Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ancsi!
Jó landolást! Kép

Monchy
Monchy

Lanyok
Ki megyek masolni erre mit sug a fulembe a kolleganom??!!Na mit??Nana,hogy 9 hetes varandos!mar majnem 1 ev utan jott nekik is.KépKép

Ildi
Jooo sok festeket vegyelKépKép

Caldea
A metrodin szuri faj?marmint a helye faj vagy a pocikad?ne szomizz sokat!KépKépKépKép

Monchy
Azt az arcodat meg nem mutattad!!KépKép

Szia Ancsur!Kép

Ti is azt erzitek,hogy valami megszakithatatlan dolog`szuletett` szombaton??Mert en igen.Pityergosfej nincs de itt most az lenne!

Kriszti
kriszti

Gabo
Nem kaptad meg az emilem??
Kriszti
kriszti

De jo neveket találtatok a Zebráknak! Majd én is gondolkodom rajta.

Egyébként tényleg valami megszakithatalan dolog született szombaton!!!

Mikor lesz a következö talcsi?

Pucur
Pucúr

Pucur

Az elso joidos talcsit tavasszal vallalom.Nagy kert szalonnasutes stb... A sok kismamanak kell majd a friss levegoKépKépKépKép

Kriszti
kriszti

Orsoly!

Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok!
Én a tali óta teljesen megváltoztam. örülök, ha süt a nap és örülök ha nem. Újra élek.Kép
Köszi Nektek!!!!!!!Kép

Monchy!
Elfelejtettem mondani, hogy életben sokkal jobban nézel ki mint a képen amit küldtél.Kép

Ancsi!
A kezdödel tuti volt. Fetrengtünk a röhögéstöl és a felismeréstöl, hogy magunkra ismertünk. ja és én ma megnézem újra. Videón is megszerzem. A Dolgozó lány és a Lesz ez még így se címü filmek után ezt is felteszem a polcra.Kép

Pusz: Gabó
Gabómanó

Gabo!!
Akkor most oda ert az emilem????????????????
Orulok,hogy jot tettunk nekedKépKépUgye neked mondtam azt,hogy majd kikuralunk szombaton??!!
Telleg ennyire jo az a film?Muszaj lesz megneznem!

ha nem kaptad meg az emilt akkor dobsz ide 1-et?!
lien@mailbox.hu
Csak a postacimedet szeretnem megtudni,hogy kuldhessem a lapot.KépKépKépKép

En meg sok-sok kozos kajat akarokKépKépKépKép
Olllyan imadnivalok vagytok!!!!

Kriszti
kriszti

Kriszti!
Úgy szeretném már szalonnával elcsapni a hasam! Kép

Gabó!
Köszi, ez jólesett. Kicsit meg is könnyebbültem. Kép
A Lesz ez még így se nekem is az egyik kedvenc filmem, és szerencsére feliratosan van meg.
A Csokoládé c. filmet láttad már? Ha nem, pótold a "mulasztást". Szerintem imádni fogod!!!

Monchy
Monchy

Kriszti!

Még nem néztem meg, mert csak veletek voltam egész nap minden szabad idömben. De most oda megyek rögtön.
Én is úgy gondolom, hogy megszakíthatalan ami szombaton történt velünk.Kép
Talit szeretnék megint!!!!!!!!!!!!!!!!!Én álatalában csak olvasni tudok, a fönök veszély miatt és a talin annyi mindent akartam még mondani, de hát az idö............majd legközelebb tovább maradjunk OK.?

Puszi mára, holnap jövök.: Gabó
Gabómanó

De jo nektek!Ti ilyen sokat jartok moziba?Nekem alig jut ra idom.

Gabo,Monchy
Ha mar jo ido lesz akkor idonk lesz mint a tenger egesz nap dumcsizhatunk.Es minden vackot ossze eszunk mart mar iszonyuuu kivanosak leszunkKépKép

Kriszti
kriszti

Lányok!

Tudok egy helyet, ahol 3D-s UH-t csinálnak a pocilakókról. majd küldöm a számát.

Gabó
Gabómanó

Kriszti!

A Csokoládét áprilisban láttam, a Bridget Jones naplóját kb. 1 hónapja. A kettö között nem volt semmi mozi. Kép
Egyébként legközelebb szervezhetünk egy mozis-vacsorás-dumcsizós találkát is! Kép

Gabó!
Szia, aludj jól!

Sajna én még 1-2 órát bent leszek, úgyhogy be-benézek. Utóbbi nem sajna! Kép

Kép Monchy
Monchy

Monchy

Es picihasu talalkat es nagyhasu talalkat es keresztelo talalkakat es tesovaro talalkat es `ugy hianyoztatok` talalkatKépKép

Meg en is vagyok egy ideig.

Kriszti
kriszti

Kriszti!

Úgy leszünk, vagy inkább vagyunk a találka-típusokkal, mint Gombóc Artúr a csokoládéval. Teljesen mindegy, hogy milyen, lényeg az, hogy LEGYEN!!! Kép

Monchy
Monchy

Sziasztok!

Elküldtem Lellának a diagrammomat, hogy felrakja. Ha valakinek sürgösebb, szóljon, szívesen elküldöm magánban is.

Ancsi, Monchy és Djeszter!

Igen a szeretkezés idöpontjából gondolja, hogy nagyobb az esély kislányra. Véleménye szerint a 13. napon volt a tüszörepedés (átlag 25 napos ciklusaim voltak), s az elözö esti akció eredménye a baba. Igaz kéri, hogy ha a baba neméröl megtudok valamit, jelezzem neki. Ez természetes, hogy jelzem neki, ha már ilyen aranyos volt.

Norci!

Szerintem nem vesztel vele semmit ha elküldöd. Én tegnap küldtem el, s ma mire hazajöttem már itt volt a válasz. Nagyon aranyos, nem?

Márti!

Kívánom, hogy olyat láss holnap reggel, mint én egy hete Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek, a középidösöknek mindent bele!!! Kép

Kata
Kata

Kata!

Köszi, hogy megosztod velünk a tapasztalataidat! Aranyos vagy. Vigyázz magatokra! Kép

Monchy
Monchy

Elballagok haza!

Szijasztok!!!KépKép

Kriszti
kriszti

Kriszti!

Ne menj mééééééééééééégggggggggggggg!!! Kivel fogok így dumcsizni???? Most elszomorodtam! Kép

Monchy
Monchy

Lányok!

Nekem mindegy, hogy milyen ürügyböl kifolyolag találkozunk, csak találkozzunk már!!!!KépKépKép

Imádom a sültszalonnát mindenféle zöldséggel + a sült husit is!!KépKép

Én is olyan vagyok, mintha kicsréltek volna!!! Ja és megvan a zebrácskám neve is: Phedra

Én is imádlak benneteket, csak tényleg olyan kevés volt az idö! Mégegyszer, mégegyszer, mégegyszer............

Puszi Pucur és Phedra
Pucúr

Monchy

Még vagyok!!!!!

Pucur és Phedra
Pucúr

Hello Pucur!

Jaj, de jó! Nem is "láttalak" ma még! Szép nevet adtál a zebrádnak! Kép

Monchy és Zebulon
Monchy

Sziasztok!

Elmentem haza én is. Jó éjt Nektek és a kis zebráknak is! Szép álmokat! Kép

Puszi, Monchy
Monchy

Lányok ha férjem uramat rávettem a szkennelésre én is szívesen küldöm az e havi görbét, bár én nem tom pontosan, hogy a három irányitott napból mikor fogant a babuci, de végülis mindegy fő,hogy itt van a pocimban! Ha a sziveteket fájditom szóljatok rám. Bár annyit elárulok, hogy mielött teszteltem a munkahelyemre v.ki behozta a pár hónapos babáját, mire a kollegám azt mondta, hogy kabala baba. Én meg ögtön arra gondoltam magamban, hogy bizony ez nekem is kabala baba lesz és bejött! Kivánom, hogy Kata és az én a pocaklakóm, meg a sok kis kabala zebra nektek is meghozza a szerencsét! Kell a babánknak a sok kis játszótárs majd, igaz Kata?.

Kata! Sajnos minket is csak jövő héten fogad doktorbácsi, majd szerdán. Alig várjuk már. Te nem vagy fáradékony? Én nagyon alig birom ki a 8 orát a melohelyen az iroasztalom elött. Meg már most kivánós vagyok megőrülök a zöldségért és a paradicsomos halért. Olyan furcsa, még hozzá kell szoknom a saját furcsaságaimhoz.

Puszi mindenkinek:
Norciék

Ui. A görbével igyekszem.
Norci

Norci!

Igen én is nagyon szeretném, hogy a mi babánk kabala legyen a lányoknak. Ugyanis én is szeretnék egy talcsin részt venni, s ha már már nekem van pocaklakóm a lányoknak is kell. Szóval lányok, HAJRÁ! Mi Norcival szurkolunk Nektek.

Azonkívül lenne egy javaslatom. Írd meg az emailed ott részletezem. Valamiért nem jelenik meg nekem a mások címe. Az enyém: kata@kgb.hu Nem akarom a lányok szívét fájdítani a tünetekkel, a másik topicba pedig még nem tartozunk amíg az orvos nem mondott biztosat, ugye?

Lányok!
Szeretnék még egy kabalát a figyelmetekbe ajánlani. A fiúknak gondolom már a hócipöje tele van a gyerekcsinálással. Próbáljatok meg nem beszélni róla nekik, s föleg ne tudják, hogy mikor KELL együtt lenni. Olyankor amikor itt az idö, kicsit tiltakozzatok, hogy most nem kéne akciózni, mert négy nap múlva muszáj lesz. Garantálom be fognak vadulni, csupán azért mert most tilos. Én most így tettem. A következö héten kérdezett rá, hogy mikor lesz a félidö? Én pedig mosolyogva mondtam, hogy a múlt héten volt. Ennyit az idöérzékükröl Kép Kép Kép Beszélni csak akkor beszéltem róla, amikor ö kezdett részletezni olyan dolgot ami engem nem érdekel. Ilyenkor elnevettük a dolgot, hisz ö is rájött, hogy engem annyira érdekel a foci vagy a különbözö számítógépes programja, mint öt a tüszörepedés. Kép Kép Kép

Puszi Nektek! Félidösök mégegyszer hajrá!

Kata
Kata

KépSziasztok lányokKép
Nagyon nagyon sajnálom,hogy nem mentem veletek!!!
Férjem szolt péntek este,hogy menjek el,majd a vendégek ellesznek itthon nélkülem 1-2 órát,de tudjátok milyen egy férj(belülröl remélte,hogy kitartok mellette,na és a Natival sem volt még soha sokat egyedül itthom)!Na Én meg ismerem magam nem 1-2 órát lettem volna veletek!De úgye milyen jó hely a Trófea!?Van még egy ilyen hely a Tanne (ugyan ez a rendszer,de nekünk messze van a trófeához képest és azt hiszem drágább is lett!!)Szoljatok léci a következö elött,mert nem szeretném kihagyni!!!Chat-es találkozon voltam a nyáron az is jó volt!
Móni azért kérdeztem a Fábiánról,mert nekem rossz tapasztalatom van róla(jártam hozzá is)!Én Csillaghegyi vagyok,Ti merre fele laktok,hogy a Margitba jártok ill.majd ott szülnétek?
Na jó most eldugulok...Zebrásodást!
KépPuszi Kandi72Kép
Kandi72

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Kép Kép Kép

Norci, Kata!
Alig várjuk már a görbéket! Úgyhogy mihamarabb küldjétek el légyszi! Kép De így elöljáróban legalább azt áruljátok el, hogy melyik 3 nap volt az a "bizonyos" nap? A hömérsékleti minimum napja, vagy az elötte lévö, tán az utána következö? Melyik? Olyan kíváncsacsi vagyok! Kép

...és a mai táblicsku:

Orsoly 8c 76 cn Nagytarcsa 26 év
Cicó 4c 51 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 44 cn Szolnok 28 év
Koalamaci 5c 39 cn Budapest 24 év
Bella 15c 37 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 37 cn Líbia 32 év
Boglárka 8c 30 cn Györ 24 év
Márti 9c 29 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 27 cn Szeged 30 év
Eni 2c 26 cn Pécs 26 év
Edina 7c 26 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 25 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 25 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 25 cn Budapest 29 év
Lora 11 c 23 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 22 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 21 cn Adács 27 év
Éva 28c 18 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 17 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 15 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 13 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 12 cn Pusztavám 26 év
Moni 5c 10 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 8 cn Budapest
Kandi72 1c 7 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 7 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 6 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 5 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 5 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 2 cn Békéscsaba 26 év

Szép napot kívánunk!

Kép Monchy és Zebulon
Monchy

Jó reggelet!Kép
Annyira siettem befelé, hogy rákapcsolódjak a babanetre...KépKép
(Biztos hülyének néztek, hogy mit töri ez magát annyira???)

A kicsi Debra itt ül megint a monitor alatt és sugározza belém a szerencsét meg jókedvet és a boldogságot!!!

Drága Gabó!
A szombati talcsi óta már nekem is oly mindegy, hogy szomorú õszi napok jönnek, mert annak is örülök!
Mindenki olyan jókedvû lett azóta...

Elárulok nektek egy titkot:
az ilyen jókedvû, boldog anyukákat szeretik a picurkák, csak ilyen anyát választanak, ahová beköltöznek! KépKép

Megsúgom,
ÉRZEM, hogy jelentõs hónapoknak nézünk elébe!!KépKép
Soha nem látott esõzések következnek!
TUTIRA ÉRZEM!!!!!!!

Az én ciklusom egyébként most semmit sem ér, hiszen a 21. napon vagyok, a hõm pedig 36,7 volt reggel...Kép
Tegnap 36,6...ha így haladok, karácsonyra elérheti a 37 fokot...Kép
Holnap megyek vérvételre...három napig fogják keresni a progeszteront...KépKép

Na, olvasok egy kicsit...

Kriszti!
Olyan aranyosak ezek a találka-típusok!Kép
Szerintem minden hónapban jelöljünk ki egy napot, így elmondhatjuk, hogy rendszeresen találkozunk!
Már október van!!!
Legutóbb szeptemberben találkoztunk!!Kép

Mielõtt tényleg kihajítotok a locsogásomért,
eldugulokKép

Ancsi és Debra
Ancsi

Jo reggelt Mindenkinek!
Marti, nem ma teszteltel? Kivancsian varom az eredmenyt.

Sugar
Sugár

Sziasztok!

Zebras jo reggelt!

Jo nehez volt vegigolvasni a tegnapi delutant, mert sok volt.
De azert orom is ert, mert draga ferjem leltei NORMALISak KépKépKép (normozoospermiat Kép allapitottak meg!, ez jelenti azt, hogy minden rendben). Elegendoen sok matyi van, es elegendoen sokan mozognak. Maga a vizsgalat tenyleg egy kicsit kinos volt. (A folyoson a ful-orr-gege es a szemeszet kozott volt az urologia, es szerintem mindeki tudta, hogy mit akarunk. Foleg, hogy behivtak, vizsgaltak, es meg nem jott ki (eppen a masik helyisegben tartozkodott), amikor behivtak a kovetkezot.) De mondtam neki, ha nekem feleolyan jol esne egy vizsgalat, mint neki ez, akkor hetente jarnek, nekem eddig leginkabb a fajdalom jutott, amit persze nem nagyon illik mutatni, meg akkor se, ha egyebkent orditani szeretnek. Szoval tul vagyunk rajta sikeresen.
Most mar csak rajtam a sor!Kép
Ma kezdem a Serophent (miutan tegnap majdnem nem sikerult beszerezni (eloszor nem volt nalunk eleg penz, aztan mikor lett mindenutt azt mondtak, hogy meg kell rendelniuk (az elso helyre mar nem tudtunk visszamenni), meg kulonben is 09.06-i a recept. Mondtam, hogy csak most lett esedekes (a mensit, meg a ferjem eredmenyit meg kellett varnunk), es holnap (azaz ma) ell kell kezdenem, ugyhogy a rendeles nem jo. Aztan a 4. helyen sikerult 1 dobozt venni (2 kell).
Nem is tudtam, hogy ilyen nagy kulonbsegek lehetnek a gyogyszerarak kozott. (Az elso helyen 3800-at kertek volna a 2 dobozert, a masik helyen meg vegul 3200-t fizettunk (szinten 2 dobozert).)

Kriszti!
Koszi a PCO-s tuneteket, azt hiszem en nem vagyok az, mert nekem a mensi elotti mellfajason kivul nem volt semmi, a barnas trutyin (most ez sem volt) kivul nem is szokott lenni. (Igaz, nekem a varandossag sem okozott tuneteket...).
Meg egyet megirhatnal, a hormonszintjeid milyenek?

Bocsi a sok irasert, de ennyi minden tortent, es kinek mondthatnam el, ha nem nektek?

Beszti
(csak hogy ne keveredjek magammal)
Beszti

Joreggelt Mindenkinek!

amit a doktornötöl megtudtam:

Monchy figyelj!!!

Szeretkezni a hömérsékleti minimum elött több nappal elkezdve kétnaponként, mivel a petesejtecske csak 24 oráig fogamzoképes, a spermáknak pedig normális esetben (megfelelö nyák, megfeleöen fürge apucik) 10 ora kell, hogy odaérjenek a találkahelyre. Ezen segit az, ha este szeretkezel és a popsidet felpocolva (mondjuk egy párnával) alszol el! Éjszaka nem mászkélni, kivéve pisilést. De az sem rögtön az aktus után, hanem pár orával késöbb!!!
A hömérséklet leesése napján is jo lehet még az akcio, ha napközben történik és utána nem kell rögtön felkelned!! Csak hát nem tudhatod pontosan, hogy mikor történik a tüszörepedés, délelött, délután, este??

Lányok! Phedra testvérkét szeretne és rágicsálja a fülemet, hogy zebrásodjak már én is be!!KépKép

Ancsi!

Ugy legyen!! Szerintem is jelentös honapnak nézünk elébe! Kép

Andy!

Merre vagy? Remélem a nagy távolság és a sok utazás ellenére megérte a találkozo és feldobodtál egy kicsit!?!

Pucur és Phedra
Pucúr

Sziasztok Lányok!

Pucúr jól beszél, E. is u. ezt tanácsolta nekem.

Monchy a görbét beszkennelte a férjem este megy Lella mail címére, vagy akit érdekel még írja meg a mail címét és küldöm!

Amugy nekem most a 15. nap volt pé, ez irányitott napok a 11., 14., és 15. voltak. Mi a 11. helyett a 12. akcióztunk, a többit betratottuk. (múlt hónapban a 14. volt pé., gondolom ezért ezeket a napokat adta meg E.)

Itt főnökveszély, szóval holnap reggelre mindenkinek megküldöm a görbét kívánság szerint.

Mi van a Lista elején lévőkkel?

Puszi mindenkinek!

Norci

Ui. Azért drukkoljatok nekem, hogy dokibácsi csak jókat mondjon nekünk!
Norci

Kriszti!

Emil elküldve!

Gabó
Gabómanó

Jo reggelt!Kép

Monchy
Ne hari de vartak a lurkoimKépKép!

Ancsi
Mar oktober?Ebben a honapban nem is talalkoztunk!Fel vagyok haborodva!Mar 1 honapja nem lattalak titeket!!KépKépKépKépKép

Beszti
Holnap elhozom a leletet es megirom

Gabo
level ide ert!Kuldok valaszt a magancimedre.Nagyon erdekes amit irtal,elgondolkodtatott.Es persze nagyon orultem neki.

KV es jovok vissaza

Cuppp K
kriszti

Lányok!

Márti most küldött egy SMS-t.
Sajna nem lett zebra, ugyhogy megy a korházba a hátával.

Uj lista:

Orsoly 8c 76 cn Nagytarcsa 26 év
Cicó 4c 51 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 44 cn Szolnok 28 év
Koalamaci 5c 39 cn Budapest 24 év
Bella 15c 37 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 37 cn Líbia 32 év
Boglárka 8c 30 cn Györ 24 év
Andi 13c 27 cn Szeged 30 év
Eni 2c 26 cn Pécs 26 év
Edina 7c 26 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 25 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 25 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 25 cn Budapest 29 év
Lora 11 c 23 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 22 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 21 cn Adács 27 év
Éva 28c 18 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 17 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 15 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 13 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 12 cn Pusztavám 26 év
Moni 5c 10 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 8 cn Budapest
Kandi72 1c 7 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 7 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 6 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 5 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 5 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 2 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 1 cn Debrecen 24 év

Pucur
Pucúr

Lányok,
Látom még mindenki a talcsi hatása alatt van. Nagyon helyes. Valóban nagyon sokat lendített a kedvünkön és a pozitív szemléletünkben. Minden hónapban illene összehozni egy ilyen talcsit nem? Együtt örülhetnénk egymás örömének és együtt vígasztalhatnánk egymást. Olyan sikere volt, hogy szerintem még Lella is eljönne Líbiából, hogy egyszer egy ilyenen részt vehessen! Szerintem a következö talicsin sokkal többen leszünk!

Mit szólnátok október végéhez? Mondjuk: 28-a vasárnap? (27-e munkanap), vagy November 3-ához, szombat?

Tegnap megkaptam a második Gynevac szurimat. 5 perc alatt végeztem a dokinál.

Kriszti, Gabó,
Mi is volt az az elgondolkoztató dolog? Fúrdalja az oldalamat a kíváncsiság! Persze ez csak egy költöi kérdés volt.

Norci, Kata!
Egy kérdés!
Most, 14. napra várom a peteérésemet. A múlt hónapban is a 14. nap volt, és akkor a 12. és a 14. nap akcióztunk, sajna sikertelenül. Most taktikát váltanék és:

Ha most a 11 és 13. napra tennénk (meg ha párom bírja még a 14. napon is) az akkor jó?

Most off leszek:
Látom ajánlgatjátok egymásnak a filmeket. Én egy könyvet ajánlanék. Sorozatot, Harry Potter a címe.

A legjobb, a legszuperebb és a legelvarázsolóbb könyv. Olyan fantáziavilágba repít amely páratlan a mesék történetében. Elbüvölö, szórakoztató, tartalmas, az emberi kapcsolatokról sokat mondó és varázslatos. Nemcsak gyerekeknek szól, hanem felnötteknek is. Meghát úgyis be kell majd szerezni gyermekeinknek!

Puszi,
Moni
mj

Szia Pucur!

Igen az utazás az kicsit fárasztó volt, összesen 6 óra, de megérte hogy megismerkedhettem veletek. Kár hogy kevés volt az idõ a beszélgetésre.
Tegnap is bejelentkeztem csak írtó sok melóm van. Nemsokára szusszanhatok egy kicsit, ha lemegy a bér.
Akciók meg voltak? A hõd hogy áll?

Norci, Kata!

Én is nagyon kíváncsi vagyok a görbétekre.

Beszti!

Örülök hogy túl van a férjed a vizsgálaton és jó lett. A Serophent orvosi utasításra szeded?

Andy
Andy

Azt hiszem ram is ramferne valami, ami lendit a hangulatomon. Majd elalszom, raadasul nagyon nyugos vagyok.
Ma van fent 13. napja a hom, 37,1, 54. ciklusnap.

Orulok, hogy mindenkit igy feldobott a tali, nagyon jo lehetett! Kép Nekem is sugrozhatnatok egy kis Energiat!

Sajnalom, hogy Martinak nem jott ossze.

Sugar
Sugár

Sugár!

Mikorra tervezed a tesztelést? Látom a hõd szépen fent van.
Küldök egy kis pozitív energiát++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Na elmentem melózni.

Andy
Andy

Andy!
Koszonom!!!! Kép

Vasárnap reggelre tervezem a tesztelést, akkor is jol jonne a pozitiv! Kép
Akkor lesz remélhetoleg 18. napja fent a hom.

Sugar
Sugár

MJ!

Én is imádom a Harry Pottert, sött anyukám is elolvasta és neki is nagyon tetszett! Ajánlom mindazoknak akik könnyed de humoros kikapcsolodásra vágynak, habár az igalom és a rejtély sem hiányzik a könyvekböl!KépKépKépKép

A talcsihoz csak annyit szolnék hozzá, hogy:

nem biztos, hogy mindenki birni fogja anyagilag a havi talcsikat, és az olyan kár lenne, ha valaki "anyagi" okok miatt maradna le, mert ugye a vidékieknek az utazási költség is elég huzos összeg.

Ne értsetek félre, mert én minden hétvégén találkoznék veletek és imádlak benneteket és ugy örülök, hogy a maga nemében mindenki különleges és mindenki egy kincs, és még sok-sok ilyen jo talit szeretnék!!
Észrevettétek? a talin mindenki olyan volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást?

Ez a csapat felér egy jo (igazán jo) barátnövel, sött sokkal többet nyujt, mint amit egy igaz barátnö egyedül nyujtani tudna!Kép

Andy!

De jo hogy itt vagy, a höm ma reggel 37 volt hüvelyben. Nem örülök neki, mert feljebb kéne, hogy legyen, na de félre a pesszimizmussal: megy ez még feljebb is!!

Na eldugulok és teret engedek másnak is.

Kép Pucur és Phedra Kép
Pucúr

Jó reggel lányokKép

A következő talcsira mindenképpen mennék.
A höm még mindig 36,5C, teljesen el vagyok keseredve.Kép (26 nap)

Beszti
A Serophent mikor kell elkezdeni szedni? Milyen vizsgálatokat csináltak mielött felirták? Ez ugye pe.-t serkentő gyogyi?

Györgyi
Györgyi

Sugár!

Egy kis energia: +++++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:++++++++++++++++++++++++++++++++

Ja: nem lehetne a Moneymaxx-os elefánt helyett egy zebra képét iderakni????? Szerintem jobban mutatna!

És kitaláltam az uj topikcimet:
stilusosan: ZEBRÁK
Ide biztos csak azok jönnének, akik itt lesznek terhesek
Tehát: Kata, Norci, és a többiek (vagyis mi mindKépKép

Kezdödik a babaesö!!!! Kérem csatlakozni!!!!

Pucur és Phedra-zebra
Pucúr

Sugar!

Az jo, lassan tesztelhetsz!

Andi!

Termeszetesen orvosi utasitasra szedem a Serophent (szerintem veny nelkul nem kaphato), meg a mult ciklus elejen irta fel. de ma fel is hivtam, es megerositette az adagot (3x1), ez csak azert kellett, mert a betegtajekoztatnon rajta van, hogy 2x1-nel tobbet nem szabad (puff neki...). Csutortokon du. megyek UH-ra, hogy segit-e. Vajon a 7. ciklusnapon mar kell latszania a hatasanak? A Maca-t is szedem, mar alig varom, hogy a ferjem karjaban kossek ki. Kép
Es nalad mi a helyzet? Tunetek? Ho? Furkalja az oldalamat....Kép

Jaj, ne legyen a tali 28-an vagy 3-an! Kép Pont akkor leszunk nyaralni Kép(oszolni)... (Okt. 27. szombattol nov. 3. szombat estig) Persze, ha mindenki azt szeretne...
Talira szeretnek menni! KépKép

Beszti
Beszti

Sziasztok!

Tüszok nottek, nyálkahártya nem.
Holnap 5. inszem.
Csütörtökön nem leszek.

Caldea
caldea

MJ
Nem titok!Arrol `beszeltunk`,hogy mennyi mindent elinditott bennunk a tali.
Reszemrol,ujra hiszek abban,hogy a nok megiscak ertelmes lenyek.Nehezen viselem a pletykas rosszindulatu noket,ezert is irtam,hogy szinte senkit sem ismerek Galgamacsan sot meg a hazban sem tudom szinte ki-kicsoda.Ennyi furkalodos sz..kevero emberrel reg talalkoztam,95%-uk no.
De ti egesz masok vagytok,feltetel nelkul elfogadtuk egymast es ez supi jo.KépKép

`Zebrak`-ba akarok irni!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sugar

Szoritok neked reggel,de aztan siess meselni mit lattal a tesztenKép

Ancsi
Ezt a lelkesedest ereztem feloled aprilisban is!Akkor bejott!!!!!!!!!!!KépKép

Andikam
Homersekletileg hogy allsz???mar kozel vagy a tuzhoz!!!
Kriszti
kriszti

Gyorgyi!

Bocs, de nem online vagyok, csak idonkent lepek be, es ezert csak most valaszolok.
Igen, a Serophen pe serkento, de altalaban nem ezzel szoktak a dokik kezdeni, hanem Clostibegyl-lel. Elotte ajanlatos hormonszintet nezniuk a 10. es 20. nap kornyeken (orvostol fugg, hogy melyik napokat mondja), de nekem a doki az elozo adag elott nem tette (meg marciusban). A Serophent csak masodszorra adta (meg most), az 5. napon kell kezdeni 5 napon at 1x1 vagy 2x1 (en most 3x1-ert kapok). Kozben (elvileg) kotelezo a UH tobbszor is: hogy hat-e, meg azert is, mert valakinel tulstimulaciot okozhat (tul sok tuszo erik meg egyszerre), es akkor nem ajanljak az akciot, mert sokszoros ikrek lehetnek (ami nem cel). (Lehet, hogy mas oka is van, de errol nem tudok tobbet.)
Csak orvos irhatja fel. De mielott barmilyen gyogyit szednel, erdemes a ferjet is megnezetni (nalunk marciusban ez is elmaradt), meg van aki HSG-t vagy lapart is ajanl (doki), mondvan, hogy ha elzarodas van, akkor felesleges hormont szedetni. (En ez utobbival nem ertek egyet, es altalaban a dokik sem igy szoktak.)
Most lenne aklalmas idopont dokihoz menni neked (egyreszt mert a gyogyit is a ciklus elejen kell elkezdeni (a Clostit altalaban elobb szoktak, 2.,3. nap), masreszt mert a ferj vizsgalata is az 5. akciomentes napon aktualis (ezert jott jol a mensi, mert mi akkor nem akciozunk)).
Remelem mindent leirtam. De csak kerdezz nyugodtam Kép.

Beszti
Beszti

Caldea
Nagyon-nagyon sok szerncset kivanok nektek,holnap csuriban lesz a kezem erted.Kép
Kriszti&Zebra Ella
kriszti&Ella

Pucurka
Te ujpesti vagy.Jartok a foti Cora-ba?Mert mi igen,tegnap nyilt ott egy uzlet gyonyoru pledeket paplanokat arulnak/nem olcson/.Tudom ti mar beszereztetek de ha arra jarsz azert nezd meg,alom szepek a babapledek.

Kriszti
kriszti

Caldea,
Nagyon izgulok érted!!! Hidd el minden rendben lesz! Aztán ha netközelbe kerülsz értesíts minket feltétlenül.

Kriszti,
Sajnos nekem is van ilyen tapasztalatom, bocs akit ez érint de föleg pénzügyi területen dolgozó nökkel.
Szerintem a közös probléma összekovácsolt minket, míg a munkahelyen........????!!!!!

Márti,
Sebaj, legalább most tudsz idöt fordítani a hátadra, és következö hónapban szép egyenes háttal, és föként görbíthetö háttal tudsz nekikezdeni egy újabb terhességnek.

Puszi,
Moni
mj

MJ
Csoda ha nehezen leszunk babsak!?!?

Kriszti
kriszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?