Sziasztok!
Végre én is idejutottam.Kicsit el vagyunk veszve, mert ma utazott el a húgom kislánya anyuval Londonba, ezért sokat voltunk ott. Meg a Krisztina is aludt nálunk néhányszor. Most még szerdáig megint keveset leszünk itthon, mert Apu otthon van egyedül a törött lábával, megyünk neki segíteni. Főzni stb. Szerdán aztán anyu hazajön, és visszaáll az eredeti rend.
Olyan furcsa, hogy Tomika egy hét múlva 6 hónapos lesz. Még csak most született. (Én meg ma vagyok 38. Még jó, hogy nem érzem magam annyinak, meg fitalabbnak is nézek ki - állítólag.)
Tomika jól van, éjszaka kezd szép lassan visszaállni, hogy hajnalban egyszer ébreszt (jó esetben 4-5 körül). Remélem, most már tartósabban így lesz. Persze néha felébred, de olyankor gyorsan visszaalszik. Viszont éjjel állandóan forog. Néha fölébred, de visszaalszik. Ilyenkor sokszor hasra fordul, és úgy alszik (edddig ilyet nem csinált). Amúgy is állandóan hasra fordul, pillanatok alatt. Vissza még csak nagyon ritkán, úgyhogy ha elfárad, sír, és vissza kell fordítani. A köv.pillanatban már megint hason van, és kezdődik elölről.
Napközben viszont napi 2-3-szor fél óra alvás az adagja. Ma túlteljesítette, mert du. apuéknál bealudtunk vagy 2 órát (igaz, közben szopizott is). Ma mintababa volt. Eljátszott jó ideig a foglalkoztatóval, sokat aludt, utána megint beszélgetett, játszott. Nem kellett egész nap a kezünkben tartani.
Ja, nagyaon aranyos: ha fekve szopunk, sokszor hasra fordul, és utána úgy keresi a cicit, és szopik tovább. Meg tudnám zabálni.
Éjszaka többször találom még keresztben+oldalt az ágyban.
Tegnap adtam neki almalét. Ma megint. Így nem bántja a pociját (egyszer már próbáltam reszelt almát, de attól fált a hasa). Nagyon ízlett neki, minden almás lett, evés közben mindig elkapta a kanalat. Nem könnyű etetni.
A menzit eddig még megúsztam szerencsére. Bár én sem szedek még semmit (kiváltottam kb.2. hónapja, de nem volt kedvem elkezdeni). remélem, még egy ideig nélkülözhetem.
Babamama!
Jobbulást Neked és Lucának is! Szegény jól megszenved a fogakkal.
Igen, Tomika egyre jobban rám hasonlít (születése után tiszta apja volt), de azért sokmindenben hasonlít az apjára (pl. a mosolya).
Enikő!
Bogi nagyon ügyes, és igazi nagylány a képen!
Örülök, hogy jobban vagy, és végre tudsz enni.
Én mostanában a gyerekekkel kapcsolatos dolgokon bőgök.
Karmen!
Én is tudok egy nagyon ügyes megbízható festő-mázoló-tapétázó-burkoló embert, aki nálunk az egész lakásfelújítást csinálta. Majd elküldöm levélben. (Ma már nem, vsz.holnap)
Dancsi!
Nagyon aranyos Józsika!
Angi!
Én híztam valamennyit az utolsó hónapban is (de füleg víz volt), de nem mértem. Örültem, hogy nem kell mérlegre állnom.
Jó, hogy minden rendben veletek!
Gigi!
Mekkora már Virág! Nagyon ügyes!
Na, megyek aludni. Jó éjt!
Így szopjuk a lábujjunkat:
Tünde+Tomika