Új privát üzeneted érkezett!

7:5-re nyertünk Kép
papzso

Trompipi: most akkor rohanás a biztosítóhoz?
Mit vittek el?
Rá kell írnunk a kocsikra: ne vidd el, bármelyik pillanatban szülhetek, kell a kocsi!!!!

vagy röviden: szülésveszély!!!!
papzso

Sziasztok!
Én sajnos a hétvégén feküdtem a kórházban ahol 2 anyuka is volt a szobában 2 babával.A listához annyit szeretnék hozzá tenni,hogy 4-5db hálóing kellet nekik a 4 nap alatt a babáknak pedig 3-4db kiszokni,minden napra bady,rugi,kifogó a fürdetésnél,takaró,kissapka.Ez az István kórházra vonatkozik.Remélem valakinek tudtam segíteni.Sziasztok,Dia

Kép
Kép
lldicsi

LIdicsiKép
Miért voltál kórházban?

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz!Kép
Azért voltam kórházban mert péntek 13-ánKépreggelre ellopták a kocsinkat és ezen annyira felhúztam magam,hogy bekeményedtem.De olyan szinten,hogy majdnem elindult a szülés."Még csak 23 hetes vagyok."Hétfőig voltam bent és addig infúzión voltam.KépMost szedem a napi 6db Megne B6-ot de nem sokat ér.Szia Dia

Kép
Kép
lldicsi

Na, jó kis kilátások. Nekünk most törték fel a kocsinkat, én is halál ideges vagyok, keményedek rendesen, igaz, én már a 36.hétben vagyok.
Vendég

Sziasztok!

Csirkesz: mail ment, majd kérek telcsiszámot isKép
Magi: Kép Sok-sok pihenés kell most, tudom, hogy nagyon rossz, nekem is fáj tőle a derekam, néha ücsörgök is, de itthon dekkolok a lakásban.
Szerencsére nálam már elmúlt a barnázás is, ma délután megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, milyen állapotban van a méhszáj, remélem, még nem akart kinyílni. Első babánál a 35. héten nyitva volt, most járunk ott. Rá egy hétre meglett a baba. Még azért várnék egy kicsit én is.

Trompipi: Kép mit vittek el??

Dia: hihetetlen, mennyi mindent kell vinni a babónak!! Az Uzsokiban, ahol szülök, ha jól tudom, akkor nem kell ruha, mert adnak rájuk, csak textilpelus büfizéshez, mert rendes pelust is adnak, ha jól emlékszem, egy napra 5 db-ot.
Én is 3 hálóinget tervezek, meg evőeszköz készlet, tányér, bögre, ilyesmi. Hétvégén én is összepakolom a tatyót, ne akkor kelljen kapkodni, mikor idő van.

Zsófi: nagyon vigyázz magadra, nagy a hőség!!

Pusz mindenkinek
Lau
34+2
lau

Szegény Macs,
Nagyon sajnálom, hogy úgy kellett indítani a szülést, több barátnőm is volt már hasonló helyzetben, de a vélemény ugyanaz: az oxytocin nagyon brutál fájásokat tud produkálni.

Andi,
Kép Hát ezért az izgalomért nagyon nem irigyellek. Nekünk a ház előtt áll az autó, de én is mindig azon rettegek, mikor történik valami hasonló, reggelente pedig az az első dolog, hogy kukucska, minden rendben van-e.

Kép

Kép
anyamanya

idézet Maccxstól:
"Lányok tündérek vagytok. Dr. Oxitocin hatására már majdnem (!) 2 ujjnyira tágultunk, ha így folytatjuk még 4*3 nap és meg is van a szükséges 10."

írok valami vidítót, puszi mindenkinek: zsófi

közben imádkozom a hirtelen, mondjuk 12 óra után bekövetkező hidegnek, 25 fok elég Kép csak du 4-ig kellene a hirtelen lehűlés Kép

pusz mindenkinek, lassan készülődnöm kell, sziasztok, jó hétvégét mindenkinek:zsófi
papzso

"Remélem csak tréfa volt.. Ha tudnátok hány baba született mellettünk! Legyetek jók és vigyázzatok magatokra+a babákra! Macs"

Ez a második része a sms-nek, most jött meg Kép
papzso

Szia Lau!Kép
Az Istvánba is adnak napi 5 pelust a kicsiknek és tenát is kapnak az anyukák.Szia,Dia

Kép
Kép
lldicsi

A MÁV-ban nem adnak pelust.Se Tenat.Mindent vinni kell, a babónak viszont adnak ruhát, bár fogok bevinni én is kombikat, sapeszt, zoknit
fantikbaba

Dia: Megtalálták az autót? Mert anyunak tavaly szintén ellopták, de szerencsére megtalálták, igaz, hogy Szadán egy kertes ház udvarában, de meglett. Mondjuk, sajnos, az ellopott autóknak csak egy részét találják meg.Kép
Kórház: Tenát is adnak? Az nagy segítség a mamáknak!Kép
Mindenesetre majd én is megkérdezem az Uzsokiban, mire lesz szükség, mert már majdnem 6 éve, hogy a gyerekágyason voltamKép
Lau
lau

Lidicsi, TrompipiKép Nagyon vigyázzatok magatokra. Sajna vannak rosszindulatú emberek, és bár könnyen mondom, nem éri meg az ilyenek miatt korábban világra hozni a dedeket! Pihi-pihi-pihi!

Lau! Szerintem az Uzsokiba nem sok mindent kell vinni a babának. Max a textilpelust a szopihoz, büfihez. Én is úgy tudom, hogy a többi cuccot biztosítja a kórház. Ma voltam vérvételen. Az még a nőgyógyin van. A szülészet azonban elkészült, de állítólag a csecsemő részleget nem baba-mintásra, hanem hófehérre festették. Ezen sajnálkozott a szülésznő csapolás közben.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Lau!
Nincs meg a kocsi és a párom szerint már rég szétszedték.KépKülönben mások azt mondják,hogy a szervíznél benne volt valaki,mert most volt ott 3 hétig és lemásolták a kulcsot a címet pedig tudták.KépRemélem megveri az Isten aki ezt tette!Szia,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Csirkesz: hát, pedig festhették volna valamilyen kis vidám színre, a babáknak is jobb lenne.
Megnézted a szülészetet különben? Volt rá lehetőség? Kíváncsi vagyok rá nagyon.Kép

Dia: Kép A lényeg, hogy tényleg sokat pihenjél, én is azt szoktam mondani, hogy az ilyen költse patikára azt a pénzt.

Lau
lau

Lldicsi, Trompipi!
Nagyon sajnállak benneteket az autók miatt!Kép Nekem április végén volt egy balesetem, ami után úgy tűnt, nem lesz autónk. Nagyon kiborultam én is, de aztán minden rendbe jött!Kép Legyetek bizakodóak, még akár jó is kisülhet a dologból (nekünk a fele összeg megmaradt a biztosítós pénzből a javítás után, pedig szakszervízben csinálták Kép)

Gabi
efgabi

Lau! Nem mentem fel a szülészetre, mert az allergiámtól (ami persze csak a kórház területén tombolt) alig láttam valamit. A zsebkendőm folyton az orrom előtt volt. Állítólag szép lett.

Macs írt az előbb, kezd bízni abban, hogy még ma lesz babája, mert erősödnek a fájások. Meg is érdemeléné, hogy estére már kicsi Lili a karjaiban legyenKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Fel a fejjel, lányok! Nekünk a lakópark tartozik több mint 1 millával, prbálok nem foglalkozni vele, pedig jól jönne a pénz!
Amikor verjük az asztalt, hogy perelünk, csak annyit mondanak, hogy akkor ők meg felszámolják magukat, és akkor snki nem kap semmit. Lassan egy éve hitegetnek, hogy majd jövő hónapban fizetnek. Az lején még elmentem kérni, hogy ne szórakozzanak, leveleket írtunk... aztán miután mindegyik alkalom után itthon bőgtem, úgy láttam jónak, ha kimaradok. A baba meg a mama egészsége többet ér a millánál.
papzso

Én most lelkileg nagyon szarul vagyok, közben történt két másik dolog is, de ezekkel már nem traktállak Benneteket, egy kicsit "bezárkózom" most, gép kikapcs és pihi.
Remélem, nem lesz semmi gond, ha ma megindulna a szülés, végképp kész lennék.
Vendég

Sziasztok!
A vérnyomásom továbbra is elég magas, az előbb pl. 135/83 volt, tegnap este pedig 139/89! (És azt mondják, 140/90-nél ne legyen magasabb...) Este persze tök ideg lettem, így a következő mérésnél még magasabb lett, de azt inkább hagyjuk. És persze az orvosom ilyenkor van szabadságon. Du. kimegyek a védőnőhöz; az a lényeg, hogy a vizeletben ne legyen fehérje, nem? Ugye, jól tudom?
Bocs, hogy ezzel fárasztalak titeket megint.

Most visszaolvasok.

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Andi!
Ha neked úgy könnyebb, hogy megosztod mással, itt vagyunk, "meghallgatunk". Ha inkább tényleg az egyedüllétre vágysz, akkor aludj egy nagyot, és kapcsolódj ki. Fel a fejjel!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!
Liv
A vernyomasmerotol is fugg az eredmeny. A csuklo (omron) meronk mindig tobbet mutat mint az orvosi. Arra jo hogy kb magas e. De a 140/90 egy hatarertek. Nekem mar volt 160/vmennyi is (persze sik ideg voltam mert a sulyommal cseszegettek) es ultem fel orat utana normalis lett. Szerintem alatta vagy a hatarerteknek akkor ne aggodj. Ha faj a fejed es lepni sem tudsz, vagy nem latsz rendesen akkor van baj. Az is baj lehet ha egy het alatt tobb kilo ment fel rad. En is elmennek a helyedben a vedonohoz hogy a feherjet mindenkeppen nezze meg.

Tegnap szabin voltam, de szerdan meg olvastam hogy Reditke mar tul van az egeszen. Jol bepanikoltam, mert egy hettel van csak elem irva. A hasamra mindenki azt mondja, hogy nem letezik hogy meg 1 honap. A ferjemet is ilyesztgetemKép)))
Gyorsan bepakoltam a korhazi csomagot.
Nekem a Margitban annyit mondtak, hogy pelenka kelhet plussz a babanak, meg popsitorlot nem adnak.

csengo
Vendég

Sziasztok!

Én is nyögök, a baba valószinű a hólyagomat és egyéb szerveimet nyomja, ezért időnként nagyon fáj lent az egész alhasam (nem jóslófájások). Ráadásul éjszaka a gyomrom is fájt, időnként görcsölt. Alig aludtam, bevettem egy fájdalomcsillapitót (görcsoldó lehet, hogy jobb lett volna, de az nem volt itthon), ma már jobb, csak msot jött elő megint, de msot először gyomorégés elleni szert vettem be, hátha amiatt van. Ha nem múlik, akkor dokit is fel kéne keresnem...
Pedig jó lenne, ha tudnék valamit csinálni, emrt lenne dolgom elég.

A listához:

Szülőszobára a párodnak papucs (a MÁVban különben végig cipőben kell lennie, amire cipővédőt húznak, szerintem nem túl kellemes) és enni, innivaló, valami időmérőeszköz is jól jöhet.

A gyerekágyra pedig jól jöhet egy kézfertőtlenitő (gyógyszertárban lehet folyékony, pumpásat kapni, mintha folyékony szappan lenne (nem baj ha nem fogy el, itthon jó ha jön a rokonság kézmosószernek)), valami elfoglaltásg (pl könyv, nem biztos, hogy lesz rá idő, de jól jöhet), a mobiltelefont sem kell elfelejteni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

ilyesztgetem..Kép
eszre sem vettem, pedig azert ilyet nem szoktam hibazni
Vendég

Sziasztok!

Nagy a csend Macs körül, de már nem akarom sms-sel zavarni, hátha már közel a cél, és Lilire kell koncentrálnia... Legalább is bízom benne, hogy így van.

Lenne egy kérdésem: Hogyan orvosoljátok a nyelőcső égéseteket - már akinek van? Nekem ugyanis kicsi Botond az összes gyomorsavamat visszarugdalja a talpmasszázsa közben a nyelőcsőbe, és bár nem szenvedek borzasztóan, ettől az égető érzéstől jó lenne megszabadulni. Ha eszek valamit, annál jobban tornáztatja a lábacskáit. Hát bolond ez a gyerek?? Hogy tápláljam így lekiismeretesen???????Kép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

CsirkeszKép
Nekem gyomorégésre az alma nagyon bejött, ha érzem, hogy ég, elrágcsálok egy almát és már jobb is. Van akinek a hideg tej a nyerő, bár emlékeim szerint nem kedveled a tejet. Fekvéskor minél magasabbra polcolva jó, én volt, hogy szinte félig ülve aludtam. Baloldalon fekve a gyomorszáj elhelyezkedése kedvezőbb, nem tud visszajönni a sav. Végső esetben gyógyi, Rennie szedhető terhesség alatt is. Szegény gyereket ne szidd, az egészről a hormonok tehetnekKépKép

Kriszti
Olvastad a faros topicot? A zseblámpás móka tetszett, világítsunk a hasunk aljára és a babó a fény felé fordulKép Meg vannak tornagyakorlatok is, popsit jól felpolcolni, meg ilyesmi. a legjobban az tetszett, hogy kétóránként töltsünk 15 percet térd-könyök állásban és 2 héten belül megfordul a dedKépKépKép De ne aggódjunk, mert lehet közben keresztrejtvényt fejteniKépKép Hát, asszem még várok picit, hátha megy az magától isKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Lanyok!

Elvoltunk a Roka boltba, a textil boltban.
Hat nem volt valami nagy szam.
eleg vacak minoseg volt ott.
Viszont mellette par utcara van egy masik textil bolt, az nagyon jo.
Vettunk is fuggonyt meg mindent.
Olcso is volt es kaptunk micimacis igazi sotetito fuggonyt, ami igazi jo minosegi fuggonyanyag.
Hozza volt sima micimacis fuggony is. Kép

Keddre kesz lesz a varras is.

szoval szerdara kesz lesz a gyerekszoba teljesen. Kép

Bepakolni mar en is bepakoltam felig.
Csak azok nincsenek, amit a papa is kesobb el tud hozni. Kép

Foleg most, hogy barnazom.

Bar ugy latom, hogy halvanyodik, bar mindig ejszaka kezd ra. Kép

Na de holnap reggel 10-re megyunk orvoshoz!
Mar nagyon kivancsi vagyok, hogy mit mond, es hogy mekkora a baba.

Magi (majdnem 36)
Vendég

Sziasztok,

Időközben sikerült valamennyire megnyugodnom. Kíváncsian jöttem fel ide, hátha már azt olvasom, hogy Maccs babája megszületett, de látom, még semmi hír felőle. Remélem, nem szenved nagyon, bár eléggé elhúzódik, úgyhogy biztos nem egy leányálom, ami most vele történik (bár igaz, hogy minden perccel közelebb van ahhoz, hogy magához ölelhesse a kisbabát).
Megyek, nézek egy kis olimpiát. Az kikapcsol.

Puszi Nektek!

Andi

Ja, továbbra is egyfolytában keményedek. Mostantól mérni/számolni fogom.
Vendég

Sziasztok,

Macs most írt, de még nincs jó hír, csak küzdelem. Szorítsatok...

Babs.
babs

Sziasztok!!!

Nekem ugyan csak februárban fog megszületni a kisbabám (15hetesek vagyunk), mégis azért fordultam hozzátok, mert ti már itt tapasztaltabb babások vagytok, és hátha tudtok nekem segíteniKép

Most beszéltem a dokimmal, Streptococcus baktérium tenyészett ki a hüvelyváladékomban, erre a doki Dalacin C-t írt fel. A papírján viszont az áll, hogy csak elkerülhetetlen esetben alkalmazható terhességben. Tudom, valószínűleg ez az, mégis érdekelne, hogy szedte-e más is terhesség alatt? Biztos, hogy nem árt a babának? Csak megnyugtatásképpen érdekel.

Köszi mindenkinekKép

Móni
Monik

Móni!
Másnak is írtak fel már Dalacint (antibiotikumot) hüvelyfertőzésre, ha az orvos utasításának megfelelően használod nem lesz baj.
Noémi
fantikbaba

Szia, Móni!

Ha az orvosod ezt írta ki, és tisztában van azzal, hogy kisbabát vársz (márpedig ezzel tisztában kell, hogy legyen), akkor szerintem nincs miért aggódni. Én nem szedtem, de még nem is volt Streptococcus tenyésztésem, majd szept.01-n kell mennem és akkor vesz kenetet a doki. Nem tudok itt másról, aki szedte volna, de szerintem fontos, hogy bízz az orvosodban.

Jó pocakosodást!

Andi
Vendég

Móni!
Azt hiszem Györesz szedte.Talán kérdezz rá!
fantikbaba

Sziasztok!
Sms Maccstól: "Bár tündérek a szülésznők, és nagyon rendes a dokim, még mindig itt vagyok a szülőszobán. Kaptam még egy kis időt, de legkésőbb holnap császár. Kösz a drukkot."

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Nemrég jöttünk meg az orvostól, méhszáj teljesen zárt, C3000, minden rendben, babó szívhangja gyönyörű, 150-et vert. Jövő héten megyek a 35. heti uh-ra, két hét múlva meg az első NST-reKép Azért remélem, kismanónk nem akar túl gyorsan kijönni, és legalább a szeptembert megvárja.

Móni: van, hogy felírnak bizonyos gyógyszereket. Persze, mindegyiknek a dobozán ott van, hogy csak indokolt esetben szedjék terhesség alatt, de főleg az első és harmadik trimeszterben kell vigyázni nagyon. Inkább szedjen antibiotikumot a kismama, mint hogy valamilyen fertőzés miatt valami baja legyen a babókának.

Csirkesz, Babs: én is sokat gondolok Maccsra, írtam is neki, most este meg gyorsan megkuksiztam, hogy van-e valami hír. De ha régóta nem írt, akkor lehet, hogy már történés van.

Lau
34+2
lau

LányokKép

Most egy jó darabig nem jövök, mert holnap költözünk, és az új lakásban nem lesz net szeptemberig.Kép Ha velem van valami OrsivalKép megüzenem, de remélem nem lesz, mert még korai lenne.

Mindenkinek kitartást itt a végén, pihenjetek sokat, és csinosítsátok a babaszobákat !Kép Én is ezt fogom tenni.Kép

MacsnakKép nagyon drukkolok, és sok-sok erőt kívánok neki a finishben.

Puszi
Cat
31+4

Cat
Kép
cateye

Köszi, megnyugtattatokKép

Móni
Monik

Szia Cat Kép, már hiányoltalak, egy ideje nem láttalak. Remélem, minél előbb lesz az új otthonotokban net, és tudsz jelentkezni.
Vigyázz magadra és a bébikre. Kép
Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Móni!
Én úgy a 20. hét körül használtam Dalacin hüvelykrémet. Nekem coli fertőzésre írta fel a doki és használt. Bennem fel sem merült, hogy baj lehet!!!! Szerintem használd nyugodtan!!!!

Lányok!
Lehet, hogy majd az én babucim sem várja ki a 40. hetet, mert ma közölte velem a doki, hogy a 36. hétig kell szednem a gyógyszert a keményedésekre és a gyógyszer abbahagyásával lehet, hogy megindul a baba! A méhszáj topikba is ugyanezt szedte egy kismama és ahogy abbahagyta a 37. héten megszült! Hát majd meglátjuk, de azért felkészítem magam lelkileg, hogy lehet, hogy már csak másfél hónapom van! Persze a picur úgy is érzi, hogy neki mikor a legjobb kibújni!!!

Puszi
Györesz 29+6

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Hír macstól: "Oxytocinról 3kor leszedtek, azóta fájás ismét 0. Kaptunk holnapig haladékot császár ügyileg, de azt mondják ez kivételesen sok kivárás. Más nem szül még? Jól vagytok?"

Szerintem akinek megvan Macs száma, újra írhatja a buzdító sorokat. Szegénykém, már két napja a kórházban van, a baba meg még mindig bent ficánkol. Úgy tűnik ünnepi baba lesz LiliKép

CatKép Vigyázz magadra a költözéskor, és utána is. Várunk vissza mihamarabb!

Csirkesz
(a nyelőcső égésemre kipróbálom a fekete olivabogyót mozzarellával, paradicsommal, és fokhagymás camembert sajttal, vörösborral. Hi-hi, már látom, mennyire hatékony gyógymódot találtamKépKép)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Húha, szegény Maccs. kitartás nekik. Nem semmi milyen sok haladékot kaptak már. Pedig dokibácsink is mára mondta a babát. DrukkKép

CatKép
Jó költözést és várjuk a híreketKép

Csirkesz
Nekem nincs meg a szám, elküldöd?
Én úgy tudtam lágy sajtokat nem jó enni a terhesség alatt. camembert mehet? Csak hogy gyarapítsam kritikusaid táborátKépKépKép

Györesz
Akkor lehet, hogy találkozunk? Te is Kútvölgyis vagy ugye? Én szeretném bentartani a kölköt végig, hogy legalább 3 kiló összejöjjönKépKép

pusz
Jóéjt
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Györesz, Judy!
Akkor valószínűleg csatlakozom hozzátok, mert én is Kútvölgyis vagyok, és dokibácsim nem engedi végighordani a terhességet!Kép

Cat!
Jó költözést, de csak óvatosan, lassan!Kép Inkább legyen még 3 hónapig dobozokban minden, a cuccoknak úgyis mindegy, de nektek nem!Kép Mi eddig minden terhességemnél költöztünk, de csak a karmester szerepét vállaltam! Igaz, kicsit rosszul éreztem magam ettől, de ilyenkor szerencsére belülről bordán rúgott valaki, és ettől mindjárt elmúlt a lelkiismeret furdalásom!Kép

Gabi
efgabi

Nahát, ilyen sokan tervezzük az okt. eleji szülést? Akkor én is beállok a sorba, igaz okt. 24-re vagyok dátumozva, de okt. 4-ét tűztem ki célul, akkor töltöm be a 37. hetet. Pocak rendületlenül keményedik, ha megérem a fenti dátumot, akkor már nyugis leszek.

Puszka,
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Jaj lanyok nem tudok aludni.
Minden hogy zsibbad a labam. Kép
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Maccsnak drukkok! Ne értem miért kell ennyi ideig húzni. Nem olyan szörnyű dolog a császár sem.

Tegnap voltam dokinál, méhszáj zárt, hétfőn uh. Kedden műtéti labor, hogy majd ne akkor kelljen kapkodni. Ma megint pocsék éjszakám volt. Múlt éjjel a kezeim zsibbadtak el és a fejem fájt, ma meg a lábaim és a hasam. Nagyon nyűglődve mennek már az éjszakák.
Hasam, mint a vasbeton egész nap keményedik. Doki szerint ha csak nem folyik el a magzatvíz egész sokáig bírhatjuk. Azért én remélem, hogy nem szept.26-igKép
linato

Indulunk a Kútvölgyibe az ügyeletre a vérnyomásom miatt. Remélem, nem tartanak benn. Szorítsatok, hogy hazaengedjenek!
Liv

Kép

Kép
liv

Helló Csajok!
Azt látom, hogy nem volt egy nyugis éjszakánkKép Én a zsibbadósok táborához csatlakozom. A csípőm újabb és újabb pocikája képes elzsibbadni, a karom meg azért, mert a fejem alatt van.
Most hajnalra viszont valahogy éppen pont megtaláltam az alvós, kényelmes pózt, de most meg röpködnek felettünk az esti légi parádé gyakorló gépei. Tisztára mintha egy háború közepén ébredtem volna... Úgyhogy az alvásról mára ennyit.

Macsról nincs híremKép

JudyKép A lágysajtos téma nekem vadi új. Ha nem is lett volna szabad enni, akkor is túl késő, mert kilókban lehet mérni azt a mozzarella és camembert mennyiséget, amit az almúlt 8 hónap alatt megettem. Na majd pici Botond elmeséli egyszer, hogy jól tettem-e, vagy sem. Azért remélem a gyereket nem fedi finom nemespenészKép

LivKép
Drukk-drukk! A lényeg, hogy ne izgulj, mert akkor ott is magas lesz a vérnyomid.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Latom nem csak en zsibbadok ejjel. Kép
en ma 10-re megyek orvoshoz.
Utana majd beszamolok.

barnazas teljesen eltunk. Kép

Liv!