Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm Lányok, nagyon édesek vagytok!!!

Betty remélem nagyon jól vagytok, pihizz sokat :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Akella, szép nagy már a kisbabád, és csuda izgi most neked, mindjárt megláthatod élőben is végre... és az mindent megér :)

Puszika mkinek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Betty: Én is sokat gondolok rátok! NAggyon nagggyon szorítok! És én is egy nagy adag ragacsot küldök a megtapadáshoz! Most már fejlődnek a kis lurkók az már tuti.

Lányok tud nekem valaki okosat mondani arról hogy:
Pénteken lesz 2 hete hogy megkaptam az oltást a H1N1-est. Ezt a hónapot ugyebár emiatt kihagytuk. Szóval szerintetek ennek ellenére a kövi hónapban lehetne próbálkozni? VAgy az oltás miatt esetleg még nem? Remélem a Mikulás meghozza a piros csomagomat, mert akkora várom pirit. akkor lesz a 32. napom.

Kép
babicsek

Csillag
Nem bantottal meeeeg es en tok megertem a te hozzaallasod...vegulis te csinalod jol.Az en szokincsem sajnos mar nem olyan gazdag,mint nektek ezert nem mindig a legmegfelelobb szavat tudom epp leirni arra amit mondani szeretnek :? De ez a nem rontom a levegot arra szolt,hogy "vitat" befejeztem :roll: Nem arrol,hogy eltunok :oops: Tobbet jonnek en csak megkene ertenetek,hogy itt 6oraval visszabb vgyunk es en nem kelek 8kor ulok ra a gepre hanem 11-12kor kelek akkor mar eleve este 6van otthon es nem ulok egybol gepre mert van jobb dolgom is :arrow: es mire idejutok kora delutan esetleg otthon mar este van...akkor irok de hiaba mert mar senki sincs :? Aztan meg az agybol este bekukkantok neha telorol mikor nem epp jobb dolgunk van :oops: :lol: Otthon olyankor reggel van hatha valaki mar feljott...de ennyi en ennel tobbet nem tudok jelenleg jonni...de azert mert valaki nem tud minden nap irni azert had mondja/mondhassa mar el a velemenyet :roll: (x.honapja rendszeres tagja vgyok a topiknak meg a legeslegeleje ota mikor meg csapat se volt itt!!Azert mert most 1-2het kimaradt nem hinnem nem lenne annyi jogom,mint barki masnak :roll: )Kar,hogy olvasas utjan nem erzekelheto a hangsuly mert soxor ertelmesebb lenne ugy az irasom :? na de tenyleg mostmar lepjunk tul...en fatylat boritok a dologra es egyutt orulok a kismamikkal...nem is ezen volt a szo...na befejeztem :| :oops: :lol:

Bee
Legyszives gyere vissza.Befejeztem es nem vitatkozom tovabb :roll: Sot meg elnezest is kerek!
Kép

Bikfy
Jo hogy jottel 8) En azert igy sosem erztem magam,mint te :shock: uncsitesom most szult...beszelgettunk megmutatta a babajat....jo mondjuk mikor lombik utan voltam es ugye nem tudtak mit beultetni es hivott az uncsitesom mamaja,hogy ilyen szep a baba meg olyan szep...hat mondtam anyunak ha legkozelebb hivna en furdok mert csak errol beszelt...es epp akkor nem esett jol :? De se depis nem voltam emiatt se kibukva sot legjobb barinom is szult...mindig elsore osszejott neki a baba :roll: Szal en nem izgulok ezen...csak mar kicsit sokk volt ennyi...

Akella
Te mar lassan szulsz :shock: Kepet varunk am a tunemenyrol 8)

Milyen,Csibuc
Kép

Baba
Itt az igert kep,ngyon szepek a tesztjeid 8)
Kép

Babicsek
H1N1-ben nem vgyok jartas :? Bar ahogy megneztem a hiradot tegnap engem is elgondolkodtatott :roll: Bar mondjuk en nem elek otthon itt meg nincs a hirekben szo rola egyaltalan :idea:

Betty
Kép

Nem emlexem mi volt meg az elozo oldalon :oops: :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri,
Én itt vagyok, csak nem írok. Nekem most csak egy dolgon jár az eszem. A többieknek: bocsánatot kértem Britől, és elnézést kérek tőletek is. Nagyon más passzban jöttem pont, mikor Bri írt.
Elnézést.
Vendég

Bee
Viszont ez egy telepatia lehet mert isten lassa lelkem nem olvastam a privid mert ogalmaztam az iromanyom :lol: Erre nezem a privit es te irsz es bocsanatot kersz :shock: szal valahogy az a lenyeg,hogy csak ereztuk mindketten,hogy valami nem koser es orulok,hogymegtudtuk beszelni :wink:

Azert irogassal mar tulvgyok a nehezen :shock: :lol: nem szeretnem en szetzilalni a tarsasagot :oops:

Es hianyoznak a regiek ugyhogy jojjon szepen mindenki vissza :roll: Erett felnott nok vgyunk meglehet mindent kulturaltan beszelni :arrow:

Milyen
Pl te meg tartozol az uhus kepekkel is :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bee, láttam a tesztjeidet, szépek nagyon! Remélem, én is megcsinálhatom majd EHCS digitális tesztjét. :)

Babicsek, ezt sajnos nem tudom. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!
Jövök itt a saját kis problémáimmal... Szó: szöget ütött a fejembe, hogy lehetséges-e, hogy ebben a hónapban hamarabb volt-e a peteérésem? Mert: igaz, hogy nem volt 100%-ig pozi az lh tesztem, de vasárnap volt egy közepes erősségű tesztem és nagyon úgy tűnik, hogy azóta csak halványodik és halványodik. +a hőm tegnap (a 12. napon) reggel 36,7 lett a korábbi 36,4-ről és ez ma is tartja magát. Szóval: ti vagytok a szakik, lehet szerintetek, hogy volt peteérésem a jelek szerint? Hát, ha igen, akkor valszínű, lemaradtunk...
Várom a véleményeket, segítsetek megfejteni!

chrissy81

Chrissy
Vegulis lehetett...nekem regen eleg korai peteereseim voltam 8-9.cn :shock: De ha jol tudom az nem jo mert a ciklusaim viszont percre pontosan 25naposak voltak :roll: azaz a 14.napos luteralis fazis kitolodott :?

Melyik nap kezdtel el tesztelni?Hanyadik cn-en?Mert aztan nekem atallt pl 10-11.cn-re a pe es akkor ugy 25napra megjove jo volt :roll:

De az a lenyeg ha pe-tol szamitva 14napra ra megjon vgy nem jon meg akkor nincs baj.En kovi honapban mar 6.cn-tol tesztelnek :roll: ha ilyenkorai peteeresed van/volt azt csak ugy lehet kimutatni :roll:

Hogorbed nincs ugy egyszerubb lenne megkukkolni es csillag abban profi :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri nagyon édes kis képeket tettél ki :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Most jobbat nem talaltam ez az ejjenzos figuram de van ez is ha megiszol velem egy italt 8) :lol:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

na nem alkoholosat...te leszel mondjuk a voros cica es malnaszorpit iszol...vgy a fekete es akkor megy gyombert :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nem tudom ki hogy all a karacsonyi bevasarlassal de itt egy oldal ezek az ajik nekem ngyon tetszenek :P

http://www.nevenapja.hu/ajandek_otletek.html

KépKép
bridget0801
Kulfold

köszi Bri!
Raktam ki hőgörbét. Csillag hátha megkukkolja. Meg mindenki.
Azt hiszem a luterális fázissal nincs gond, mert ahogy én gondolom, mindig pont a 14. napon jött meg pé-től számítva. Szóval passz. Nem vagyok egy nagy szakértő, csak tippelgetek világba...
Azt hiszem a 8-9. napon kezdtem tesztelni.

Tényleg ari a kis képed!

chrissy81

chrissy81!!!!
Szerintem lehetséges, h akkor volt peteérésed, de kb mikor szokott megjönni?? Aludtál azokon az éjszakákon rendesen, mert nekem is felment, pedig csak rosszabbul aludtam... lehet, h mégcsak most jön az ovud... egy hőgörbével többet tudhatnánk :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba!

Tettem fel hőgörbét, nézd meg kérlek. :wink:
És nem emlékszem, hogy gratuláltam-e már,de ha még nem,akkor hatalmas GRATULA!

chrissy81

Chrissy
Na majd megnezik a csajok de hal mar 8-9.nap elkezdted es halvanyult akkor mikor lehetett 6.cn? :shock: Az azert ngyon hamar van nem?Vgy lehet,hogy Jonas napod volt :shock: Van akinek menzi alatt van pe-je szal minden lehetseges :roll:

Hoborbeden a 9.cn szerintem jo helyre tette a pe-t de aznap volt valami csikod is vagy halvany?Mondjuk a hirtelen hoemelkedese jelenti azt,hogy kilokodott a petesejt...de nem tudom :roll: es akkor igy 23.cn kene nem kene megjojjon? :shock:

Baba
En meg nem dicsertem meg a vonalzoidat...naon csecsek :D

Na en mentem mert meg elkell intesznem par dolgot es boltba is kell mennem gulyaslevest fozok 8) :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.12.02 21:03-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na, ezt már szeretem, intelligens nőcik így beszélnek egymással :wink: Arik vagytok :)

Bridget, csak nem azt szeretnéd, hogy ilyeneket vegyünk neked 8) Bocsi, de sajna nem megy, EHCS szegény, mint a templom egérkéje.

Bee, szép a vonalzid. :wink:

Beze, drukk a digit tesztes gondolatod megvalósulához :wink:

Chrissy, naná, hogy lehetséges, de ha igaz az a 18-as dolog a táblában, akkor nem maradtatok le a lehetőségről, ebből is lehet ám babóka. :) Drukkdrukk

Babicsek, hát a kismamikat is oltják,nem? Vagy az más verziójú szuri? Bárhogyis, de szerintem a kövi ciklusban már nem lehet ártalmas a magzatra.

Cupákosmókuska

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag
Nem nekeeeem :lol: az arakat nem is neztem :oops: csak olyan kis jopofa ajik es talan penztarcahoz meltoak :roll:

En nem is tudom mit kerjek karira :roll: Ezen torom az agyam :? Mert gyurut nem kapok ezt tegnap kitargyaltuk :twisted: :roll: :(

KépKép
bridget0801
Kulfold

na tenyleg megyek meg 1szer benezek lefekves elott vgy ha hazajottem addig meg almodjatok szepeket 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, Te is vess már légyszi egy pillantást a görbémre. Én még csak az első hónapban méricskélek, tehát nulla a tapasztalatom.
Betty! Hogy vagy? Fekszel? Olvasol? Mivel töltöd az időt?
Bee, szép a vonalzód. :D
Baba, azt hiszem aludtam rendesen, de vártam még egy napot a köv napi hőmre, hátha csak az előző este elfogyasztott 2 pohár bor csapott be. :oops: de nem úgy tűnik.
És tudjátok még az jutott eszembe, hogy amikor abbahagytam a fogigátlót, akkor mindig 25 napra jött meg. (Még egy érv a korai pé-re.) :?

chrissy81

chrissy81 baby!!! Figyelj lehet, h volt korai peteérésed, de nem biztos... elküldöm neked egy régebbi hőgőrbémet, ahol 20 napi volt kicsit erősebb, de az sem atom pozi lh teszt, és előtte ingott nagyon... ez bármitől függ sztem :) Ne hagyd abba a tesztelgetést szerintem :)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 12000_.png

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Csillag! Akkor szerinted jó helyre tette a pé-t a görbe? Én valahogy nem odagondolnám, hanem a 11. napra. :?
Na a következő hónapban hamarabb tesztelek!!!!!!

chrissy81

Chrissy
Mar irtam is a gorbeddel kapcsiban :shock:

Majd belejossz...az elso honap en is igy voltam sot meg a 2. is :wink: Aztan total belejottem....mindig ugyanabban az idoben mericskeld...es akarmit is mutat ne razd le,hogy ahh most ez nem jo es megmered megegyszer :roll: jah es egybol keles utan szal agybol kikelni sem szabad se pisi semmi egybol be oda ahol mered es kesz :wink:

En elveztem a hogorbem vezeteset es egy normalis nodoki ha elmesz hozza a problemaddal meg a hogorbed is megvizsgalja 8) nekem konkretan kertek,hogy vigyem be az lh tesztjeimmel egyutt...jo mondjuk nem is M.orszagon volt ez :roll:

25napos ciklusnal is 11.nap kene legyen pe :roll: Voltal amugy mar valami hormonvizsgalaton?Mert kicsit levgyok maradva :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

22 napi pontosabban :P

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Nem volt semmilyen hormonvizsgálatom, mert amikor elmentem a dokimhoz, hogy nézzük már meg minden rendben van-e, akkor uh-n megnézett, pont pé előtt álltam elméletileg, de nem látott domináns tüszőt. Ezért mondta, hogy menjek vissza egy másik hónapban, akkor is csinált uh-t, de akkor minden rendben volt. 18 mm-es tüsző, jó nyálkahártya, így azt mondta, hogy próbálkozzunk, semmi nem indokolja azt, hogy valami nem okés. Meg azt is mondta, hogy ha nem lett volna akkor tüsző, akkor küldött volna hormonpalettára, de így nem kell. Jó doki, ő itt a helyi meddőségi centrum vezetője.

Bri, ha megnézed a görbém ,akkor a 11. napon is ugrott. Az meg pont jó a 25 napos ciklushoz.
:?

chrissy81

chrissy szerintem még vissza eshet a hőd, és lehet később is peteérésed, az elmúlt 3 hónapban is 25 naposak voltak a ciklusaid???

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Chrissy, szerintem jó helyre tette a vonalat, de próbáld meg a fertilityfriend-en is, nekem eddig még mindig az volt a legtutibb görbeszerkesztő. Egyébként még várjunk 2 napot, akkor már biztosabbat lehet tudni.

Baba, azért a te görbéd másmilyen volt szerintem.

Bridget, mit mondott a párod, miért nem kaphatsz gyűrűt? :roll: Sajnálom :( Pedig drukkoltam hozzá.
Szóval így szoktál birkákat számolni? :lol:

JÓ éjt

esthajnalcsillag

Hi Csajok!

Nagy kár, hogy nem ti vezetitek az országot, intelligens vitázásból lehetne tőletek tanulni. Büszke vagyok rátok.

Bee!
Hát nem csodálom, hogy téged csak 1 dolog foglalkoztat. Ez most így van rendjén.

Bri!
Én azért vuduzom neked azt a gyűrűt, hátha. :wink:

Bettykém!
Ma is csak 1000x voltál eszemben. Nagyon szurkolok. :wink:

Ezzel az oltással ne is idegeljetek, én pé. után kaptam meg. Mi van, ha most lettem terhes? :shock: :shock:

KépKépKép
bikfy

Mindenkine puszi, annak is, akinek most nem írtam, most jöttem ám haza, már fáradt vagyok.

Holnap megpróbálok jönni. Mindenkit puszilok. :wink:

KépKépKép
bikfy

Sziasztok!

csillag
nagyon várjuk már ezt a pici lányt és nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lesz, kire fog hasonlítani :)

bridget mindenképp jelentkezem majd és hozok nektek képeket is!
Olyan sokat köszönhetek nektek, biztattatok és velem örültetek!
Köszönöm.
Remélem Betty is jól van és minden jól alakul.

Puszi a pocakotokra!

Kép
Kép
akella

Kép

Itt fekszem még mindig a gép előtt (mármint nem azóta, nehogy félreértsetek :lol: ).
Szal kicsit lassabban megy így az írás, de megpróbálok jönni, mert nem akarok sok mindenből kimaradni, lemaradni :wink:

Chrissy
hány napos egyébként a ciklusod :?:
Mert azt mondod, előbb lehetett pé.-d, de akkor épphogy elmúlt a menszeszed, és már volt is :shock: :?:
Bár egyszer nekem is volt ilyen...

Bri
örülök, hogy végre tudtál jönni egy kicsit több időre :!: :wink:
Férjecskémnek nagyon tetszett az üzid, kihúzta magát ne félj :!: :lol: :lol:
Kromoszóma eredmények :?:
Pirit mikorra nem várod :?:
Miért nem kapsz gyűrűt :o :?:

Babicsek
örülök, hogy jöttél, jóó régen voltál már te is :!:
Köszönöm a drukkot tőled is :!:

Bikfy
neked is nagyon örülök, várunk sűrűbb látogatásra is :wink:
Sztem mem lesz semmi bajod az oltás miatt... (hát én még mindig nem hiszek benne :roll: ) mondjuk mostanában ingerszegény környezetben vagyok, általában itthon, úgyhogy nem izgulok.
Lehet, ha minden nap sok ember között lennék, más lenne a véleményem.
Ezerszer jártam a fejedben :?: Akkor azért vagyok olyan fáradós :!: :lol:

Akella
várluk már nagyon a képeket :!:
Hoppá, most jut eszembe...mi lesz a neve a babócánk :?:
Gondolom azt már eldöntöttétek :!:

Mares
Bee
Milyen
Csibuc
Lujzi
Babagoa
EHCS
Anyci
......és akit még kihagytam :!:

Ölellek titeket :!: :wink:
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty pihenj sokat és vigyázz Magadra!
Amint már írtam mindenképp jelentkezem majd nálatok és hozok majd képeket is :wink:
A neve ha minden igaz, marad a Leonóra. Nekem már régen csak ez tetszik, apának nem volt konkrét neve, de azt mondta, hogy már neki is tetszik :lol:

Puszi

Kép
Kép
akella

akkor Leonóra, értem...
egyfolytában pihenek, már fáááj :lol: :lol:

Bri
elfelejtettem mondani
jó a régi/új avatarod :wink: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Betty, már lyukas lesz az ágy, annyira kifekszed, miii? :lol:
Nem baj, ilyenkor fontos, hogy pihizz :)

Akella, juj, olyan szép név a Leonóra. :) Biztosan gyönyörű kislány lesz :wink:

Ölelés

esthajnalcsillag

betty lesz ez még jobb is :lol:

csillag nekem is nagyon tetszik, biztosan nekünk lesz a legszebb kislányunk :wink: Ez csak elfogultság :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

Akella
Szerintem is gyönyörű név a Leonóra!

Bikfy
Kicsit én is aggódom, mert kb. 1 héttel a pé. után kaptam meg az oltásokat.

EHCS
Tegnap átutaltam a pénzt, várom a pozi tesztecskéimet! :lol:

Mindenkit ölelek és szép napot kívánok!!!
morcivaci

morcivaci köszönöm, aranyos vagy!

Sok sikert kívánok a babákhoz Mindenkinek!!!

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

visszaolvasok, de amit hirtelen elolvastam az jó hír volt, szent a béke és mindenki imád ismét mindenkit!!

Bettym,

te ágy-lyukasztó :D ... különben érzel valamit? ma azt számoltam a fürdőben, hogy neked mikor kell tesztelned :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Morcim,

menjenek már azok a tesztek!!! :D jó lenne látni az eredményt :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
"megérdeklődtem" egy lombikos csajszinál, hogy szerinte mikortól teszteljek....mivelhogy 5 naposan kaptam őket vissza, így pl. ma már a 7. DPO-n vagyok....szal azt mondta, első naptól érdemes...úgyhogy így is teszek :!: 8) :lol:
És te :?: Mikor mész dokkerhoz :?:

betty615

Bettym,

akkor ma már tesztelhetsz??? :D lehet hogy már vagy várni kell mondjuk keddtől 7 napot???
kedden megyek, tiszta para vagyok, hogy ne legyek beteg... sok gyerektől

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Persze, miért ne :?: :lol:
Nem vagyok tőle eltiltva :lol: :lol:
A smiley utáni írást nem értem :roll: :P
És ne parázz a dokkertól :!:

betty615

Kedves Betty szerintem biztos jók lesznek a tesztek, főleg, ha EHCsillagtól vetted... azok tuti csillagporos pozi tesztek lesznek :)

Mares ne aggódj, biztos minden rendben van... szurkolok, és pihenj sokat :):) pozitiv hozzáállás :D:D

ma voltam dokinál, annyira aggódtam, de kiderült nem tehetek semmit a leleteim egyenlőre jók,, nem kell a progit pótolni ( sőt magasabb a felső határnál, ami egy pcosnál nagyon jó), de a prolactinom magas arra lehet kapok majd hormont....
A babánk uh még nem látszódik, de a véremből már rég kimutatható... azt írták az uh vizsgálatis papirkámra, hogy uterusom 37 mm átmérőjű, nykh 16 mm... szerintetek ez jóóó?

Puszi és ölelés mindenkinek

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba,

bár én hallanék már ilyen híreket, de dokim csak kedden lesz... :(

Betty,

a smiley utáni rész: tesztelhetsz, avagy még várni kell 7 napot
de csak tesztelj

a baciktól félek mert nem vagyok beoltva....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mi se oltattuk be magunkat, csaknem kapsz el semmit... vigyázz és egyél sok vitamint :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

de itt annyi a beteg gyerek.... :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chrissy
[quote="bridget0801"]C írta:bridget0801hrissy
Hoborbeden a 9.cn szerintem jo helyre tette a pe-t de aznap volt valami csikod is vagy halvany?Mondjuk a hirtelen hoemelkedese jelenti azt,hogy kilokodott a petesejt...de nem tudom :roll: es akkor igy 23.cn kene nem kene megjojjon? :shock:

[quote]B írta:ri, ha megnézed a görbém ,akkor a 11. napon is ugrott. Az meg pont jó a 25 napos ciklushoz.

Az,hogy aznap is ugrott az nem azt jelenti,hogy akkor volt pe-d :? :roll:

Csillag
Hosszu :roll: De egyenlore ugy nez ki gyurut elfelejthetem egy idore :? Mind1 mar nem is erdekel... :roll:

Birkakat meg jah...lefexunk ejfelkor vgy 1kor es hajnal 3ig igy szamolom oket mire vegre elalszom :lol:

Bikfy
Wodozni lehet masnem megnagyobb meglepetes lesz :wink: Te veled most mi van? :roll:

Akella
Mar gondolom alig varod,hogy elerkezzen a nagy nap 8)

Betty
Az az uzim szivbol jott es komolyan gondoltam :wink: Remelem egyszer ot is megismerhetem veled egyutt mert ti csuda egy paros lehettek :lol: Babocak agyaznak 8) holnaptol azert kicsit mozogjal am :wink: Gyurut azert nem kapok rovidre taglalva mert meg alakulnom kell :? :roll: Meg nem vgyok "tokeletes" :roll: Kromoszomaeredmenyert pont ma csorogtem be 46 8) azaz nincs bibi :D De akkor ezek szerint a magas FSH-tol kukak a peteim :roll: :roll: 12cn volt LH pozi szal +14 olyan 27.cn kene megjojjon vgyis nem megjojjon de nem tettunk ki annyira magunkert 12.cn es 14.cn :roll: Mivel a tesztem olyan gyorsan pozi lett :? Vegulis elegnek kellett legyen ez is a babahoz de ennel tobb egyuttlettel sem jott ossze ano :? :roll: Viszont kovi honap ismet spontan honap 8) es koszonom a regi/uj avatarom dicsit :lol:

Baba
Orulok a jo leleteknek 8) Jo a progid ez megint jo :wink: Ertekekhez nem ertek...vegulis egy eleg korai terhesseg ez meg igy talan jok a szamok...

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
akkor szurkolunk a 27 naphoz :) A spontaneitás a legjobb :) Hidd el hamarosan ott lesz a csoda :)

Mares
nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) Az orvos lehet jobban megtud majd nyugtatni....

Szerintetek mennyi magne b6 kellenne szedni, h ne fálljon ennyire a hasam? mert egy hete napi 2-3 xjön rám, de eléggé elviselhetetlen... mindenkinek így szokott fájni vagy csak nekem?

Puszi mindenkinek, legyetek jóóókkkk

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba,

nekem egyáltalán nem fáj, dokim asszisztensnője is mondta hogy ha fáj akkor magne b6... de hát nem fáj, lehet, hogy az a jó jel ha fáj... ( franc.... nekem meg nem..... brrrrrrr :evil: )

de hogy menniyt kelll szedni sajna nem tudom

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?