Katka nagyon sajnálom
nem semmi ez a nőszemély
Drukkolok hogy jobban alakuljanak a dolgok.
Nemlajos ez nagyon ijesztően hangzott ez a lafogó ínydarab
Csibb nem semmi a párod
na meg te is ha vállalkozol rá. ÉN egyszer tekertem le egyhuzamba 70 km-t Badacsony-Zeg, felét szakadó esőben, hát elég is volt
amúgy szeretek bicajozni én is.
Zazzy szerintem is amennyit lehet mezitláb, ezért jók ezek a puhatalpúak, mert pl. anyukáméknál elég hideg a kő, de így nem fázik Bulcsú lába de olyan mintha csak egy plussz zokni lenne rajta.
Én zabpelyhet vettem, azt teszek a gyümölcsébe. Meg jó a Hippes babakeksz is csak nagyon drága
Inkább ezek mint a babapiskóta.
Én amúgy úgy szoktam hogy megnézem mi van ráírva a bolti konzervekre, aztán azt teszem a gyümölcsbe, vagy főzelékbe
TEhuti jobbulást Szonjának! Mi is azt a Noramino... micsodát adjuk, illetve adjuk a két nagyobbnak, meg a Nurofent. Most már annak is van kúp változata. Ezeket lehet váltogatni. Meg van még egy másik hatóanyaggal pl. a Panadol, bár nekünk ez nem jött be.
Bea én is szoptatok még éjszaka. Bulcsú és Panna ilyenkor már átaludták az éjszakákat.
Gabka, szerintem ez a gyed dolog régen is így volt nem?
Én nem mentem vissza dolgozni és ugyanannyit kaptam a másodiknál, sőt most a harmadiknál is mint az elsőnél.
Adryn Nico nem semmi
nagyon ügyes.
Köszi mindenkinek a dícséreteket az alkotásaimhoz. Tegnap megcsináltam a mikuláscsomagba a zoknibabákat, majd teszek fel képeket.
Gyerkőcök alszanak végre egyszerre úgyhogy megyek is a dolgomra. Ja és du. megyek a nőgyógyászhoz rákszűrés meg egyebek. Jaj de nem szeretek menni, mindig van bennem valami görcs, vagy csak a sok izgalom a terhesség alatt, aztán nagyon bennem maradt hogy ha a nődokihoz megyek akkor izgulok