Lombikbaba terheléses cukrot néztek az teljesen jó,inzulinra is kellene mennem,de most nem megyek.Amíg nem megy le legalább 10 kg addig nem lépek tovább.Meg Apát is rákellene vennem egy sperma vizsgálatra,de nem nagyon akaródzik!
Evi én diéta,kicsi torna(nem annyit mint te) és gyógyszer (reductil).remélem ez meghozza a sikerem.Nem tudom,hogy este mért szurkált pocid.Lehet,hogy hülyeséget írok,de most nagy változásokon megy keresztül a testetek,biztos Lombikbaba is érez ilyet,csak lehet neked aktívabb.Remélem,hogy ezért érezted,nem más miatt.Milyen magas vagy?Mert szerintem a 68 kg az nem sok.
Én 178 cm-és sajnos 102 kg vagyok
és nekem a 70kg lenne ideális.Csak az a csúcs,hogy mikor összejöttem a párommal akkor ennyi voltam (75kg) és amiket írtam tényleg azok miatt híztam el!Mondjuk én nem szívtam sokáig,5 évig(elég korán kezdtem) de én nagyon örülök neki,hogy letettem,akkor is ha ennek ez volt az ára.
Ja egyébként nem tudom,hogy jól írom e és ti értetek e hozzá,de a dokim azt mondta a vérvizsgálat után,hogy a magas prolaktin szint miatt nem tudtam eddig lefogyni.Arra kaptam a bromót,amit írtam hogy nem tudtam szedni.Na mindeggy.
A dec 7.-e az nekem is szupi lesz,mert akkor kezdem az elsősegélyt!De majd szurkolok neked,hogy láss egy csodálatos petezsákot,és akkor már kell hallani szívhangot!!!!!
Lombikbaba te mikor mész dokihoz?lehet,hogy már írtad
Nati,te már tudsz valamit???
bocsi,hogy ilyen sokat írtam!
puszi