Új privát üzeneted érkezett!

Szerintetek lassan elkezdhetem Csillag tesztjeit?

chrissy81

[quote="kfmares"][ írta:kfmaresb]bee

cickók fájnak, sok pisi, este is... utálok hajnalban erre kelni :D
nem émelygek, viszont farkas éhes tudok lenni!!!
hőm 37, mai teszt , mert nem bírtam a véremmel is pozi...

Na ez nekem szintén mind megvan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.02 19:16-kor.
Vendég

sziasztok.

Betty: nem ér rá a doki,közbe jött valami,ez volt az indok. És el kell hinnem,mert hallottam én is amikor mondta uramnak az asszisztens :(
lujzedli

Sziasztok!

Az újaknak hatalmas üdv és a pocakosoknak még hatalmasabb gratula!!!

Bettykém te tündér bogár,hiányoztatok nagyon!Meg vagyok inkább jobban úgy mondanám.Sajnos volt egy komolyabb pánik rohamom és azért volt baj a ketyegőmmel,először megnéztek EKG-val az nagyon car volt mert azt hitték szívrohamom van.Aztán kiderült "csak" pánikrohamom van,erre elküldtek a dilidokihoz aki jól leszidott.Ő felakarta írni a Xanaxot de megdumáltuk hogy akkor visszatérek az egész bogyó szedéséhez és nem felezünk.A babás dolgoktól tiltva lettem meg hát megmondom őszintén az utóbbi időben nem is szerettem ilyeneket olvasni.
Tegnap viszont volt egy érzésem hogy belekéne olvasnom mit írtok és hát annyira megörültem neked!Gratulálok a 12 bogyóhoz!!!!
Drukkolok a holnapi jó hírhez!!!

Csibuc,Bettynél már leírtam mi van velem,de jól esik hogy hiányoztam :wink:

Bridget te drága kincsem!Könyvet olvasom buzgón!Nagyon tetszik az ajándék amit mellékeltél :D Azt megtudod mondani mit jelent?
Jól vagy?Nem olvastam eddig vissza mert asszem két hetet kihagytam és nagyon sok.Mi történt veled?
Ja meg a gépem se volt jó egy hétig ami még most se az igazi :?
Meg van egy új hírem is ám,újra nagynéni lettem!!A kisebbik bátyámnál november 5.-én megszületett a kislánya Panna!Annyira édes baba szószerint pöttöm Panna :wink: Így most rajta élvezkedek :wink:

Na mára ennyi voltam mert félek gépem megint behal :?
Mindenkit puszilok!!!!

Kép
anyci

Bee,

az elfelejtettem, hogy nap végére iszonyat felpuffffad a hasim...,alul... - gázos csaj vagyoik :D

Chrissy,

nekem 26 napos ciklusaim vannak, és most a 10. , 11. napon volt pozi az lh-m!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, de gáááz :D :D :D :D :D :D

Én meg hullafáradt vagyok minden este fél 7-kor már
Vendég

Sziasztok csajok!
Kismamiknak gratula, problémamentes 9 hónapot kívánok!
Véééégre péntek van, én ma suliban koptattam a padokat, de már csak 3 hét van hátra és utána államvizsgák :roll:

Bocsi az offért, szóval mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
Vendég

csibuc,
Neked is jó hétvégét!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.02 19:17-kor.
Vendég

Bee,

háromnegyed 4kor mentem ki pisilni azóta nem sokat aludtam....
persze farkas éhes vagyok

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

csibuc,

biztos hogy ügyes leszel az államvizsgán :D
én túúúúdom!!!

Bettyyyyyyyyyyyyyy, hííííííííííííííírek????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chris
Nekem 25naposak a ciklusaim de most a lombik miatt is 9.nap kezdtem el tesztelni mert sosem lehet tudni...es nekem is 12.cnen volt pem :!: Ugyhogy te 9.cn siman kezd el :!:

Anyci
Majd jovok es elmondom..udv ujra a fedelzeten 8)

Mares
Szep az uj vonalzid :D

Csibuc
Irtam msn-en remelem elkapjuk egymast hamarosan ha masnem akkor hetfon :wink:

Milyen
Hogy vgytok?Reg irtal te is :roll:

Bee
Csinaj te is vonalzit babaaaasat :wink: :D

Lujzi
Nem tom mi volt az elozo oldalon majd holnap visszaolvaok es irok neked is :oops:

Betty
Ismet csak miattad ugrottam be es csak ezt az oldalt futottam at... :oops: mar elore elnezest kerek a csajoktol...talan holnap sikerul kicsit visszaolvasgatnom bar hetvege lesz netmentes :? :oops: Szal ha jol tudom 11fele telefonalsz azaz nemsokara 8) Nagy nagy drukk es meg fagyibabat is megszavazok neked a blasztobabakhoz sok szerencset :D
Kép

Mindenki masnak cupp cukk akit nem emlitettem dupla oleles :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri,

remélem hálaadás jól sikerült :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bri,
Még nem merek vonalzót kitenni... (de már megcsináltam :D )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.02 19:17-kor.
Vendég

Kép

Anyci naon örülök, hogy jöttél, és hogy jobban vagy....hozd el csak hozzám azt a gépet, majd én jóóól megcsinálom :twisted: :lol:
Nagyon sajnálom a pánikrohamod, és jobbulást kívánok neked :!:

Csibuc
3 hét múlva állmamvizsgázol :shock: :?:
Háát, nem irigyellek :) , de tudom, hogy nem lesz gond, hisz te egy okos stramm csaj vagy, és sikerülni fog minden Kép

Mares
11-kor kell telefonálnom, azaz minyá :lol: kicsit izgatott vagyok, de tudom, hogy jól vannak :idea: :)
Naon jó az új babás vonalzid....akkor ezek szerint már elhiszed :wink:

Bee
tegyééé máá ki vonalzit :!: :lol: 8)

Bri
köszike, köszike, naon ari ez a kis kép, amit küldtél :!:
Igen, most fogok majd telózni...

Hasim még mindig kicsit fájdogál, de már abszolút nem vészes...és nincs puffadás sem már.
Először kicsit beparáztam, mert a túlstimu hatásait véltem felfedezni magamon..lehet tényleg volt is egy kicsi, de az állítólag még jobb is a babák miatt...
Ja :?: :!: Ma délelőtt beszélgettünk Apával....mert azt álmodtam, hogy 3-at kértünk vissza... :lol:
Hát gondolkodunk rajta.... :wink:

Többieket pusszantom :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

No, akkor híreim jönnek:

A 12 petéből 10 volt jó (gondolom 2-ben nem volt mag, vagy nemtom).
ICSI-vel termékenyítették meg őket, és eddig 5-en szépen fejlődnek, de azt mondta a hölgy, lehet, hogy a többiekből is indulnak még majd, figyelik folyamatosan.
5 naposan kapom őket vissza, tehát kedden reggel megyünk a transzferre :D
Juhéjjjjjjj :lol: :!: :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, ez olyan izgi!!!!
Vendég

Bettym,

csak gondolkodjatok a 3 babón :D

és pihenj amíg ne lesz beülti

bee

tudom nálam is korai, hogy kitettem, de nem bírtam... :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

betty: ezek remek hírek, gratulálok! Már én is marhára izgulok érted, maressal kezet foghatunk szerintem :D Ha kedden transzfer, akkor december közepén már lobogtathatod a pozi teszteket :D

Mares: mi a francnak tesztelsz még? Tényleg megbuggyantál a terhességtől :D A babóca ott van, de úgy látszik hogy ha nem mondják el Neked naponta hatvanhatszor, akkor kételyek gyötörnek. Anyám, inkább foglald le magad valamivel és hagyd má békén szgény gyerekedet :D :D :D :D (Nem megharagudni, csak ceretetből írtam mindezt...)

Bri: olvastalak, írtam, aztán egyszer majd csak találkozunk tényleg msn-en

Anyci: pánikrohamot sajnálom, gépedet meg szeretesd meg valami szakival... Hiányzol innen ;)

milyen: ?????????????? Hun vagy?

Többieknek is kellemes szombatot!
Vendég

Betty: Örülök, hogy minden rendben, és jól vagy. Pihenj sokat!
Vendég

Sziasztok!

Betty

:D :D :D , ezek nagyon jó hírek! Juhéééééééééj
Menjen csak nyugodtan az a 3 bébi, tudom, hogy nem szabad előre örülni, de ezek a hírek annyira bíztatóak!!!!
Csináltam ma egyet a Csillag lh tesztjeiből, nem hófehér. Szóval gondolom, hogy pár nap aztán tuttó pozira zebrásodik!
Anyci, Isten őrizz, hogy okoskodjak, főleg hogy az előzményeket sem ismerem, de hallottál már az agykontrollról? Tudod: a gondolataid irányítják a testi és lelki egészségedet. Na, nem akarok nagyon bele menni, de át tudod programozni az agyad, ha akarod.

Kismamiknak kedveseimnek tűrhető tüneteket (és még fejenként vagy 10 pozi tesztet kívánok )
Többieknek nagy-nagy ölelés.
:D

chrissy81

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok? 10 hónapos a kislányom, jövőre szeretnénk belevágni a tesóprojektbe, de addig is érdekelne, hogy van-e peteérésem. Még szoptatok, de július 1-e óta mensi is van,igaz, össze-vissza jön. Szeretnék lh tesztet venni, le tudnátok nekem írni, mit küldjek privátban Esthajnalcsillagnak? Előre is nagyon köszönöm.

Kismamiknak gratula, babára vágyóknak meg drukkolok nagyon!

Bridgetet és Anycit másik topicból ismerem. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze
Kép

Én meg téged ismerlek, mert a beszélgetősarkot folyamatosan olvasom :wink:

Csak küldd el EHCS-nak, hogy milyen tesztekre van szükséged, és hány db-ra.
Neved, címed...
Ő meg majd megadja a bankszámlaszámot, amire utalnod kell a pííízt 8)
Előre is sok sikert kívánok neked, és örülök, hogy itt is látlak :!:

Chrissy
még mindig vacila van, de igyekszünk jól dönteni..
(most azt mondom, hogy addig valami égi jelre várok, és aképp fogunk dönteni :wink: , bár a tegnapi álmom, ha az volt, akkor ott az égi jel...szal nemtom...még kell valami :roll: )
Szorítok a pozi LH-hoz, gondolom, ha a mai már nem hófehér, akkor közeleg a ti időtök :!: :wink:

Csibuc
úgy gondoltam, hogy ET+8-on kezdek tesztelni....ha addig kibírom :lol:
A függőség nagy úúúúr :lol:
Igaz Mares :?: :!: 8) :lol:

Továbbra is köszönöm a drukkokat mindenkinek :!:

betty615

Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!

Ma 3 napja késik, egy olyan tesztet használtam, ami a 3 napos késésnél mutatja ki, ilyen lett:

Kép

És nem, még mindig nem rakom ki AZT a vonalzót :-) Majd ha lesz két erős csíkom :-)))
Vendég

Bee

Ez már sima liba :lol:

Kép

betty615

Már csak a vonalzó hiányzik :P Kép

betty615

Betty, betty, rosszcsont vagy :-)

Hétfőn lehet, hogy meg is érkeznek csillag tesztjei, majd akkor. De ha akarod, megmutatom:

http://lbdf.lilypie.com/2uyqp1.png
Vendég

Bee, nagyon ari :!:
Akkor jó, hétfő már holnap itt van :wink:

betty615

Bee,

cép a teszt nagyon és igaza van Betty-nek, márt csak egy vonalzó hiányzik :D

csibuc,

függőség, csak ennyit tudok rá mondani :D :lol:
totálisan, és már véglegesen tesz-függő lettem :D
meg vagyok fertőzve :D

Csak annyira hihetetlen :D

de jó leszek lefoglalom magamt, mondjuik megpróbálok nem annyit enni :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

bee,

a vonalzi aranyos :D csak ki kell tenni... milyen furi hogyn álad 5 hetet ír már... :D de nagyon céééééééép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bettym,

ls a kedd is milyen közel van :D

2-3 ??? :D hogy álltok??? :D :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szia Mares,

Igen, mert nekem 32 napos lett volna a ciklus... okt 26-án volt utolsó mensi első napja, és 18. napon volt PÉ.
Neked meg 26 napos volt a ciklus, ha jól emlékszem.
Vendég

Kép

BEttym, malackád küldök, hogy még inkább malacod legyen :D meg lufikát csillogósat :D ez segíthet??? remélem igen!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

egen, és okt 29-én az utolsó mensi...

:D de nagyon édike a vonalzód akkor is!!

hétfő megjön a teszt, és máris rakhatod ki a vonalzót :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

csak azt nem tudom pontosan behatárolni hogy mikor volt pé-m :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Valszeg korán, mert elég hamar elkezdte mutatni a halvány csíkokat!
Emlékszel, amikor kérdeztem a nyáladzást? Na, akkor én már legszivesebben elmentem volna a fogorvoshoz, hogy tegye be a nyálelszívót :D :D :D :D
Vendég

:lol:
jaja, beszélek apihoz, mikor mellette fekszek és néha rácsöppen....
meg hogy minden kiesik a kezemből... tiszta topa vagyok :D
ön és közveszélyes
20-án már volt halvány csíkom, 3 napos késésnél megmár igen jól látható 2. csík...

hajam hullik, ennek nem örülök

émelyegsz még?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Betty, köszönöm a kedves fogadtatást. :D

Bee, gratulálok, ez szép pozitív. :wink: Nekem még nem volt pozitív hcg tesztem, talán a kistesónál lesz. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze,

Üdv itt! Köszi a gratut... Nem volt pozi teszted az első babánál? Nem semmi.

Mares,
Tegnap már majdnem megijedtem, mert du 3-ig semmit nem éreztem (már ez is baj ... :oops: ), de amikor elmosogattam, a mosogatós szagoktól majd el ájultam. Pedig semmi többnapos, csak az ebéd (vadas) romjai...
Rájöttem, hogy ha reggel beveszek egy citromos cukorkát (Halls), akkor órákig semmi..
De aztán lefeküdtem (igaz, még fekve is kapaszkodni kellett :D )
Vendég

Bee, 23 hónapot vártunk Lexire, aki végül a 4. inszeminációnál fogant meg, és szerencsére az orvosom nem a tesztekben, hanem az uh-ban bízott. Előtte a 2. doki, akihez egy ideig jártam, folyamatosan a tesztelést erőltette, és annyi negatívot dobtam ki, hogy akkor se teszteltem, amikor már biztos voltam benne, hogy várandós vagyok.

Lesz még rosszullét a babától, meglátod,. :wink: Én 14 hétig hánytam...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Csajok
egy kérdés: sztetek az utro-hoz még érdemes palástfüvet innom, a beágyazódás miatt :?:
Vegyek holnap, el kezdjem :?:
Igaz, hogy ocsmány az íze, de kibírom 8) :lol:

Mares
köszönöm malackát, igazán kedves ajándék tőled :wink: és persze, hogy segít a csillogós szívecske 8) most minden segít :!:
Még nem jutottunk mindig dűlőre, nem kaptam "égi jelet" még, ha keddig nem is kapok, akkor majd ott, a pillanat fogja eldönteni, és a látottak, hogy a kicsikék milyenek :wink: majd csinálunk képet is róluk :D

Bee
te nyáladzós :lol:

Beze
csak jövőre szeretnétek nekiállni a tesóprojektnek :?:

betty615

bee,

nekem semmi hányinger... csak éhes vagyok, meg fáj a fejem néha .....
de látod, nem csak én parázok ha minden okés éppen.... :D

néha már nem tudom mi a jó és rossz jel :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bettym,

még természetes hogy csináltok képet :D

jaj, titta izguloik

képzeld, nekem pont a ciklus 2. felében elfogyott a palástfű, és pár napig nem is ittam, szerintem pont a beágyazódás körül.... de gondoltam... ez van, majd a másik ciklusban veszek sokat....
de én jópár hónapja ittam ciklus elején cickát utána palástot, de raktam hozzájuik ánizst, orbáncfüvet, meg citromfüvet.... nem rose íze volt de kibírtam :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok, bocsesz, most csak sebtiben, mert százmillió dógom van :lol:

Kismamikáim, nem izgulni, ott a bébi, aki csudijól érzi magát a mamipociban. :D

Betty, én igazán palástfű tea párti vagyok, de szerintem Utro mellett teljesen felesleges inni. Jóból is megárt a sok :lol: DE ha az téged megnyugtat, szerintem napi fél-1 csészényi nem okozhat károkat. :) :lol: Én tutira a 3-at választanám, egyrészt nagyon klassz kis szám (pl. szent háromság, stb), meg különben is, enyhén maximalista vagyok ilyen dolgokban. :lol:

Beze, Isten hozott nálunk!

Bridget, puszi neked, írj gyakrabban, ha van rá módod!

Mindenkit ölelek, pláne, akinek most nem írtam!

Tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 85 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 85 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1900 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 9600 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

Az árak a készlet erejéig érvényesek!

Rendelni és érdeklődni privát üzenetben lehet! Köszönöm

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Betty, igen, addig jó lenne egy kicsit többet aludnom, mint az elmúlt 10 hónapban. :oops:
Szerintem elég az utro, de ha téged megnyugtat, igyál nyugodtan teát is. Én csak a bogyót használtam. :wink: A beültetett embriók számát pedig szerintem bőven ráérsz aznap eldönteni. Hú, nagyon drukkolok!!!!!! :!: :!: :!: :wink:

Mares, szerintem lesz még hányingered, ha meg nem, akkor a szerencsés kivételek közé tartozol. :wink: Volt csoporttársam a kislányával összesen egyszer hányt, azt is azért, mert megsavanyodott a tej a hűtőben, és neki kellett kidobnia. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Beze üdv itt! Rendelj tesztet Csillagtól
Betty, szerintem itt nem az a kérdés, hogy hányat ültessenek vissza, hanem, hogy hány bébit szeretnél? Mert, hogy lesz az tuttó, csak az a kérdés elbírnál-e akár 3-mal is?
szerintem igyad nyugodtan a palástfűvet, kizárt hogy ártana :!:

Mares, alig várom az újabb tesztjeidet! :wink:

Bee, tök jól látszik az új teszten is a 2. csíkot! Te szeretnél még tesztelni? Megrendelted Csillag kiírós tesztjét?

Ma újra teszteltem: határozottan erősödik a csíkom... akár már holnap is pozi lehet. Majd meglátjuk! :?:

chrissy81

Sziasztok!

Bettym:úúgy szorítok neked. Bizti minden rendben lesz.
Kismamik:nyugi-nyugi,ott van már a baba a pocakban.
Mindenkinek nagy nyuszi-puszi,vigyázzatok magatokra Kép
lujzedli

Chrissy
igazából 2-őt szeretnénk :oops: :wink:
Húúha, akkor nemsokára hajráztok :!: :arrow: mindent bele ááám :wink:

Lujzi
édi a kép, én is küldök egy nyuszisat :!:
Kép

betty615

EHCS,

Megérkeztek a tesztek!!!! A párom vette át, én melóban, de ha hazamegyek, este tesztelek!! Majd jövök a fotóval

Chrissy,
Rendeltem hétkiírásosat is...!

lujzedli, aranyosak a nyuszik és köszi

Betty, továbbra is drukk ezerrel!
Vendég

Bee
várjuk a fotókat :!:

Hol van mindenki :?: :shock:

betty615

Én vagyok. A többiek eltűntek.
:(
Holnap hoztok végleges döntést? Vagy beszélgettetek azóta Apival?
Nagyon izgulsz? Ismerősömnek a múlt héten volt beültetés, még nem tudjuk az eredményt, de nagyon- nagyon szorítok.
Igaz, neki egyetlen egy indult osztódásnak.
Szóval a Te helyzeted, hidd el jóval bíztatóbb. :)

chrissy81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?