Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is vagyok, de csak beugrottam. Bettynek megy a drukk ezerrel, kismamik vigyázzatok magatokra, babára vágyóknak pedig sok sikert és eredményes hancúrt. :oops: :lol:

Majd jövök még. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Oppá, laptetőt felajánlom Bettynek. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Chrissy
el sem hiszed, egész nap erről beszélgetünk Apival, ha holnapig nem kapok valami álmot, vagy valamit, akkor igen, ott a pillanat fogja eldönteni :wink:

Beze
köszike a laptetőt, de maradjon csak a tied :wink:
Neked is szükséged lesz rájuk nemsokára, csak gyűjtsd őket már be 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, köszönöm. :wink: Holnap hányra mentek? Csak hogy tudjam, mikor kell nagyon szorítanom!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze
8---1/2-9 felé kell odaérni, becsekkolni az osztályra, aztán várni a sorunkra, mert előttünk még lemennek, akik leszívásra várnak, meg a kisebb nőgyogyis beavatkozások, és a legvégén vannak a visszaültetések....azért remélem nem lesznek sokan :roll:
Utána még ott kell feküdnöm legalább 3 óra hosszát is.
Sztem valamikor délután fogunk csak hazaérni.

Bri
remélem ma már látunk téged is körünkben, hisz hétfő van...

Anyci
Lujzi
EHCS
Csibuc
Milyen
Akella
Princzi
...................................és mindenki :!:
Gyertek, hiányoztok :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

valaki ajánlotta, hogy az alábbi kérdéssel Hozzátok forduljak, mert Ti profik vagytok a témában! :D
Szóval ha megnézitek a hőgörbém, látható, hogy 4 napig volt pozi az lh tesztem, az első 3 napban sötétebb volt a második csík a kontroll csíknál, a negyedik napon egyformák voltak...
A második napon éreztem azt az ovus fájdalmat, amit az előző hónapban is tüszőrepedéskor (az a ciklus korai vetéléssel végződött).
viszont szurkálni mindkét oldalon szurkált... :D
Mi lehet az oka szerintetek a több napig tartó lh csúcsnak?
Köszi előre is!!! :wink:

Szép estét mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

betty615 itt is naon drukkolok!!! :wink: :wink: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
gtunde75

Szép estét mindenkinek,

Hazaértem, és felbontottam Csillag csomagját, ... és még elég halványka:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.02 19:14-kor.
Vendég

Tünde
köszike itt is :wink:
Majd EHCS jön, LH tesztekben Ő a szakértő :!:
Esetleg képed nincs róluk :?:

betty615

Bee
hát ez totál pozi, még rossz fénynél, homályosan is :!: :wink:

betty615

bee01 halk gratula! és drukkjaim mennek! +++++++++++

betty615 nem fotóztam le őket...nem számítottam rá, hogy több napig pozi lesz... :D kidobáltam őket 5 perc után...

Kép
gtunde75

betty, még csak kicsit vagyok terhes... egy icipicikét.
:D :D :D :D :D
gtunde, üdv itt, és tényleg, majd a Csillag segít, de egyébként babymark tesztet használtál? Mert ott csak a sötétebb a pozitív, de így is 3 napig volt...
Vendég

bee01 köszönöm! innovacon-t használtam... :)

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Bee gratulálok!!!!

Betty baba,szupi hírek!!!!Holnapra mennek a hatalmas drukkok!!!3 baba?Meggondolandó :wink:

Csibuc gépet már nézték ez a max amit kitudnak hozni belőle,költeni nem érdemes rá mert ugyan annyi lenne egy zsír újat venni.Majd az is meglesz csak még zsé kellene.
Hú hamarosan államvizsgázol :shock:

Criss,valóban nem tudod az előzményt és nem éreztem úgy hogy kötekednél.20hetesen kellett megszakítani a terhességem mert beteg volt a babánk,ebből alakult ki a pánikbetegségem ami a gyerek koromra vezethető vissza.Elég hosszú lenne ezt elmagyaráznom,ezt a többiek már rég óta tudják,ha érdekel legfeljebb priviben.Majd jobban leszek!!!Azért kedves tőled :wink:

Bridget kapitány jelentem itt vagyok jobban vagyok!!!
Pusszantlak drága!!!

Csillag tyúkanyó nagy puszi neked is!!

Beze hát szijja itt is!!!!

Többieket puszmákolom!!!

Kép
anyci

köszi anyci
Vendég

tündi, innovacon-t nem ismerem, de mi van a használatijában, mikor +? Ha két csík, vagy csak ha erősebb?
Vendég

betty!

Nagyon drukkolok holnapra!++++++++++++++++++++++++

Én hármat tuti vissza kérnék,de persze ezt a döntést nektek kell meghoznotok! :lol:
Bocsi,lányok de most ennyire futotta! mindenkinek kűldöm drukjaimat!
ja! Bri!

Olyan kis szominak tűnsz mostanában! :cry: Biztos minden rendben :?:
Kűldök egy kis vidámságot :!: Kép
Vendég

bee01 a használatijában az van, ha egyforma vagy ha erősebb, akkor pozitív!

Kép
gtunde75

BEttym,

ha holnap mégis belóghatok, szólj ám ? :lol:

Bee,

hát ez nagyon pozi :D te kis-terhes :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bettym,

én totál izgulok, mintha én mennék, de szeirntem itt mindenki így gondol rád!!!
sugallat meg majd jön, talán :D és megmondja három vagy 2 :D

Bee,

különben hogy vagy?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,
Most egész jól. És te?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.02 19:14-kor.
Vendég

Bee,

ma kicsit szégelegtem.. de ennye... haspuffadás estére, bitang csúnya, meg a kaja hegyek....

lehet szerncsés vagyok és majd keveset hánykódok?

Dokihoz mikormész?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betty
Holnapra megy a drukk ezerrel!!!!!!

Többieknek is pusszantás!

Gtunde
Nem lehet, hogy PCO-d van? Mert akkor is lehet több napig magas az lh szinted.
morcivaci

morciiiiiiiiiiii :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresssssssssss :D :D :D
morcivaci

Mares,

Szerintem majd jövő héten megyek dokihoz, 6. héten.
Vendég

éééééééén is :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

morcivaci húúúúúúúúúú, ne ijesztegess!!! :shock:

Kép
gtunde75

Gtunde
Nem akarlak ijesztgetni, csak ez is egy lehetőség. Ha legközelebb mész dokihoz, kérdezd meg tőle, hogy nincsenek-e apró cisztáid.Nekem is csak a 3. doki vetette fel, hogy lehet, hogy PCOS vagyok. A kövi ciklus 3. napján kell majd hormonvizsgálatra is mennem.
morcivaci

csajok
:!:
ma halványabb lett az lh tesztem, mint tegnap. Ez mit jelent?
SOS
:!: :!: :!:
Lehet normális
:?: :?: :twisted:

chrissy81

Chrissy,

ahogy erősödik úgy halványodik is a pozi után az lh, nem??? nekem 2 nap pozi után mondjuk másnap totál nega volt....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chrissy
Ugyanabban az időben nézted, mint tegnap?
morcivaci

Bettym, nagyon nagyon szorííííítok!!!!!!

drukk hegyek!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hali!

Gtünde, szerintem csak azt a napot vedd pozinak, amikor a legerősebb volt a teszted, ez akár 2 nap is lehetett. A többit tekintsd negának inkább. Nem hinném, hogy PCO-d van.

Bee, ez bizony szép pozi teszt, gratu mégegyszer! :D

Mares, nagyon szép a hőgörbéd, de mitől is ne lenne az, hiszen ott a kis csöppség a szíved alatt. :D

Morci, Annmari, Anyci, jó, hogy benéztetek, gyertek légyszi gyakrabban!

Betty, nagyon sok szurok neked és a babáidnak holnapra (is)!

Bridget, én bántottalak meg valamivel? Most már elkenődtem, hogy nem jössz. :(

Jó sokan lemaradoztak tőlünk :(

Puszkálok mkit

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Chrissy, teljesen normális, ne ijedezz! :wink:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

esthajnalcsillag köszi a választ! :lol: igazából 3 napig volt egyformán erős! lehet, hogy két pete lökődött ki két egymást követő napon?

Kép
gtunde75

Szerintem ez is elképzelhető, főleg ha szedtél vmi tüszőérés segítőt is.
morcivaci

neeeeem... nem szedtem semmit!

Kép
gtunde75

Köszi mindenkinek a sokk drukkot, zsebretettem :lol:

betty615

Gtünde, még az is lehetséges. :)

esthajnalcsillag

Sziasztok lányok!!!

Betty megy holnapra a drukk :)
chrissy sztem se keseredj el, nekem szinte mindig látszódik a 2. csík, ( mondjuk pcos vagyok) de ovukor hidd el teljesen pozi lesz, és lehet hirtelen negából atom pozi :) nekem előfordult :)

Már 4-5 napja annyira görcsöl a hasam, mintha megakarna jönni, de még lenne egy hét mensziig :S Sztetek miért? Lehet a pcos miatt? Vagy miért? Ebben a hónapban nem mértem a hőmet, gondoltam a spontaenitásnak élünk, 18-19-20 napon ovuteszteltem csillag szupi tesztjeivel, közben ebben a ciklusban voltam 3x ultrahangon is, a ciklus elején és a 21., 24. napon, a doki szerint nem volt peteérésem akkor, de mi van, ha most nem 32-36 napos volt a ciklusom?!Hanem 28? Szerintetek száz százalékra megtudja ilyenkor mondani a doki, h volt-e v lesz ovu?
21. napon a doki szerint nem volt ovu, a 24. napon más doki vizsgált szerinte növekedett a petém, de nem eléggé....
most kinek higyek?? Csak a hasfájás múlna már el...
baba.goa22

Betty! nagyon-nagyon drukkolok! Sok-sok puszi és akárhogy is döntöttök, az lesz a jó döntés! Ezen nem érdemes fennakadni, csakis arra koncentrálj, hogy a visszaültetés után megtapadjanak a babáid! Mi Veled vagyunk! :)
Baba, én annyit tudok mondani, hogy nekem a doki a 12. napon mért 18 mm-es tüszőt, a ciklus elején szerintem nem tudja még megmondani, hogy mi lesz, a 21. napon viszont a megrepedt tüszőt uh-n meg tudja mondani.
Mares, mizu? Nincs több teszt?
Bee, gratula a tesztekhez!
Többieknek ölelés!

chrissy81

Betty, kicsi nem ismétlem a többieket...de veled vagyok én is ....remélem kényelmesen jó helyre ágyazzák meg első ágyukat a pindurik...és szép ügyesen növekednek majd....mindenki örömére, hiszen csuda jó helyük lesz az angyalkáknak....

Chrissy ne keseredj el, látod legalább a tied egyértelműen poz lett...hogy három napig, Istenem lehet ketten értek meg egymás után:)...ennek csak örülni kell.....sajnos az én lh tesztem nem lett kellőképpen pozi , de tudod a remény hal meg utoljára...a lényeg ha ráakcióztatok a napokra....akkor minnél többet pihizz most hogy jó helyre tapadjon, vagy tapadjanak a lurkok....

EHCS: eszembe jutott vmi, tudod nekem voltak olyan halvanyak az lh tesztjeim, lehet hogy nem is volt igazi peteresem, lehet a tuszo ures volt....mert ugye en fel uzemmel mukodok sajna.....na csak mert filóztam egy kicsit mért nem zebrásodtam be úgy Isten igazából...

Bee, Mares, Milyen ....remélem sokat pihiztek....kitartást nektek a róka vadászatban....és maradjatok az oldalon...mert olyan jó olvasni hogy igenis összejön...

Mindenkit puszilok....még jövök....
vége a szabimnak irány a meló...olyan kiváncsi vagyok comás Danim mit csinál....már hiányzott :wink:
Vendég

Ja, és a tesztjeimre visszatérve, nem mondanám a tegnapi tesztemet pozinak, inkább egy közepesen erősnek, de ma határozottan halványabb volt. Ezért vagyok elbizonytalanodva.

chrissy81

Chrissy dobd fel a kepeket én is azt tettem ....ha visszanézed az oldalt láthatod az enyéim is....a csajoknak van már benne tapasztalatuk....segítenek.

Jut eszembe szed vki Premenst közületek....én szedek nyár óta ....szepen be is allt olyan 27,29 napra...(elotte 31-36 volt)....de én napi 1 szedtem és olvastam másik fórumon hogz napi 2-3 is lehet....kiváncsi vagyok....ha vkinek van tapasztalata leírná...megköszönném...

szisztok....
Vendég

chrissy ne keseredj el, ez még nem jelent semmit, lehet holnap erősődik, utána meg atompozi lesz :)))) Pozitív hozzáállást szeretnék hallani :)))
baba.goa22

Nomina
nekem van premens, de még nem szedtem be 1 db-ot sem :oops: :lol:
Még nyár végén vettem, de igazából nem is tudom miért :roll:
Kicsit hüle vagyok :lol:

betty615

Tudom,hogy hetfo van csajok de keretik figyelembe venni,hogy idoeltolodas is van :!: :!: :!: Szal amikor en kikaszalodtam 12kor az agybol mar otthon este 6 van :!: aztan beszeltem anyuval nem tudok egybol bnetre jonni igy van ugy hogy csak este irok azaz nektek este mert itt meg kora delutan.

Bar igazsag szerint pont emiatt az idohianyossag miatt meg egyeb mas okokbol lecsokkentettem magam egyenlore az ostopikomra.Oda megprobalok most mar napi rendszeresseggel irogatni es ha majd felzarkoztam magam melle akkor johet a tobbi topik is.Az igazsag az tudom most sokan megfognak ram haragudni de en mindgi oszinte voltam igy most is elmondom en,hogy gondolom.

Itt volt a kis csapat akik egymast buzditottak mindig minden fele jora,segitettuk egymast...orultunk egyutt sirtunk es nevettunk de mindig tiszteletben tartottuk a masikat legalabbis en ugy gondolom muszaly tatintatosnak maradni azokkal szember akik evek ota itt probalkoznak es nem jon nekik ossze a baba.En tok orulok mindenkinek hisz a gyermekaldas szerintem a legnagyobb ajandek amit kaphat az ember...de napok ota sot talan mar egy hete csak azt olvasni,hogy buli van a topikban a pozi tesztek miatt meg ki,hogy hanyik es a tobbi.Nem tudom jol megfogalmazni csak igy sikerult.Nem bantasbol irom oruljunk egymasnak de attol meg nem kell letojni vgy a masik lelkivilagat lekakilni :roll: Bar ezt eleg nehez annak erezn ie akinek ugymond sitty sutty osszejon...ne is tudja meg milyen erzes...tudom most sokan nem ertenek egyet velem es sokan most azt mondjak en vgyok depis...hat en max attol vgyok depis,hogy x eve nem jon a baba 3.lombikra keszulok 1% esellyes es meg igy is lehet sosem lehet sajat babam.Tudok en orulni mindenkivel de szerintem azert mertekesen kene vgy masokat figyelembe veve...en sem tiporok az o lelkivilagukba :roll:

Szal most szerintem hanyagolom egy kicsit az ide valo irast...es ez nem az elso eset,hogy "ez a problema felmerul itt" vajon miert nem irogatnak a tobbiek is ide :roll: Na mind1 ez csak az en velemenyem.Nem bantaskepp irtam de mar kikivankozott mikor ma is az egesz oldal ezzel van tele :? Lehet most utalni meg fujjogni ram de szerintem nekem is kijar annyi megertes es tapintat,mint itt barki masnak...ha meg nem akkor tevedtem :shock:

Mindenkit tovabbra is szeretek es semmi szemelyesegi dolog nem all emogott azert sem nev szerint irok.

Annmari draga
Hianyzol ngyon sokat gondolok rad.Meddig szeded a fogigatlot?Es hogy folyamatosan vgy megjon es aztan ujbol?Hanyadik nap kell elkezdeni?Mert jovo honapban nekem is jon :? Nem vgyok depis nalam ezek atmeneti dolgok :wink: Mar lefutott tuti a sok hormon a felborulas es hat a sikertelen lombik most jottek ki...marmint 2het vgy 1 mar nem is tudom...megvgyunk elek es virulok de ez a THS szerintem nagyon lenyom engem faradt vgyok es almos jo ami\ugy is lusti vgyok de ennyire sosem :oops: Hogy vgy?Koszonom a kepet!!!!!!!

Morvimaci
Kép

Betty
az a szerencsekep csak neked ment 8) Szerintem neked 3-mat nem ultetnenek vissza elso lombiknal meghat nem is "olyan" bajod van :arrow: ezt jo ertelemben irom :wink: mert tobb sikertelen utan a 3-4mar siman engedelyezett a magas fsh-soknal pl az ajanlott a 3embrio akar elsore is :roll: szal erre is vannak kis tablazatok mikor mennyi ajanlott 8) Ha szivedbol megtartanal 3mat akkor kerj vissza 3-mat...ez a vegszavam most is :wink: De a nagyobb eselyert haat :roll: ezek megiscsak elo babacskak nem valami statisztika emelo alanyok...ahogy szived szerint erzed 8)
Palastfuvet ha inni szeretnel kerdezz ra a dokidtol o ajanlja e :roll: Bar most minden hormonod mestersegesen van csinalva szerintem nem kell de ha a doki szerint jo otlet hajra 8)

Csillag
Aranyos az uj vonalzid 8) Dehogy bantottal meg...csak most is itt ulok mar del ota beszeltem anyummal 2orat aztan kicsit irtam ettem aztan beszeltem Bettyvel telon egy orat es mar megint delutan 5 :shock: nalatok meg mar mindenki alszik.Szeretnek jonni es beszelgetni...de mostansag nem csak rajtam mulik a dolog.Sok pusza nektek a teszteidrol meg dobok kepet 8)

Baba
Hat kellett volna meg figyelgetniuk talan es akkor megtudnank volt e peteeres de ha nem eleggel nott meg a pete akkor nincs ovulacio :roll: meg ha teljes meretu is se mindig tud kilokodni :? ezt peteeres utan esetleg egy vv-vel lehetne igazolni :!:

Gtunde
4napos pozi tesz olyan nincs...vagyis nem normal esetben :roll: lehet nem tudott kiszabadulni a pete? :shock: Vagy lehet csak te mondod pozinak pedig halovanykabbak voltak :roll: ezeket egyutt osszeteve lehet csak megtudni nem szabad kidobni oket :? Legkozelebb gyujtsd es mutizd meg 8) En talan 28.cn-re tennem a pe-d :idea: pcos szerintem se vgy akkor a teszted nem csak 3-4napig pozi hanem jo sokaig van hogy egesz honapban :shock: Egy 3.cn-es vv ezt beis bizonyitana neked ugyanis akkor neznek LH-t es FSH hormont...meggondolando... :roll:

Anyci
Mar megint nem tudom mi is volt az elozo oldalon de emlexem kerdezted a kis ajandekot amit kuldtem neked.Hat az vegulis telora valo vgy fenykepezo vgy csak egyszeruen vidd magaddal a kis taskadban szerencsehozo talizman.Japanbol van es ngyon hisznek ott ezekben van amelyik penzre egeszsegre van ez asszem a boldogsagra 8)

Beze
Szijjjjja 8) Tesztjeidrol kepeket kerunk!!! 8)

Csibuc
Hat mindig elkeruljuk egymast tegnap meg parom unszolt mentunk festmenyeket nezni persze nem vettunk csak en nehany szep darabot 8)

Mindenkinek tovabbra is szurkolok hisz egy a cel :!:
Kép

Csillag az LH tesztjeim meg igy neznek kieloben es azon a bizonyos napon erosebb volt a kontrollnal..most mar nem annyira latszik :? :
Kép

Betty
A holnapi beultihez
++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget,

Ne is haragudj, mi az hogy sitty-sutty összejött? (amúgy köszi, nem kívánom senkinek a 15 hónapot se, attól még hogy nem X év volt, még fájt, és szenvedtem) És kussoljon, takarodjon innen, örömködjön máshol? Én azért jöttem eddig, mert az hittem, örültök, hogy igen van remény, ha nekem összejött és neked is összefog. Nem próbáltam erőt önteni beléd? Nem szurkoltam neked, nem írtam privit, hogy tarts ki?
Nekem is lehet még bajom, ez az 5 hét semmi, nem írom le, mi minden adódhat, mert babonás vagyok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.02 19:15-kor.
Vendég

bridget0801 még csak két hónapja próbálok teherbe esni, nem mániám pozi teszteket beképzelni magamnak!!!
3 napig erősebb volt a tesztcsík a kontrollcsíknál...minden kétely kizárva... a negyedik napon egyforma erősek voltak...

Kép
gtunde75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?