Akkor a Balaton /aki mar olvastam ugorjon
/:
Elozo hetvegen mentunk, Keszthelyre, egy hotelbe. Az uttazas egesz sima volt, egy szopi Sumegen a kocsiban, addig Rekaek megneztek /messzirol/ a varat. A kocsiban kesobb Reka kioktatott, hogy kiralyok csak a mesekben vannak, ne mondjak mar olyat, hogy a varban lakik
.
Penteken setalgattunk, a hotel medencejeben furodtunk egyet Rekaval, de piszok hideg viz volt, a szauna tartozeka lehetett... meg lementunk a Balatonhoz is, de csak felmertuk a terepet. Tok kihalt volt mar, butikok is bezartak mar vegleg, kajalda is elvetve nyitva... RekaRettenet nem birt megulni egy percre sem, ujabban a botokert van oda raadasul, allandoan azokat szedi ossze es hadonaszik vele, amig egyszer ki nem veri a szemet vele....
Este rovid musorral /ertsd orditas/ sikerult letenni oket. Majd szombat hajnali 5-kor Reka kitalalta, hogy o alszik az ott kapott utazoagyban, igy Mate ki, Reka be es alvas 8-ig. Szombat reggeli svedasztalos, Rekanak a
dinnyen kivul mas nem volt szimpatikus, ebbol meg is evett vagy 4 falatot!
Osszecihelodtunk strandolashoz, mint valami ciganytabor, ugy neztunk ki. Es még vettunk homokozokeszletet, karuszot /naivsag volt a 30 cm-es vizhez
/, furdoruhat nekem, mert azt itthon hagytam nagyokosan.
Gabor felallitotta a napfogo satrat, Mate be, Reka kozben vilagga... szegeny Matyinak nagyon melege volt, fulledt a levego bent, nem birt elaludni sem, orakig kinlodott, mig vegul babakocsiban elraztam. Es mi is kinlodtunk. Reka mondjuk elemeben volt, homokos parton dagonyazott /kutyakajat fozott
/, szorta a homokot, maszokazott, hintazott. Es szofogadatlankodott ezerrel, direkt mindennek az ellenkezojet csinalta, teljesen kiakasztott. 3-ig birtuk, osszepakoltunk es haza. Reka persze nem aludt delutan, este 6-ig ment a hiszti a szobaban /szomszedaink remelem nem voltak otthon/, mikoris meguntam, bevagtam oket a kocsiba. Reka 2 perc alatt elaludt.
Gondoltam, atdobjuk MAte babakocsijaba es alszik tovabb, betoljuk etterembe es remekul megkajalunk. Hat nem
Igy keringtunk még egy kicsit, hadd aludjanak, majd bepöccentem es egy szimpatikus etteremnel megalltunk. Mate
persze itt ehezett me,g ugyhogy eloszor szopi a kocsiban, Gabor meg bement etterembe terepet felmerni, hol ferunk el, etetoszek, arak, stb.. 2 perc mulva eltorzult fejjel jon ki, Reka uvolt szokas szerint.... kint megnyugodtak
, bementunk, Reka mint egy alom egesz ido alatt /megevett egy adag sultkrumplit is, egyszer nem sirt, gyertyaztunk is, kaja jo volt, Gabor sört is ivott
, tenyleg hihetetlen volt. Na jo, en vegig hintaztattam Matet a hordozojaban az egyik kezemmel, na de mi ez egy anyanak?
/
Indulas haza, otthon megint vilagvege, orditas 2 oran at, a vegen mar a furdoszobaban alldogaltam Rekaval /ill. o fetrengett a foldon/, hogy ne
zavarjuk a kicsit es a nagyot, valamint a szomszedokat. Hajnali 6 korul detto, mire Reka elfaradt, feleledt Mate. Le reggelizni 8 korul, Reka rettenet, Gabor inkabb nem kavezott es feljott vele. Osszecsomagoltunk viharosan es a mai tervezett hajokazast elhalasztva hazatűztünk. Kocsiban vegig aludtak. Itthon Reka egy tunder megint, a nyugalom megtestesult
szobra.
Hat ennyi. Jaigen, Gabor tiszta natha, en holt ideg voltam a szobaba bemaszo hatalmas fekete pokok miatt /minden szopinal felkeltettem Gabort es agyonnyomattam oket, orult nekem is
/, Reka elvezte is meg nem is, szegeny Mate is szenvedett a meleg miatt, szoval megerte
----
Par kep:
csuszda1 - en aggodtam csuszda2 - itt is pancsolas1 pancsolas2 pancsolas3 pancsolas4 Errol jut eszembe, nalatok van a gyerkocnek furdokontose? Furdes utan azt kap, vagy hogy van?