Tudom,hogy hetfo van csajok de keretik figyelembe venni,hogy idoeltolodas is van
Szal amikor en kikaszalodtam 12kor az agybol mar otthon este 6 van
aztan beszeltem anyuval nem tudok egybol bnetre jonni igy van ugy hogy csak este irok azaz nektek este mert itt meg kora delutan.
Bar igazsag szerint pont emiatt az idohianyossag miatt meg egyeb mas okokbol lecsokkentettem magam egyenlore az ostopikomra.Oda megprobalok most mar napi rendszeresseggel irogatni es ha majd felzarkoztam magam melle akkor johet a tobbi topik is.Az igazsag az tudom most sokan megfognak ram haragudni de en mindgi oszinte voltam igy most is elmondom en,hogy gondolom.
Itt volt a kis csapat akik egymast buzditottak mindig minden fele jora,segitettuk egymast...orultunk egyutt sirtunk es nevettunk de mindig tiszteletben tartottuk a masikat legalabbis en ugy gondolom muszaly tatintatosnak maradni azokkal szember akik evek ota itt probalkoznak es nem jon nekik ossze a baba.En tok orulok mindenkinek hisz a gyermekaldas szerintem a legnagyobb ajandek amit kaphat az ember...de napok ota sot talan mar egy hete csak azt olvasni,hogy buli van a topikban a pozi tesztek miatt meg ki,hogy hanyik es a tobbi.Nem tudom jol megfogalmazni csak igy sikerult.Nem bantasbol irom oruljunk egymasnak de attol meg nem kell letojni vgy a masik lelkivilagat lekakilni
Bar ezt eleg nehez annak erezn ie akinek ugymond sitty sutty osszejon...ne is tudja meg milyen erzes...tudom most sokan nem ertenek egyet velem es sokan most azt mondjak en vgyok depis...hat en max attol vgyok depis,hogy x eve nem jon a baba 3.lombikra keszulok 1% esellyes es meg igy is lehet sosem lehet sajat babam.Tudok en orulni mindenkivel de szerintem azert mertekesen kene vgy masokat figyelembe veve...en sem tiporok az o lelkivilagukba
Szal most szerintem hanyagolom egy kicsit az ide valo irast...es ez nem az elso eset,hogy "ez a problema felmerul itt" vajon miert nem irogatnak a tobbiek is ide
Na mind1 ez csak az en velemenyem.Nem bantaskepp irtam de mar kikivankozott mikor ma is az egesz oldal ezzel van tele
Lehet most utalni meg fujjogni ram de szerintem nekem is kijar annyi megertes es tapintat,mint itt barki masnak...ha meg nem akkor tevedtem
Mindenkit tovabbra is szeretek es semmi szemelyesegi dolog nem all emogott azert sem nev szerint irok.
Annmari draga
Hianyzol ngyon sokat gondolok rad.Meddig szeded a fogigatlot?Es hogy folyamatosan vgy megjon es aztan ujbol?Hanyadik nap kell elkezdeni?Mert jovo honapban nekem is jon
Nem vgyok depis nalam ezek atmeneti dolgok
Mar lefutott tuti a sok hormon a felborulas es hat a sikertelen lombik most jottek ki...marmint 2het vgy 1 mar nem is tudom...megvgyunk elek es virulok de ez a THS szerintem nagyon lenyom engem faradt vgyok es almos jo ami\ugy is lusti vgyok de ennyire sosem
Hogy vgy?Koszonom a kepet!!!!!!!
Morvimaci
Betty
az a szerencsekep csak neked ment
Szerintem neked 3-mat nem ultetnenek vissza elso lombiknal meghat nem is "olyan" bajod van
ezt jo ertelemben irom
mert tobb sikertelen utan a 3-4mar siman engedelyezett a magas fsh-soknal pl az ajanlott a 3embrio akar elsore is
szal erre is vannak kis tablazatok mikor mennyi ajanlott
Ha szivedbol megtartanal 3mat akkor kerj vissza 3-mat...ez a vegszavam most is
De a nagyobb eselyert haat
ezek megiscsak elo babacskak nem valami statisztika emelo alanyok...ahogy szived szerint erzed
Palastfuvet ha inni szeretnel kerdezz ra a dokidtol o ajanlja e
Bar most minden hormonod mestersegesen van csinalva szerintem nem kell de ha a doki szerint jo otlet hajra
Csillag
Aranyos az uj vonalzid
Dehogy bantottal meg...csak most is itt ulok mar del ota beszeltem anyummal 2orat aztan kicsit irtam ettem aztan beszeltem Bettyvel telon egy orat es mar megint delutan 5
nalatok meg mar mindenki alszik.Szeretnek jonni es beszelgetni...de mostansag nem csak rajtam mulik a dolog.Sok pusza nektek a teszteidrol meg dobok kepet
Baba
Hat kellett volna meg figyelgetniuk talan es akkor megtudnank volt e peteeres de ha nem eleggel nott meg a pete akkor nincs ovulacio
meg ha teljes meretu is se mindig tud kilokodni
ezt peteeres utan esetleg egy vv-vel lehetne igazolni
Gtunde
4napos pozi tesz olyan nincs...vagyis nem normal esetben
lehet nem tudott kiszabadulni a pete?
Vagy lehet csak te mondod pozinak pedig halovanykabbak voltak
ezeket egyutt osszeteve lehet csak megtudni nem szabad kidobni oket
Legkozelebb gyujtsd es mutizd meg
En talan 28.cn-re tennem a pe-d
pcos szerintem se vgy akkor a teszted nem csak 3-4napig pozi hanem jo sokaig van hogy egesz honapban
Egy 3.cn-es vv ezt beis bizonyitana neked ugyanis akkor neznek LH-t es FSH hormont...meggondolando...
Anyci
Mar megint nem tudom mi is volt az elozo oldalon de emlexem kerdezted a kis ajandekot amit kuldtem neked.Hat az vegulis telora valo vgy fenykepezo vgy csak egyszeruen vidd magaddal a kis taskadban szerencsehozo talizman.Japanbol van es ngyon hisznek ott ezekben van amelyik penzre egeszsegre van ez asszem a boldogsagra
Beze
Szijjjjja
Tesztjeidrol kepeket kerunk!!!
Csibuc
Hat mindig elkeruljuk egymast tegnap meg parom unszolt mentunk festmenyeket nezni persze nem vettunk csak en nehany szep darabot
Mindenkinek tovabbra is szurkolok hisz egy a cel
Csillag az LH tesztjeim meg igy neznek kieloben es azon a bizonyos napon erosebb volt a kontrollnal..most mar nem annyira latszik
:
Betty
A holnapi beultihez
++++++++++++++++++++++++++