Sziasztok!
Én is jelentkezem!
Olvasgatlak titeket, nyomonkövetek mindent, csak írni nincs már időm soha...
Velünk minden rendben, jól van mind a két legény, nőnek mint a gombák.
Alex már 5800g és már a 3 hónapos rucikat is kinőtte.
Nagyon édes, folyton mosolyog, és már oldalra tud fordulni, ígaz, csak az egyik oldalára.
Nagyon jó baba, szinte hangját sem lehet hallani.
Este is csak egyszer kell fel, cicizik és alszik tovább.
Egyhuzamba 6 órát szunyál, de összesen 12 órát!!!
Általában 10-30-ig alszunk, szóval nem panaszkodom.
A védőnő mindíg azt mondja, hogy én Alexet megrendeltem fentről, hogy na ilyen babát szeretnék.
Domcsi is nagyon jó fiú, mindent egyedűl csinál, vele sincs sok gond.
szépen eljátszik egyedül, ha nincs rá időm, segít mindenben, még Alex peluscseréjében is fontos szerepet játszik!
Ő hozza a pelust, popsikrémet, popsitörlőt, leveszi Alexról a pelust, kidobja a kukába, utána pedig mondja mit, hogy csináljak.
Már egyedül megebédel, és csodák csodájára már a levest sem pocsolja ki.
Pelusunk nincs egész nap, estére adok rá csak, de hihetetlen mert reggel mikor leveszem alig van benne valami.
2 nap alatt teljesen megtanúlta, hogy nem szabad csak a bilibe, vagy a wc- be pisilni, és már lassan 4 hete, hogy nincs úgynevezett baleset.
Szerencsére így már nem kerül olyan sokba a pelus sem...
a múlthéten beoltattuk magunkat a h1n1 ellen meg a sima influenza ellen is.
Szerencsére nem volt egyikünknek sem baja, Domi még csak nem is sírt, pedig biztos neki is nagyon fájt, mert nekem a könnyem majdnem kicsordúlt....
Sokat vaciláltunk, hogy beadassuk-e, de aztán elhatároztuk magunkat.
Szerencsére így Alex is védve van valamennyire a tejcsi álltal.
Féltem, hogy nehogy belázasodjak, és elmenjen a tejem, vagy nehogy kevesebb legyen, de szerencsére ilyen sem volt.
Domcsi is kap napi 2-3 dl így kicsit pótolni próbálom ami neki kimaradt.
Szerencsére szereti.
Bezélni nem beszél még úgy, ahogy én azt szeretném, de szépen megérteti magát.
Már 10- ig egyedül elszámol, és már vannak olyan szavak amiket, ha angolul mondok, megmutatja, hogy melyik az.
Nagyon gyorsan tanúl.
Na jó sokat írtam...
és csak magunkról....
Megpróbálok, gyakrabban jönni, még ha csak pár percre is, és teszek majd képet is!