Igen, belebonyolódtunk!
Én is ezt írtam, hogy összeszerelem majd a szurit, aztán a folyadékos ampullát beletöltöm a porosba, kicsit összerázom, aztán egybe felszívóm!
Mondjuk nekem az a fura hogy van amikor nincs is meg nekem 3
hónapig.És minden hormoneredményem jó.
De miért nem derítik ki akkor ha Pcos vagyok?
Nem tudják vagy mi?
Jó volt a hormoneredményem is és az ultrahang eredményem is!
Kriszti én nem mondom, hogy inulinos vagy, de gyanús nekem az amit mondtál, hogy reggelente van, hogy rosszul vagy! És ha eszel akkor már jobban vagy.
Nekem is voltak reggelente rosszulléteim, volt, hogy szédültem, erősen dobogott a szívem, ájulás környékezett és miután ettem jobban lettem.
De pl-ul ismerek olyan ember akinek nem voltak így rosszullétei aztán mégis kiderült nála valami.
Szerintem ne aggódj Nem mondom, hogy mindenképpen menjél el erre az inzulinos vizsgálatra, de ha elmész akkor nézessél TSH is!
röpcsi
Azért köszi az infót.Elmegyek.Fogok kérni a háziorvostól
beutalót.Ha nem ad magam megyek el.Igen nekem is
fura ez az éhség tünet.A Tsh-t azt külön kell kérni?
mary
Most én sem érzem.Nem semmi ez az Ir vizsgálat.Nem?
Lehet én is elmegyek és csak fogok pislogni ha rossz.
röpcsi
A házidoki tud adni erre beutalót?Az Ir-re
Igen, de a házidoki tud adni beutalót IR vizsgálatra!
Elmondod ezeket a reggeli rosszullétes dolgaidat, azt, hogy időnként van cisztád, meg nyugodtan azt is elmondhatod, hogy ezt a vizsgálatot itt a klinikán nem végzik el nálunk és Te szeretnéd tudni, hogy van-e valami bajod és akkor kell, hogy kapjál beutalót.
Na majd kisírom a dokinál akkor.Legalább megnyugszom.
Egyébként nagyon rendes a házidokim biztos ad majd
beutalót.Legalábbis remélem.Nagyon kíváncsi vagyok mostmár.
Nagymamám cukorbeteg volt úgyhogy erre nagyon odafigyelek.
Nekem amúgy a pattanásos bőr tünet is megvan.
Lehet benne valami.
Csajok!
Már megint nem tudok aludni kb 2 órája.Annyira feszült vagyok.
Arra keltem hogy zúg a fejem,(nem fáj csak zúg)szivem a
torkomba ver.Megmértem a vérnyomásom az jó.
Majd szét robbanok.Szerintetek ez normális?Velem nagyon
játszanak a hormonok.
mary
Te jól vagy?Neked nincsenek ilyen tüneteid?
Az a szomorú hogy nem is tudom hogy ilyenkor mi a teendő.
Várjam hogy elmúlik?El fog?Vagy megbolondulok?
Segítsen már valaki mit lehet ilyenkor csinálni?
Kriszti, nekem is IR/PCOS gyanús vagy!
Én is szúrtam már Menopurt 2 ampillával egyik lombiknál és én is úgy csináltam, hogy 1 folyadékot bele az egyik porba, azt ha feloldódott felszívni, dele a másik porampullába, felszívni, tűcsere, légtelenít, szúr!
Ha bárkinek bármelyik szuri beadádával gondja van, szívesen segítek.
Talán Kriszti kérdezte: 4 stimus lombikom volt és 1 fagyis ET-m. Így össz. 5 beültim.
Hát sajnálattal olvasom, hogy ez az időjárás nem csak engem, de szinte mindannyiunkat megvisel.
Baba
Mikor mész legközelebb dokihoz? Csináltál összehasonlító tesztet?
Csajok csak ügyesen a szurival!!!!!
Adri
Te állsz most legközelebb a teszteléshez!!!!! Drukkolok!!!!!!!!!! Van már valami tünet?????
Röpcsi
Nem gondolom hogy összefüggés van a szuri beadása és rögtön fáj a petefészkem között!!!! De lehet pszichésen is, hiszen akkor jobban odafigyelünk magunkra, jobban eszünkbe jut hogy most miért is adjuk a szurit!!!!!
Na én tegnap este jól fenékbe szúrtam magam a tüszőrepivel!!!!! Nem is fájt!!!!! Mire agyilag odajutottam hogy bizti fájni fog már bent volt a tű!!!!!
Aztán még a nyáron rendeltem hcg teszteket, de sosem volt +, így gondoltam hát most tutira kipróbálom, mert lehet hibás a teszt!!!! De nem!!!!! Jól működik! Bár halványabban de látszik a második csík!!!!
Úgyhogy most jól megnézem magamnak és 2 hét múlva pont ilyet akarok látni, vagy erősebbet!!!!!!!!!
Vettem NICI-s zebrás kulcstartót is a múltkor, hát kabalám már van!!!!
Babaimado én lehet, hogy majd kérdeznék a szuri beadással, valamiért (lehet, hogy az idő miatt) nem áll össze a kép
Egyenlőre a dekát szúrom, az már nagyon profin megy!
Kriszti:)
Nálam is volt olyan, 1x,h. arra ébredtem, h. nagyon ver a szívem, ezek a tünetek voltak,sztem a szuri.
Sztem pedig van összefüggés a szuri, és a pf.fájás között.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2009.12.06 16:55-kor.
mary
Én azóta is nagyon szarul vagyok.Próbáltam aludni
de még mindig úgy ver a szivem mint állat.Semmi esélyem
aludni.Ki vagyok mint a liba.Teljes gáz.Szerintem nekem
már kezd sok lenni a hormonadag.Ez normális szerinted
hogy így vagyok?Mármint hogy ez természetes?