Csillag
Nem bantottal meeeeg es en tok megertem a te hozzaallasod...vegulis te csinalod jol.Az en szokincsem sajnos mar nem olyan gazdag,mint nektek ezert nem mindig a legmegfelelobb szavat tudom epp leirni arra amit mondani szeretnek
De ez a nem rontom a levegot arra szolt,hogy "vitat" befejeztem
Nem arrol,hogy eltunok
Tobbet jonnek en csak megkene ertenetek,hogy itt 6oraval visszabb vgyunk es en nem kelek 8kor ulok ra a gepre hanem 11-12kor kelek akkor mar eleve este 6van otthon es nem ulok egybol gepre mert van jobb dolgom is
es mire idejutok kora delutan esetleg otthon mar este van...akkor irok de hiaba mert mar senki sincs
Aztan meg az agybol este bekukkantok neha telorol mikor nem epp jobb dolgunk van
Otthon olyankor reggel van hatha valaki mar feljott...de ennyi en ennel tobbet nem tudok jelenleg jonni...de azert mert valaki nem tud minden nap irni azert had mondja/mondhassa mar el a velemenyet
(x.honapja rendszeres tagja vgyok a topiknak meg a legeslegeleje ota mikor meg csapat se volt itt!!Azert mert most 1-2het kimaradt nem hinnem nem lenne annyi jogom,mint barki masnak
)Kar,hogy olvasas utjan nem erzekelheto a hangsuly mert soxor ertelmesebb lenne ugy az irasom
na de tenyleg mostmar lepjunk tul...en fatylat boritok a dologra es egyutt orulok a kismamikkal...nem is ezen volt a szo...na befejeztem
Bee
Legyszives gyere vissza.Befejeztem es nem vitatkozom tovabb
Sot meg elnezest is kerek!
Bikfy
Jo hogy jottel
En azert igy sosem erztem magam,mint te
uncsitesom most szult...beszelgettunk megmutatta a babajat....jo mondjuk mikor lombik utan voltam es ugye nem tudtak mit beultetni es hivott az uncsitesom mamaja,hogy ilyen szep a baba meg olyan szep...hat mondtam anyunak ha legkozelebb hivna en furdok mert csak errol beszelt...es epp akkor nem esett jol
De se depis nem voltam emiatt se kibukva sot legjobb barinom is szult...mindig elsore osszejott neki a baba
Szal en nem izgulok ezen...csak mar kicsit sokk volt ennyi...
Akella
Te mar lassan szulsz
Kepet varunk am a tunemenyrol
Milyen,Csibuc
Baba
Itt az igert kep,ngyon szepek a tesztjeid
Babicsek
H1N1-ben nem vgyok jartas
Bar ahogy megneztem a hiradot tegnap engem is elgondolkodtatott
Bar mondjuk en nem elek otthon itt meg nincs a hirekben szo rola egyaltalan
Betty
Nem emlexem mi volt meg az elozo oldalon