Dia! Figy nem tetszhet a név mindenkinek. Speciel nekem sem tetszik, bocs. Sok embernek meg az én lányom neve nem tetszik a kicsinyitő képző miatt (Boginak hívják). Én elfogadom, ízlések és pofonok!
Ne törődj mások véleményével, úgy is az lesz a neve amit Te szeretnél
Valaki kérdezte (azt hiszem Katinka) az Olivér nevet. Nekem az sem tetszik, de a Dominik,Olivér meg hasonló nevek nálam eleve tiltólistán vannak,mert nem magyar nevek és én magyar név párti vagyok, hiszen magam is magyar vagyok! Na ezt jól megaszontam!
Vannak elveim amiket igyekszem betartani, a névadás is ilyen. Én sose adnék idegen nevet a gyerekemnek. Más adna,sőt ad is ettől kerek a világ!
Egyébként az Olivér nekem romás egy kicsit. De lehet, hogy csak azért, mert én összvissz 4 Olivért ismerek mind a 4 roma gyerek. Erre mifelénk, a romák körében felkapott ez a név. Persze ez nem baj, de én rájuk asszociálok ennek a névnek hallatán és kész!
Oké névtéma kivesézve!
Sys: Majd beszámolok. Tesóm szerint (gyógypedagógus) most van kialakulóban a gyerekben az ÉN tudat és azért reagál így ahogy! A neten nem tudsz valahol egy "online" gyermeklélektannal foglalkozó szekértő emberkét?
Marica: Vámügyintéző? Az jó lehet, érdekes, nem? Elhiszem, hogy azért mostmár pihenésre vágysz
Sztem nyugodtan írasd ki magad, nagyon szép teljesítmény,hogy a 30. hétig végig dolgoztál. Tényleg nem lehet egy szavuk sem!:o
Hát nekem sincsenek óriási cicijeim, de épp most vettem észre, hogy folyik az előtejem
amit utálok, mert Bogival is végig folyt és annyira kellemetlen..
És fura, mert még csak 15 hetes vagyok. Bogival nagyjából félidőtől folyt!
Bocs a szájmenésért!
Megyek főzni!
Enikő