Új privát üzeneted érkezett!

Babe,
Az inszemes beavatkozások a BMC-ben a délelőtt második felében vannak, úgy tudom.. nekünk 11 óra körül volt.. Ehhez számolva mondják meg, hogy mikor kell beadni a repesztőt... nekünk keddi napon volt az inszem.. vasárnap este kellett beadni este 8kor a repesztőt...
andrea-1

Aha, értem. Hát remélem, Nekem is valami "emberi" időt mondanak, hogy az Ismerőst ne kelljen mondjuk este 10-kor zaklatnom ezzel.

Kép

Kép

Babe:)
babe3

andrea: Ha sikerül az inszem (és miért ne sikerülne), akkor a terhesség alatti hormonváltozástól eltűnnek a ciszták, legalábbis nekem a kicsik és a nagyok is felszívódtak. Ha meg esetleg még sem sikerülne, akkor a mensivel kimehetnek. Csak akkor foglalkozz vele, ha nem ezek történnek, bár a stimus gyógyszerek ebbe is bekavarhatnak. Nekem a nagy cisztáim, amik a stimuk után mindig maradtak, mindig kimentek a mensivel, de kellett 1 hónap gyógyszeres kúra. Szerencsére leszívni sosem kellett. Drukkolok, hogy a baba miatt tűnjenek majd el.

babe: Mindegyik inszememet a bmc-ben csinálták. Az első kettőt Wiegand doki, aki az idén januárban elment. A többit Zeke doki csinálta nekem. Sok emberről hallottam, akinek az első inszem rögtön sikerült, csak ne keseredj el nagyon, ha mégsem. Engem kiskanállal kellett összekaparni, mikor az első nem sikerült, de menni kell tovább. Nekem a repesztőt 22 órakor kellett beadni, de hallottam már valakitől hajnali ügyeletes szurit is. És van, akinek azt mondják, hogy izomba adassa a repesztőt, azt nem tudtam volna én sem magamnak. De mi mindegyiknél bőr alá adtuk ezt a szurit is.
vicky79
Budapest III. kerület

Én a Merional-okat is izomba kapom. Ajaj, akkor mi lesz Velem, ha ilyen hülye időpontba kell beadatni.
Ezt beadják az ügyeleten, ha odamegyek? Mert ott ugye mindig vannak.
Nagyon drukkolok Magamnak, hogy sikerüljön az első inszem. :roll:

Kép

Kép

babe3

babe: IZOMBA???? Minek? Azt meg aztán tényleg elég bőr alá adni, még nem is hallottam ilyet. Nekem a köldököm két oldalára kellett adni 1 arasszal arrébb. Hát akkor nem csodálkozom, hogy nem magadnak adod. De akkor a nagy tűvel adjátok? Vagy ez most hogy van? Kapsz majd egy papírt, hogy mikor kell beadnod a repesztőt és állítólag arra beadják az ügyeleten a szurit.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky.. na ez az.. hogy nekem nem szoktak ott maradni ciszták.. .. egyszer volt olyan, hogy nem repedt meg a tűsző.. nőtt nőtt.. lett egy 35X38-as funkcionális ciszta.. de az a mensivel ürült... utána már nem volt ott. ez mint mondtam clostis stimukor volt....repesztő nélkül.. előtte persze, mikor nem jártam még dokikhoz uh-kra lehet hogy szintén volt ilyen,nem zárom ki de nem tudok róla....
Viszont amiket olvastam ezekről a pco-s dolgokról, hogy ott vannak maradva mindenféle ciszták, na nekem ilyen eddig nem volt .. és hát szoktam skubizni a monitort uhk-kor és én eddig max ilyen tüsző kezdeményeket láttam..
andrea-1

A Merional betegtájékoztatóján az van hogy vagy izomba, vagy bőr alá... Szűcs doki egy szóval se mondta, hogy izomba kéne.... főleg, hogy azt csak szakavatott kéz csinálhatná...
andrea-1

andrea: Nekem is pcos-em van és ez a peteérést a gyógyszerekkel már nem befolyásolja, szóval akkor sincs nagy gond. Lehet hogy a gyógyszer miatt nőttek meg egy kicsit, aztán nem lett belőlük még nagyobb. Az is lehet, hogy csak nem akarta a kis tüszőid méretét mind bediktálni. Sajnos okosabbat nem tudok mondani.
vicky79
Budapest III. kerület

Nem nagyon tudok olyanról, akinek már ezeket izomba kellett volna adni. A repesztő mehet mind a kétféle képpen, a progeszteron meg ha kell akkor az csak izomba.
vicky79
Budapest III. kerület

A betegtájékoztatón valóban az van, hogy vagy bőr alá vagy izomba. Hát Én izomba kapom és karba. A multkori stimukor is így volt, és minden OK volt.
Én bőralá se lennék képes Magamnak beadni.
:oops:

Kép

Kép

babe3

Vicky... hát, mindenesetre a frászt hozta rám...
andrea-1

andrea: Elhiszem, de ne aggódj, minden rendben lesz.

babe: Hát akkor biztos neked így a jó, csak nem értem hogy miért. Mindegy.
vicky79
Budapest III. kerület

Andrea, ne izgulj, szerintem Vickynek lesz igaza a cisztakkal kapcs-ban, nem hinném, h. pcos lennél, azért az mondtak volna... maga a név nem csak a betegséget jelölheti!

Vicky, örülök, h. mar jobban vagy/tok! Pihenj sokat, de azért ha szükséged van egy pici sétara, és konkrétan nem tiltottak meg, akkor rajta. De csak óvatosan :wink:

Babe, nem tudom pontosan ki adja be neked a Merionalt, de nagyon élvezheti, h. izomba szúrja neked... :? azért bör ala ezerszer kellemesebb! És egyébként én is gyülölöm a tüt, de sokkal jobban éreznéd, ha magadnak adnad be. Na persze nekem is sok idö kellett, h. eljussak erre a "szintre".
Amúgy szerintem készülj úgy, hogy barmikor kellhet a tüszörepesztöt beadni, nekem volt olyan, h. 23 órakor éjjel. Csak azért mondom, hogy ne érjen felkészületlenül...!
navared
Szfvár

Igazából Nekem tök mindegy lenne. A lényeg, Én nem tudnám beadni Magamnak, ezért inkább egy "szakemberre" bízom Magam.
Szerintem ez már tényleg csak részlet kérdés. Nem? A lényeg, hogy hasson, ugye?
Hát remélem fog is, elvileg októberben is hatott egész szépen, olyannyira, hogy a tüszőcském meg is repedt magától, nem bírta kivárni a repi szurit. Ezért is maradt el az első inszemem, és a Skriba Doktornő a terminált együttlétet javasolta emiatt.
Akkor pont szabin volt Szűcs Doki, ezért kerültem az Eszterhez.
Halkan megsúgom, Szűcs Doktorba Én legalábbis jobban bízom. De gondolom Mindenki így van a saját Dokijával, nem?

Kép

Kép

babe3

Nekem is Merional volt és hozza tüszörepinek Ovitrelle, szerintem Szücs doki azt szokta kombinalni... bar nyilvan lehet valtozas...
navared
Szfvár

Hat hatasilag tök mindegy, csak érzésileg nem, h. hova kapod... szerintem :lol: De ha jól bírod, akkor mindegy Babe!

Sajti, megkérdezhetem, hogy mi a horoszkópod???? Nem vagy te véletlenül ikrek jegyü? :lol:
navared
Szfvár

Sziasztok!

Húú babe jól felpörgetted a topikot!! :lol: :lol: :lol:

Woody!
Nagyon vigyázz magatokra, nehogy elkapj valami szutykot!

Eszter!
Jó babamozizást holnapra!!! Mindenképp jelentkezz, hogy mi volt a "létszámellenőrzésen" :) :wink:

Andi!
Ha valamit nem értesz, akkor nyugodtan kérdezd meg a dokitól!!!!! Igaz nincs sok idő, de 1-1 kérdésre tudnak válaszolni, ne félj!!! Ha valami komoly baj lett volna tuti mondja a doki!!!

Babe!
Ne izgulj, én is rettenetesen félek a fájdalomtól, de az inszem tényleg egyáltalán nem fájdalmas!!! Kellemesebb ha tényleg ellazítod magad. Higyj a sikerben, sok inszem sikeres, pl Colin a babásban most szült, és az első inszem hozta meg a babót!!! Szerintem számolj rá, hogy a tüszőrepi este 8 és éjfél közé fog esni mindenképpen, már csak az inszem időpontját figyelembe véve ( mindig a tüszőrepi beadása utánhoz képest holnapután dél körül ) De ne félj, kapsz egy papírt, amin le van írva, hogy T.kolléga, kérem ennek a hölgynek ezt és ezt a szurit beadni ebben és ebben az időpontban. Ezzel az ügyeleten fogadnak, ha tényleg nincs senki akit elő tudsz kapni pl éjfélkor :)
Nem írtad meg az adataidat!!!

Aha és elkaptál egy laptetőt!!!

Sajtikám!
Tényleg curva gyanús ez a sok laptető, csak így tovább ++++++ an!! Puszillak, hajrá túró :)

KPN???
Hogy vagy? Merre?? Csakis ++++ an!!!!!

Lukácsné!
Gratula a bébikhez, tuti siker!!!!

Mako!
Drukk a holnapi beültihez, hazafele tuti többen jöttök!!!!! :wink:

Puszi

1259762776.1253.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni,

27 éves vagyok, Budapesten lakom.

Hát akkor tuti ügyibe fogok menni.

Amúgy meg nem hiszem, hogy annyira élvezik, hogy szúrnak Engem. Nekem speckó nem is fáj, olyan jól adják a szurikat. Nem barbárt kértem meg erre a célra.
Na mindegy. Ez egy kicsit rosszul esett.............

De ez van. :x

Kép

Kép

babe3

Babe,
Biztosan nem akart Navered megbántani azzal, amit írt, inkább arra akart utalni, hogy hogy a két beadási mód közül a bőr alá való beadás a sokkal "kellemesebb", egyszerűbb... ha már ilyennek kell történnie az ember lányával...
Azt mondom ne legyenek rossz érzéseid, az itteni lányok tényleg nagyon segítőkészek, figyelmesek....én nagyon örülök, hogy Rátok találtam :)
andrea-1

Sziasztok lányok,

sajt te laptetőgyáros :wink:
Lombikos lányok hajrá, szerintem nálatok várható a legközelebb siker 8)
Babe, szerintem is csak jót akart navared, amikor több inszemet kell (sajnos) egymás után megcsinálni, elég nagy nyűg naponta elmenni és beadatni. Bele lehet jönni a szúrásba és a Merionalt tényleg elég bőr alá juttatni. Több sikeres inszemes is igazolhatja :wink: Én is az első körben mással adattam be és utána csak megoldottuk itthon...
Nekem a repesztő a drnőnél mindig este 8ra volt ütemezve, azt én is izomba kaptam.
Henikém, vagyok, köszönöm kérdésed. Ma van a 13. napom, de tegnap óta bládisan fáj a hasam, most pedig a jobb petefészkem hatalmasakat szúr. Azért nem jövök, hogy a negatívkodásommal rontsam a hangulatot :roll: Tesztet nem is vettem és nem is csinálok, szerintem holnapra a természet megoldja...
kpn

Andrea, köszi, h. mellém allsz, tényleg nem akartam megbantani!

Babe, bocsi, nem volt szandékos, de ha megnézed, a mondat végén nem véletlenül tettem azt a bizonyos összezavarodott emotikont, mert furcsanak talatam a dolgot, ennyi... Nem kell rögtön kiakadni am rajtam :oops: csak ha mar lehet valasztani, akkor egyszerübb a hasiba, bar gonolom egy szakavatott kéznek tök mind1. De nem akarok szabadkozni, ha neked jó így, akkor okés!

Amúgy mostanaban nagyon nem megy jól a kommunikació, épp vartam mar, mi lesz a következö rossz megmozdulasom, mert senkihez nem bírok jól szólni... a'sszem meg fog jönni....kissé érzékeny vagyok :cry:
navared
Szfvár

Kpn! neked is köszi :)
navared
Szfvár

Kpn, azt hiszem most jó partner lennék a negatívoskodasban... de inkabb nem kéne :? Még barmi lehet, ne add fel, hallottunk mar sokmindent!
navared
Szfvár

Kpn
Amíg nem jön meg nem szabad feladni. Küldök egy kis +++++++++!

Babe
Szerintem is jobb, ha magadnak szúrod az injekciót. Csak elsőre ijesztő utána bele lehet jönni. Végül is a cukorbetegek is megtanulják valahogy. Nem tudom kpn milyen tüszőrepesztőt kapott, de nekem az ovitrelle-t is bőr alá kellett adni. Bár lehet, hogy az inszemnél más a tüszőrepesztő mint a lombiknál
mako30

Lányok, nem jöttem már egy pár napja, látástól mikulásig dolgozok, most értem haza, de ma végre elkezdődött!!! Lányok!!!! Ma megkaptam életem első stimulációs szurikáját!!!! Kép

Gyorsan átfutom, hétvége óta nagyon sokat írtatok!

Mako, Lukácsné elsősorban örülök a sikeres punctiokhoz! Drukkolok a továbbiakhoz, nőjjenek a pindúrok! és ezentúl csak pozitív tesztek lesznek! csiribú csiriribá! Kép Mako, én is a SOTE I-ről jöttem, oda jártam az ARO-ra, de nem voltam velük megelégedve, viszont Szendei nagyon jó. De a sima nőgyógyászom is ott van, oda megyek majd szülni vissza hozzá.
Lukácsné, 9ből 9, ez igen!!!! Kép Drukk péntekre!
Nekem a vörös csaj már gyanús volt egy hónappal ezelőtt is, de soha nem tudtam eldönteni, hogy terhes-e vagy csak jól bekajált?!

Babe én még nem üdvözöltelek! Kép
Szia! Üdv a csapatban!

Muzsi nagyon sajnálom, hogy elvesztetted a munkád és egyáltalán nem voltál sok, nyugi!!!
Hajrá spontánkodás, itt ez a csodaszép hónap. A telet nem szeretem, de a karácsonyt nagyon! Igen, ha 3. vagy 4, napi UH-ra mész ciszta lesésére akkor mensizni fogsz közben. Elég kellemetlen, de ez van, gondolj arra, hogy ezzel nem vagy egyedül, szinte mindannyian átestünk ezen, engem egyébként nem zavar, gondolom a dokit sem. Kép

Sajti, ezek nem normálisak, hogy ilyenkor karbantartanak, küldök neked napocsokát, hogy ne fázzál: Kép. Nem semmi vagy ezzel a temérdek laptetővel, ez már tuti jelent valami, de tudod egyébként is, hogy csak pozitív teszted lehet csiribú csiribá Kép

Maccs
vörösmacska

Navared,

egyáltalán nem bántottál meg, egyébként Én ilyen kis érzékeny lelkű vagyok (sajnos), tudom nem jó.
Mindegy, Én így kapom ez van. De tényleg maga a szúrás nem fáj. Most kezdtek el egy kicsit fájni a karjaim. De természetesen a Babáért bármit kibírnék, még Magamat is szúrnám. Gondolom ezzel mind így vagyunk.

Egy kérdés: volt itt közületek olyan, aki a stimu alatt sokkal többet evett? Én egyszerűen nem bírok Magammal.

Jó éjt, holnap jövök, és remélem Ti is itt lesztek, mert, ahogy Andrea írta, itt Mindenki nagyon aranyos és adjátok az erőt.

Puszi :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!

Köszi az infót mindenkinek a 3.napi vizsgálatról…Hát, megpróbálom feldolgozni a gondolatot valahogy .. Persze nekem is ez legyen a legnagyobb bajom! Ha szegény „silverboy” beszélni tudna….(Silverboy…Sajt, ha holnap ez jut eszembe a vizsgálat közben, és elnevetem magam, hogy fogom megmagyarázni a dokinak???....)

Sajt@! Neked biztos a pocakodban sütött a Napocska !! Remélem nem fagytál le teljesen, s azért mostanra már van fűtés is?!

Vicky, jó, hogy már „hazaadtak”, de vigyázz otthon is nagyon magadra!

Avarka, köszönöm az infót az igazolásról, akkor gondolom valami ilyesmit kaphatok majd én is.

Lukácsné! Akkor már csak kettőt kell aludni, hogy nagycsaládosok legyetek!:) Akkor ezek szerint nem csak reggel vannak a beavatkozások, hanem déltől is?

Makó! Én is nagyon szeretném majd olvani a holnapi helyzetjelentésed a beültiről!

KPN! Azért itt mi még szorítunk neked!!

Vörösmacs! Éljen az első stimus injekció!!! Ez most neked hanyadik ciklusnapod?Azért kérdem, mert közben nekem is megjött, én holnap megyek uh-ra, aztán most kicsit el kezdtem bizakodni, hogy hátha én is beférek még egy lombikra idén…jujj, de jó lenne… :!:

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Muzsi, nekem tegnap jött meg, tehát ez a második napom. Nem akarlak elkeseríteni, Kép de sajnos szerintem decemberre már nem nagyon lehet lombikra így beesni, nekem ezt a stimulációt már október elején befoglalta Tanár úr, már akkor mondta, hogy korlátozva vannak a a beavatkozásszámok. Már akkor felírta a fogigátlót, tehát előre tudtuk, hogy melyik napon kezdődik a szurka, gyógyi abbahagyása utáni 6. napon. De azért én nagyon drukkolok neked, mert lehet, hogy neked is előirányozták, vagy lehet hogy van egy két hely még.
Puszika

Maccs
vörösmacska

Vörösmacs! Aham...Ez valahogy mindig kimegy a nagy lelkesedésben a fejemből. Mármint hggy nem csak azért nem lehet elkezdeni a lombikot, mert 20a után nincs szövettenyésztés, hanem azért sem, mert maximálva van a beavatkozások száma...Ehh..
Tényleg köszi, hogy magamhoz térítettél, legalább nem élem bele magam fölöslegesen. :)

M
muzsi

Sziasztok!

Mako!
Tüszőrepit nekem anno W.doki azt mondta, hogy mehet bőr alá. Viszont ugyanarra a szurira Sz. doki azt mondta izomba mehet csak :roll:
Na tegyél igazságot. Az, hogy ki melyiket írja fel, szerintem dokifüggő, illetve lehet a stimutól is függ.
Én egyszer rákérdeztem W. dokinál, hogy mi a különbség pl a Pregnyl és az Ovitrelle között. Azt mondta, hogy mindkettő ugyanannak a célnak felel meg, de az egyik szinte kétszer annyi, mint a másik!
Ekkor kérdeztem rá, hogy mehet e a Pregnyl is bőr alá, mert eddig mindent magamnak szúrtam, nem igazán volt kedvem az éjszaka közepén elmenni az ügyeletre beadatni, és akkor mondta, hogy tök mindegy hova szúrom.

Kpn!
Ne add fel azért, drukkolok!!!! ++++++++++++

Vörösmacsek!
Gratula az első stimus szurihoz!!! Tudom mit érzel, én is annyira örültem neki anno.
Nálam mikor kiderült az IR, akkor elakartam menni a Mentsmentisbe endokrinológushoz.
Mondta a főnököm, hogy miért mennék ilyen drága helyre, neki az egyik barátnője a Szendei dr hoz járt a SOTE ra, neki köszönheti a babájukat, tök profi, rendes, kedves....stb kérjek hozzá időpontot a kórházba. Meg is lett az időpont, de nem tudom, lehet csak sz@r napja volt, de én nem voltam elájulva a stílusától!! Nem is írom miket mondott, ill. nem is az, hogy miket,( mert tuti igaza volt/van ) hanem, hogy hogyan :shock: De bizti profi

Babe!
A csajok tényleg nem b@sz...ni akarnak, de valóban egyszerűbb ha megtanulja az ember és magának böki. Természetesen ez a te döntésed, csak könyebb, ha nem kell mindig keresni valakit aki ráér.
Különben az első stimunál nekem is a szomszédasszonyom adta be a szurikat ( szülésznő ) popóba, de aztán olyan hülye beosztása van szegénykémnek, hogy éreztem, hogy terhére vagyok, mikor pl este hazaért, én meg tolongtam náluk :shock:
Így a BMC ben a csajok megmutatták mit hogyan, és azóta profi vagyok :) Bár el kell mondanom, hogy előtte szinte majdhogynem mindig elájultam a tű látványától.
Stimu alatti zabálhatnék szerintem több mindenkinél előfordul, nekem ilyenkor mindig fel is ugrott pár kg :evil: a hormonoknak IS köszönhetően.
Ha meg szedtem kismamavitamint arról meg ne is beszéljünk!! :shock:

Muzsi!
Beavatkozások úgy vannak a BMC ben, hogy reggel a punkciósok vannak, 11-től kb pedig az inszemesek, és az ET sek.
Köztes időben meg a dokik rendelnek, ezért is van, hogy ennyit kell várnunk, pl egy 5 perces UH ra!!

Na nagyjából ennyi!!!!

Eszter!
Alig várom, hogy gyere a létszámmal :)

Puszi

1259822275.0793.xls

heni77

Jó Reggelt Mindenkinek!

Jön valaki holnap reggel BMC-be? Én igen, megyek UH-ra. Már alig várom, hogy mit mond SZ. Doki, remélem csupa jót.
Hogy vagytok ma ezen a ronda napon? Olyan Ködös, párás idő van, nem?

Kép

Kép

babe3

woody, eszter: Nagyon várunk titeket a hírekkel és persze odaát is. Már alig maradtunk, aki még nem szült meg. Kell a friss hús. :D

babe: Sajnos a kajával sokan így vannak, de vigyázz mert nagyon könnyem jönnek fel a kilók és akkor jön a többi probléma is.

heni: Most nézem a már megszületett babákat, hát szegény Tamika barátnőkre vár. Még jó hogy tigriske kicsit kiegyenlíti majd az egyensúlyt a három kislánnyal. Meg ugye Barbus is ott lesz. Nagy most a férfiuralom.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!

Makó, várjuk az infót!!:)

KPN! Hogy vagy? Remélem minden okés, szoriitunk még mindig!

Heni! Köszi, én csak a reggeli beavatkozásokról tudtam..Nem figyeltem ezek szerint eléggé :oops:

Vörösmacs!Hogy megy a szurikálás?

Avarka! A kúra mellett a kajára is oda kell figyelned? Vagy ehetsz bármit a tabletták meg a italok mellett?

Babe!Zuglóban iszonyat köd. Annyira nem tesz ez jót az ember hangulatának. Persze ha belegondolok, ha kimegyünk, akkor a felhőkben járhatunk... :) Bár már az elégedettség miatt érezhetném iigy...No, de nincs kesergés, mindenki "előre a végtelenbe!És még tovább!!!!
Zs

M
muzsi

Hát megpróbálok vigyázni, mert nem szeretném, hogyha feljönnének a kilók. Bár így ünnepekkor nagyon nehéz lesz.
Csak annyira nehéz.
Szóval ki tart honap Velem a BMC-be?

Lányok,
még alszotok? Hol vagytok? Várlak Titeket egy kis dumaparty-ra.
Vagy már készültök az ünnepekre?

Van itt olyan, aki hőmérőzött is? Tapasztaltok?

:lol:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok Lányok!

Babe.... látom teljesen felvagy pörögve! :) De jó is az, legalább az ilyen benyamvadtakat is, mint én, feldobod...engem annyira lenyom ez a dzsuva idő.. :-/ ráadásul szédelgek.. gondolom az injekciók miatt.. ilyenkor kell néhány nap, míg beállok rá...

Én nagy hőmérőzős vagyok.. Szerintem már hiányozni fog, ha majd nem kell már nézegetni :).. na jó, ez csak vicc... de lényeg, hogy már elég rég óta tagja már a házasságunknak a lázmérő :)))
Nálam egyébként bevált, van aki szerint nem sokat ér....
Bár szerintem, így, hogy folyamatos uh kontrollal úgyis tudjuk hogy mi az ábra odabent, már nincs akkora jelentősége, mint amikor az ember maga próbálkozott és a hőgörbéből próbált levonni következtetéseket... Én leginkább a megnyugtatásom végett csinálom még...
Most így, hogy stimu van, annyiban más, hogy nekem az utro pl. mensi előtt nem "engedi" leesni annyira, mint ahogy azelőtt volt.. Most legutoljára, meg az előző inszemkor is, pl. csak a mensi napján kezdett leesni a hő.. azelőtt pedig folyamatosan 2-3-4 nap alatt csökkenő tendencia, azt utána jött meg...

Kpn: Csajszi, annyit gondolok Rád!!! ++++++

Mako, Eszter, Woody: várjuk a beszámolókat! :)

andi
andrea-1

Hogy megy a szurizás? Tegnap az elsőt a BMC-ben a vérvételes lányok adták, mert mondta Tanár úr, hogy menjek, majd ők megtanítanak. Nagyon aranyosak voltak. Ma meg egy nővérke barátnőm felügyelete alatt MAGAMNAK ADTAM BE!!!!!!!!Kép KépHolnaptól egyedül KépKépKép, nem akarok senkinek sem a nyakára járni.

Babe drukkolok a mai UH-hoz. Csupa jó hírt kapj!!!

Maccs
vörösmacska

Babe, örülök h. ezt a kis félreértést sikerült tisztaznunk... ma mar nem vagyok olyan csípös hangulatban :lol:
Amúgy én nem híztam egy dekat sem, söt étvagyam sem volt...ezt kicsit furcsalltam is, de hat mindenki masképp reagal, viszont azért vigyazz, fontos, h. jó egészségben maradj, mar a baba/ak miatt is! :D

Muzsi, lehet, h. elkerülte a figyelmedet amit írtam a krémmel kapcs-ban...? természetesen nem gond, ha most nem érdekel, de ha kívancsi vagy szívesen elküldöm a részleteket! csak gondoltam hatha kiment a fejedböl... :?

Vörösmacs! Gratulalok életed elsö stimus szurijahoz!!!! Csak ügyesen... 8) Hat én anno tisztara kivoltam töle :( kaptam egy kisebb fajta hisztirohamot :oops: de aztan hamar hozzaszoktam!
Nem hiszem h. nalad ilyen gond lesz, mert mar biztos fel vagy készülve lelkileg!
navared
Szfvár

Babe, én ma megyek a BMC-be, szal gondolom holnap már nem kell :)

Nekem ez a hőmérőzés soha nem jött igazán be. Mondjuk én a peteérést akartam figyelni ezáltal, de valahogy nem sikerült. Szal az ovuláció előre megjatározásához én átálltam az ovulációs tesztekre. Bár mostmár azt sem csinálom, mert csak folyamatos és újabb stressz az nekem, mert valahogy nem tom lazán venni-ezt sem.. :)

M
muzsi

Sziasztok!

Vicky!
Én is pont néztem, hogy az anyukák fejléc alatt Tamikát leszámítva csak pasik vannak :) Jaja Tigriske, meg Barbus, majd kiegyenlítetebbé teszik a mezőnyt!!!! Illetve most nézem, hogy az összes kismami kislányt vár :shock: :lol:

Csajok javítsatok ki, de szerintem Woody, csak jövőhéten megy babamozira!!! Sajtival, aki megaznap a ++++ sugarakkal teli pisijét hagyja ott!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Macsek!
Babe meg holnap megy UH ra.
Csak ennyi galibát találtam az írásokban :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

heni77

Vörösmacska,
köszi a drukkot, de csak holnap lesz UH-m, elteszem holnapra, jó?
Mit szúrsz? Biztos írtad, de nem jegyeztem meg.

Andrea,
hőmérőzés.... nos, hát Én most elhatároztam, hogy a hőmérőt elő se veszem ebben a ciklusban, sőt tesztelni se fogok otthon, majd, ha megyek vissza eredményért, akkor megtudom. Nem akarom előre idegesíteni Magam ezen.
Bocsi, de Te most hányadik inszemen vagy túl?

Jaj Csajok, annyira gyagya vagyok, tiszta szita az agyam már.
:cry:

Kép

Kép

babe3

heni77

Babe!

Ezért van a táblázat, mert nehéz megjegyezni mindenkinél, hogy ki hol tart :) :lol:

heni77

Andrea! Lehet, h. kissé értetlen vagyok, de miért fontos az h. mensi elött leesik-e a hö vagy sem, ha úgyis megjön és azt mondjuk tudod is...? Mas esetben (nem vagy biztos abban, h. megjön vagy sem) nyilvan érdekes lehet... Amúgy így h. uh-ra jarsz, teljesen nyomon tudod követni, mi zajlik odabent és ez tök jó!
navared
Szfvár

Muzsi!

Az étkezésemre eddig is odafigyeltem. Nem eszem krumplit, rízst. Szinte csak zöldség és hús, csökkentett szénhidrát tartalmú liszt és édesség, persze cukormentesen. Napi 2-3 liter szmásványvíz.

Sajna nem vagyok cérna vékony... de ez is a "depimnek" köszönhető... :(

Nincsenek tabletták... a méhpempő: folyékony, egy tk reggel. A berry folyékony 1 dl reggel-este. A prebiotic pedig olyan pici gyöngy kapszula, hogy víz nélkül is le lehet nyelni.

A propoliszt még nem vettem meg. Ez egy cég terméke mind.
avarka

Köszi Heni!
avarka

Nincs mit, remélem hatnak majd ezek a "csodaszerek"

heni77

Muzsi, akor mi pont fordítva működünk :))).. Nekem meg az LH tesztek nem mutattak soha normálisan semmit.. a vizeletes csak épphogy halvánka volt, olyankor is, amikor uh-zott időszak volt és abból + a hőmérőzésből utólag egyértelmű volt, hogy mi az ábra.. pedig többször próbáltam.... a nyálas pg53-ról meg ne is beszéljünk.. nekem az mindig összevisszaságokat mutatott, soha nem volt egyértelmű..
Már komolyan azon agyaltam hogy most én vagyok az aki ennyire fullba nyomja a kretént? Hát nem igaz, hogy itt vannak ilyen cuccok, azt nekem mégse mutatnak semmit.. aztán az uh-k azért megnyugtattak persze.. csak hát úgy látszik nekem nem jöttek be ezek a módszerek...

Heni: kiveszed a nevemnél a kérdőjelet decemberre, meg az eredményt... tudod, babonás vagyok... :)) mostmár, hogy elkezdhettük a decembert... látni se akarom, hogy a novemberi nem sikerült :))))

andi
andrea-1

Andi!

Igazad van, bocsi, csakis előre nézni, nem hátra!!!!

1259834451.2803.xls

heni77

Navared: Nem fontos.. én csak a magam megnyugtatása miatt csináltam/lom.. aki csinálja.. és bevált nála, az tudja, hogy a hőgörbe változása mit jelenthet..... Nálam amíg nem volt utro, m. előtt a hőgörbe mindig "jelzett"... és onnantól tudtam mire számíthatok.. ennyi :)
andrea-1

PG53-am Nekem is van, nahát Én azon soha nem láttam PÉ-t. A pisi ovu teszt meg Nekem túl macerás.
De kinek ez, kinek az.

Szóval, akkor Senki nem jön holnap? Kár.

Engem reggelente Anyu fel szokott kísérni, így legalább nem kell ott Egyedül várakoznom.
Ugye milyen ari? :wink:

Kép

Kép

babe3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?