Sziasztok!
Megint rohanok, szokásosan
Beze
Lexi nagyon aranyos!
Bridget
anyunál voltam, mindent én csináltam, aztán otthon behozni a lemaradást - mondjuk csak főztem, meg mostam. A többit a párom megcsinálta
Jók a vonalzóid! Most akkor nem febr-ban lesz lombik?
Nóci
örülök, hogy apósod javul! Tudod, ez a betegség elég fura, még az orvosok sem tudnak semmit mondani róla. Vkinél gyorsabban lezajlik, vki tovább bírja. sajna a műtét nem garancia rá, hogy teljesen elmúlik (ld anyu, neki ugye utána jött ki).
Fürti
mivel nem a ti hibátokból nem lett befizetve, így sztem nyugodtan ráterhelhetitek a másik félre. Fizessen ő, ha már nem küldte el
Dorka
én eddig csak Pendivel taliztam, mert ő anyuékkal egy utcában lakik (ehhez képest csak egyszer tudtuk összehozni a randit
), a többiek meg elég messze vannak hozzám
Én most anyuéknál vagyok, mosogattam, virágot locsoltam, söprögettem, most meg anyu delel, így netezek egy kicsit. Mindjárt indulok haza (busszal
), és este megyek a szülinapi bulira. Holnap meg folytatjuk
, csak egy szórakozóhelyen, meg hívott a bnőm vmi Amway-os bemutatóra, ingyen lehet kipróbálni mindenféle kenceficét.
Anyu tegnap kapott két egység vért, jobban van egy kicsit, csak most álmos, mert egész éjjel nem aludt (kórházba volt, és hát elég lepukkant az egész...).
Kellemes hétvégét!