Új privát üzeneted érkezett!

Hello Lanyok!!

Elöször is en is nagyon sok babatapit es babaragacsot küldök a mi Bettynknek :lol: ...Jajj nagyon varom mar, hogy jöjjön es meseljen, hogy milyen volt, hisz hamarosan mi következünk csajok :lol: ....En ma voltam a nödokimnal, csinalt rak meg clamydia szürest es megcsinal minden leletet ami kell a lombikhoz ( HIV,Hepatitis, meg hormonlabor ilyesmiket).En mar ettöl is annyira boldog vagyok, hogy 6 nap es mehetünk a konzira, hogyan erezhetnek akik mar benne vannak vagy epp most fognak kezdeni??? :shock: :lol: ...Mint pl. Betty es Melinda...jajj lanyok irjatok mar le, hogy milyen erzes...Annyira szeretnem tudni, en ettöl a konzitol is, mikor megkaptam az idöpontot akkor napokig alig aludtam.....Lehet mert a sok-sok idöhuzas utan ez vegre valami konkretum volt, amire mar erdemes varni :wink: ...Remelem mindannyiunknak sikerül es teljesülnek az almaink :lol: ...En nagyon szoritok mindenkinek+++++++ :D

Zsu- Masik topikban olvasom, hogy picit esett a höd... :roll: Mennyi egyebkent alapbol, hogy tudjak viszonyitani :!:

Angyal- Hova lettek a vonalzoid??

Melinda- Neked mar csak 5 nap, izgatott vagy??? :lol:

Betty Tomija, köszi az infokat, hajra Betty-Ikrek, tessek szepen magtapadni ugy 9 honapra anya pocijaban :lol:

Na most megyek csajok, fözök meg tornazok egyet :!: :wink:

Mindenkinek szep napot!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Tetüüüüüüm van!!! :lol: :arrow: Atadom Bettynek, neki van most a legnagyobb szüksege ra :wink:

KépKép
gyancsi

Gyancsi
én is pont most írtam, a lap alján vagyok :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ancsi, alapból 36,3 a hőm :!:
jó főzőcskézést, tornázást :!:

Csajok merre vgytok :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, örülök, h jelentkeztél, továbbra is drukk++++++++++++++++++ :wink: pihenj sokat :!:
köszi :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok :!:

Drága Bettykém pihenj, feküdj ezerrel, köszönjük a párodnak a tudósitást :!:

Gyancsika :!:
Már csak 6 nap és indul a mandula :D :D

Nekem nem volt vonalzóm.
Jó tornázást és főzést :!:
Mi finomat csinálsz?

Suzy :!:
Mizujs :?:
sok meló van :?:

Gabi :!:
Hogy vagy?

Bri :!:
Merre jársz?
Ugye minden rendben van :?:

Mostanáig takaritottam, ágynemüt huztam, gép mosott, kiteregettem és nagyon kezd megint fájni a fejem.
Majd elmulik :D :D

puszi Mindenkinek :!:
További kellemes délutánt :!:
Vendég

Angyal, van munkám, de most már inkább mennék haza, mint hogy egy újabba belefogjak, majd holnap...megvár sajna :!: :roll: :wink:
jól kidolgoztad már magad, szegény, már megint ez a fejfájás, azért neked is sokat fáj a fejed :?: :!: front jön megint :!: :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty,
mai babatapaszok mennek!+++++++++++++++++++++++++++
Eszkimóknak jó alvást!Másfél év múlva majd kistesó lesz belőlük!

Suzy,
mennyit esett a hőd?
Beágyazódás?

Gyancsi,
hát, én már nagyon izgatott vagyok!Nagyon gyorsan tellenek a napok.Szinte hihetetlen.Nem is tudom felfogni, hogy pár nap, és kezdünk.
Hogy milyen érzés?Hát, kmimondhatatlanul izgatott vagyok.De azért bennem van a félsz is, hogy lesznek-e szép tüszőim!Meg hogy lesz-e benne pete.De ezekre nem is szabad gondolni, mert persze, hogy lesz!

Angyal,
Te is fejfájós vagy?Tudom minn mész keresztül, nekem is borzalmas migrénjeim szoktak lenni!Szedsz rá valamit?Én már sokmindent kipróbáltam, de a nyerő párosítás Apranax+No-spa!Többet ér, mint a Cataflam!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Most nézem, Melinda ti is 7.-én kezdtek tényleg....de hüle vagyok látod :?: :roll: :oops: :lol:
Csajszik, akkor most itt tényleg babaeső lesz nemsokára :!: :!: :!:
Mindenkinél....el is kezdem tervezni a kismamis táblit is :wink:
Gyancsi sztem téged még be sem írtalak a tábliba nem :?:
Adatokat kérek akkor majd tőled is :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hello Lanyok!!

Almas pulykat, zöldseg levest es husis kaposztat föztem ( azert ennyi felet, mert holnap nem akarok fözni :lol: ).

Angyal- Bocsi, akkor nem tudom honnan szedtem, hogy volt vonalzid, tökre ugy emlekeztem :roll:

Betty- De jo, hogy jöttel, nagyon sokat gondoltam rad :lol: ...Elolvastam a blogodat, hat a pasid nagyon kis vicces fazon, jot röhögtem a teaszürön :lol: Összekene kötni az ennyemmel, na mert ö sem 100-as az tuti :wink: ...Milyen adatok kellenenek a tablihoz?

Melinda- Persze, hogy lesz tüszö meg minden amit csak akarsz, igy kell hozzaallni es akkor ugy is lesz :lol: ...Gondolom, hogy milyen izgatott vagy!!Csajok itt tenyleg babaesö kezdödik :lol:

Zsu- Akkor meg mindig fent van a höd magadhoz kepest, siman lehet baboca a pocidban :wink: ...Mikor akarsz tesztelni?Mar olyan kivancsi vagyok :roll:

Pusszantas mindenkinek!

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Betty,
babatapik mennek ezerrel, pihizzél csak :D Még nem volt időm elolvasni a blogod, de majd pótolom.

Ancsuka,
te csak nem sunnyogatsz (így kell írni :oops: :roll: ) itt? Gyere és mesélj!

Nekem tegnap megjött :D :cry: . És örülök, mert nem barnáztam :D . Én, aki mensi előtt 5 napig is szoktam :roll: Gondolom ez a még bennem lévő hormonoknak köszönhető. Ebben a hónapban pedig pont akkor utazunk el pár napra apával kettecskén, mikor lesz a pé. Ez véletlen jött ám így ki :D Úgyhogy csakazuértis hajrá spontán baba :D .
Holnap pedig megyek terheléses inzulinra, mert nem hagy nyugodni a dolog, hogy nem e amiatt nem sikerül. Remélem jók lesznek az eredmények. Vagyis hát úgyis jók lesznek az eredmények, de biztos ami biztos :D :D :D

És Bettynek igaza van, szinte mindenkinek egy időben lesz lombik vagy inszem, ez csak jelent valamit. Talán csak én lógok ki a februárral :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita,
dehogy lógsz ki!Hiszen decemberben spontán bebabásodsz majd! :wink:
Gratula a szép ciklushoz! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli,
BOLDOG NÉVNAPOT!!!! Kép

Kép

Kép
ranita1979

Melinda,
Kép

37-ről 36,7-re esett :!:

Ancsi, finomat főztél... :wink:
pénteken gondoltam egyet ellőni :roll: :wink: , ha addig meg nem jön :!: :roll:

Ranita, hajrá spontán baba :!: :lol:

Betty, babatapaszok mennek, pihizzél :wink:

Angyal
, fejed?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló lányok!
Most csak Melindának :
BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!Puszi :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Ja és BETTYnek:
Babaragi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Kép

Csajok csak beugrottam koszonni nektek...annyi idom se volt hogy olvasgassak de majd talan ma lesz kicsit kesobb nem igerhetem de ngyon szoritok mindenkinek hisz mi nekunk egy a keresztunk :wink: Gondolok ratok sokat es ez talan minden szonal tobbet er :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!
Ari az új avatarod :lol:
Gyere,ha tudsz :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Kép

A hőm változatlan 36,7, nagyon érzékeny a bimbóm alig lehet hozzáérni, olyan, mintha izomlázas lenne mindkét mellem :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri, örülök, h jöttél, gyere amint tudsz egy kicsit, én is drukkolok neked :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Melinda, Gyancsi
nagyon fogynak a napjaitok már :!: :wink:

Gyancsi
én is ezt éreztem mint te, mikor a konzi időpont a kezemben volt, repülni tudtam volna, mert éreztem, már nem sok van hátra az álmunk megvalósításáig :wink: Akkor kezdtem el a blogot is írni, mert megfogadtam, ha addig eljutunk már, akkor el kezdem.
Amikor az injekciókat váltottam ki, nem érdekelt mennyi pénz, vagy hogy esetleg fájni fog, kellemetlen lesz saját magamat böködnöm, mert tudtam, hogy mi lesz a vége....tudtam, hogy kiket kapok ezért :wink:
Biztos te is így fogsz érezni....és Melinda is...nagyon szorítok nektek :!:
A táblit mindjárt feldobom, és látod, milyen adatok kellenek...mert kívülről én sem tudom :oops: :lol:

Angyal
hogy vagy ma :?:
Remélem már elmúlt a fejfájás :!:

Cukigabi :?:

Melinda
hessegesd el a csúnya gondolatokat, hogy nem lesz tüszid.... :roll: nyugi, minden ok lesz :!: 8)

Ranita
piri monnnyon le :!:
Örülök, hogy előtte nem barnáztál, ez már fél siker...én is általában szoktam 1-2 napig előtte.

Bri
nagyon örülök, hogy ide is benéztél....ez volt régen is az avatarod :!: :D (nekem ez tetszett a legjobban) :wink:

Szuzy
mi a helyzet :?: Nem teszteltél esetleg :?:
Nagyon szorítok érted :!:
Cicifájás az már jó jel :wink:

Mindenkinek további szép napot :!:

betty615

Kép
Kép

betty615

Betty, örülök, h itt vagy :wink:
sokat gondolok Rád/Rátok :wink:
nem csináltam tesztet még :!:
köszi, nem akarom magam hitegetni, de ez a cickó fájás más, mint eddig :shock: :?

Babatapaszok mennek továbbra is :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
köszike :!:

Neked is mennek a drukkok :!: Kép

Pontosan még hány nap van piriig :?:

betty615

2 nap

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jo reggelt Lanyok!!! :lol:

10-kor terveztem ma felkelni, de sajnos az epitömunkasokat, akik a haztol 20 m-re epitenek epp egy ovodat ez nem nagyon erdekelte :lol: Mar reggel 7-kor nyomtak a gepeket ezerrel!!!

Betty- De gyönyörü tablicskut csinaltal :shock: :wink: ...Na akkor az adataim:
Nev: Gyancsi
Kor:29
Ciklus:30-40 nap
Miota pr:2009.marcius
Problemak:keves, lassan mozgo spermium
Intezet neve:Kaali Intezet, BP
Gyermek: meg nincs
Vitaminok: Femibion 800
Megjegyzes: elsö lombikos konzi dec.8

Hogy erzed egyebkent magad??Erzel valamit odabent?
Hanyadik napon szabad elöször tesztelned?

Ranita- Gratula pirihez!!Nekem tegnap jött meg :wink: ...Ügyesen ma a terheleses inzulin vizsin, majd gyere a hirekkel!

Melinda- Nagyon boldog nevnapot neked igy utolag :oops: :roll: ...Tiszta dinka vagyok, pedig az egyik legjobb baratnöm is Melinda es tegnap fel is köszöntöttem, erre teged meg elfelejtelek :arrow: Öregszem :lol:

Suzy- Ezek nagyon biztato jelek :lol: ...Remelem holnap hozol egy csodaszep pozi tesztet :D

Cukigabi- Sokat dolgozol??Olan keveset jössz mostanaban :roll:

Bri- Vegre!!!!Mar nagyon hianyoztal :wink: Mi ujsag veled??Mi lett a kromoszoma vizsid eredmenye???Megkerdezhetem, hogy miert van a vonalzidra az irva, hogy 5 honap mulva jössz haza :shock: :?: ...Hat nem januarban vagy februarban jössz??

Na csajok, lepek takaritok egy picit ( felet ma, felet holnap) aztan megyünk ajandekokat venni, mar nem kell annyira sok minden szerencsere!!

Pusszantas mindenkinek!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Suzy
2 nap :o :!: :?:
Akkor minyá tesztelsz, de jóóó :!: 8) :D

Gyancsi
köszike az adatokat, be fogom írni..
Mit érzek :?: Ha felkelek, mindig apró szúrásokat, görcsöket odabentről (biztos játszanak a manók) :lol:
Hát azt nem mondták, hányadik nap szabad tesztelni, de igazából hiába is mondták volna....mert már tesztelek :lol: :lol: 8)
Dec. 22.-én kell majd mennem, akkor lesz UH. Érdekes, hogy v.v. előtte nem lesz...kérdeztem, de mondták, csak UH.

betty615

Jah, Gyancsi
Ezt meg a munkásoknak küldöm: Kép

betty615

Sziasztok :!:

Melinda :!:

Bocsi de tegnap nagyon bamba voltam utólag is Boldog névnapot kivánok :!:
Már csak 4 nap és indul a mandula :!:

Kép

Nagyon szép a hőd, hiszem, hogy kismama vagy :D
Megy a sok drukk Érted is+++++++++++++++++++++++++

Betty :!:
Kismanóid lassan a beágyazódás utjára lépnek megy a sok babaragacs továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon jó ötlet, hogy már tervezed a kismama táblát is :!:

Bri :!:

Örülök, hogy jelentkeztél, gyere gyakrabban :!:
Te is hiányzol nekünk :!:

Ranita :!:
Remélem, hogy jó lesz a terheléses inzulin eredményed :!:
Nagyon szoritok :!:

Gabi :?:
Remélem minden okés Veled csak a meló miatt nem tudsz gyakran jönni :!:

Gyancsi :!:
Finomat főztél tegnap :!:
De jó már csak 5 nap és konzi :D :D
Igen hallottam az Apranaxról én is de most csak cataflam van itthon azt hajitom be ha fáj a fejem.

Zsu :!:
Drukkolok, hogy babás légy :D

Ancsuka :!:
Hogy vagy :?:

Puszi Mindenkinek :!:

Örülök, hogy rátok találtam, bátran kimerem jelenteni, hogy barátokra találtam általatok:D
Vendég

Angyal, köszi :wink:
hogy vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, ha jól értelmeztem már tesztelsz is :?: :?
feküdnöd kell végig:?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Holnap már nem kellegész nap feküdni.
Igen, tesztelek, mert egyszer már megjártam a hcg szurival :roll: azt hittem sikerült, aztán közben még az volt bennem :?

Kép
Kép

betty615

:D :D :D

köszi jelenleg jól, most már nem fáj a fejem de hajnalban muszáj volt bevennem egy cataflamot.
Remélem most már eltünik messzire ez a fejfájás :!:
Vendég

Betty, megértelek,minden nap csinálsz:?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

A drága férjecském elkapott valami hasmenéses vírust és szombattól kezdve szó szerint víz folyt belőle. Nem nagyon voltam gépközelben, így nem jöttem. A csajok blogját olvastam.
Betty nagyon megy a drukk.
Csajok nagyon szurkolok mindenkinek.

Velem változatlanul semmi jó hír, ma mentem dokihoz mert még mindig nem jött meg. Endometrium 11mm
Jobb és bal ovárium 34*x nem tudom, de most nincs is a közelben az a eredményem.
De majd megírom.
Kaptam duffasztont azt kell szednem 7 napig vagy míg meg nem jön.
Majd indul a merionál és a costibegyt.
Sajna viszont az iszemről le fogok csúszni, mert ha jól számolom pont 23-24.-én lenne az inszem. Hát csajok ez nem az én évem. Nagyon-de nagyon el vagyok keseredve, pedig annyira bíztam benne, hogy minden rendben lesz, már lassan az inszem lenne, ha időben megjön.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Angyal, örülök, h nem fáj a fejed, nekem most elkezdte... :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsuka, na végre hogy itt vagy...óhhhhhhhhh, Te/Ti szegény :cry:
igen most van calici vírus, februárban Én is benne voltam, annyira utálatos ez a vírus :!: :evil:
Tavaly decemberben én pont így jártam, h duphastonnal kellett meghozni...nem irigyellek, de fel a fejjel továbbra is :!:
Várom az eredményt, h leírd :!:
Már nagyon vártunk, el nem tudtam képzelni, h hol vagy :!: :roll:
Sajnálom, h nem úgy alakul ahogy szeretnéd, de türelem és minden jóra fordul :!:
Én bízom benne, h nemsokára mindenkinek sikerül a nagy-nagy álma:!: :?: :wink:
Drukkolok Neked is+++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, olyan aranyos vagy.
Meg itt mindenki.
Reggel mikor csináltam a tesztet bíztam, hogy hátha, de nem...
Az eredményt leírom este....
Ha jól olvastam, hol kell tesztelned?
Nagyon szorítok. Legalább valakinek sikerülne, elindít egy lavinát mi meg sodródunk vele. :P

Ancsu

ancsuka

a hol (nap) lemaradt :oops:

Ancsu

ancsuka

Szuzy
egyenlőre kétnaponta...

Ancsuka
jobbulást férjednek Kép
Én is várom az eredményedet :!:
Sajnálom, hogy nem kezdhettek :!: :?

betty615

Nagyon sajnálom, hogy most a Te fejed fáj :(
Ezek a frontok kikészitik teljesen az embert, lehetne már végre egy kis minusz, hogy ez a sok baci kipusztuljon a levegőből.

Ancsuka :!:

Mielőbbbi gyógyulást kivánok a párodnak!
Sajnálom, hogy nem tudtok kezdeni az idén de meglásd, hogy a jövő év nagyon sokunk számára meghozza a várva-várt kisbabát!
Vendég

Hello Csajok!!

Ügyesen bevasaroltam minden lenyeges es nem lenyeges dolgot :lol: De szerencsere mar karira csak nagyon keveset kell vennem, szerintem mar csak Apum van hatra meg a növerem es kesz is vagyok!!

Ancsuka- Nem jo hir, hogy nem tudtok most inszemezni, de nezz elöre, uj ev, uj lehetösegek, en erzem, hogy a jövö ev a mienk lesz csajok!!Zsu holnap kezdi egy pozi tesztel, utana Betty, majd Meli es szepen sorban jövünk mindannyian :lol:

Angyal- En is Cataflamot nyomattam regen mindig fogfajasra, nekem az mindig bevalt :wink:

Betty- Akkor ezek szerint ha jol ertelmezem az ET utan 3 napot kell feküdni es utan lehet mindent rendesen csinalni??...Csodaszep a tabli, tök jo, hogy mar benne vagyok :lol:

Zsu- Holnap gyere reggel egyböl a hirekkel, addig csuriban van mindenem erted, kezem-labam fülem-farkam :lol:

Na csajok leptem melozni, mindenkinek nagyon szep estet kivanok!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

gyancsi :!:

Ügyes vagy, hogy már megvásároltad a karácsonyi ajándékokat.
Én még semmit nem vettem, minden évben eltervezem, hogy időben de mindig elhuzódik a karácsony előtti napokra az ajándékvásárlás.

Akkor meg jön a kapkodás, hogy vajon nem felejtek el semmit :?:

hála Istennek ma még nem fájt a fejem ugy látszik, hogy teljesen be fog válni a cataflam.
Vendég

Helló lányok!

Suzy!
Drukkolok,h piri ne jöjjön!

Ancsu!
Ne keseredj el,2010 a mi évünk is lesz! :lol:

Gyancsi!
6 hetet vártam az első konzira,gondolhatod....tűkön ültem :lol:
Most meg azért,h január legyen,bár jan. 20-a körül fog megjönni és 2. napon kell jelentkeznem lombik indításra :lol: :lol: :lol:Még nagyon soká van,de mostmár kibírom!

Angyal!
Cataflam?Még jó,h beválik.Jó erős gyógyszer!

Betty!
Pihengess!
Drukk és babaragi megy++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És végül rólam:
Munka rengeteg,képzelhetitek :twisted:
Meg gépem se volt,kölcsönadtam bátyámnak,de ma visszahozom.Páromat meg nem akartam kitúrni az övé elől.

Puszi mindenkinek :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi
te szegénke, gondolom munkálkodsz akkor mostanában ezerrel :roll:
Mit beszélsz :?: Január 20 mindjárt itt van :!:

Gyancsi
a doki azt mondta, hogy 3 napig fekvés, utána akár napi 25 perc, fél óra séta mehet :lol: és semmi megerőltető dolog.

betty615

Sziasztok!

köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok.
Mondjuk itt lesz még egy hónap inszem nélkül és lehet pont ez fog sikerülni így HSG után.

én is kész vagyok a kari ajándékokkal, megvan Vivinek minden ajándéka, Janinak (férjem), szüleimnek, apósnak, még anyós van meg sógornőmék, de ők pár száz FT, csak hogy kapjanak valamit. Sajnos a kapcsolatunk egyenlő a 0-val, amit itt már azt hiszem írtam, de "muszály" valamit venni.

Szóval az eredményem:
endometrium: 11mm
jobb ovárium: 33*24mm
ball ovárium: 33*20mm

annyit mondott a doki, teljesen jó eredmények, csak puszán hormonális dolog miatt késhet, ezért írt fel duphasztont, majd ha megjön 3. naptól costilbegyt, 5-7-9-10-11 napon merionál 2*2ampulla, majd jó tüszőknél coragon 2 ampulla, ha belefér akkor inszem ha nem fér akkor spontán.

angyal, remélem helyre áll a fejed. :oops:

Ancsu

ancsuka

ja és a babona.......
ma mikor váltottam ki a duphasztont, lehet nem jól írom a nevét, bocsi érte.
Szóval mikor vettem, megláttam a gyógyszertárba a Gabriella terhességi tesztet. mikor Vivivel kiderült, hogy terhes vagyok, pont ilyen mutatta ki a terhességet, így most vettem belőle, hátha ez is meghozza majd a szerencsémet...... :oops: :P

Ancsu

ancsuka

Szép estét Csajszik!

Hát holnap nem lesz tesztelés reggel, mert nincs egy db tesztem sem itthon...majd csak szombaton, ha addig nem jön piri, de már nem is akarom említeni még a nevét sem :!:

Angyal, már nem csak a fejem fáj, hanem a torkom is kapar, most nyomatom a mézes teát, még véletlen sem akarok beteg lenni, nem :!: nem :!: nem :!:
Holnap nm dolgozom szeretnék nézelődni karira, de semmi ötletem nincs kinek mit vegyek, de nem is fogok sokat agyalni, mert hiszen megbeszéltük a családdal, h nem költekezünk, csak vmi apróságot a gyerkőcöknek :wink:

Ancsu, spontán babáért drukkolok++++++++++++++++++++++++

Gabi, sok a munkátok gondolom, de hát aki ilyen Cuki és ügyes annak van mit csinálnia :?: :wink:
Már várom, h megcsináljam a beiglit...előveszem minden süteménygyártásos tudásomat, csak ne idegesítsem rajta fel magam, mert akkor gyorsan a kukába landol az egész, ehhez abszolút nincs érzékem :roll: :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Egy kicsit fájdogál a torkom, de nem vészes, a hőm még mindig 36,7 nagyon- nagyon reménykedek :!: :!: :!: :roll:

Ma megyek vásárolgatni, nézelődni, csak este leszek vmikor, nem dolgozom :!:

Mindenkit pusszantok és vigyázzatok magatokra nagyon :!:

Csodás napot :!:

TSÓK

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
jó vásárlást, és mondd meg a betegségnek hogy húzzon tőled a pi....ba :!: :lol: :lol: 8)

Drukkolok, hogy a hőd maradjon ott, ahol van :!:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?