Angyalom!
Jó híreknek szívből örülök
Szóval Dió most meg kivágta a rezet?? Kis kópé...
Vanda!
Nem is értem miért panaszkodsz...akinek ilyen kis mosónője van
Annyira helyesek a képek, a harisnyás kópék egyre szebbek, ha ez lehetséges
Dani eléggé Balut formázza nem? Vagy csak nekem tűnik úgy??
Nikó!
Sajnálom, hogy Gréti beteg, 38.2 popsiban azért nem magas annyira (0.5-öt le kell vonni úgy tudom). Influ jóval magasabb lázzal kezdődik. Persze engem is megviselne, de amíg jókedvű a kisasszony, addig Anya se aggódja túl magát
Jobbulást!
Timi!
Nagyon cukik a minilánykák, képeket méééééég
G-mail-re teszel? Olyan nincs hogy rossza tejcsi, csak a tápszer jobban "töm", lassabban emésztik meg. Nekünk is voltak ilyen időszakaink, mikor Zé folyton csak a cicin lógott volna, persze két gyerekkel gondolom nehéz kivitelezni.
Kimamik!
Örülök, hogy oltattatok, megnyugtató
Katerina!
Jó hogy te is itt
Múltkor is írtad, hogy puha a fejecskéje... Nektek napi egy csepp Vigantol az adag? Vérvétel
Gyerkőceink továbbra is egy súlyban úgy látom...csak mi pasisan langaléták vagyunk hozzá
Nyulasz!
te jó ég, mekkorák a srácok...rég láttam képet róluk
Balázs milyen pasis, Noémi meg tiszta nőci, eszméletlen
Till!
Sajnálom, hogy fogytán a tejcsi és nem használnak a praktikák
Mi eléggé szenvedünk itthon, undormány idő van, ködben nem viszem ki
Persze cseszik aludni, most is már vagy fél órája csak karattyol a kiságyban
Holnap mentünk volna Miklós napozni, lemondtam, nem viszem annyi oltatlan felnőtt és gyerek közé... mai hírek is szomorúak voltak a beteg babákkal
Mi azért megyünk ide oda, pl. vásárolni nagy térbe, csak a szűkebb légterű , nagy népsűrűségi helyeket és időszakokat kerüljük. Na meg igyekszem karácsonyra is többségében a neten vásárolni. De én korábban is szívesen vásároltam így