Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Leo, akkor továbbra is drukk. Az bíztató lehet, hogy UH-on láttak vmit, mert ha nem sikerül akkor sztem már nem lehetne jele, főleg nem UH-on kimutatható.

Keny: grat a Hcg-hez, hát bevallom irigykedve néztem ezt a számot :D tuti jó helyen van, ne parázz. Beszélj hozzá, szeretgesd őt!

Baba: csuriban a kezem Érted!

3 hét kihagyás után, én is visszaálltam a munkás oldalra :( Nálunk most (sajnos) semmi nem történik, el kéne mennünk kromoszóma vizsgálatra... Inkább olvasó üzemmódban vagyok, de követem az eseményeket...
roni34

Sziasztok Lányok!

Korábban (2008-ban) fórum tag voltam, igaz, nem voltam túl aktív. Aztán a sok kudarc és elkeseredés miatt abbahagytam a fórumozást. Igaz, folyamatosan tájékozódom felőletek, néma, olvasó üzemmódban vagyok. Azt is hozzá kell tennem, hogy az idők során egy sorstárs révén egy másik lombikos fórumra is ráakadtam, ahová rendszeresen írok.
Magamról: Bp Kaáliba járok, Krizsa doktorhoz, most voltam (csütörtökön) az 5. (egyben utolsó) ET-n. Két kis embriócskát kaptam vissza (sajnos fagyim sosem volt) és most lelkem teljes erejével (ami sokszor elhagyott) arra koncentrálok, hogy most aztán sikerülnie kell! Szívből örülök az itteni sikereknek, külön boldogság a spontán csodababa, mint kenynél! Minden akciózónak nagyon-nagyon szurkolok, mert a siker sokszor nagy erőt ad!
salha

Roni - köszi, úgy tűnik most reggel, hogy megjött....azért még adom a progit, meg holnap reggel csinálok egy tesztet, de szerintem, ha a progi ellenére megjön az nem túl jó jel......

Salha - üdv itt és drukkolok, hogy ez most sikeres legyen!
leo50

Leo: nemaaa, muszaj hogy tovabb folytatodjon a csoda!
mennyi progit kapsz? nekem a multkor amikor verezni kezdtem a doki felemelte 2-rol 4 ampullara! beszelj a dokiddal!!!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Keny:eredmény?+++++++++++++++++++++++++++drukkolok!

babaimádó
Kép
babaimado

Keny,
nagyon várunk az eredménnyel!

Leo,
ne máááááááááááááááááááááááárrrrrr!
Lehet tényleg több progi kell!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi,
hogy vagy?

Salha,
drukkolok nagyon, hogy kapaszkodjanak a babácskáid!
Azt megírod, hogy miért kellett a lombik? :wink:

Nati,
hogy vagy mostanában?Remélem a hasfájásod elmúlik hamar!
Mikor is mentek uhura?Kedden?

Kata,
gyógyulj meg hamar!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Töredelmesen bevallom, tegnap teszteltem este. 2 órás és 1 órás vizeletből is pozitív a 25-ös. M reggel kissé halvány. Vérvételre mentem. Hcg:58. Doktornő szerint kissé korai volt a vérvétel és mennem kell jövő héten is. Kapok Utrót is, kérdeztem, menjen-e. Mondta, hogy persze.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Salha,
üdv újra itt és sok-sok babaragacs neked.

Leo és Leotesó
++++++++++++++++++++++++++++++
Én azért bízom nagyon, hogy ott van az a két kis picuri a pocidban.

Baba,
Hú ez nagyon jó hír, nagyon sokat gondolok rád és küldöm a pozitív energiákat, micsoda jó kis karácsonyi ajándék lenne. Már igazán megérdemelnétek!:))))))))))))

Mindenkinek szép napot ebbe a szürke, esős időben!
Vendég

Baba !!!!!! jujjj de örülök ! Azta ez ám a nagy hír !
Drukkolok nagyon, hogy szépen emelkedjen a hcg !!!!
:)
mniki

Baba,
jajj de jó!
Ez aztán az öröm!
A lombikos fórumon potyognak a spontán babák!Nagyon örülök!
Ölellek! :D :D :D :D
HCG növelő drukkok mennek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Babim, ez aztán meglepetés a javából :wink:
GIGADRUKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leo, ez már tuti???? :?

Salha, babaragacs+++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(csak pozitívan!!!!!!!!!!!!!)

Nani, már elkezdted a viszg.?

Alle, :? kitartás a sok-sok munkához!!!!

Roni, üdv újra a munka fronton

Amina, húúú de gyorsan fog röpülni ám az idő!!!!

Puszi, minden OK?

Pusszantás Mindenkinek!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok!

Baba: nem tudok mást mondani, mint a telefonban!
Annyira, de annyira!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Salha: szia! Nagyon drukkolok Nektek!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++

Leo: én még bízok! +++++++++++++++

LeoTesó: ++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

leo nagyon nagyon sajnálom, de mindeképpen hívd fel a dokit, hátha....... én azért drukkolok tovább.

Baba, micsoda hír...... gondolom ti se meritek elhinni, hogy mik vannak, én is akarok, én is akarok... :oops:

keni nagyon várlak a hírekkel

késöbb még írok,

csók
pbj12

Baba!
Azannya!!!!!!!!! Minden drukkom a tiéd!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Annyira édesek vagytok! Nagyon kell a gyors hcg-növelő drukk mindne mennyiségben! :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!!! Küldöm a gyors hcg-növelô drukkjaimat! :D

Kép
lona1

Baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Menten elájulok!micsoda hír! nagyonnagyonnagyon++++++++++++++++++++++++++++!

Kalkat, jaja, ma kezdtem a vizsgálódást. Jelentem simán túléltem a "csapolást", 17 kémcső vért adtam.( majd még 2x2 a terhelése cuki+ inzulinra). Összesen 21! Nyerő szám!

A fiú asszisztens aki csinálta, azt mondta: ki az a hülye doki, aki ennyi mindent kér egyszerre?

salha, drukközön neked és a baáidnak!

Leo+ Leotesó++++++++++++++!

szép napot !
nani72

Baba draga: :shock: :D :D :D ez szuper! csikerostok, hcg novelok es babaragacs tonnakat kuldok! ++++++++++++++++++++
(nem is tudom hol irtam, hogy kinel is szoktak spontan csodak tortenni , erre violá! :D :D :D )

amina09

Babim: Föld felett 1 méterrel járok "reggel" óta! :D Még jó, hogy nem lát senki, mert azóta vigyorgok folyamatosan! :mrgreen:

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok! Nagyon köszönöm a drukkokat! Érzem, hogy segíteni fog! :lol:

Baba!Hurrrrrrrrrrrrrááááááááááá!!!!! Nagyon-nagyon szorítok! Ha jól tudom, te is vagy már 5 lombikon?! Ennek most sikerülnie kell! HCG növelő energiát küldök ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!

Melinda84! Kétoldali elzáródásom van, és elég rossz volt az FSH-m is,de azt az idők során mindenféle alternatív gyógymódokkal,és sok-sok "csoda" vitaminnal (Sunrider, Aloe Vera stb) helyre hoztam :wink:
salha

Én is, de nem merek nagyon örülni, mert nagyon félek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2009.11.27 14:11-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Babim!!!!!!!!!!
Ez fantasztikus hír!!!! Itt ülök a gép előtt és végre a boldogságtól könnyes a szemem. :lol: Mennek a babatapasztó, hcg erősítő drukkok!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Keny,
mikor jössz már???

Leo,
nem lehet, hogy ha két pontocskát láttatok, akkor az egyik sajnos meggondolta magát, de a másik még teljesen egészséges? Létezik ilyen nem? Hívd fel a dokidat. Drukkolok nagyon!!!

Salha,
mennek a drukkok!!+++++++++++++++++++++++++

Puszikám drága,
most a te csodababád következik. :lol: :lol: :lol: Jaj de jó lenne Istenem!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Keny???Még sem-t sem kaptam, még mindig nem tudod a hcg-d??

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, tengernyi "hcg növelő drukk" +++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Baba miket olvasok :lol: Küldöm a drukkokat én is ezerrel.

Keny?

Leo Neked is mennek a drukkok nagyon-nagyon.

Bejelentkeztem B. dokihoz, a 2. lombik megbeszélésére. Majd meglátjuk mikor lesz a kezdés.

Salha Neked is drukk és üdv újra.

Próbálok még megnézni, annyira örülök a jó híreknek, most indul a babaeső Lányok.

Timiről tud valaki?

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Sziasztok Lányok!
Egy éve jelentkeztem be kb. a fórumra, de sajnos nem voltam túl aktív. Aminától hallottam - SZIA AMINA!!!!! - a fórumról a Kaáliban, aki mellett az örzőben feküdtem véletlenül. S most, majdnem egy évvel később egy napon volt a punkciónk, az ET -ünk is.
Sajnos nekem sem sikrült, ez volt a 2. lombikunk 4 inszem után.

Amina - üdv itt a neten, s nagyon drukkolok nektek az új utatokon!

Baba- küldöm a drukkokat, a HCG növelőket! Ez egyszerűen fantasztikus! Az ilyen történetek lendítenek engem tovább, s adnak még több erőt és reményt! Nem tudtam teljesen részletesen visszaolvasni, de megkérdezhetem, hogy jól értem, túl vagy az 5. lombikon?

Salha - ++++++++++++++++mennek a drukkok! Nekem is túl magas az FSH-m, elárulod milyen vitaminok és módszerek segítettek neked?? Babaragacsok ezerrel!!

Keny - ?????

Leo - drukkolok, még minden lehet!!!

Nati
nati68

BABA - hajrá, nagyon-nagyon drukkolok!!!!!! Annyira örülök!!!!

Én úgy döntöttem, h ma még progi, holnap reggel teszt, felhívtam a Káálit, azt mondták, ha pecsételő vérzés, akkor menjen még a progi, ha nagyon, akkor hagyjam abba......most pont nem tudom eldönteni...
leo50

Nati, üdv itt. 5 beültetésen, 4 stimun vagyok túl.

Csajok, aggódok egyfolytában, mert a tesztek olyan halványak voltak, a hasam görcsölget, néha a derekam is fáj.
Este kezdem az Utrot. Apa most váltotta ki a patikában.

Leo, szerintem várd meg a holnapot.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Csajok!Bocs de sok dolgom volt,viszont a lnyeg!hcg:1940!!

KépKép

Kép
keny

Babi: meg csak 29 cn! hanynaposak szokta lenni a ciklusaid? Sok lany hasonlokra "panaszkodott", es minden rendben volt!
Most tenyleg a maximum amit megtehetsz, hogy probalj nyugodt maradni. Nani is irta valahol, hogy az aggodas, stresszeles csokkenti a progi szintet. Tudom, hogy irni konnyu, de ezzel nyugtatgattam anno magam mindig. Most muszaj mindel nyugodtabbnak lenned! Annyira de annyira drukkolok, majd mi aggodunk helyetted ;) !

Leo: mennyi progi szurit kapsz? neked is nagyon drukkolok!

Nati: szia!
remeltem, hogy elobb-utobb csatlakozol :) . Emlekszem tavaly ilyenkor, nalad az elso inszem, nalam az elso lombik... azota tortent egysmas... :roll: :)
Sajnalom, hogy nem sikerult :( - nem emlekszem, hany haromnaposat kaptal? 3-t ugye? Lett fagyi baba?
Orulok, hogy bejelentkeztel es drukkolok a folytatashoz :) itt jo helyen vagy.

amina09

Szia Amina!
Köszönöm a fogadtatást, megvallom nagy támogatást ad nekem ez a topic, köszönöm, hogy szóltál róla. Tényleg úgy érzem, hogy jó helyen vagyok, érzékeny és megértő emberek között (ez ritkaság...).

Én kettő embriót kaptam vissza, több nem is volt :( . Négy tüszőm lett, abból kettő üres. Nagyon nehezen stimulálható vagyok, és még a magas FSH is, persze a kettő összefügg. Ja, és a korom...

Ez van, decemberben megyek konzultációra, hogyan tovább.?

Próbáltam visszaolvasni, tényleg nálad is elég "érdekesen" alakult az elmút év. Nagyon erős vagy!!!!!!

Baba - köszönöm a választ. Drukkolok neked nagyon!!!!!!!!!!!!!

Nati
nati68

KEny: Kép Gratulálok!!!

Babim: bocs, hogy léptem,.. :oops: Ne parázz, beszélgess a bébiddel! :wink:

Leo: holnap várlak!

Nati: üdv. köztünk. :P

Kép

Kép

*puszedli*

Baba!
Csak nyugi rendben lesz minden! :wink:

Mindenkinek nagyon köszi az érdeklődést, borzalmas napom volt most értem haza.Közben lerágtam a 10 körmöm ugyan is reggel 7:45-kor levették a vért, és a dokim 15:30-kor hívott vissza.Hülyére aggódtam magam, aztán meg lenyugodtam a hír hallatán.Szépen duplázódik a hcg :lol:
Ja és reggel Babával 1ütt vártunk a vv-re, és beazonosítottuk 1mást pedig össze sem beszéltünk :wink:

Leo!
Még ne add fel!!!!

Nati!
Üdv itt jó helyen leszel!

Salha!
Drukkolok nagyon!

KépKép

Kép
keny

keny! Ez szuper! :lol: Ennél szebb hcg-t álmodni sem lehet! Lehet, hogy ketten vannak? Mik a további teendők? Szívből gratulálok! :wink:

Baba! A halvány csík is csík! Hányadik napon vagy? Csíkerősítő energiát küldök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nati68! Nehéz lenne most itt felsorolni, hogy mi mindent próbáltam: kineziológia, biorezonancia, pránagyógyászat, talpreflexológia, Sunrider vitaminok tömkelege, méhpempő stb. Igazából azt gondolom, hogy a sunrider vitaminok segítettek a leginkább, igaz elég borsos ára volt még nagyker áron is. Ráadásul nekem ezt egy meddőséggel foglalkozó orvos ajánlotta. No, és persze sokat számított az erős hitem. Mindenki azt mondta, hogy: "hát, az FSH semmivel nem csökkenthető, ez visszafordíthatatlan stb. Én pedig csak azért is be akartam bizonyítani, hogy igen is csökkenthető!
salha

Salah!
köszi, csak 1 baba lehet mert 1 tüszőm volt :lol: Kedden megyek UH-ra.

KépKép

Kép
keny

Keny - hohóóóóó, barátosném!! .. ez gyors növekedés volt! Tényleg pocakos menyasszony leszel.. :lol: Annyira örülök. Kedden rádcsörgök majd. Hányra mész uh-ra?

Baba - nagyon drukkolok, hogy neked is ilyen szépen növekedjen a hcg. Elhiszem, hogy izgulsz.. de uzsgyi, be az ágyba, pihizz. Nagyon szorítok!

Salha - nagyon drukkolok én is neked!

Szia Nati68 - Én is aggódom a korom miatt, 70-ben születtem.. de azért még megpróbálom. ;)

Leo - szorítok nagyon, hogy megtörténjen a csoda..

Nálam sok újság nincs. Megjött a mensim, nagyon hamar, nevezetesen a 20. napra.. :shock: úgyhogy ennyit a spontán-hónapról.. :cry: De aztán arra gondoltam, hogy ha ilyen gyorsan haladok, akkor a három ciklusos szünet a következő lombikig hipp-hopp, hamar lemegy..
kuglica

Babim, írtam reggelt smst, megkaptad???Amúgy 2 naponta duplázódik a hcg szóval ha nem erősödik, nem kell feltétlenül a legrosszabbra gondolni...és a görcs sem épp a legrosszabb, lesz még néhány, fészkelődik a kicsike :wink: Csak pozitivan!

Keny, grat!
Vendég

nati!
Megkérdezhetem, hogy mennyi volt az FSH-d? ( no, és azt, hogy hány éves vagy, mert hogy azt mondtad, hogy összefügg :oops: )

Lányok! Van egy doboz (4 ampulla) Menopur 75 NE injekcióm! Nekem már biztos, hogy nem lesz rá szükségem. Ha valakit érdekel, szóljon!
salha

Itt a munkásosztály jelenkezik:-( De milyen hírekre jövök...

Baba: ennek most sikerülnie kell. Te pihizz, majd mi rágjuk a körmünk.

Keny: grat, így kell ezt csinálni. Lassan törölheted a januári fagyit...és jöhet a kismamis menyasszonyi ruha

Salha: drukk és sok-sok pozitív energia és gondolat!

Anyum szólt, hogy holnap asszem 11 körül lesz a DOQ-n egy műsor "családi titkok". A dok.film egy hasonló cipőben járó párról szól, mint mi.
roni34

Keny, azannya! :lol: :lol: :lol:

Babim, szuszááááááá!++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Keny :wink: :lol:

Baba! hcg drukk megy++++++++++++++++++!
és NO PARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( mert elviszi a progidat!)
nani72

Baba,
nagyon drukkolok +++++++++++++++++++++++++++++

Keny,
gratula

KépKép
tobi

Huncikám, persze, megkaptam. Válaszoltam is.Vagy csak akartam?? Jajj, szét vagyok esve. Nagyon örültem pedig az sms-ednek. Még Hannának is mondtam!!

Amina 30-33-35 naposak a ciklusaim.

Képzeljétek, milyen hülye vagyok, mit kombináltam ki éjszaka:
Ugyebár küldtem pár sort Harcikánknak, hogy mi a helyzet velünk. Elolvasta és nem válaszolt semmit. Erre én kikombináltam, hogy azért nem, mert megnézte biztos a lapom és biztos szar a progi meg minden és bizonyára biztosra veszi, hogy nemsikerül és rosszat meg nem akar írni, mert ő vagy jót ír, vagy hallgat és nem akar elkeseríteni.
Szerintetek én nooorrrmááális vagyok??!! :oops: :oops:

Tudom én, hogy nincsenek jó napjai és totál kivan.

babaimádó
Kép
babaimado

Na itt vagyok, teszten halvány csík, de vérzek.....úgy tűnik nem úszom meg a hétfői vérvételt.......
leo50

leo50! Két csík is csík, tudod! É nagyon szurkolok!
salha

Baba!
Próbálj megnyugodni 1 kicsit, spontán terhes lettél és ez óriási dolog!!!!!Ne kombinálj annyit, pláne ne ilyeneket, hogy miért nem válaszol Harcika a leveledre.Dolgozott Ő tegnap?Mert én nem láttam, talán azért nem válaszol.Ja amúgy én nem is tudom, hogy mennyi a progim???De nem is érdekel, nem akarok még ezen is izgulni.

Roni!
Még nem merek törölni semmit, majd meglátjuk az UH után :wink:

Leo!
Nagyon szorítok Nektek!!!

Kuglica!
Délután de még nemtom hányra.

Salha!
++++++++++++++++++++

KépKép

Kép
keny

Baba, Harcika nem dolgozik még szerintem :oops: Ne kombinálj, te nőőőőőőő :wink: :D

Leo, a vv a biztos, drukkolok nektek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Babim: még nem dolgozik Harci! Megnyugodtál kicsit? Egy CSODA növekszik Benned! :D :D

Leo: naggggyon drukkolok! :P

Roni: köszi az infót!

Kép

Kép

*puszedli*

Néha be-beszalad, úgy tudom. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: