Sziasztok!
Szia Eni!
Üdv köztünk!
Nekem is elégé kiesik a Kerepesi,de szívesen beszélgetünk itt veled is! Ott a környéketeken nincsenek kismamák? Nekem is ez volt az egyik gondom,hogy mikor ideköltöztünk (kb 3 éve) ,a környékünkön szinte csak idősebbeket ,vagy egyedül állókat láttam! A védőnőtől is kérdezgettem,mikor megszületett Amina,hogy nincs itt a közelben hasonló korú baba,mama,mint mi? Mondta,hogy de vannak,csak éppen én sosem találkoztam senkivel...
,aztán jött a jó idő,és előkerültek a szomszédból ! Szinte mindegyik házban van egy-két gyerkőc,és szerencsére most már ha kimegyünk akár csak sétálni,vagy a játszóra,sosem vagyunk egyedül!!!
Meglátod,ahogy jönnek majd megint a szép tavaszi napok,és egyre többet lesztek ti is kint,mellétek is "csapódik" majd mindig valaki...
Hogy hívják a kislányodat? Nem teszel fel egy képet róla?
tn_zsuzsi: szegény ti!!! Mostmár jobban vagytok? Minden rendben? Az orvosotok hogy hogy nem vette észre egyből,hogy a fülével van a baj? (bár nem értek hozzá,de sztem ez azért elég egyértelmű,igaz nekem ,laikusnak...
...nem? )
A lelki dologban biztos van valami,nekem is nehezen ment az elengedés része...pedig azt hittem,menni fog!
Aztán egyszer csak mikor hazajöttem az üres ,csendes lakásba,olyan rossz volt itt belül!!!!
Még most is "izgulok" mikor megyünk,pedig tudom,hogy tetszik neki,de mégis...
(bár most igazoltan vagyunk távol,idén már nem megyünk...)
KARÁCSONY??????
Jaj,ne is mondjátok...ez a leg sokkolóbb ünnep nekem ami csak létezik!
Nekünk is minden évben busójárás volt,anyóstól anyuékig,másnap nagyszülők,harmadnap a többi rokonság...
Most megmondtuk ,idén szenteste CSAK 3asban leszünk itthon!
Jöhet hozzánk aki akar ,de én nem vagyok hajlandó nyakamba venni az egész várost,mire levetkőztetem egyik nagyinál,belemelegszik a játékba,csomagolhatom vissza,hogy még oda érjünk a másik nagyihoz is!
Persze hiszti ,visítás közepette,mert most már nagyon kinyilt a csipája! Tudja ,hogy mit akar és ez valahogy sosem az amit mi is szeretnénk....
Úgyhogy szenteste itthon,hogy a menü mi lesz ,nem tudom,szerintem pulyka,mert eddig minden évben hal volt,és hát ami még a pulyka mellett szól,hogy én még életeben nem csináltam sem halászlét,sem semmit ponytból...
Amit viszont tuti fogok sütni,a tavalyi év nagy sikerén felbuzdulva: nutellás bejglit!!!!! nyammmmiiiiiiiiii