Új privát üzeneted érkezett!

Bee
total felreertettel de ha nemerted MIT is akartam irni a kis iromanyommal nem fogom magyarazni. Es ezt az azert mert neked meg nem jott ossze dumat kikerem magamnak.En nem voltam banto vgy igen?mert te most marha rondan fejezted ki magad. Mint irtam mindenkinek orulok es szeretek itt mindenkit csak hianyzik a tapintat a babasak reszerol leirom oszinten mi van annak ellenere hogyigen privztunk meg elvgyunk egymassal mert ez nem azt jelenti hogy ha valami bantja a masikat nyelunk es nem szolunk meg csak bologatunk...erre te ramformetsz es kikelsz magadbol.

Tunde
lehet tenyleg 2pete szabudult ki vgy csak nehezen lokodott ki es ezert volt tobb ideiv pozi...legkozelebb tenyleg tartsd Meg sorozatban es akkor megkukkoljak neked itt a csajok. Nekem Meg most pont az a bajom hogy egy napig volt csak pozi es az is csak hirtelen masnap Meg tok halovan.

Betty
ha minden igaz most kapod Meg a babakat a pocidba!remelem kismami leszek ugy Meg 9 honapig!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Írtam Betty-nek még kora reggel aztán felmentem az oldalára, kés megnéztem egyik kis videóját, azt itt pityergek!!!

BEttyyyyyyyyyyy, szorííííííííííítok!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Igen bri, kikeltem magamból, és igen, ha már így kérdezed, bántó voltál.
Mert igen, ha kérdeztek, válaszoltam, ha képet kértek a tesztről felraktam, és igen, örülök, és a tapintatról annyit, hogy az is kétoldalú. Te csendben olvastad az eseményeket egy hétig, aztán mikor már mindenki kérdezi hol vagy, jössz és forrongsz, (egy hete buli van! - ezen akadtam ki) ahelyett, hogy írtál volna mindennap, és akkor téged faggatunk, neked szorítunk, téged erősítünk.
Én továbbra is szurkolok mindenkinek, mint ahogy ezt már jópárszor leírtam. Írnám, hogy neked a legjobban, de ezzel meg mást bántanék meg. De attól még örömködni is fogok.
Vendég

Lányok!!!

Sztem Bri levele egyáltalán nem volt bántó, és igenis oda lehetne figyelni egy "veterán" felhasználóra, aki itt a szívét lelkét beleadja....

Bri én is csak itt nyeltem az elmúlt időben, nem írtam semmit, boldog vagyok, és örülök nekik, de azért a szívem mélyén nekem is nagyon fájt, és teljes mértékben megtudlak érteni...

Azt meg, hogy "azert mert neked meg nem jott ossze" hát inkább csendben örülnél, h összejött, mert sokunk nem tehet róla, h nekünk még nem jött össze...
Brit ismerem a legrégebben innen, ő támogatot engem mindig egy másik topikban, egyáltalán nem megbántásból írt, de ez nagyon bántó volt, és NEM CSAK NEKI!!!
baba.goa22

EHCS!!!

Egy kérdés: a terhességi tesztednél, ha halványan ugyan, de megjeleneik a 2. csík az pozitívat jelent?
baba.goa22

Baba! Mikor csináltad a tesztet? Elvileg a leghalványabb 2. csík is pozitívat jelent.

chrissy81

Sziasztok!

Na de lányok! Hát szabad itt vitázni meg összeveszni? :evil: Ejnye!!!! Ezt szerintem már párszor megtárgyaltuk, hogy ha valakinek valakivel gondja van, priviben párbajoznak, nem itt a topicban. Nem lehet békét tartani?

Bri, nagyon szép a tesztsor, azon meg aggódni, hogy csak 1 napig volt totál pozi, aztán meg nem, minek? A lényeg, hogy volt pozi!!!
No para, és pláne ne depizz, mert én már csak tudom, hogy a depi minden helyzeten csak ronthat! :roll:

Ne harizz meg rám, de azzal a mondattal azért egyet kell értenem, hogy ha jössz gyakrabban, neked is tudunk írni, és nem csak arról szól a topicélet, hogy ki mennyire van rosszul a kismamik közül.
DE meg is értelek ugyanakkor, mert éppen nem a legnyugisabb időszakodat éled lelkileg, és nekem is vannak olyan napjaim, heteim, amikor egyszerűen nincs is kedvem semmihez, pláne nem azokkal társalogni, akiknek szerencséjük van velem ellentétben.
És ismét DE, mert vannak itt azért olyanok is, akik éppen nem kismamis rosszulléteiket élik, tehát a MI kedvünkért azért írhatnál ide is. Tudom, nincs időd, de eddig is kicsikartad azt a pár percet naponta, ezután is mehetne, igaz?
Ölelés a kis lelkednek!

Szerintem ez egy olyan topic, ahol lehetnek próbálkozós párok, akik még csak vágynak a babára, mindegy milyen hosszú ideje, és lehetnek olyanok, akiknek éppen most jött össze, és megmutatják a tesztjeiket, és joggal várják, hogy gratuláljunk nekik. És olyan is lehet, aki épp most kismami, és bizony vannak tünetei ennek, aminek szintén örülni kell. Mert ha majd veled is megesik ugyanez, hogy végre eljött a várva várt pillanat, és remegve kérdezed magadtól, hogy lehetséges ez, mit fogsz most tenni, hiszen ott a kisbabu a pociban, akit már oly régóta szeretnél, és várod a megerősítéseket, meg az örömujjongást másoktól.
Meg persze olyan is lehet, mint pl. én, akinek már van pár "db" lurkója, és most éppen nem babaprojektelnek, de szívesen drukkolok mindenkinek mindenhez, és próbálok segíteni.

Szóval ez a sokféle típusú emberke úgy gondolom mind jöhet ide, hiszen miért is tagadnék meg bárkitől egy kis drukkot, együttérzést, vagy együtt örülést, bánatot, bármit? Nincs rá okom.

Viszont azt mindenképpen elvárom, hogy tényleg gondoljunk a másikra is, ne legyünk érzéketlenek a másik "típussal" szemben, a tapintatosságot elvárjuk a másiktól, de ugyanez elvárható tülünk is!!!

Én nem szeretném, ha bárki is elmenne innen, mert valakinek nem tetszik a másik stílusa, vagy akármi, meg itt többnyire annyira ari emberkék vannak, sajnálnám, ha szétesne a társaság!

Szóval tessék megemberelni magatokat kiscsibéim!

Baba, bármilyen halovány csík is csík, csak a lényeg, hogy erősödjön minden 2. nap, és ne jöjjön a mensi, akkor már nagy az esély, hogy megmarad a baba! :wink:

Ölelek mindenkit, megyek mosogatni :P

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Ma reggel csináltam meg, és szinte else hiszem. Ma a 30nap van, általában 20-22 dpon volt ovum eddig ( abban a pár alkalomban ) és voltam a 21 dpon uh és a doki szerint nem volt peteérésem... most elöször biztos korábban volt, vagy lehet a pcos miatt pozi a teszt??
baba.goa22

20-22 cn :)))
baba.goa22

Baba,, az ki van csukva, hogy PCOs miatt legyen pozi egy HCG teszt. Tessék megnyugodni (bár tudom, ez most nehéz :) ), és várakozni, holnap is tesztelhetsz, meg persze 2 nap múlva mindenképpen! És reménykedni, bízni kell, na meg örülni, ha erősödik a tesztcsík. :wink:

Hű, látom, jól elriasztottam mindenkit a hosszú rizsámmal. :shock: :P

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Reménykedni és örülni azon vok, és tuti zűtesztelni fogok, abba bele jöttem már :) és naon jók a tesztjeid :) ezt egy picit neked is köszönhetjük :) :oops:
baba.goa22

Na én totál más témával jövök....emlékeztek a cómás Danimra...képzeljétek ma kiment tusolni anyukája segítségével....és már szobatiszta is.....csuda jó....egy hete nem láttam...és tessék, hogy megügyesedett.....

EHCS: ilyen pozi kellett volna legyen az enyém is mint a Bri-é ugye????

szisztok
Vendég

Sziasztok Lányok!

Jó régen voltam itt, de nagyon hiányoztok ám. Az a baj, hogy a délutánom úgy elszalad, mire hazaérek 4 óra, fél 5, utána csinálom az itthoni teendőimet, és este fél 9-kor már bezuhanok az ágyikóba aludni. Nemtudom mi van velem, de valami kezelhetetlen álomkórságban szenvedek.

Betty: NAgyon szorítok így utólag is, remélem minden rendben lesz és gyönyörűséges karácsonyotok lesz. :wink:

Most szaladok megint, mert sül a hurkám, mindjárt itt vannak a férjem szülei vacsira.

Rólunk annyit, hogy jól vagyunk, de a babatémát most abbahagytuk erre a hónapra. Nemhiszitek el, de rendesen óvszerrel védekezünk. Nem is ismerek magunkra, mintha félnünk kellene hogy összejön a baba. :oops: :P

Puszi mindenkinek!

Kép
babicsek

Sziasztok lányok!
Bettit nem engedem a géphez mert neki most feküdnie kell.
Rendben van, jól van és majd érkezik nemsokára.
Üdv Tamás

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Betty, egész nap te jártál a fejemben, drukkolok nagyon!!!!!!!!!

Bridget, oké, de a tesztek csak jövő hónapban lesznek aktuálisak. :wink:

Babagoa, pco nem okoz pozitív tesztet, itt bizony baba van. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Szia Tamás!
Köszönjük az információt és csak pihenjen is Betty!
HATALMAS PUSZIT KÜLDÖK NEKI!!!

Kép
anyci

Betty!
Nagyon drukkolok! Veled vagyunk! Sok-sok puszi! Azért furdal a kíváncsiság, hogy hányat kértetek vissza... :D

chrissy81

Hali!

Nomina, hát lehet, de mint írtam, mindenkinél és minden ciklusban más és más, volt már nekem is, hogy alig volt pozinak mondható az LH teszt, de tudom, volt ovu.
Örülök, hogy ilyen gyorsan gyógyul a kisfiú.

Babicsek, te is hiányoztál :)

Baba, mi az a zűtesztelés? :shock: :lol: Nagy drukkhegység! :wink:

Anyci, pusszantás :D

Betty párja, nagyon helyes, hogy ágyba parancsoltad a kicsi szívedet! Betty, fogadj szót urad és parancsolódnak :lol:
ÓPostázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban. Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek.

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás kb. 5 nap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban! Óriásdrukkeverest nektek és a babócáknak! Várjuk a beszámolót! :wink:

Mindenkinek ölelést küldök, jók legyetek, és ismeritek a jó öreg mondást: "SZERETKEZZ, NE HÁBORÚZZ" :wink: :)

esthajnalcsillag

Sya Betty Tamása ...köszönjük hogy szóltál....jó pihizést Bettynek...és a babócéknak jó beágyazódást...

Bri...én bízom benne, hogy a mi angyalkánk is már csomagol odafennt...és lejön hozzánk...csak annyi jó tulajdonságot pakol a bőröndbe, hogy még elfoglalt...de eljön....hidd el, és nekünk ők lesznek a tökéletesek......pusz neked....mert tudom, hogy olvasod... és egy nagz nagz messzi országba elérő ölelés :wink:
Vendég

bocsi időnként írás hibás vagyok...mert a laptopon pont fordítva van az y meg z helye mint az osztályos gépeken... :cry:
Vendég

Betty+ Tamás
Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen!!! Sokat gondoltam rátok! Vigyázzatok magatokra és várjuk az újabb híreket!
morcivaci

Sziasztok!!!

remélem Betty, vagyis a párja aki talán gép közelben van és látja mit írok, nem haragszanak majd meg, de le kell írnom Betty sms-ét!!

én dőltem a röhögéstől :D

"Szó! Na megvannak a bébikék, 2 jött vissza hozzánk, és még 1 megindult közben fejlődésnek, szal összesen 6 lett, 4 ment sítáborba. 2 velem van!"

kész vagyok a csajszitól! :D sítábor :D

drukk Drága Bettym!!!! Feküdj, pihenj, api majd mjindent elintéz!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na, lányok!
Szerintem senki sem akart megbántani senkit. Egyszerűen most nem mindenki van ugyanazon a hullámhosszon. Örüljünk annak, akinek sikerült és szorítsunk azoknak, akiknek ezután jön majd össze!
Igaza van Csillagnak:
Szeretkezz, ne háborúzz!
Csók mindenkinek.

chrissy81

nomina

emlékszem a történetedre, a fiú, akinek cola-t adtal :D nagy öröm lehet, hogy így épülget!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betty Tamása!!

üzenem a drága aranyomank, hogy imádom, mert még akkor is van humora, amikor éppen csak túlva egy lombikon :D

ja, és a blogjában a tenyerén a szivecskek.... jaj, nagyon megható volt :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betty!szorítok! :P
Sziasztok Csajok!olvasom,h mindenki megvan!
holnap megyek a dokimhoz(mert még sehol a mensim,ma vmi barna izé van,de csak pötty)oszt meglátjuk mizu!sok pusz mindenkinek :P
vikus82

Betty Tamás, mindannyian nagyon szurkolunk nektek!!!
Bri remélem jól vagy :)
Igaza van EHCSnek make love not war :D
baba.goa22

Baba
Nem te vgy az egyeduli aki megert de te legalabb nyiltan vallalod is :wink: Koszonom :!: En most nem ertem hcg teszted pozi hanyadig nap is 30.cn? :shock: Az jooo tesztrol fotot kerunk 8)

Mares
A sitabor lombikos kifejezes 8) igy hivajka a csajok a fagyibabakat elkuldtek sitaborba :lol: En is megkaptam az sms-t csak megtatrottam magamnak :oops: 8)

Nomina
Ez ari volt amit irtal itt mosolyogtam :P

Betty
Babaragacsok mennek 8) Igaz milyen jo erzes :P

Bee
Tevedesben vgy mert nem az a lenyeg,hogy rolam szoljon a topik es nekem drukkoljanak rajtam kivul meg vannka itt egy paran :roll: ...es azert nem irtam mert valoszinu nem ulok a gep elott egesz nap,mint egyesek :roll: Meg egyszer gratulal az ember oke aztan meg1szer de egy het mulva mit irjak meg mikor ugyanaz a tema?En jottem mikor tudtam...nem kivarva az alkalma ahogy te irod en nem csinalok cselszoveseket csak jovok mikor tudok es irok par sort...mikor otthon voltam konnyebb volt most nem de ezt mar annyirszor leirtam nem untatom a tarsasagot ezzel.

Csillag
Nem bantottal meg te mindig olyan ket oldal kozotti maradsz es ugy irsz sosem bantanal meg senkit de ezzel a velenyed is veka ala rejted... :roll: Viszont azt jol mondtad mindenki legyen tapintatos...nekem ez az egy mondatod eleg is volt.Eszem agaban sincs rontani a levegot...ez a te topikod en is csak egy lakoja vgyok...de ne felejtsd el vannak itt mas regiek is...ok sem jonnek...azert mert en irom meg egyedul nehogy azt higgyetek mar csak en nekem zavarta a szemem a dolgog :roll:

Most nem azert irom,hogy igenis ok is leirjak tenyleg ne legyen itt vita en sem azert irtam...en csak normalisan irtam maramannyire tolem telt,hogy legyunk egymassal tapintatosak :roll: Ha ezt valaki nem erti,felreerti,vgy kicsit atalakitja az nem az en hibam :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nem akarom ragozni,amit Bridget leírt...de erősen felhígult a topik,ezért én sem jövök(és pontosan tudom,hogy rajtam kívül mások is vannak,aki emiatt nem jönnek). Nem szeretem az öncélú magamutogatókat.
Akik fontosak nekem,azokkal más módokon tartom a kapcsolatot.

Sajnálom,mert pár hete,hónapja az egyik legjobb topik volt itt a babaneten.De így már nem hiányzik.
Vendég

Kedves Bridget!!!

Igen ma a 30. cn volt, és reggeli hcg-s teszt EHCS-tól :)
Még elvileg 2-6 nap van a nemvártig... csak annyira görcsöltem, h gondoltam csinálok egy tesztet... haloványabb, mint volt, de még most is látszódik a 2. csík :))) Kép hcg 30 cn

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Szia Milyen
tegnap kerestelek msn-en de az urad azt irta fozol :?

Baba
ez total pozi es itt mar nem hinnem hogy Jon pirianyo :wink: ezek szerint tenyleg elorebb volt pe-d na en ezert szeretem ha vv van mert abbol kimutathato volt-e is pe. Na de ez itt mar nem lenyeges. Most Jon itt neked a 3szoros hipp hipp hurra kepem sajna nincs mert telorol irok agyban mar de majd holnap potolom. Neked a pcos-odat kezeltek?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Csak gyors bekukk, mert szeretném tudatni, hogy bettykém: háttérből némán drukk ezerrel!!!!

Bri és milyen: én sem ragozom túlzottan, hasonló okok miatt nem jövök annyit. Régen ez volt a legjobb topik, de egy ideje nagyot esett a színvonal......... Amikor én először beköszöntem újként, mindenki szeretettel fogadott, de nem igyekeztem okoskodni meg kioktatni az itt régebb óta fórumozó embereket.

bee: csak annyit mondok téged itt senki nem bántott, te viszont általában forró fejjel kiírod a véleményedet. Biztos jó ez? Szerintem nem... Volt már rá példa, hogy cenzúráztam miattad az írásomat, mert kérted. Akkor csak priviben értekeztünk és te magad is beláttad, hogy nem szabad ennyire meggondolatlanul reagálni. :shock: :shock: :shock: Bri bántó volt :?: :!: Valaki leírta végre, hogy mit gondolunk itt többen.....

Néha az az érzésem Bri, mintha egy második melike sorait olvasnám............
Vendég

Sziasztok!

Bri, semmit nem rejtek véka alá, pláne a véleményemet. Egyszerűen nem akarok belekeveredni semmiféle vitába, ha nem muszáj, mert nem ezért vagyok itt, hanem hogy válaszoljak kérdésekre, drukkoljak, segítsek. Azt írtad, nem bántottalak meg, mégis a kövi része a mondatodnak az, hogy nem akarod itt rontani a levegőt. Akkor most mi az igazság? Én örülök ha jössz, írj ide továbbra is. De ne duzzogva. Olyan kedves, vidám lánynak ismertelek meg, és bár tudom, sok problémád akad, és nehéz az élet, de próbálj olyan maradni, amilyen voltál. Hidd el, totálisan megértelek! Ne várja senki tőlem, hogy azt írjam valakinek, hogy hagyja el a topicot, mert arról mer írni, hogy éppen a rosszulléttel küzd. Nem fogom. Egyszer már megírtam a véleményemet arról, hogy ne írjon ide egész oldalas vicceket, emlékszel? Mi lett a vége, megbántottam, és többet nem jött. Pedig nem ez volt a lényege a dolognak, hanem hogy mindenkinek megfeleljek én, meg ez a topic is, de ez LEHETETLEN!!! De ha van olyan, akit sokan itt valamiért nem viselnek el, és szerintetek nem idevaló, akkor írjuk meg neki, de ha lehet azért finoman.

Remélem, megérted, amit írni akartam, és mégegyszer hangsúlyozom, sem téged, sem mást nem szeretnék bántani, és örülnék, ha továbbra is írna ide a társaság, szerintem ari csajok "laknak" itt. Persze semmit sem erőszakolhatok.
De az sem szép dolog, hogy szépen sunyiban eltűntök a felszínről, aztán váratlanul betámadjátok az emberkét. Igenis tessék írni továbbra is gyakran, és ne hagyjátok, hogy felhíguljon a társaság, meg a témakör, mert ezeket TI, az ittlévők alakítjátok, nem pedig én. Igaz, én nyitottam a topicot, de azóta már többen itt "élünk", szóval értitek, na...

Baba, ez nagyon tuttti kis teszt, pozitív, semmi kétség! :wink: Továbbra is drukk!

esthajnalcsillag

Ja, Bridget, köszi a vonalzódicsit, kisebbik fiammal alkottuk. :D

esthajnalcsillag

Baba

a teszt nagyon BABA :lol:

grat....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok csajok!!!

Remélem ma mindenki jobb hangulatban van, és vidámabban látja ezt a világot :)
Ma reggel csináltam megint tesztet, jóstesztet is, van elég :P

Csibuc drága!!!
Mindenképp megnézetem a sárgatest hormonomat, nem játszunk vele :)))
Bri!!!
Voltam múlthéten csütörtökön vv, ott néztek hormont, abból kiderül, h volt e p.é, de a tesztek magukért beszélnek asszem :)

Senki se adja fel, mert ha eljön a ti időtők boldogabbak lesztek, mint valaha :)

Íme a tesztjeim, a legelső a tegnapi összehasonlításképp :) Kép 30 cn, 31 cn hcg,31 cn lh

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Mares!!!

Most néztem a hőgőrbédet, hát nagyon szupi... neked mindig ilyen egyenletes volt? Nekem sose sikerült ilyet alkotnom, csak 1x de akkor menszesz után esett le, de amúgy leföl ingadozott szinte mindig :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Szépséges napocskát mindenkinek!!!

Csajok, bocsi, de mostanában nagyon keveset tudok jönni, mert vizsgaidőszak kellős közepén idegsokkal küszködök. :lol: :lol: :lol:

Minden okés nálunk, tegnap megkaptam H1N1-et, mármint az oltást, a kismama halála tette be nálam a kulcsot. Most azért szorítsatok, hogy ebben a hónapban ne legyek terhes. Elvileg az injekció árthat a babának.

Bettykém!
Minden nap gondoltam rád. Pihenj sokat, drukkjaim, ölelésem minden nap küldöm.

Vita:
Nem merek állást foglalni, méghozzá azért, mert sajna voltam már úgy mint Bri. Nem tudom másként megfogalmazni, de mikor unokatesómék tesztje pozitív lett, én úgy sírtam, mint még az életben soha. Szememből a könny, orromból a takony, számból a nyál. Gondolhatjátok, azt sem tudta a férjem, hogy mi tévő legyen, már azt hittem, mentőt kell hívni. Én azóta nem ítélem el az öngyilkosokat sem, mert nekem akkor olyan érzésem lett, hogy nincs már lelkem, üres lettem én is, meg a világ is, amiben vagyok. Azért írom mindezt le, mert nem hiszem, hogy csak én küzdök ilyen problémával. De!!!
Én akkor kitomboltam magam, azóta mintha kicseréltek volna. Nekem kellett ez a mély gödör ahhoz, hogy megtanuljam az életet tisztelni. És elfogadni mindent. Felfogni azt, hogy innen egy nő számára nincs mélyebb. Ez az a helyzet, ahonnan csak nyerni lehet. Bri, érted? Csak nyerhetünk. És tudod, csak az veszít, aki feladja.
A mai napig szégyellem, amit akkor éreztem, de nem bántam meg semmit. Leültem az unokatesómékkal és voltak annyira intelligensek, hogy megértettek. Megértették, hogy nem az ő sikerük fáj, hanem e mellett az én sikertelenségem nagyítódik fel még jobban. Örökre hálás leszek nekik.
Soha nem szabad elbeszélni egymás mellett, fontos megírni a véleményünket, de soha nem bántón. Én azt gondolom ez tipikus esete volt az elbeszélünk egymás mellett dolognak.

Továbbra is várjuk a pozi teszteket, mert az ad erőt. Ez kell mindenkinek. De, ha valaki megcsukódik, akkor sem szabad rá megharagudni. Itt mindenki tudja, minden áldott nap milyen lelki tusa zajlik le egy babára vágyó nőben. Sokszor még akkor is szemet kell hunyni az ilyen vélemények felett, ha az éppen bántó. Nyilván nem rossz szándékból íródik, csak éppen akkor valakinek így fakad ki a lelke.

Most szaladok tanulni, időnként majd benézek. Mindenkinek puszik mennek, Baba goának pedig óriási tiszta szívből jövő gratula a pozitív tesztjéhez.

Csók: Bikfy

KépKépKép
bikfy

BAba,

ilyen egyenes még soha nem volt, csak most hogy a tesztek kedvezőek voltak mert CSillag beporozta őket!!! :lol:

sárgatesthormont kell neked nézni??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillagom!

Valamit nagyon tudnak a te tesztjeid! Bár én megfogadtam, többé nem tesztelek, de majd még rendelnem kell tőled. :lol:
Szólj, ha van egy tuti pozi csomagod. Vevő lennék rá, akár dupla áron is. :lol:

KépKépKép
bikfy

Bikfy köszönöm, édes vagy :) Sok sikert a vizsgáidhoz, hidd el nagyon jól fognak sikerülni :)
Mares ez a Csillagos porozás jóóó, és igazad van :P
A sárgatest hormont a pco miatt kell nézni, mert nagy a vetélés esélye :(
De vigyázok magamra, vagyis már magunkra :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Jaj és még valami:

az előbb lemaradt a hozzászólás végéről.

Igenis merjenek örülni a kismamik, Bri, mi is ezt fogjuk nemsokára tenni. Minden nap megírjuk majd, mikor hánytunk, meg ilyesmi. Én megígértem a férjemnek, ha nekünk összejön a bébi, én megjelentetem egy országos napilapban az örömhírt. Az lesz benne:

Közhírré tétetik, Bikfy hosszas küzdelem után állapotos lett. És most nagyon örül.

Valami politikai hirdetés mellé betetetem. Legyen azon az oldalon valami jó is. :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy

Bikfy, sirály, amiket írtál, főleg az utsó hozzászólásodban, az újságos :lol: Tök jó :) . Tudok olyat, aki kiplakátoltatta, hogy mennyire szereti a párját az autópályára, te is megteheted, hogy közhírré téteted a boldogságodat. :wink:

Baba, nem semmi, hogy már a nevét is tudjátok a picúrnak, na meg a magabiztosság, hogy kisasszony lesz. :D És gratulálok, ha még eddig nem tettem volna (nem emlékszem, mert agyhúgykövem van :P )

Mares, nem én vagyok a beporzó :lol: , csak a tündérkém az. :wink:

Cupp

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Bettykém: legyen a te történeted egy siker kezdete, legyen remény nekünk,akiknek még küzdenie kell a célért. Jó tudni, hogy annak is sikerülhet és remélem fog is, a pocaklakó, akinek nem olyan könnyű. Persze mindenkinél más és más a helyzet, nálam is több rossz dolog is akadályozza, de amíg van valaki, aki reményt ad, addig én sem adom fel.
lujzedli

Csilla,

akkor tündérkének prémium jár, mert munkáját jól végzi!!!! :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

csak gyors bekukk....fekszem a gép előtt, billentyűzet az ölemben

Jól vagyok, érezni nem nagyon érzek semmit, talán néha szurogatásokat.
Ami a vonalzin van, azt a két bébit ültették be, de egyébként az összes mikromukiról van fénykép a blogomban, ugyanis nem 5 hanem 6 db. let időközben....

Mindenkit ölelek, most csak ennyi voltam sajna, mert nagyon kényelmetlen így írni, de majd jövök hosszabban is legközelebb :wink:

Drukkolok, akinek kell, kismamiknak pedig pocisimi :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Lányok!

(Mindig mire jövök 8) )

Betty hatalmas drukk hegyeket küldök. Pihenj és vigyázz Magadra!

Milyen Ti hogy vagytok? Remélem minden rendben!

bridget, lujzedli,csibuc jó látni Titeket is! Vigyázzatok Ti is magatokra és remélem már Nálatok is hamarosan lesz baba :wink:

Csillag Te egy tünemény ember vagy nem kell foglalkozni senkivel.
Remélem a csemeték már jól vannak!?

Rólunk röviden: 12.29-re vagyunk kiírva, de remélem megbeszélhetem a kis puncissal, hogy egy picit hamarabb jöjjön :lol: Ma voltam uh-n és már 3053 g. Mi lesz még, ha végig bent van?!

Puszi Mindenkinek, ha tudok mindenképp jelentkezem és küldök majd képeket!

Kép
Kép
akella

Akella,

bár nem ismerjük egymást, nagyon grat, hogy mindjárt ott a bébike a kezeid között!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

kfmares nagyon köszönöm, aranyos vagy!
Régebben gyakrabban megfordultam itt, de most elég sok időmet elveszik a vizsgálatok és a készülődés :wink:

Szorítok mindenkinek, aki babát szeretne!!! Sajnos nem megy mindig simán, de a végeredmény a fontos.

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Betty, megy a drukk még mindig ezerrel!!!

Baba, nem tudom, gratuláltam-e, ha nem, most megteszem: gratula a pozi teszthez, nyugodt 8 hónapot kívánok neked!

Bikfy, olyan szépeket tudsz írni, hogy ezt nem is lehet fokozni! :wink: Nekem is volt mélypontom, kikászálódtam belőle, de nagyon nehéz volt.

Akella, így van, ahogy mondod. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?