Új privát üzeneted érkezett!

MacsKép,

Lilike gyönyörüKép Sok boldogságot kívánok hozzá.

LivKép,

Szerintem próbáld kicsit "elfelejteni" a vérnyomásodat és megnyugodni. A gyógyszer biztos, hogy segíteni fogKép Egy csomó ilyesmi tényleg pszichés dolog. Én például észrevettem, hogy sokkal kevesebbet keményedek amióta nem erre koncentrálok egész nap. Próbálj kicsit elengedni, meglátod jobb leszKép

EszterKép,

Nekem ezek a foltok vizesedés miatt vannak. Néha jobban látszanak (pláne este), néha kevésbé.

Moncsi
minike

Lanyok!

Eleg csunya az ujjam amit elvagtam. nem tudom mi lesz vele.
Majd este papa megnezi es eldonti, hogy mi legyen vele. Kép

Magi
Vendég

Jaj, Magi!
Hát ha a Babód is ilyen örökmozgó lesz, mint Te, akkor aztán lesz dolgodKép

Kriszti,
Hanna tavaly kezdte az ovit, én nem aludtam már a megelőző pár éjjel, annyira izgultam. Pedig nem kellett egyből otthagyni, 1 hét beszoktatási idő volt. Minden délelőtt pár órát voltunk ott, szülők, gyerekek, óvónénik együtt. Így volt idő arra, hogy ne csak a gyerekek ismerjék meg valamennyire egymást, de mi, szülők is. Aztán a 2. héten pár nap volt egy kis sírás-rívás, a 3. hét pedig szinte zökkenőmentes volt. Utána meg már délutánonként a gyerekek nem is nagyon akartak hazajönni, fantasztikusan jól érzik magukat. Nemcsak Hanna, de tényleg minden apróság. Viszont tény az is, hogy szerintem lényegében az óvónéniken múlik az egész, mennyire tudják megszerettetni, elfogadtatni a gyerekekkel az új környezetet. Ti ismeritek a leendő óvónénit?

HKata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Most értünk vissza a 20-ás hétvégi buliból. Hulla kezdek lenni.

Maccséknak gratula még egyszer, köszi a képet, tündéri a kiscsaj Kép

Pocó: megvettük a cicifixet, volt F, sőt G is a Soroksári Megatoysban. Tény, hogy a legolcsóbb is 7000 volt, de ez van, vettünk 2-t, remélem, az kitart egész végig.

Pussz mindenkinek, pihi, nyugi: zsófi
papzso

Sziasztok!

Maccs
Elolvastam az elQzQ két-három napot, és örömmel értesültem, hogy egészségesen életet adtál ennek a gyönyörü kislánynak!!! Gratulálok a kitartáshoz és a bébihez, nagyon sok egészséget, tejcsit és örömöt kívánok Nektek!!!!!!! Tényleg gyönyörü, és ráadásul hasonlít a 3-D-s felvételre.

Lányok!
Akinek van ilyen tapasztalata, írja meg hogy viselte a nagytestvér a kistestvérrel kórházban töltött napokat? Az én kisfiam most két éves és két hónapos, és nagyon félek attól mi lesz, amíg bennt leszek a kicsivel. Az a jobb, ha meglátogat a papával a kórházban, vagy inkább egyáltalán ne jöjjön be? Egyébként eddig nem volt tQlem távol egyetlen éjszakára sem.

Liv
Hogy van a vérnyomásod, kicsit aggódom érted, de szerintem a mai napon csak akkor foglalkozz ezzel a témával, amikor méricskélsz, egyébként próbálj meg relaxálni, és most, hogy ilyen hqvös van (persze ha nem esik az esQ) kicsit menj el sétálni valami zöldövezetbe. Remélem megnyugszol és a gyógyszertQl a vérnyomásod is normalizálódik!

Erka
35+1
szekera

Zsófi! Az áron már meg sem lepődök, eddig is igen borsosak voltak a 95E-s sima cickótartók. De legalább az pozitívum, hogy van E-ben meg F-esben ( ha most E vagyok valószínűleg lesz még ebből szülés uán F is ), eddig ugyanis max 90C-s szoptatós melltartókat láttam KépKépKép Köszi!

Erka! Nekem pont ez volt a kérdésem múlt héten valamelyik nap, ha visszalapozol egy kicsit, megtalálod a válaszokat. Most egyébként valamennyire megnyugodtam, mivel szerdától péntekig bent voltam a kórházba, és a 2 nap távollét nem viselte meg a 23 hónapos lányomat. Nem volt semmi sírás, mikor eljöttek szerdán a kórházból. Utána itthon este kicsit nyöszisebb volt ugyan, de sokat beszéltünk telefonon ( pontosabban én beszéltem hozzá, mert ő még nem hajlandó megszólalni, csak mutogat ). Pénteken meg mikor jöttek értem, semmi sértődöttségre utaló jel nem volt, pedig ez elég gyakran elő szokott fordulni hasonló helyzetben. Remélem a helyzet marad is ilyen mivel holnap reggel megyek vissza a kórházba, és ha esetleg jövő hétvégére is kiengednek ( amiben nem bízom ), akkor is az már 5 nap távollét lesz. Ha meg nem jöhetek már haza, csak Kismanóstól, akkor akár 2 és fél hét is lehet belőle KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Pocó
Kösz a bíztatást, bízom benne, hogy nem lesz gond, meg amúgy is még van egy bQ hónapom (ezt nem értem, a klaviatúrám kicsit megzakkant mindenféle betqt ír, csak nem azt, amit én szeretnék). Remélem nem kell bennt maradnod olyan sokáig. Egyébként azért nem tudtam errQl a kérdésrQl, mert csak egy pár napja csatlakoztam hozzátok, eddig nem nagyon beszélgettem így a Neten keresztül, de nagyon jó, hogy egy csomó dologról dumcsizhatunk!

Na megyek visszalapozok!
Erka
szekera

Tudom, hogy nemrég csatlakoztál, azért írtam, hogy ezt a témát megtalálod Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok megint!

Elmentem az Árkádba a Baby Bell-be, a Kenguru Gold akcióban vettem 2 db rózsaszín rugit 799 Ft/db áron, egyik ujjatlan, másik hosszú ujjú. Nem mintha nem lett volna itthon elég, de nem bírtam ellenállni. Az egyik 62-es, a másik 68-as (a hosszú ujjú), gondoltam, veszek már egy ilyen "nagyot" is.

Viszont a kb. 1 órás mászkálás nagyon rosszul esett, ott lent nagyon szúrt valami, többször le kellett ülnöm. Egyedül már nem mernék sehova elindulni, az biztos. Nektek milyen a menőkétek? Csak én vagyok ilyen béna, hogy már egy kis séta is megárt? Aztán hazafelé, a kocsiban végig keményedtem, de úgy hogy szinte levegőt sem kaptam, a párom harmiccal mert csak jönni...
Vendég

Sziasztok!!!

Kedves Maccs család gyönyörű Lili babátok van, mégegyszer gratulálok hozzá!!

Andi, a Knerczernél fogok szülni, te kihez jársz?

Allergiás kiütések, nálam is vannak én elkezdtem figyelni mitől lehetnek, a paradicsom a legludasabb benne, sajnos pedig jó vízhajtó. A tojás is kissé kiüt, és a szénsavas üdítők is, szerencsére azt csak nagyon ritkán iszom, ha nincs semmi más.

Remélem Liv a vérnyomásod ma javult, tényleg neked mást se kéne csinálnod csak feküdnöd. Biztos a front is közrejátszott a magas értékekhez.

Pénteken voltunk bécsbe zaccher tortázni, ott már akkor nagyon hűs volt, az én vérnyomim és pocim is eléggé összezavarodott ennyi időjárás változástól. A poci feszülést szerencsére a magne B6 jól eltünteti még a napi 1 is.

További jó hétvégét
Sziasztok
Márti
márti05

Sziasztok!

Maccs! GYÖNYÖRŰ a babád KépKépKép!!!
Trompipi: nekem is megárt egy óra séta, én is nagyon hamar elfáradok sztem ilyenkor ez már "normális" Kép
Viszont nekem egy pár napja elkezdett fájni lennt az alhasam egészen alul olyan mensi görcsökhöz hasonló, nem hiszem, hogy joslófájás mert még csak 33 hetes vagyok de kicsit azért aggódom miatta. Nektek szokott fájni a pocitok???????????????????????????????

Üdv: Niki
lani

Keményedek rendesen, néha babó is rásegít úgy nekifeszül a hasfalamnak, jó nagy levegőket veszek és akkor jobb egy kicsit, szerencsére nem sokáig tart, de ha sokáig állok akkor gyakoribb, ma csak pihengetek otthon, már kimozdulni sincs kedvem, pedig nem ártana egy kis séta.Eddig olyan aktív voltam, most meg mint egy reumás csigaKép
Legalább 1 hetet+2 napot ki kell tartanomKép
A magne B6-ot nem ajánlják már a 36. héttől.Én meg a 38-at kezdem meg hamarosan, málnalevelet iszom rendesen.A pocakom nem tul nagy. viszont húz rendesen, felkelni alig tudokKép
Viszont nincs semmi görcsöm.
Hosszú voltam

Noémi
fantikbaba

A málnalevél pontosan mire is jó?
Vendég

Puhítja a méhet és a méhszájat.Előkészíti a szülésre.
fantikbaba

Sziasztok!

Nagyon régen nem írtam magunkról, kicsit szégyenlem is magam emiatt, de olvastalak végig titeket.

Mindenekelőtt én is nagyon-nagyon gratulálok azoknak, akik már babázhatnak!!!! (És piszkosul irígykedek is)

Holnap töltöm be a 40. hetet, onnantól naponta kell járnom NST-re, s ha 5 napig még mindig semmi, akkor valszeg befektetnek. Egyelőre még semmi jele annak, hogy meg akarna születni a babám. Már másfél hete 3.5 kg fölé becsülte a prof. a fiamat, s azóta is, valahányszor végigtapogatja a pocakom, elkezd bólogatni, elvigyorodik, majd közli, hogy jó nagy baba...
A kórházban nagy segítség, hogy van választott szülésznőm, elintézi a vizsgálatokat, előkeríti a dokit, lelkesedik a babáért, stb...

Itthon szenvedek az időjárástól, esténként piszkosul keményedek, plussz a nagyon alacsony vérnyomásomtól többnyire szédülök, ájulás kerülget. Mivel sokszor bármilyen fekvő testhelyzet fájdalmas, intenzíven gondolkodom az állva alvás megvalósíthatóságáról.
Igazából azonban nincs jogom panaszkodni, mert egy tökéletesen problámamentes terhesség finishében vagyok, az elmúlt napok panaszai is teljesen elfogadhatók. Viszont mindenki a nagy baba megszülésének nehézségeivel "nyugtatgat".

A kispapa beszerezte a babázás férfiak szerinti legfontosabb kellékét, egy nagyon szuper digitális fényképezőgépet. Azóta a görényeken gyakorol. Tapasztalat: remélhetőleg egy baba nincs olyan gyors, mint egy görény, róluk többnyire alvás közben készített képek sikerülnek. (Azért nagy jelenet volt, mikor egy görény sétatempóban megy-megy a lakásban körbe-körbe, férjem utána a géppel, s azt hajtogatja: "Állj már meg, állj már meg!")

Azért jó lenne, ha többen nem előznétek már meg, bár valahogy nem érzem azt, hogy a közeljövőben szülnék.
Amióta tart az olimpia, intenzíven mocorog a pocaklakóm. Lehet, hogy egy kis sportrajongót várok, előtte pont az volt vele a probléma, hogy az NST-ken egy csöpp mozdulatot sem volt hajladnó produkálni.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Kormi!
De jó hogy írtálKép Finisben vagy.
Az időjárás tényleg katasztrófa, de ősz lesz hamarosan, addigra meg babónk is lesz.

Jó tréning a görényeken gyakorolni, a párommal a macskát szoktunk fényképezniKép

Soprt: mikor kiabál a narrátor a pocaklakón nem igazán torelárjaKép

Örülök hogy jól vagytok

Noémi
fantikbaba

Lányok, köszi szépen a válaszokat kézpirosodás, fehér foltok ügyben. Nem hiszem, hogy kiütés lenne nálam, mert nem dudorodik ki, mint a pattanás, csak nagyon viszket a tenyerem, talpam. Én is a vizesedésre gondoltam, de annak ilyen mellékhatásairól még nem is hallottam.

Nektek keményedéskor van hőhullámotok? Ez is vele jár? Nagyon megviselnek a méhösszehúzódások, teljesen kimelegszem, a pocim is nagyon kellemetlenül feszül.Kép

Magika, kézelvágásKép
Köszi az infót a Megáról. Mi két hete voltunk, akkor még nyári kiárusítás volt, rövidujjú bodykat, fürdőpelerineket vettünk 50 %-os áron. Most viszont benéznénk majd hálózsákért meg levegőztető zsákért.

Teljesen rámtört a fészekrakó ösztön. Menni és dolgozni már csak szeretnék, de nem nagyon tudok. Pocim 122 centi, de az egyik babám teljesen a köldök felett van, tehát ez a méret még csalóka is.
Mindenesetre nagy kitolás a természettől, hogy az embernek akkor van mehetnéke, mikor már egyáltalán szinte totyogni sem bír.Kép
eszter28

Macs,
Lili tényleg gyönyörű! Még egyszer sok-sok gratula a "közös" érdemhez! Kép Kép Kép

Jaj lányok, én már úgy elfáradtam... Tegnap csak amolyan nyűgös napunk volt, rengeteget keményedett a pocak, de ma reggel 3-tól aztán nekikezdett igazából akciózni. Elment a nyákdugó is, mire felkelt a nap, már egész meg voltam győződve róla, hogy ma babázunk, aztán lecsillapodott az egész. De nem sűrűsödik és nem rendszeresedik... Meddig mehet ez így tovább??
Kormi, nem akarnék én előzni, de ez így nem mehet túl sokáig...
babs

Na megvan a következő kórházba rohanó??? KépKépKép Én is megyek már megint, de csak reggel, és csak szép nyugisan; engem még nem hagyott itt a dugóm KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Csajok, mit tettetek velem??? Most néztem az utolsó táblázatot, és ott 5459 hetesként és 6 naposként szerepelek... KépKépKép Azért ez már egy kicsit sok lenne... Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Pocó Kép Bárcsak már rohannánk... Kép
babs

Mindjárt itt sem leszel már Babs... KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

NyákdugóKép Macs is így kezdte, hamarosan babázol BabsKép

Noémi
fantikbaba

Kérdés a ti babótok mennyit csuklik? Az enyém kaja után elég gyakran.
fantikbaba

Sziasztok!
Nincs időm most visszaolvasni, majd du. (Remélem legalábbis, hogy itthon töltöm ezt a hetet is!)
A Dopegyt nem vitte le a vérnyomásom sajnos. 1/2 9-re megyek az orvoshoz.

Noémi, nekem sokat csuklik a baba, nekem is főleg kaja után.

Liv

Kép

Kép
liv

Pocó! Bocsi, valamiért megzanzult, de kijavítottamKép

<pre>
SZÜLÉS IDEJE NICK HETEK NAPOK BABA NEME NEVE SZÜLÉS HELYE
2004.08.23 Kormi 40 0 egy kisfiú Benedek/Domonkos Bajcsy kórház
2004.09.01 Babs 38 5 egy baba Péter Johannes, Anna Catherina Máv Kórház
2004.09.06 Betti 38 0 egy baba Toldi Ferenc kórház
2004.09.07 Pocó 37 6 egy kislány Fanni Dél-Pesti kórház
2004.09.08 Noémi 37 5 egy baba Heléna/Alex Máv Kórház
2004.09.08 Ildikó 37 5 két kisfiú Kiskunhalas
2004.09.12 Patricia 37 1 egy baba
2004.09.13 Beszti 37 0 egy baba Hanna/Ruben Máv Kórház
2004.09.17 Zsófi 36 3 egy kislány Rozi Sote 2-es Klinika
2004.09.18 Brius 36 2 egy kisfiú Brandon USA Milwaukee
2004.09.18 Csengo 36 2 egy kisfiú Miklós Szt.Margit kórház
2004.09.18 Trompipi 36 2 egy kislány Lili Bajcsy kórház
2004.09.18 Orsoly 36 2 egy kisfiú Sote 2-es Klinika
2004.09.18 Alice 36 2 egy baba Kútvölgyi kórház
2004.09.21 Bea 35 6 egy baba Uzsóki Kórház
2004.09.22 Dino 35 5 egy kisfiú Bernát Schöpf-Mérei kórház
2004.09.24 Kata 35 3 egy kislány Dorka Máv Kórház
2004.09.24 Mágika 35 3 egy kisfiú Zoltán Tamás, Máv Kórház
2004.09.24 Moszi 35 3 egy kislány Viktoria Anasztázia, Szt.Imre Kórház
2004.09.25 Erka 35 2 egy kisfiú Máté Szt.Imre kórház
2004.09.25 Csirkesz 35 2 egy kisfiú Botond Uzsoki úti kórház
2004.09.26 Momo 35 1 egy kislány Emese Szt.István kóház
2004.09.26 Linato 35 1 egy kisfiú, egy kislány Ruben Márk, Lorena Liza Szt.István kóház
2004.09.28 Laura 34 6 egy kisfiú Balázs Krisztián, Uzsoki úti kórház
2004.09.30 G.-né Kriszti 34 4 egy kislány Mezőtúri kórház
2004.10.03 Zsuzsa 34 1 egy baba egy kislány Kistarcsa
2004.10.04 Krisztinke 34 0 egy baba Péterfy kórház
2004.10.05 Moncsi 33 6 egy kisfiú Gábriel Barcelona Institut Dexeus
2004.10.06 Persela 33 5 egy baba Uzsoki úti kórház
2004.10.10 Niki 33 1 egy kislány Petra Szt. Margit kórház
2004.10.12 Judy 32 6 egy kisfiú Kútvölgyi kórház
2004.10.12 Macsek 32 6 egy kisfiú Márk Szt.Imre Kórház
2004.10.14 Bibi 32 4 egy baba Zsófia/Zsolt Szt.István kóház
2004.10.16 Koczkapaczi 32 2 egy kislány Dorottya Uzsoki úti kórház
2004.10.18 Cateye 32 0 két kisfiú, Olivér, Sámuel Schöpf-Mérei kórház
2004.10.20 Liv 31 5 egy kisfiú Dávid Kútvölgyi kórház
2004.10.22 L.Bori 31 3 egy kislány Eszter Szt.Imre Kórház
2004.10.23 Motiot 31 2 egy kisfiú Ábel (Emese) Stuttgart/Németország
2004.10.23 Gabi 31 2 egy kisfiú Róbert/Dániel/ Domonkos Kútvölgyi kórház
2004.10.24 H.Kata 31 1 egy kisfiú Marcell Máv Kórház
2004.10.28 Eszter 30 4 két kisfiú Ferenc, Péter Sote 1-es Klinika
2004.10.28 Szila 30 4 egy kisfiú Péterfy kórház
2004.10.29 Györesz 30 3 egy kisfiú Norbi Kútvölgyi kórház
2004.10.31 Iboly 30 1 egy kisfiú Dániel Budai Honvéd Kórház
2004.11.09 Marica 28 6 egy kislány Mariann (Róbert) Szegedi Klinika
2004.11.10 Edina 28 5 egy baba Sote 2-es Klinika
2004.11.20 Márti 27 2 egy kislány Bajcsy kórház
2004.11.24 Orsi 26 5 két kisfiú Máté, Levente Sote 2-es Klinika
2004.11.25 Timi 26 4 egy kislány Olívia Kútvölgyi kórház
2004.12.15 Babóca 23 5 egy baba Schöpf-Mérei kórház</pre>

<pre>
ANYA NEVE SZÜLÉS IDEJE HÉT/NAP BABA NEVE BABA SÚLYA BABA HOSSZA
BELLANA 2004.08.11 40+6 GERGELY 4000gramm 57cm
R.EDIT 2004.08.18 36+4 BÁLINT 3150gramm 56cm
MACCS 2004.08.20 37+4 LILI 2700gramm 52cm</pre>

Eszter!
Én pocim 138cm.Kép És éjszak meg nappal is sokat fáj és kemény, mint a beton. Hőhullámmal jár a keményedés, ez normális.
linato

jo reggelt lanyok!

Ejjel kettokor megint felebredtem, csinaltam papanak reggelit meg leszedtem a ruhakat. Ettem barackot is.
Gondoltam irok megint, de nem akartam a papat zavarni mig alszik.

Igy most hulla vagyok megyek is pihenni. Kép

Babs megy a drukk!!! Kép

Liv neked is a vernyomas miatt! Kép

Eszter a mega toysban csak vekony halozsakok voltak es az sem volt leertekelve.
Meleg cuccot meg egyaltalan nem is lattunk.

Viszont lattam a C&A-ban nagyon szepeket 6690 Ft-ert. A LAHALLE-ban is van, azok is szepek nagyon de azok 7990 Ft.
Nem jobb egyik a masiknal.

Az ujjam mara egesz jol nez ki, csak meg erzeketlen, mert hat levagtam a veget. Kép
Csunyan el is feketedett. Papa azt mondta, hogy annak ilyennek kell lennie, mert elhalt az a resz. Kép

Meg jo hogy ket hete kaptunk egy mosogatogepet. Igaz meg nem helyeztuk uzembe, nem ki is tudom hogyan kell hasznalni.
Egyszer mar megprobaltam elolvasni a hasznalati utmutatot, de olyan vastag, hogy meguntam. Kép

Nos tegnap este papa bekototte, ma meg nekem meg kell tanulni, hogyan is mukodik es be kell inditani. Lesz hat elfoglaltsag. Kép

Magi
Vendég

Magi!
Nem kellene megmutatni az ujjad egy orvosnak?
Legközelebb vigyázz jobban.
Mosogatógép (teljesen elkényeztetnek)KépDe jó lesz a babó melett főleg ha már főzeléket majszol.
Én meg mindent elejtek, lassan új étkészletet lehet venni, lehajolni meg persze nem tudok (guggolok csak). Néha 4 szer leejtem ugyanazt a dolgotKép
Én meg 3 körül szoktam kelni (előtte meg 2 wc manó látogatás), fekszem és néha újra elalszom.

Linato!
Tekintélyes pocakod vanKépAz enyém lenntebb került, de így is csak 100 cmKép Igaz itt csak egy albérlőm vanKép

Ma felbuzdulva a Kenguru Goldos akción felkeresem az egyik üzletüket, veszek 1-2 nagyobb rugit.

Puszi
Noémi
fantikbaba

Sziasztok!!

Liv kivánom, hogy minden rendben legyen a dokinál, és sikerüljön kitalálni valamit ami végre leviszi a vérnyomásaodat.

Babs, szorítunk neked, és nagyon várjuk a fejleményeket.

Szép hetet mindenkinek!
Vajon ezen a héten hány pocaklakó jön majd a világra?

Sziasztok!
Márti
márti05

Sziasztok!

Márti, én Polgár dokihoz járok.
Kormi/Márti, ugye, jól tudom, hogy a Bajcsyba vinni kell babarucikat a születés után? Van még valami hasonló, amit tudnunk kell? Ha az ember NST-re/CTG-re megy, kell fizetni?

Tegnap éjszaka olyan fájdalmaim voltak, azt hittem, ez már AZ lesz, igaz, nem olyan mestruációs-görcs szerű valami volt, hanem lent fájt (mintha a hüvelyemben lett volna). Nagyon kellemetlen volt. WC-re is kellett volna mennem, de csak sokadik nekifutásra sikerült megkönnyebbülnöm. Ráadásul a lányom hajnali 3-kor azzal keltett, hogy ömlik a vér az orrából. Beletelt egy fél órába, mire el tudtuk állítani. Nem volt egy jó estém... Már megint nem...
Vendég

Nos lanyok ma sincs szerencses napom. Ugy belerugtam az agy lababa, hogy most meg a labujjaim sajognak nagyon. Kép
Lehet hogy jobb lenne ha mar az agybol sem kelnek fel???

Noemi!

Jobban bizom a papaban, mint barmilyen masik orvosban. O legalabb megmondja, ha nem tud valamivel mit kezdeni.

Magi
Vendég

Magi,
Én tegnap nekimentem a hátammal a nyitott ajtóba, ami meglökött és így pocakkal az ajtófélfába ütköztem. Továbbá ma mentem a franciaágy és a fal között, ahol nagyon kicsi a rés sajnos, és nem vettem figyelembe, hogy nekem mekkora a pocakom, így sikerült annak is jól nekimennem.
Talán én is visszafekszem...
Vendég

Magi!
Elfelejtettem , hogy orvosKép Így érthető.
fantikbaba

Trompipi!

a legszornyubb, hogy kozben jottek a villamos muvektol. Alig tudtam kimenni. Kép
EGyebkent olyan bena vagyok mostanaban. Az aprobb dolgokat le sem irom, pl.: ejjel a zart ajton akartam kimenni WC-re, en is mindig nekimegyek az ajtofelfanak. Mindent elejtek stb...

Azert felek a mosogatogeptol is. Kép

Noemi!

Kép Kép Kép

A labamra nem tudom mit fog mondani, mert egyebkent is olyan dagadt, odemas, hogy ez mar nem is latszik rajta.

Magi
Vendég

Sziasztok! Szép napot, hetet mindenkinek!

Lányok, vigyázzatok magatokra, nem lenne jó, ha valami baleset miatt indulnának neki a babócák a világosságnak!

Tegnap voltunk a Mega-Toysban babakocsit nézni, de elszörnyűlködtem az árakon, légyszi, ha tudtok valami jó diszkontot, vagy olcsóbb helyet írjátok meg.

Nekem is rengeteget keményedik a pocakom, és most már alig várom, hogy abbahagyjam a munkát, igaz még két hétig dolgozom. Egyébként tegnap elkezdődött a gyomorégés is, illetve nem is a gyomrom, hanem a torkom és a nyelőcsövem lángolt egész este. Menstruáció szerű fájdalmakat az alhasban én is szoktam érezni, elég erősen, bár inkább csak éjszaka, nem tudom mi lehet az, a nagyobbik manóval nem emlékszem, hogy éreztem volna ilyet, de reggelre el is szokott múlni.

Erka
szekera

Moszi
Ki az orvosod? A táblázatból láttam, hogy majdnem egyszerre szülünk a Szt. Imrében!

Macsek
Látom Te is ott szülsz, kihez jársz?

Erka
szekera

Erka,

Szerintem nézd meg a www.babadiszkont.hu-t, a Lehel téren van, nagyon jó árak vannak, igaz, kicsit szűkös bent a hely, de biztos találsz megfelelő kocsit!

Üdv,
Andi
Vendég

Kép Kép Kép
Mamik látom ez egy ilyen balesetes időszak Kép Én tegnap varrás közben a varrógép tűje alá toltam az ujjam... életemben nem csináltam még ilyet, pedig már vagy 10 éve varrok. Most sem értem, hogy hogy sikerült. A lényeg, hogy ömlött belőle a vér és iszonyúan fájt.... de a játszószőnyegnek el kell készülnie Kép Kép Kép

Orsi + 2 Kismaczkó
26+5

Orsi
KépKépKép
icsilya

Erka!

Az ulloi uti brendonban vannak jo akciok babakocsikra. Mi is ott vettunk. Kép

Utolso elotti db volt 27000 Ft+ autos gyerekules hozza 19000 Ft.

Azota lattam hasznaltan hirdettek a babakocsit 35 ert a gyerekulest lattuk a roka fuggony melletti bababoltban 30ert.

MAgi
Vendég

Sziasztok!

Lehet, hogy csúnyán fogtok nézniKépKépKép, de én kisebb kellemetlenségektől eltekintve (forogni nem egyszerű) egészen jól alszom. A gyomorfájásom sikeresen elmúlt, és azóta újra sokkal jobban érzem magamat. Főleg hogy lejjebb ment egy kicsit a kinti hőmérséklet.KépKép
Rajtatok felbuzdulvaKépKép engem is elkapott a "jaj, mindjárt szülök" láz, minden kisebb pocikeményedésre már rögtön ez jutott az eszembe, pedig még van 3 hetem és én igazándiból nem szeretnék nagyon előbb szülni (később semKépKépKép), még nem érzem magamat úgy, hogy teljesen felkészültem. Pl. a bölcső is itt van, még le kell csiszolni (kéne a párom hozzá, de még mindig nem ért rá megcsinálni) és újralakkozni. Persze ezt meg tudja csinálni akkor is, ha én már kórházban lennék, de szeretném azért készen, ágyneművel együtt is látni.

Macs!

Gratulálok Lilihez!KépKép

Babs!

Csak nem???KépKép

Magi!

Tessék jobban vigyázni magadra!

Kormi!

GörényekKépKép. Azért remélhetőleg babaügyben elsőre nem lesz ilyen gondotokKépKép.

Liv!

Gondolok rád!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Köszi lányok a babakocsis infókat

Erka
szekera

Sziasztok!!

Andi,sajnos kérdéseidre nem tudok választ adni, még nem lettem fölvilágosítva, úgy gondoltuk a 30. hét körül elég lesz, úgyis mindent elfelejtek. Esetleg a Bajcsys topikba van 3 friss anyuka akik írogatnak kérdezdd meg tőlük.

A gravitációval nekem is mindig sok a problémám, minden lefelé esik, és nem áll meg 1m-nél. De mostmár ha a párom a közelemben van akkor megkérem vegye fel ő, remélem kibírja még 3 hónapig és nem unja meg, de ennyit ő is segíthet.

Vigyázzatok magatokra
Márti
márti05

Sziasztok!
Képzeljétek, tegnap délután felhívott Macs, a mamaKép Olyan aranyos volt, azt mondta, hogy tisztára jó érzés anyának lenni. Lili nyugis baba - bár tegnapnap kicsit nyűgöskés volt. Állítólag nagyon szeret karban lenni - ki ne szeretne, ha ennyit vártak ráKép
Macs mondta, hogy azért a császár sem egy leányálom, főleg, hogy mindent hall az ember menet közben, utána a fekvés baba nélkül rossz, viszont a felkelés is megér egy misét, mert fájós hassal semmi sem megy igazán könnyen. Még a nevetgélés is fájt szegénynek.
A szopizást próbálgatják, bár Lili egy pindurit lusta (szerintem csak nem gyötri magátKép), és még csak előteje van Macsnak. Várja a Nagy-TejbelövelléstKép
ahogy a szavaiból kivettem ő is, és Macskispapa is szerelmesek a kis Lilibe - de egy ilyen szép kislányba ki ne lenne az???
Ha minden igaz, akkor holnap mehetnek haza.

A fészekrakás rám is rámtört. Hajnal óta mosom a gyerekruhákat, teregetek, a tegnap elkészült baba-bútort törölgetem, igyekszem a varrnivalóimat is összerendezgetni. Annyit nyüzsgök, hogy ne is ismerek magamra. Na de legyen szépen minden rendben.

Az előbb beszéltem a védőnővel, állítólag múlt héten volt nálunk, de nem járt sikerrel - mit gondolt, egészen szülésig itthon ülök és őt várom??? De aztán bevallotta, hogy nem is hozzám készült, hanem állítólag van egy másik kismamája is ugyanebben a lépcsőházban, akivel megbeszélt találkája volt (bár azt a lányt sem érte utol), és arra gondolt, hogy beugrik hozzánk.
Na holnapra tettük át a villámlátogatás időpontját, csütörtökön meg a tanácsadás végén kell megjelenni nála, mert megismerkedünk a gyerekorvosunkkal. Mennyi-mennyi programKép
Szombaton meg nődoki, és hihetetlen, de jövő héttől már nekem is hetente kell ctg-re mennem. Döbbenet, hogy már itt tartunk.

Csók mindenkinek, megyek nyüzsögniKép

Csirkesz
35+3

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Most tudtam meg hogy kolléganőm is babázott 20-án, úgylátszik sok az ünnepi babaKép
Azt a mai bevásárlásom az utolsó volt egyedül, nem is tudom hogy a pocim keményedik vagy a baba feszül neki, alényeg hogy kapkodom a levegőtKép

Macsnak jó tejcispriccetKép
Én is lusta voltam anno, mindig bealudtam szopi közben.

Puszi
Noémi
fantikbaba

Sziasztok !
Teljesen kikerekedett szemekkel olvasom, hogy Ti mennyit bírtok tenni-venni ! Én meg 31 hetesen még arra is alig-alig tudom magam rávenni, hogy 2 poharat+2 tányért elmosogassak. Egy rakás szerencsétlenségnek érzem magamKép

HKata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Most nem olvasok vissza, csak leírom, mi a helyzet velünk.
Benn voltam de. a Kútvölgyiben, labor, vérvétel, uh. Eddig minden rendben van a lepénnyel és a babával, de holnap be kell feküdnöm, Dopegyt + a másik gyógyszer (nem jut eszembe a neve), mindkettőt kapni fogom. Nincs látogatási idő, így a férjem egész nap velem lehet, ami nagyon-nagyon megnyugtat, így már nem pánikolok. Az orvos szerint 2-3 nap alatt beáll a vérnyomásom. Majd jelentkezem.

Ja, és láttam Maccsot (jól nézett ki, vidámnak és boldognak tűnt), épp ment hozzá a férje. Szerintem ha benn van még pár napig, küldök neki egy sms-t, hogy én is ott vagyok.

Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Csirkesz!
Ámulattal olvasom, hogy hozzád kijár a védőnő, meg, hogy a gyerekorvossal is megismertet. Na ez nálunk egyáltalán nem így van. A védőnőhöz alig tudok bejelentkezni, egyszer rendel egy héten két órát, és amikor Soma fiam megszületett, összesen egyszer volt nálunk, a következő minden egyes alkalommal nekünk kellett bemenni a picivel és sokszor egy csomót vártunk, hogy bemehessünk, ugyanis valamiért mindig volt csúszás, így hiába jelentkeztünk be időre, ritkán tudott azonnal fogadni. A gyerekorvosra rákérdezett, hogy ugye XY-t választjuk (ő az egyetlen a településen), persze őt választottuk, de ő is csak egyszer volt megnézni a babát, miután hazavittük a kórházból, és még csak ki sem akarta bontani a pelenkából, én mondtam neki, hogy nézze már meg a köldökét, jól kezelgetem-e. Még kérdezgettem erről-arról, megától nem sok mindent mondott, aztán megkapta a kis pénzét, "jaj nem kellett volna" felkiálltással zsebre vágta, azóta, ha a gyerek beteg, mindig mi megyünk a rendelőbe, ő soha nem jött még ki, bár nála nem szokott csúszás lenni és kb. 5 perc várakozás után már vizsgál is.

Liv
Nagyon szorítok Neked, hogy a kórházban rendbe jöjjön a vérnyomásod, szerintem a hozzáértő kezek között egy kicsit meg is nyugszol majd, és pár napon belül haza is küldenek!

Erka
szekera

Sziasztok!
Tegnap estém nekem is elég nyűgös volt, úgy feszült, húzódott a hasam, hogy ülni is alíg bírtam. Féltem, nehogy elkezdődjön, mert még csak holnap töltjük a 35. hetet, szeretném, ha várna még kicsit. Bátyója a 36. betöltött héten született, és az már csak 8 nap.
Szerencsére ma már jobban vagyok, de igyekszem pihizni. Nekem nem voltak ilyen kis baleseteim, amiket írtok, viszont hihetetlen ingerlékeny vagyokKép Minden kis apróságra érzékenyen reagálok. Lehet, hogy ezzel jár? A fészekrakás nálam is működik, ma kiságyat rendezgetek, felmosok, takarítok, nem bírok magammalKép

Csirkesz: Mikor mész CTG-re? Nekem szeptember 1-jén kell mennem először, még nem kértem időpontot. Most szerdán megyek ultrahangra meg vérvételre is.

Liv: vigyázz magadra, minden rendben lesz!!

Szép napot nektek!
Lau
34+6
lau

Sziasztok!
Túl vagyunk az első ovis napon.9-re mentünk.Én úgy gondoltam,hogy egy órát maradunk és elég lesz mára.Nem így lett a lánykám nem akart eljönni.Volt hiszti de azért mert be akarta járni az egész ovit és nem lehetett.A kis Wc és kismosdó volt a legnagyobb sláger.Holnap már ott marad két órát egyedül.Ezt ma megbeszéltük remélem így is lesz.Csütörtökön és pénteken már ott ebédel hétfőtől ha ő is úgy akarja ott is alszik.(ezek azért még odébb vannak)Bocs,hogy ezzel untatlak titeket de nekem ez most nagyon fontos esmény.Az ovónénik nagyon aranyosak.A feneküket kinyalják ezeknek a csöpségeknek.
Az elmúlt két hétben nekem is sokat csuklik a babám.Egy bizonyos idő elteltével már nekem kellemetlen.
GnéKriszti
gnékriszti

Nekem csak akkor az, ha babó bedühödikKép Akkor rúgás is van meg mocorgás.
fantikbaba

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?