Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa!
Isten hozta a lányod! Szívből gratulálunk, ügyesek voltatok!

Timi!
Jó, hogy hoztál híreket Ancsáról! És még mielőtt azt gondolnád milyen bunkó vagyok, hogy csak most gratulálok neki itt jegyezném meg, hogy tegnap küldtem neki sms-t, ahogy olvastam a hírt :wink:

Valentina!
De jó kép! Telefonnal készült? Melyik áruházban van ilyen szuper verdás járgány?!

Tenci!
Na kész a tetkó? Ha nem túl szégyenlős a férjed, lehetne képet, hogy milyen lett? Ha rendben volt a tetoválós lehet kéne az elérhetősége... Én a derekamra akarok egy pillangót jobb oldalra, mintha épp odaszállt volna.

Szép napot!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

S.O.S.!!!
Martin valószínűleg felfázott? Hogy segítsek rajta? Kamillafürdőzésen túl vagyunk... :cry: :cry: :cry: Szegény 1 perc alatt 60x megy pisilni :cry:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Fiúk még alszanak, gyorsan jövök.....
A tegnapi napunk húzós volt, egész nap jöttünk-mentünk. Este fél 8-ra értünk haza és mivel Petya 1,5 órát aludt a kocsiban (este 6-tól), így éjfélkor tudtam csak letenni. Ezért tegnap már nem jöttem.

Ancsa: GRATULÁLOK Szófia Dorka babához!!! Jó egészséget és sok tejecskét kívánok!!! Szép súlyal született ahhoz képest, hogy még a pocakban lenne a helye.

Tenci: Igen, csak éjjel jutok a géphez, mert napközben vagy Petya nem enged vagy Beni.
Nekem még a virgácsot be kell szereznem :lol:
Igen tényleg illatoztak rendesen.... Mondjuk ez volt a jobbik verzió, mert az öblítő mellett ott volt a Flórasept. Az durvább lett volna, ha azt nyitja ki.
Ne is mond, hogy mi lesz, na Beni is beindul..nagyon reménykedem, hogy ő nem lesz ilyen kis eleven.

Timi: Köszönjük,hogy hoztad a hírt Ancsáékról!!!!

Orsi:?????

Judy: Nem haragudj,hogy ezt írom, de szerintem durva, hogy a párod letiltott a netről és elvette a kocsikulcsod! Persze a körülményeket nem ismerem, de úgy gondolom,hogy azért nem vétettél akkora bűnt...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Steffi: Nagyon-nagyon sokat igyon! A cickafark tea nagyon jó ilyenkor, bár nem tudom,hogy mennyire fogja meginni, mert az íze nem túl finom..
Ha estleg nem inná meg, akkor kamilla helyett cickafark teával ülőfürdőztesd.

Miért nem látszik a vonalzóm??? :x

KépKép

KépKép
cukorfalat

Na tessék, kettőkor kikapcsoltam a gépet, erre miről maradok le???

Ancsa,

Nagy-nagy gratula a kislányodhoz!!! Szép nagy baba :) Remélem hamar hazajöhettek. (((((((((((( )))))))))))))))

Timi,
köszi a híreket!!!
kutyus a Bobi névre hallgat - már ha épp nem alkalmi süket :roll: :D
Tudni kell róla, hogy hiányos a nevelése. Nagypapámék találták, amikor megvették a csepeli házat, ott kolbászolt a környéken. Mivel épp nem volt kutyájuk, hazavitték. Szobakutya, illetve kinti-benti kutya volt, nem nagyon tudták nevelni, amolyan kis kedvenc volt, akinek minden szabad. Aztán mikor papa, majd Éva is elment a kutyus egyedül volt pár hónapot a házban, utána költöztünk oda mi és hoztuk magunkkal ide tarcsára. Mióta velünk van, azóta nevelgetjük, de 6évesen került hozzánk, akkor már azért nehéz...

Steffi,

Martinnak jobbulást!!! Sajna nem tudom mit tudnál még tenni...
Szerelőügyben még nem kaptam választ, de megy a mail amint van címem!!!

Brigi,
szerintem is durva, én leginkább ezen kaptam fel a vizet, mert amúgy még nagyjából igaza is volt. De mindegy, túl vagyunk rajta, az a lényeg. :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

megvagyok, majd jövök bővebben is.
snooopy

Judy!
kutyi nagyon kis helyes :D
bölcsi: hogy van nálatok ez a bölcsi? ha beteg a nő akkor bezár az egész bazár???? :shock: vagy helyettesítés van és ilyenkor akit nem fontos ne vigyenek??? :?

Steffi!
MArtinnak jobbulást! nálunk még nem volt ilyen felfázás. Nem vágom a témát, de kb én is ezt csinálnám amit a lányok írtak. :oops:
ovi témát meg várom!!! :oops:
tetkó: :lol: nem vagy semmi :lol: én is szeretnék de nem vagyok olyan bátor :lol: én olyat szeretnék, mint Dobó Katának a Miniszter félre lép-ben. Tudod a boka felett egy körbefutó csíkban :lol: vagy egy vörös rózsa a csípőcsontom mellé a köldök irányába :lol:

Orsi!
azt hiszem elfelejtettem megírni, hogy NAGYON KIRÁLY A KONYHÁD!!!! :D itt öröm lesz főzni. :D
Te hogy vagy? kész a "pakk" ???? :D

Tigrincs!
hol jársz? :shock: hogy van Adri??? gyógypuszikat küldünk neki! :oops:

Tenci!
kép? majd karácsonykor lesz, mert már becsomagoltam, hogy ne is lássák meg a lányok! :lol:
férjed tetkójáról kérünk képet!!! :lol:

rólunk: mi megvagyunk, már Szofi tegnap majdnem hányt úgy köhögött. :cry: kb 5 másodpercenként öklendezett. Adtam neki egy ACC 100-ast és 1 óra múltva :oops: el is múlt :oops: éjjel meg PAnadol + Fenistil :oops: Mandarint stb nem akar enni, de inni se akar nagyon :oops: most épp elájult itt a nappali ülőgarnituráján :shock: :shock: ilyet nem szokott!!! :oops: Tegnap már Zsófi is tüsszentett 3-at a kádban. Kata is szipog kicsit. :oops: Én meg ... sűrű taknyolás és fáj a torkom. :oops: ÚÚÚÚTÁLOM!!!!! Viszont legalább annyira nem volt rémes az éjjelünk, bár a lányok között aludtam. :oops: Azt hiszem így nem lesz Mikulás buli az oviban Szofinak. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kedves Ancsa és Családja!

Én is szeretnék gratulálni nektek a hugicához! Ügyesek voltatok. Jó egészséget kívánok nektek, s remélem mihamarabb otthon lehettek.

Habár én nem ismerlek személyesen, de mindig sokat gondoltam Rátok, hogy hogy vagytok, s drukkoltam nektek, hogy minden rendben legyen. Sokszor csak miattatok jöttem fel, hogy megtudjam jól vagytok-e. Mert hát az igazat megvallva a többiek beszélgetésébe nem nagyon tudok belekapcsolódni, hisz Ti már egy olyan jó kis összeszokott csapat vagytok.

Mégegyszer jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok nektek!
Puszi
Sissy

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

sziasztok,

Ancsa, kívánok nektek nagyon boldog napokat a picilánnyal, legyen sok tejecske!!!!!!

na tegnap jól ránk ilyeszett a fiatalúr, be is mentünk a kórházba. hajnali f1-től 6ig igen rendesen fájtam, de nem történt semmi. nem nyíltam ki csak alig, baba feje sem volt még a szülőcsatornában, a méhszáj/méhnyak vagy mi sem rövidült meg. ott akartak fogni, de kiharcoltam, hgy én itthon jobban tudok pihenni így 4kor elengedtek. kicsit parás voltam h most szülök, mert este 10kor feküdtem le, f1-kor ébredtem és tök kimerült lettem volna egy szüléshez. mikor leálltak a fájások, ki is raktak a szülőszobáról, mert 4 kismama jött szülni. szegények még mindig ott szenvedtek amikor én eljöttem.
este átvittük Kolost szüleimhez hogy tudjunk pihenni, szegény Szabi egy percet nem tudott aludni napközben.
én meg este 8tól reggel 3/4 9-ig alutam. :lol: :oops: tehát nemrég keltem. gyengébb idegzetűek ne olvassák. de olyan jól esett aludni, szerintem az elkövetkező 2 évben örülhetek ha a felét sikerül egyhuzamban aludnom. :D
Volt már vlkinek olyan, hogy szüntelenül fájt a hasa? mert tegnap ez ilyeszett meg, h nem maradt abba a fájdalom, minden mozgásra rosszabb volt, feküdni nem tudtam. szülésznőm is mondta menjünk be, meglátjuk mi lesz.

Vero, szegény Szofinak, remélem Zsófi nem kapja el. neked is jobbulást.

Brigi, virgács?? nem is olyan rossz Petya. :lol: csak eleven, feltalálja magát.
Fánzi Móni a szülésznőm, ő volt ügyeletben Kolosnál és maradtam nála.

Judy, nagyon édes!!! imádom a kutyákat, szüleimnek kettő is van, meg két macska, két papagáj. :lol:

köszi lányok a konyha dícséretét. :oops: már én is várom, h kipróbáljam a gépeket benne.
tegnap kész lettek a hálók, rakják fel a lámpákat, szal már igencsak a vége felé járunk. majd hozok erről is képet, csak a tatyómban maradt a gép, Szabi nem vitte le.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára snooopy 2009.12.02 14:07-kor.
snooopy

ANCSA-sok sok Boldogságot nektek!!!

tegnap én is dumcsiztam Ancsával-de látom leírta Timi-amit én is tudok....köszi neked :D :D
még annyi Szófia Dorkát akkor még nem látta-milyen gyönyörű nevet találtak neki :lol: -mikor hívtam én meg rögtön leDorináztam :oops: :oops:

STEFF-hát persze,hogy felteszem csak megvárom még kicsit gyógyul....nagyon tutkó lett!!!! :wink: :D profi a srác egyébként ő KKati férje :wink: :lol: :lol: amcsis szalon bent a belvárosban-mondom nagyon profi-ha aktuális a dolog kiabálj :D
Martinügyben nem tudok nyilatkozni.....remélem javul a helyzet :roll: egy felnőttnél is tök gáz egy felfázás hát még egy gyerkőcnél....legyetek wc közelben...-habár nálam Mikey imádja a szabadba kiengedni...mondom neki tök hideg van megfázik a pömpi :roll: de nem foglalkozik vele ha pisilni kell akkor kell!!! :roll: :D és mindig céloz valamit!!! :wink:

VERÓ-igazad van-lehet abban lennének egész nap ha meglátnák :D
tetkó-szóval téged is vonz a dolog??? :wink: akkor megyünk tavasz felé-így többen is??? :wink: :lol: 8) 8) és azt mondják tetkósok a csajok sokkal jobban bírják a fájdalmat -tudod van aki tök extrém helyre varrat :roll: :D DobóK-nak meg eredeti a tetkó-neem??? :roll:

csajoknak jobbulást...akkor most három csaj otthon??? :roll: gondolom azért zajlik az élet...-ha nem lesz ovibuli-szerezz házimikulást :wink: :lol: lehet írtad csak nem figyeltem te csajoknak oltást beadattad?-mivel ők azért közösségbe járnak...

ORSI-naaaa mik vannak :D lassan megérkezik Kolitesó????nagyon izgis!!!és jól látod az alvásdolgokat....de ez van,aludjál amennyit csak tudsz :wink: :lol: szülésznőd szupi....habár tényleg mindegy ki az csak jók vannak.. :D

BRIGI-akkor már tényleg öblítő :roll:virgácsot meg szerezz :wink: :lol: de én azthiszem semmit nem jelent Mikeynak ha kap-úgy tekint rá majd mintha valami játéktárgy lenne -épp gondolkodtam szerintem Benedeken fogja gyakorolni jótékony hatását :roll: :D
és hidd el teBenedeked is olyan lesz mint Petya :roll: -és Petya legnagyobb ellenfele lesz-nálunk már kezd kibontakozni.....akaratos és harcias-és már most tud Benedek manipulálni ha valamit nem enged Mikey vagy harc van -ordítás-meglát- rám néz-Mikeyra néz és tudja hogyha anya ott van akkor ő jön jól ki a dologból....és sírás abbamarad :D

SISSY-gyere többet...és máris itt vagy közöttünk!!! :wink: 8) ez igy müxik :D :lol: és ha Orsi megszül ki lesz nekünk kismamink???-úgyhogy vágodj ide....és mesélj!!!! :D :lol: :wink: 8)

JUDY-uszi jó volt???-vagy inkább hogy mehettél??? :wink: :lol: 8)

TIMI-te merre???-ADRI hogy van???láz lement?? :roll: :roll:

VALENTINA-szakácstudásom -hááát inkább azt mondanám -nem gyakorlom :wink: :lol: tudod kényeztetve vagyok :roll:
nagyon tutkó Viktor!!!-Mikey nem csípi az ilyen verdákat -persze beleül -és kiakad miért nem megy semerre :roll: :wink: :lol:
anyukádékhoz mentek ünnepekkor vagy ők jönnek???

lépek mert már indulnunk kéne...ebédelni :wink: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Vero,
ez nem rendes bölcsi, olyan kistarcsán nincs :? Ez egy óvónő csajszi, aki otthon van épp a saját gyerekével és bevállal mellé még 4-5 gyereket. Ilyen családi napközi vagy mifene. Úgyhogy igen, ha ő beteg, akkor bezár a bazár. Tegnap nyílt itt egy másik, az is magán, de ott több óvónő, dajka stb van, több csoporttal fog működni (elvileg 7 gyerek van 1 csoportban és 2 felnőtt jut rájuk), valószínűleg oda fog járni majd Ancsa, ha már élesben megy a dolog, csak így 1-1 napra az nagyon drága. Havidíjban viszont majdnem ugyanott van - legalábbis ha tudok támogatási szerződést kötni az önkormányzattal. Nagyon jónak tűnik, szombaton volt a nyílt napja, akkor megnéztük közelebbről Ancsával :D

Sissy,
gyere és mesélj!!! hidd el mindenki új volt egyszer :wink: senki nem született ebbe a topikba :D Ne hagyd hogy a nagy dumások elnyomjanak :D

Tenci,
szombatonként tudok menni usziba, férj akkor van itthon hogy vigyázzon a törpre. De lehet hogy a most szombat egyből kimarad. Eddig annyira elleneztem ezt a nyomorult oltást, de most már kezdek megijedni. :oops: Úgyhogy magamat beoltatom pénteken - van itt egy oltópont a kórházban - aztán ha kiüt, akkor nem lesz úszás szombaton... Márpedig van rá sansz, egyszer beoltattam magam a sima influ ellen, és gyönyörű lázam volt estére :?
Csak még azt nem tudom Ancsát oltassam-e... A gyerekorvos nem ajánlja az én háziorvosom viszont igen. Fene se tud itt okos lenni, nemhogy én :oops: :? :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Na közben felhívtam a gyerekorvost. Még mindig inkább azt ajánlja, hogy a környezetet oltsuk be, de most már nem ellenzi azt sem, hogy Ancsát beoltsa. Főleg, mivel tudja, hogy az egész nagycsaládot szinte lehetetlen rábeszélni az oltásra, karácsonykor meg ott lesz mindenki... Nálunk meg anyósom tuti nem oltat, őt megvédi a forever. Ugyanezen okból a 18éves fia és a nagymama se lesz beoltva. Innentől kezdve meg asszem mégiscsak jobb ha Annát oltatom :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Steffi!

Köszönöm a "kedves" megjegyzést!

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

tudja vlki Ancsa címét, elküldi priviben??? köszi
snooopy

Orsi!
megírtam PÜ-ben!!! megkaptad? xaraxik a Babanet :evil:
Látom nálatok meg már megvolt a főpróba! :lol: csak mocorog/helyezkedik a fiatalúr! :lol:

Judy!
naaaa! ez már sokkal komolyabbnak hangzik :wink: hajrá új bölcsi! :lol:

Tenci!
én már nem hiszem hogy csináltatok! :lol: mellesleg nem szeretem a végleges és visszavonhatatlan változtatásokat a testemen :lol: szóval én passzolok! :lol: marad a fantáziálás csak róla :D Dobó Katának meg nem tudom, hogy igazi-e!!! :? :roll: az biztos, hogy mikor ment fel a filmben a parlamenti vörös zőnyegen akkor ott volt! hogy az most henna vagy matrica volt-e???? :roll: Különben itt lakik a Villányin a művésznő!!! :lol: új, vörös, Ford Fiestája van 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jut eszembe művésznő ... :lol: ma előttem ment az a volt model Enikő (most kb 55 éves! talán Fabulon reklámos volt???, sokszor van az RTL Klub-on) azta de gáz ahogy vezet. :lol: A ő állt elől a lámpánál, persze csak ő nem látta, hogy mennie kéne :lol: de ez még oké!! a jobb-kezes utcánál meg már kidugta az orrát a kocsi jobbról, nőcike meg nagy ívben kikerülte és továbbment!!! :shock: :shock: :shock: persze közben folyamatosan bunkófon a kezében ... :? :oops: a jobbról jövő PASI meg tátotta a száját, hogy most mi van???? nekem már nem hitte el hogy elengdem :lol: :lol: :lol: :lol: minden esetre én jót nevettem a csajon! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Ancsa: GRATULÁLOK Nektek, sok boldogságot, sok tejcsit kívánok.

Steffi: Igen telefonnal csináltam a képet, véletlenül mentünk be Budakeszin a Tescoba és ott volt, Viktort alig tudtam kiszedni belőle. :lol: Jobbulást Martinnak.

Timi: Köszi a jó híreket, aranyos vagy :lol: hogy vagytok?

Tenci: Most van egy kis kavarodás, hogy ki hol lesz,meg hát anyósék is állandóan nyaggatnak, egyenlőre úgy van, hogy mi megyünk. Bár egy kicsit parázok mert 2 év volt hogy karambolóztunk az MO-áson. Nálatok hogy fog zajlani az ünnep?
Lesz nálunk is Mikulás :lol: az uncsi tesóm kisfia jön :lol:

Viktor aránylag jól van, mert hisztizni van ereje :lol: de sajnos én is elkaptam tőle a torokfájást :cry:
Szép napot mindenkinek.
V

valentina

Vero, nem kaptam meg.

én is hoztam pletykát sztárvilágból: :lol: tegnap Ákost és feleségét láttuk a kút-ban, Uhn voltak, 19 hetes, Tóth a dokijuk. milyen öreg Ákos! A felesége sem fiatal, de jól néztek ki. jó magasak.

tetkó: hát én nem mernék. a fájdalom miatt, meg akkor örök életemre ott marad. a henna már jobb. vlmelyik nyáron csináltam is magamra. csak hamar eljön.
snooopy

Orsi!

Küldtem Neked mélt....vagyis méleket! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

megkaptam, válaszoltam. :D

köszi Vero, már nem kell a cím.
snooopy

Ancsa férjét hogy hívják? gondolom Hajós, de mi a keresztneve? :D
snooopy

ORSI-GELLÉRT :D -de lehet már tudod.....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

TIMI-nagyon kis szóvisszafogott vagy ma :roll: :roll: minden okés???csajaid??? :roll:

VERÓ-oks: akkor hennát neked :wink: :lol: :lol:-és persze DKatának milyen színű autója lenne ha nem vörös???? :lol: :lol: pici csajnak pici autó...-majd ha lesz 4-5 gyerkőce-habár róla elképzelni sem tudom :roll: :roll: :roll: autós sztorik tök jók tudnak lenni....persze ha mi vagyunk a nevető alanyok :wink: :lol: 8) 8)
te régóta vezetsz???mennyit nyomsz naponta?? :roll: :D

VALENTINA-és szerinted milyen reakciója lesz Viktornak-ha megérkezik mikulás??? :roll: :lol: -szerintem már nem fog félni....
balesetetek volt???-komoly??? :roll: :roll: -és azóta nem mentetek arra??

JUDY-lehet semmi gondod nem lesz és téphetsz úszni :roll: :wink: szóval oltatod magad....de neked ingyenes ugye tudod!!! :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Szia Tenc!

Itt vagy még? :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

még igen...

Kép
Kép
etenci
Ercsi

mi van veletek???

más valakik???-van itt még valaki??? :D :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

most mi van???-egyedül vagyok? :roll: :roll:
mondom én ma Timi kétszavas mondatokra jön.....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok Mindenki!

Orsi!

Nincs mit! :wink: Mélt még nem tudom elolvasni, mert János bitorolja 8) a nagygépet és a levelezésem azon van. De amint felszabadul megyek és elolvasom. :D Bár lehet, hogy az csak holnap lesz már! :roll:
Fánzti Móni....... :wink:

Vali-Vero-Tenc!

Köszönjük kérdéseteket, Adri megvan. Napközben nincs nagy baj, de estére mindig 39,5-ig felmegy a láza! :? Úgy hogy ma már doki bácsi adott Neki antibogyót, és jövő 7en kedden délelőtt kell visszamennünk. Úgy hogy ovis Miki is kilőve! :? De ez jobban fogadta, mint a Cirkuszt! :D Mondtam Neki, hogy beszéltem Erzsi és Gabi nénivel is, és mondták, hogy gyógyuljon meg és jövő 7en szerdán, ha megy (mehet) oviba, akkor megkapja a Miki csomagot. :wink:
Mondjuk tavaly is úgy volt, hogy aki beteg volt és nem volt ott az óvoodai Mikin, annak félretették a csomit, és amikor ment megkapta. Szóval nagyon nem marad le :D mert a csomit úgy is megkapja, legfeljebb most nem húzza meg a Miki szakállát! 8)

Vero!

Enikő akiről írtál, az Sütő Enikő! És igen, jól emléxel Fabulonos Enikő! :lol: Remélem Kata és Zsófi nem leszenk ennél betegebbek, viszont annak örülök, hogy Szofi jobban van! :wink:

Tenci!

Tetkóba beszállok én is! :lol: A Pasi "kozmetikai" tetkót is csinál vagy csak maradandót?
Scampinál ne feledkezzél meg rólam! :wink:
Jázi: 8300 g, és 74 centi. Megkapta a második Navis C oltást is, úgy hogy most már csak a 15 és a 18 hónapos oltások vannak hátra, aztán 6 éves koráig "kilőve"! :wink:
És képzeld, majdnem nem is sírt oltásnál, már csak akkor zendített rá, amikor a doki bácsi kihúzta a tűt! :shock: :roll:

Pill. mindjárt folyt. köv.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vagyok Csajszi, csak úgy elkezdtem írni, hogy belefeledkeztem és elfelejtettem frissíteni! :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Orsi!

Nem semmi, amit tegnap művelt Veled Fiatalúr! :shock: :D
Lehet, hogy Mikit meg sem várva jön, abban reménykedve, hogy már Ő is kap Miki csomagot?! :lol: :wink:
Húúúúúú, ez már tényleg nagyon izgi!!!! :lol: Dédi biztos most nagyon drukkol a holnapnak! :wink: :lol: Tenci meg a 6-ának :lol: én meg annak, hogy simán és gyorsan menjen Neked és minden okés legyen! :wink:
Szóval Ákoséknál jön négyeske! Na kíváncsi leszek, hogy a nemek aránya akkor most kiegyenlítődnek-e náluk! :P
És igen, Ancsa férje Gellért! Ahogy Tenci írta! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

:D :D :D

Adrinak gyógypuszkók......majd átküldöm hozzátok Lacimikulást :wink: :wink: :wink: -pacalt nagyon szereti :lol: :lol:

tök jó,hogy túl vagytok az oltásokon....Jáz bírta??navis-c mi majd januárban kapjuk-így csak egy szuri lesz :roll: -és ilyet ne írjál oltás kilőve....ki tudja mit adatunk be nekik 6éves korig....mi lesz még itt.... :roll: :roll:
méretek szupik...olyan csajoshurkácskás :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Na most meg én maradtam itt egyedül és dumálok magammal! :lol:

Tenci....Öreglány! :lol: :twisted: :wink: Leléptél??????

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jóóóóóóóóóó, akkor nem mondok ilyet! De igazából én nem bánnám, ha be lehetne adatni Nekik a HPV vírus elleni oltást is. Németországban ez alap!!! Ott minden újszülött...akár lány akár fiú.... megkapja! Mekkora hülyeség ez, hogy itthon azt hiszik....vagy nem tudom én mi....hogy az csak nemi úton terjedhet a legjobban!!!! :evil:
Gyógypuszkókat köszi! Már tegnap is átadtam Neki! :lol: :wink: 8)
Köszöni szépen! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

tetkó-maradandó csak :D :D és te mit tennél fel???-gondom kedvenc bajor logód befigyene :wink: :lol: -Mikinek tényleg tök klassz lett....

még csinálták Mikit Mikeyval a Blahárol kisétáltunk a Keletiig-megnéztük a vonatokat-majd metróztunk egy karikát....-hogy élvezte,végig dumcsizott imádja a mozgólépcsőt :D :D -aztán visszaértünk és a szalonba persze bemutatkozott-előbújt ördögMikey :roll: :lol: :lol:
Mikinek lehet lengőajtót kell cserélni :wink: :wink: :lol: :lol: -mert tudod az annyira érdekes-és az ágyak milyen jól csúsznak :D :D :D elővett újságot...persze extrém csajok rucik nélkül.....szóval tudja mi a tuti :D :D :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci-Vali!

Virgács nálunk is "bejátszik" Adrinak! :lol: Komolyan mondom, arról kérdez a legtöbbet! :shock: :lol: Hogy mekkora lesz? Akkora mint tavaly vagy nagyobb? :lol: Olyan édi, ahogy kérdezgeti! :lol:

Judy!

Bobi....nagyon édi név! :D És ez az alkalmi süket duma..... :lol: :lol: HÁt ezen röhögtem ma fél napig!
És igen, egy 6 éves kutyust "elkezdeni" tanítani.....már nem egyszerű dolog!
Még egyszer örülök, hogy netet és kocsi kulcsot is visszakaptad! Bár mondjuk azért kulcselvétel nekem kicsit sok(k) lett volna! :oops: Már bocsánat! De ha SOS-ben el kellett volna menned valahova, akkor mi van? (nem festem az ördögöt a falra, ezért nem is írok erről többet!)
Vagy azért a pótkulcsot Te dugtad el valahova? 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

én itt vagyok, de megyek is zúzni :wink: (zuhizni) fáradt vagyok KICSIT :lol:

Tenci!
1993 óta van jogsim én nem nagyon volt, hogy nem vezettem. :D A holland nagyfőnök S70-es Volvoját csak én vezethettem és míg ő 7végére mindig hazament (én hoztam vittem őt a reptérre) addig én vezethettem a kocsiját :D ott állt a garázsunkban :lol: ma már nem nagy szám, de akkor 2001-2002-ben még ez egy zsír új model volt :lol: imádtam ahogy megbámultak érte :lol: főnöknek olyan fogadott lánya lettem :D

Timi!
Adrinak giga gyógypuszik. :oops: Mi még antibiónál nem tartunk. :oops: Viszont Szofinak ma délben is 37,8 volt a hőemelkedése és el is aludt itt kint a nappaliban. :oops: Szóval annyira nincs jól, és most már Kata is kezd belemászni. :oops:
Enikő: igen, igen tényleg Sütő Enikő :D

majd jövök holnap, de most már elteszem magam holnapra 8)
Nyugodt, békés :lol: éjszakát mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

majd talán egyszer mi is beérjük......csak kérdés mikor???

ilyenkor szokott jönni Ancsa.....remélem jól vannak!!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Mikey csávó nem piskóta! :lol: :wink: Nem is tudom, melyikük lenne jobb vejem! :lol: :wink: Na azt hiszem, hogy erre alszom még vagy 20-25 évet! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

szia VERÓ.....és akkor egyből Jó éjszakát nektek!!!!-majd holnap :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Vero!

Jó éjt és szép álmokat, de legfőképpen NYUGOTT ÉJSZAKÁT kívánok Neked !
És holnap várunk vissza! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

szerintem Timi 15-max 17évről beszélhetünk!!! :D :D hol élsz te???? :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Ja, én is remélem, hogy minden okés Mindkettőjükkel!!!! Boszi nagyon megérdemelné, hogy minél előbb jobban legyen és az a trombi szám erősen és gyorsan növekedjen a megfelelő szintig! 8)
Nem tudom, ezt hogy kéne szakmailag leíni, de azt hiszem, hogy érthető amit írtam. Ugye?
Szófia Dorka....és ugye NEM Dorina!!!! :lol: ...... remélem mielőbb láthatja az Anyukáját is! :roll: Tényleg, azt meg sem kérdeztem Boszitól, hogy hogy fogják szólítani Húgicát! Na majd legközelebb! :wink: Bár gondolom Szofi! Vagy nem?! Na mindegy, nem találgatózom itt, majd megkérdezem Tőle! :wink:

Egyébként Miki keze hogy van?
És tényleg, előbb wellnesselünk majd, vagy tetkózunk? :lol: :wink: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

nem gyűjti valaki ezeket a tesco matricákat??-amiket ezüst cuccokra lehet beváltani???-van nálam de nekem nem kell.....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Jó van én az esküvő időpontjára gondoltam és nem a szexére!!!!! :oops: :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ha lehet, akkor én lestoppolom a teccős matricákat. Ancsi szereti az ezüstöt, hátha jó lesz Neki. Egyébként én is félre tettem Neki, amit kaptam! :wink: Köfi előre is!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Mikikéz tök jól-kenegetni kell bepantennel-tudod mint babaposit :lol: :lol: :lol: na azért ez messze van attól :wink: :lol: :lol: +folpack....én meg vettem frissentartó fóliát :roll: :roll: :roll: -átlátszó gondoltam ez az....de nem :lol: :lol: :lol: az csúszik...úgyhogy folpack kelett :roll: :lol: :lol:-sokat használok ilyet gondolhatod-alufólia-ez a nyerő :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

esküvő-jaa az más.....na én nem erre gondoltam.... :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Hát igen.....HÁZI ASSZONYOK GYÖNGYE VAGY!!!!!! :lol: :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Te egyébként már fürödtél? Én még nem. És kéne. Meddig vagy még itt?

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

teljesen kész vagyok.... :lol: :lol: és én is megyek....
úgyhogy Jóéjt neked...és persze mindenkinek!!!!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?