Neet,
NE MÁR!!! Ezt nem hiszem el!!! ++++++++++++++++++++++++!!!!!
Rylie,
Jaj, szegény Bori
Gyors gyógyulást Nektek! Akkor nálatok az igaz volt, h a második kőcön erősebben jött ki.
Alvás ügyben meg: na nálunk is így volt eddig legalábbis, Alex velem aludt, mert apjuk inkább külön költözött a másik szobába, h tudjon éjszaka aludni. Úgyhogy én nyomtam eddig Alexszel a franciaágyon, ezzel csak az volt a bajom, h párom oldalán nem tudtam elég magas tornyot építeni párnákból és takaróból ahhoz, h Alex nem másszon át rajta. Szóval nem volt egy biztonságos dolog egyrészt, másrészt már elegem van, h apjukkal külön alszunk.
Úgyhogy úgy döntöttem kb. egy hete, jön az átszoktatás és inkább a kóválygás át a másik szobába éjszakánként. Elkiabálni még nem merem, de a 4 kelésből most „csak” 2-3 kelés van. Remélem marad ez a tendencia! És persze most már van olyan kelés, amit megnyugtatással el lehet intézni és nem kell cicizni.
Tinu,
Nálunk szerencsére Adél igen jól alszik, úgyhogy amikor Alex rákezd, akkor Adél talán egy picit vagy egyáltalán nem ébred meg. Gondolod, h Tünci felkelne Csongor nyöszögésére?
Szellőke,
Iszonyat nagyot nőttek a kőcök, zabálnivalók!
Az otthoni fülbelövést pedig csak ajánlani tudom. Sokkal egyszerűbb és jobb volt így. Csaj először összebarátkozott Adéllal, aztán jött az első belövés, ott volt meglepődés meg sírás-rívás, aztán várt a csaj, h Adél lenyugodjon és következhetett a másik lyuk is. Teljesen nyugisan lett minden végig csinálva, nem lett sürgetetve Adél és lefogni sem kellett, már mint, h a csaj is inkább várt, ő sem híve a lefogásnak stb.
Barbi,
Nem gondolom, h gyors Alex, csak azt írtam, h Adélhoz képest halad rohamtempóban és ez nekem szokatlan
Talán Alex az a két kőc közül, aki eddig inkább a „nagy könyv” szerint halad.
Meg egyébként azért is érdekes, h Alex ennyire nyomatja a témát, mert h nem éppen kisbaba. A dokinő meg a védőnő is azon voltak kiakadva, h még csak 3 hós volt Alex és hátról hasra és hasról hátra forgott. Azt mondták, h szokatlan az ilyen nagy babáktól.
Mindenesetre nem semmi, h Emma miket csinál már
bár ugye azt szokták mondani, h a csajok eleve mindent gyorsabban csinálnak, mert a kispasik lusták
Mondjuk nálunk ezt pont nem volt igaz
na és akkor mindjárt keresek a csajomról képet