Új privát üzeneted érkezett!

Harcika, nekem minden spontán terhességnél, ami nem méhenkívüli volt, 40, vagy 50-es hcg-vel indultunk (12-13. dpo-n) :wink: alapból nehezen indul be,vagy ha úgy tetszik, a pcos miatt kell egy kis pótlás :wink:

Babánál szerintem is minden rendben :wink:
mniki

Harcika, megnyugtattál már, köszi. Tegnap óta időnként émelygek is és örömmel veszem. :oops: :D Visszaszámolom, hogy még mennyit kell aludni uh-ig. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Ezennel ma hivatalosan is csatlakozom az IR-esek klubjához! :cry:
Vendég

((((((((((Bella)))))))))) Írtam privit.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

(((((((((((((((Bella)))))))))))))))hogyhogy most derült ez ki??

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
Írtam privit.
Vendég

Babi, :wink: mennyit is pontosan?

Bella, fr@ncba... (nem várunk már senkit a táborba!!!) :?

Nani, végcsapolás? hogy haladsz?

Alle, már csak bő 2 hét és pihi!!! Kitartás!!!

Puszi, már dolgozol amúgy? :oops:

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Bols?????????????????

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kata,
azért remélem van még egy hely, bár én is inkább a pocakos táborba csatlakoznék :oops:
Vendég

Bella, mit mondott a drnő?
Vendég

Bols??????

Baba!
Jó helyen lesz az a pöttyöcske :wink: Csodállak, hogy tudsz 2 hetet várni az UH-ra!

Niki!
Szomorú ez a sok rossz esemény ami Veled történt!Nekem is volt m.kívülim, de teljesen tipikusan alacsony hcg-vel, barnával, görcsökkel :cry: A Tiéd számomra is meglepő :roll: .

Bella!
Nanemár :cry: sajnálom!

Kuglicám!
Nálam állandósult az émelygés :wink: holnap megyek a nődokimhoz majd jelentkezek.

KépKép

Kép
keny

Kalkata: 15-én megyek uh-ra.

Keny:az nem olyan biztos, hogy kibírom, bár a pénztárcánk alapján kénytelen leszek. (A Kaális is fizetős lesz, 2 fizetős uh kissé sok lenne most.)

Keny: hánytál is? Neked csak reggel? Nekem nap közben is, hullámzik. Hol van, hol nincs. AZ este kicsit hánytam is, ma cska ökölődtem a wc felett a munkahelyen és azt kívántam, senkinek ne kelljen épp bejönnie. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

DE NEM PANASZKODOK ÁM, ÖRÜLÖK!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Niki, az én méhenkívülim is alacsony hcg-vel kezdődött, majd lassan emelkedett, így rögtön tudtuk, hogy baj van, csak azt nem tudtuk uh-ig, hogy mi is a pontos baj. Soha nem felejtem el azt, amikor Harcika vette le a vért és mondtam, hogy tuti nem sikerült, csak migrénes vagyok és attól van hányingerem. Ő azt mondta, a migrén is terhességi jel. Aztán amikor kész lett az eredmény, akkor drága Harcika már tudta, hogy gáz van és azonnal finoman be is adagolta nekem, elmagyarázva a lehetőségeket.
Én nagyon megnízom Harcikában.
Az, hogy félek és nem merem még igazából elhinni, az a 13 évi küzdelemből és a sok-sok csalódásból ered. Alig várom az uh-ot. Remélem, hogy már egy dobogó kis szívecskét fogunk felfedezni a méh belsejében ott, ahol lennie KELL!

babaimádó
Kép
babaimado

Keny, holnap uh? Vagy mi lesz?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!
Nem hánytam, csak émelygek szinte egész nap hol jobban hol kevésbé.Aztán ha eszem jobb lesz.Még éjszaka is rámtör, hajnalban felébredek.Holnap is lesz UH, a ciszta miatt.((((Amúgy a keddi Uh "csak"7.000.-volt))))nem bírtam volna péntekig várni, Te aztán tudod milyen érzés.

KépKép

Kép
keny

Keny, Baba,
óriási gratula, szerintem én még nem is gratuláltam, pedig igyekszem olvasni Benneteket!!!! :P
Nagyon örülök, hogy spontán babák is vannak!!!!!!!!! FAntasztikus. És az émelygés is, bár én Bencénél a 10. hét körül már elég rosszul viseltem :oops:

Leo,
nagyon, de nagyon izgulok érted és drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!! Gondolom, nem vagy feldobva... Kitartás!!!!!!!! Tesód hogy van??? Tesztelt már???

Harcika,
ha jól értelmezem, Te a kaáliban dolgozol? Lehet, hogy kedden taliztunk is???

Niki,
borzalmas volt olvasni, hogy min mentél keresztül, még így is, hogy nem írtál le mindent. Minden elismerésem a kitartásodhoz és a küzdésedhez!!!!!

Puszi,
Te egyedül szedted ki a varratokat????????? HOgy van a hasad? Tényleg, dolgozol már??

Bella,
tényleg, hogy derült fény az IR-re???? nagyon sajnálom, azt hiszem elég lesújtó lehet szembesülni vele!!!!

Lányok, bekerülhetek a tábliba?? Kinek küldjem el az adataimat??

És láttam, hogy Meli kapcsán írtátok, hogy a protokollja tipikus K dokis. Van esetleg Kováts doktornős tipikus protokoll is??? :wink: Mert az engem igencsak érdekelne!!!!
Vendég

Bols,
Úgy látom most Te vagy akcióban!!! Gratula a 6 petesejthez, szuper!!!! Remélem a fiúk is tudják mi a teendő!!! Eredményes randizást nekik!!!!!!!!
Most látom, hogy ma kellett telefonálni… mit mondtak, szépen osztódnak???

Pbj,
Hű, ez igen!!! Mikor lesz a beülti?? Tudsz már valamit??

Iris,
tE mikor kezdel??? Stresszmentes melót kívánok!!

Salha,
Te hányadik napon jársz??? S ki a dokid??? Tengernyi drukkjaim mennek, hogy ez a beülti most meghozza a gyümölcsöket!!!!!!!
Ah, közben látom, hogy ma vagy ET+7-en. Mikor tesztelsz? Vagy vérvételre mész???

Tényleg, a pesti Kaáliban mi a „szokás”??? Csak teszt vagy vérvétel is? Ha igen, hányadik ET utáni napon?

Meli,
itt is sok boldogságot és hajráááá jövő hét hétfő, már itt is van, meglátod!!!!!

Bocsi lányok a sok kérdésért, tényleg igyekszem felvenni a fonalat!!!!
Jó éjt!!
Vendég

Nati: én szedtem ki bizony! Dolgozgatok,... itthon.
Adatokat Huncinak küldd privát üzenetben.
A pesti Kaáliban is változó, dokifüggő,hogy vv. vagy csak teszt. ET+ 12. vagy ET+ 14.napon.

Kép

Kép

*puszedli*

Bols, hajrá+++++++++++++++++++!

Leo,várjuk ki a végét! drukk!
(tesóval mi van?)

Babám, öklendezzél csak! Az a biztos! :wink: :)

Tnati, én dokinénis vagyok, eddig 2 longom volt. Elsőnél gonaloztunk, másodikra pergoverist nyomtam, az jobban bejött nekem. Nem hív vv-re, csak teszt.

Kalkat, eddig túl vagyok az összes vv-n ( eredmények később), és a héten uhuzás volt ( jelentem van saját tüszőérésem, és ovu is megvolt, egy hét múlva progi nézés)
Az uh-n ( 11.cn.) a jobb oldalon láttak 4-7-11 mm-s tüszőt, bal oldalon több kicsi mellett egy 25 mm-s vezető foll-t. Endo 10 mm.
13. cn-on helyzet ua, de a vezető foll "bevérzett", tehát megrepedt.
A jobb oldali tüszők változatlanok, azt mondta az uh-s ezek nem ciszták, de már nem is nőnek meg ( rákérdeztem).
Talán (pcos) multiciszta, de nem vagyok policisztás.
Valakinek volt ilyen köztetek?
Ja, és a miomám még megvan,15 mm-s. ( ez a méhenkívülis gyerekem, azóta van)

Mindenkinek pussz!
nani72

Sziasztok Csajok!

Köszönöm mindenkinek!

Most tudok csak írni, mivel dolgozom és a melóhelyen nem lehet internetezni, időm sem lenne rá. :?
A telefont ma Apa intézte, mert én egész délelőtt értekezleten ültem. A lényeg van 2 nagyon szép pöttömünk, illetve egy lustika is, aki szintén megtermékenyült, de egy kicsit le van maradva.
Holnap 12 körül ismét telefon. Még bármi lehet. :wink:

Keny, Baba "örömteli émelygést" :P

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Nati! Köszi a drukkot! gen, ma vagyok ET+7. napon. Jövő hét csütörtökön tesztelek, előbb nem is merek. :oops: Ahogy Puszi írta, doki függő, hogy ki mit ajánl. Én Krizsa doktorhoz járok, ő azt mondja mndig, hogy teszt, de ha megnyugtatóbb, menjünk vv-re. Szeméy szerint maradok a tesztnél.

Bols! Mi lett a petikék randijával???????????
salha

Salha! Az előző hsz-ben leírtam. Kibírod tesztelés nélkül csütörtökig? Én nem tudnék addig várni. :oops:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Tnati köszi a jókívánságot, nekem sajnos nagyon stresszes a melóm, de ez van, gondolom sokan élünk így. De hamarosan kismama leszek, így aztán búcsút intek a stresszes életnek. Ez az A terv :lol:

Egyébként elvileg januárban kezdek, de csak a jövő héten beszéljük meg a dokival, így még minden bizonytalan.

Baba küldöm a drukkokat továbbra is Neked és a CsodaBabának.

Niki nagyon erős ember vagy, ha ennyi mindent kibírtál. Nagyon remélem, hogy most megoldódnak a dolgok.

Salha, Bols drukk Nektek.

Szép estét mindenkinek.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Bols: drukk a triónak! Kép

Babim és Keny: hajrá Vuk! :lol: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Nanikám: szépen haladsz akkor a vizsgálatokkal! Szuper,hogy spontán ovulálsz! Hajrá! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok!

rég jártam erre.
baba: úgy örülök nektek, gratulálok! :D :D :D

drukk mindenkinek!

katica
katica30

Lányok,
kis ideig nem jövök és ennnnyi minden történik!!!!! :roll: :D

Keny :D
ez fantasztikus hír!!! :D :D :D Boldog babavárást kívánok!!! :D :D

Atyaég, BABAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ISTENEM, VAN IGAZSÁG A FÖLDÖN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Eccerűen nem találok szavakat :shock: annyira, de annyira örülök, a könnyem is potyog :oops: :lol: :lol:
Erre a pillanatra már régóta várok: mikor Te is végre bejelented!!! :D :D :D Teljes szívből gratulálok, és szó szerint: BOLDIG BABAVÁRÁST!!! Ha valaki, akkor Ti már nagyon megérdemeltétek!!!

Lányok erről beszélünk folyamatosan, MINDENKINEK sikerül, aki nem adja fel!!! :D :D :D

tillidian

Bols,
megadrukkok az osztódáshoz!!!+++++++++++++++++++++++++

Leo,
nagyondrukk!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica,
navégre!!! :D :D :D Épp a napokban voltál az eszemben, hogy ideje lenne végre újra csatlakoznod :wink: - és lőn!!! :D

Puszikám,
behavazódtam :oops: -de kereslek holnap msn-en, ha hagynak :P

Mindenkinek ölelés (rengeteget gondolok ám Rátok!!! :oops: )

tillidian

Bols+++++++++++++++++

Katica, nagyon aranyos vagy, köszi.

Till, csodálkoztam, hogy nem vetetd észre, de azért sem írtam privit. TUDTAM, hogy előbb-utóbb csak észreveszed. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tudom, lefoglal a baba és a kislányod is. Mesélj, hogy telnek a napok? (elfutotta a könny a szemem, annyira megható volt, hogy ennyire örülsz nekünk)

babaimádó
Kép
babaimado

till: köszi :wink: még babatémában jó ideig nem jövök, 2010 ősze a következő lombik ideje. persze, időnként benézek, olvaslak titeket, de azt is ritkábban. a meló betemet rendesen.....

katica
katica30

Baba :P
:oops: :D :lol: (írtam privit, "szépítésként" :lol: )

Katicám,
puszillak!

Drukk, Lányok! (megyek, mert óbégatás van :P )

tillidian

bols! Bocsánat az értetlenkedésért, mire megjelent a hsz-om, akkor láttam, hogy írtál. Nagyon örülök a 3 kicsi babónak! :lol: :lol: :lol: Mikor kapod vissza őket?
Igen, kibírom a tesztetj övő hétig, mert rettenetesen félek az eredménytől. Tegnap estétől (pont letelt az egy hét) világvége hangulatom van. Erősödik a "nem sikerült" érzésem. Tegnaptól már a kis "mindjárt meg akar jönni érzés" is elmúlt. Nagyon félek! :oops: :cry:

Irises! Köszi a drukkot! Rám fér! :wink:

Katica! Megkérdezhetem, ogy miért "csak" 2010 ősz a köv. lombik?
salha

Sziasztok,

Mindenkinek mennek a drukkok!
++++++++++++++++++++++

Az IR-em már tavaly is határon volt, így a sikertelen lombikok után elmentem mégegyszer leellenőriztetni. Hát így derült ki!

Baba,
Szóval már megjöttek a karácsonyi vendégek, rókakoma és családja!:)
Vendég

Ho, ho minden kicsinek és nagynak boldog Mikulást kívánok!
Kép
Vendég

Csajok, már megint erős hasmenésem van, mióta visszaváltottam a Meforalra!!!Ki tud segíteni?

babaimádó
Kép
babaimado

Mindenkinek jó hétvégét!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba
én sajnos nem. Én azt az utasítást kaptam tegnap, hogy fokozatosan emeljem az adagomat és ha valamelyik sávnál hasmenésem van, akkor váltsak vissza és szoktassam tovább magam.

Neked is jó hétvégét!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Voltam ma a nőgyógyimnál, csinált UH-ot és megláttam a világ legeslegcsodálatosabb dolgát az én babukám ici-pici lüktető szívecskéjét!Doki gratulált, hogy kismama vagyok!!!annyira örült velem, hogy még 2 puszit is lenyomott :lol:
Tiszta szívemből kívánom ezt MINDANNYIÓTOKNAK!!!!!!!

Bols!
Hajrá Kistrió, mikor kapod vissza Őket?

Puszi!
Köszi Vuk hamarosan ideér, de én már kűldöm is tovább a következő kismaminak :wink:

KépKép

Kép
keny

till: köszi.

salha: írtam privit.

drukk mindenkinek!

katica
katica30

Hát micsoda csodás hírekre jövök!!!!!

Baba, Keny: szívből kívánok nektek boldog babavárást! :D

Mindenkinek drukkolok, sajnos visszaolvasni nem tudok, nem hagynak időt rá a lányok! De ezt az időhiányt kívánom mindenkinek!

Ha nem baj rakok ide egy képet az én drágáimról!

Hanga és Alexa:
Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timikém ,Hanga és Alexa gyönyörű! és te is gyönyörű Anyuka lettél! Boldog együttlétet! csókollak titeket! és bármennyi fotót /részemről/ elbírok. / de tehetsz a fotoalbumba is, mert ott csak uh fotók vannak a csajokról)

Baba, a hasmarstól ne félj, az nem zavar be az Áldott állapotodba! Esetleg csökkentsd a meted szintjét.

Leo folyamatosan+++++++++++++++++++++++++!

szép 7végét az egész társaságnak! :)
nani72

Eltüntem egy kicsit :oops: :oops: , de folyamatosan olvasgatlak benneteket!!!!

Baba, Keny juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!

leo, egy nagy csomóban kezeim lábaim, drukkkkk hogy minden ok legyen!!!!!!

salha, bols ++++++++++++++++++++++ jótündér szálljon rátok!!! :lol: :lol:

Kuglikám pozdrav, szia és puszi!!

Nekem is közeledik a nagy nap!!! Kedden (dec 8.) első konzi Kaáliban!!!! nagyon izgulok!!
zsuki 75

Helló!!

Keny: gratula a pulzáláshoz! :D

Baba: hogy vagyTOK? :wink:

Timi: naná, hogy nem baj! Nagyon édesek!!! :P

Bols, Leo, LeoTesó: ++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Bols! Mi újság? Mikor lesz a beköltöztetés a 3 kis albérlőnek?

Zsuki! Köszi a jótündért, remélem hamar ide talál, mert nagyon várom! Kihez mész konzira?Neked ez az első?

Kuglica! Olyan könnyfakasztó volt olvasni az élményt a kis csoda baba szívhangjáról! Nagyon örülök, hogy végre hallhattad!Mindannyiunknak kívánom ezt a mesés "zenét" ! :lol:
salha

Keny - csúcsszuper! annyira örülök!! ;)

Timi - édes a két kiscsaj.. :) Köszönjük a fotót.

Salha, Bols - a Mikulás segítsen most nektek!!! :P

Zsuki - bok! kako ide? hogy vagy? :wink:
kuglica

Sziasztok Csajok!

Keny, gratula a dobogó szivecskéhez! :lol:

Baba, rókakoma vendégségben :?:

Holnap 10.30-ra megyünk a 3 embrikéért.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols: drukk a 3 babának! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Kuglikám!!! hááááááááááááát nagyon izgulok! összekapartuk a papirokat, nagynehezen... és megint az az átkozott esherichia coli, mindkettőnknél... a többi ok, nekem magas volt a prolaktinom, de ma ismét megcsináltam és jó lett :shock: :shock: már nagyon várom, hogy mit mond a doki, mikor kezdhetünk!!!

Salha, nekem ez a második lombikom. Az elsőt itthon csináltam (vajdasági vagyok) júniusban, de nem sikerült. Volt egy fagyipróbálkozásom is szeptemberben, de sajnos nem élték túl a jégkorszakot...
Most Szegeden próbálkozunk Zádoridokibánál 8)
Különben meg PCOS van nálam, páromnál meg állandóan a csúnya baktériumok, amik rontják a spermogramját.

Bols, drukk a 3 kismanónak!!!

puszinak puszi :lol:
zsuki 75

bols! Drukk a holnapi költöztetéshez!!!!!! :lol: :wink:

kuglica! Az előző hsz-omban keny helyett a Te nevedet írtam. Ezer bocs, vagy lehet hogy ezzel az elírással előre vetítettem a következő csodababást!? :wink: Úgy legyen!
salha

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?