Nálam, tegnap úgy elment az idő, hogy csak na...Haza mentem reggel 8-ra... Lementünk anyu lábát megcsináltam, mire beértünk a szalonba,elötte rákérdeztem a dogokra...De már nagyon izgultam...
Nagy szemmel rám nézzet, és ezt mondta!!!
Dehogy mondtam én a Dettinek, hogy hívja fel a Tomit
Az viszont igaz,hogy beszélgettem vele erről a témáról, mert, hogy ő állandóan oda jött, és panaszkodott nekem, hogy ő ezt nem hiszi el, hogy én gyereket akkarok, mert nem tudom mivel jár, meg stb...Hogy én ezt, hogy gondolom...(tesom mondta ezt anyunak)!!!És azért hozzá tette nekem, hogy persze felidegesített már a tesod!!!
Viszont arran megkérte a tesomat, hogy engem hívjon fel, hogy megjött-e....Mert anyu nem akkart, idegesíteni ezzel, de attól totál kibukott anyu, hogy felhívta a páromat, hogy leellenőrizzen, hogy valóban megjött-e Meg, kioktat minket, hogy hova élvezzen a párom!!!
Ja és egyaltalán nem mondta, hogy nem kapjuk meg a lakást!!!
Csak, hogy várjunk még leglább addig, hogy beköltözzünk...Ennyit!!!
A legszebb ebben, hogy haza mentünk jól helyre rakta a tesomat, és mondta nekem anyu, hogy ha átjönnek délután beszél a Tomival
Hát átjöttek, szép rendet raktam, megcsináltam a nagy takarítást, de ablak pucolás elmaradt Rohadt magas az ablak, én nem csinálom az meg(régi bérházas ablak)
Amúgy meg már csak 2 hónap és költözzünk
Volt pizza és torta(első torta amit sütöttem és nagyon jó lett)Igazság szerint apunak sütöttem, most ünnepeltük a 60-dik Szülinapját, mert nem lesznek itthon, elutaznak 2 hétre holnap Jamaicára...A páromat is felköszöntöttük, mert neki volt tegnap, de ő holnap kap tortát mert akkor partyzzunk a haverokkal
És a várva várt beszélgetés eljött!!!!!!!!!!
Anyu kihívta a páromat egy cigire, és beszélgettek...Rá 5 percre mit láttok, tesom is kimegy
Na, de 2 percre rá mit hallok, jól van megyek már...(Anyu bekülte
)
Alig vártam, hogy haza menjenek!!!Haza mentek!!!
Páromat elkeztem faggatni!!!
Anyu ugyanazt elmondta neki is, nem igaz, hogy ő mondta ezt, hogy a tesom hívja fel, ahogy az semm, hogy nem kapjuk meg a lakást semm!!!Csak arra kér, hogy legalább költözzünk csak be!!!rendezkedjünk be, és aztán...Röviden ennyi,és, hogy tesom kavarta a szart!!!!
És a beszélgetés vége az volt:
De ti döntitek el, lassan megprobálom megszokni, hogy külön élete lett a kisebbik lányomnak!!!
Jupi, jupi, jupi
Happy End!!!!!!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------