el voltam ma és tegnap is, csináltam tesztet ma, de mérges voltam, mert nem működött...ilyet még soha nem tapasztaltam, pedig annyit csináltam már???!

A hőm változatlan 36,7 :!:

Csip, örülök a jó hírednek :wink:

Ancsi, aranyos vagy, h miattam jöttél és bocsi, h hiába :roll: :oops:

További szép estét :!:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip, újra átolvastam, amit írtál...a Tesód nem semmi,nem fér a fejembe, h miért akar neked rosszat :?: jól olvastam és értelmeztem azt a bizonyos dolgot :?: :oops: milyen irigy és féltékeny a Tesókád Rád :?: :!: :roll:

Iner, remélem jobban vagy már :?: :!:

Suzy, örülök, h jobban vagy :wink:

Kírus, hogy vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Mi az, hogy nem működött a teszt?
Hát nagyon nagyon drukkolok neked, hogy pirosat csak akkor láss, ha a télapó kopogtat. :lol:

Kép

Kép
Kép
susytunder

Kép

Kellemes Mikulást mindenkinek!!!

Remélem kitettétek a tiszta csizmákat az ablakba....

Iner

iner

sziasztok!!!

Zsu ma nem teszteltél? :wink: :lol:

gyancsi tegnap megint megsütöttem a linzered... :lol: :lol: :lol: nagy sikere van!!! :lol:

remélem mindenki teli cipőcskéket talált ma reggel!!! :wink:

további szép napot Nektek!!!

Kép

Kép
gtunde75

Zsu!köszi, már jobban vagyok, bár egyre nehezebben alszom éjszaka, és korán kelek reggelente...bár ezt még korainak tartom...mármint ilyen inkább a terhesség vége fel szokott lenni...nem?

Gyere a hírekkel nagyon várunk ám!

Kép

Iner

iner

Szép napot mindenkinek!

:)
Zsu, hogyhogy nem működött a teszt? Na, mi a helyzet nálad?
Anyósnál disznóvágás volt, meg jött a miki is, úgyhogy nálam ez szerintem 5kg hízást jelent... Úgyhogy holnaptól dijjjéta, mert amúgy is mennem kell cukker terhelésre.
Tünde, dvd kivégezve :p nagyon jó volt és fura vagy nem az, de én teljesen egyetértek a film alapgondolatával -lehet ezért is tetszik naon ez a sorozat-, hogy márpedig léteznek eféle kutatások!
S.tunder, fogsz karikor a rokonságnak saját kézzel készített ajándékot adni? Én gondolkodom azon, hogy csinálni kéne, de nem tudom mit.

Juli, jah 3... pont így sikeredett, tök véletlen... az 1. a genetikai lesz a kórházban, a 2. a drimnál, mert pont így jött ki a lépés, aztán dr után 4d... de azt hiszem a 4dt átrakom februárra, mert sok lesz aznapra az uhu! De akkor is marad 2... :roll: meg akkor már a 27. hét körül leszek kb és sokkal formásabb a pici...

Ancsi, már megen hová tetszik%tetszett szaladni? ;) na mindjárt konzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 Nagyon drukkolok!

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Nem teszteltem ma, de a tegnapi tesztem egy nagy kaka volt, mert nem jött ki még a kontroll csík sem, ilyet még soha nem tapasztaltam :shock: :?: a hőm 2 tized fokkal esett vissza ma reggelre, de még piri nem jött :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsi, mikor jöttök haza :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Lehídalok!!!!! :lol:

Onlány
Jujj disznóvágás...mi finomak voltak? :)

Volt nálunk a télapó, Kristóffal sütöttünk neki süteményt, nagyon boldog volt.
Képzeljétek a keresztlányom meg úgy járt, hogy a mikulás csomagba belekerült neki egy knorr húsleves kocka, és csodálkozva nézte, hogy az miféle édesség. :lol: Anya valahogy össze fogta a csokikkal. Hát kár, hogy nem láttam az arcát. :D

Kép
Kép
susytunder

Suzy, szerinted én :?: :?: :?: majd megőrültem úgy vágtam a kukába, h csak úgy puffant :!: :evil: nagyon mérges voltam, de majd meglátjuk érdemes lesz-e tovább izgulnom :!: :roll:

Szegény keresztlányod...nem semmi Mikulás járt arra :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jo reggelt Csajok!! :wink:

Csak beköszönök, megyek melozni :lol: ...Utana jövök bövebben!

Mindenkinek szep napot!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Szép jó reggelt!

Ancsi, de korán keltél már megint :!: :roll:
Holnap konzi :?: mikor jöttök :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jó reggelt!

S.tunder, :lol: :lol: :lol: leveskocka :lol: Én nem veszek részt soha disznóvágásos dologban, mert nagyon sajnálom az állatot, teljesen együttérzek vele és ha valaki odavonszolna, akkor a gyomrom tartalmát kiraknám... Meg ennek családi okai is vannak, hogy direkt nem akartak látni minket.... Szóval szombaton nem tudtunk elég későn hazajönni a disznóvágáshoz ez volt a lényeg. Rengeteg hurka volt, ebből kaptunk is meg töpit, a többit nem tudom mifélék voltak.

Zsu, naaaaaaaaaaaaaaaaaa?

Ancsi, túl ne hajtsd magad!

Tünde, a te görbéd is elég ígéretesnek bizonyul
:roll:

Kép
Kép
onlány

Zsu!! Remélem piri nem jött!! Ma teszt???

EDI
ediii

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?