Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon orulok, hogy ilyen jol sikerult a tali, es sajnalom, hogy en nem lehettem ott. Majd legkozelebb! Kép

Valaki javasolta, hogy a Maca-Serophen kerdest tegyem fel Erazmusz doktornonek, megjott tole a valasz (a topicon ti is elolvashatjatok).
Meg tobb lehetseges "betegseg"?
Megirhatnatok nekem a PCO egyeb tuneteit (az mar en is tudom, hogy lehet genetikus is, de az nekem biztos nincs, mert se ferfias szornovekedesem (sot kifejezetten noies Kép vagyok), se rendszeres menstruaciohianyom nincs).
Kriszti! te kuszkodsz ilyen gondokkal?
Tudom, hogy az en dontesem, de most megis mit csinaljak? Mar valaszoltam neki, hogy lehet, hogy elkezdem a Serophent, de egyatalan nem vagyok biztos benne, hogy jol teszem, de valamit tennem kell.
Ma megyunk a ferjem andrologiai vizsgalatara, csak vele legyen minden rendben!

Moni!
Nekem nem volt gond az alvasommal (sot en mindig tobbet tudnek aludni, mint lehetKép). Meg csak most lesz az elso teljes ciklus, mialatt szedem (mert persze folytatom), majd meglatom a tapasztalatokat.

Andi!
Mi a helyzet? Ho? Jelek?

Gyorgyi!
Nekem (is?) eleg rovid a memoriam. Eddig mindig volt pe? Miota is probalkoztok? (Nem vagy a listan...) Egy alkalom azt hiszem nem szamit. Kép Emiatt nem hiszem, hogy a doki gyogyszert adna. Persz, ha megnyugtat, akkor a mensi esetleges megjottekor erdemes (szerintem) felhivni, es beszelni vele (ebben a ciklusban mar ugysem tud mit tenni...)

Eszter
Beszti

Beszti

Ez a 3. hónap (mütét után.) Most szeretnék orvost váltani, csak nem tudom mit szolna, ha ilyennel keresném fel. Lehet, hogy ki kellene probálni a MACA-t a köv. hónapban? Elég tanácstalan vagyokKép
Azért nem vagyok a listán, mert nem szeretem mindig számon tartani hányadik napnál is tartok.
(Nekem igy könnyebb nem görcsölni..)

Hol van ez a Trofea étterem? Ugy nézem érdemes lenne kiprobálniKép
Györgyi
Györgyi

Gabó!
Kicsit OFF:
Hogy tetszett a kezdõdal??Kép
Amikor Bridget ül és énekel a film elején...
Nekem annyira tetszett...
a lányokkal otthon elõ is adtuk, énekeltünk, rúgtunk a levegõbe...KépKépKép

Mégegyszer meg kell nézniKép

Andi!
Veled mizujs? Ugye nem riadtál el túlságosan a lapartól????
Itt vagyunk, bátorítunk!!!KépKép

Ancsi
Ancsi

(B)Eszter,
Igen sajnos olvastam E. hozzászólását. Feltétlenül kérdezd ki a dokidat és ne engedd, hogy lerázzon. Te TUTIRA akarsz menni és nem mellébeszélések kellenek, hanem a tények, és azokat kell rendbetenni (márha tényleg bebizonyosodik, hogy ez a probléma). Kriszti talán tudja, de lehet, hogy ha PCO-d van, akkor a Serophene az mellékezelés lenne és csak cisztáid nönének? Kriszti? (Nehogy megijedj, ez csak egy kérdés volt)

Orsoly,
Drukkokok, hogy végre legyen már valami erdmény. Értesíts minket, hogy a doki mit mondd!

Mááááááááááááártiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!
Hol vagy????????????????????????????????????
Moni
mj

Györgyi!
A következõ talcsin lesz alkalmad kipróbálni!
Ugye eljössz???Kép

Lányok! (aki nem volt talcsin)
LEGKÖZELEBB EL <BLINK>KELL</BLINK> JÖNNÖTÖK!!
EGYSZERÛEN NEM SZABAD KIHAGYNI!!!

Ancsi
Ancsi

Moni!

Na, a helyzet cseppet sem konnyu. Az en doki ugyanis legutobb azt mondta, hogy mivel neki evi 150-200 k. szulese van, ezert a meddosegi temaba nemigen asta be magat. Ezert a problemamat nemigen tudja kezelni. Orvost kellene valtanom, de nem tudom, ki legyen. Meg nem akarok egy honapot sem kihagyni. Ezek utan nem tudom, hogy az en dokim eszrevette volna-e a PCO-t. De csak igen! Vagy nem? Mindenesetre az UH-n ilyenrol szo se volt (a ferjem szerint (mar amennyire o meg tudta itelni, latni), 4-5 tuszo volt lathato (a PCO-hoz 8-10 db 8-10 mm-es tomlo kell a petefeszkek szelen a szakirodalom szerint)).
Es mar volt Serophenes es Clostis kezelesem es nem lett hatasa! Vagy akkor se vette volna eszre a doki a tul sok cisztat? Ezt valahogy elkepzelhetetlennek tartom. Nogyogyasznak megyek! Kép Akkor mindezt tudnam, es nem kellene sotetbe tapogatozva kiismernem magam az orvosok velemenye kozott.

Gyongyi!
Nincs tul jo velemenyem mostanaban a dokikrol (csak azert, mert eddig nem volt eredmeny?), de mindenesetre fordulj orvoshoz nyugodtan. Az lenne a dolguk (en kis naiv), hogy minden problemadon segitsenek (barmilyen banalisnak tunik). Csak talalj jo orvost, aki tenyleg terad figyel.
De talan ez nem lehetetlen. Kép
A Maca-t pedig csak ajanlhatom.

Eszter
Beszti

Barbi,
OFF vagyok, elnezest a tobbiekert.
irtam egy levelet neked, es akkor ne irj tobbe a megszokott cimemre. A kisbabam jol van, jol novoget, rugdos ide meg oda.Persze en is novogetek, nem tudom ,hogy adom le ,majd a sok plusszt,ami rajtam van. De azt hiszem a pihenes lesz a legfontosabb most nekem,meg a kis Lenardnak, egyeb nem szamit.
Drukkolok neked Barbi, es az osszes lanynak aki oly nagyon babat szeretne. Tudom milyen erzes.
Sok puszi
Erika
Erika

Lányok!

Állando fönökveszély nálam, ugyhogy nem tudtam még elolvasni amit irtatok!

A TLACSI szuper volt, a ZEBRA diszpáholyban.

Márti nem lesz netközelben a héten, de majd beugrik a netcaféba. Legkorábban kedden reggel tesztel!

Lella jelentkezett!
Jol van csak egy hétig szabin volt, közben meg lekorlátozták a netjüket a munkahelyén és egyébként is nagyon lassu a gépe, sokszor nem tud minket letölteni.

Na gyorsan ennyi, mert már megint fönökveszély van.

A tali szuper volt, érdekes, hogy ugy éreztem mintha már mindenkit ezer éve ismernék. Egy jol összeszokott csapat!!

Gabomano!

Mégegyszer külön köszönet a zebráért, máris imádjuk egymást!

Ja, a férjemet marhára furdalja a kiváncsiság, hogy mit csináltunk mi ott Kép

Pucur
Pucúr

Valaki,
Aki kérdezte és (B) Eszti (vagy Te ugyanaz vagy?),
Igen Fábián doktorhoz járok, és Kriszti is a PCO jával most már öhozzá jár.

Nagyon ari, csak jó véleményünk van róla.
A magánrendelöjébe szoktam menni, nem a Margitba. A telefonszáma: 388-2116 (magánrendelö)
Kriszti szerint a Margit egy szuper hely (máramennyire egy kórház szuper tud lenni).
Üdv,
Moni
mj

Sziasztok!

Úgy látom nagyon jól sikerült a tali.

Egy kérdésem lenne ahhoz, akinek már van ebben tapasztalata. Igaz az, hogy a második terhességet hamarabb megérzi az ember? És ha igen milyen hamar?
Tudtok nekem segiteni?

Djeszter
Djeszter

Djeszter!
Én a második terhességemet valóban hamarabb "tudtam", talán azért, mert figyeltem a jeleket és számítottam rá.
A tünetek ugyanazok voltak, tehát az elsõ ciciduzzadás és bimbófájdalomnál éreztem, hogy baba lesz...
Ja, a mensi nemvárt napján pedig már nem bírtam tovább: teszteltemKép
Halovány kis csíkocska volt...Kép
(jaj, de isteni érzés...kezem-lábam remegett...)

Egyébként egész ciklus folyamán semmit nem éreztem, nem is hittem, hogy baba lesz, kb. a 30. napon kezdtem tüneteket észlelni..(a ciklusom akkoriban 33 napos volt)

Ancsi
Ancsi

Lányok!

Mikor ezt megláttam Ti jutottatok eszembe.

Kép
Djeszter

Djeszter!
Visítok az örömtöl!!!!! Nagyszerü ez a kép. Pusszantás érte,
Moni
mj

Ancsi!

A görbém szerint 24.-én volt peteérés. Szombat óta érzékeny a mellbimbóm. Ma pedig már az egész mellem fáj. Állandó fáradság gyötör, és borzasztó melegem van.
A mell fájdalom els&#337; terhességemnél is jelentkezett, de csak akkor, amikor meg kellett volna jönnie. Fáradság csak 1-2 hét múlva.
Lehet, hogy baba van a dologban?
A ciklusaim 31-38 naposak. Mikor milyen kedve van.

Djeszter
Djeszter

Na, holnap fel 4-kor megyek dokibahoz....jajjj de kivancsi vagyok!KépKépKép

Kepzeljetek, vagy en bolondultam meg, vagy a szervezetem. Tegnap akcio utan volt egy kis ver (hmmm, bocs a reszletekert) mar tokre orultem, hogy a zebracska meghozta az elso szerencsetKép Aztan semmi.... Kozben meg orankent jartam pisilni, fajtak a melleim, nem birtam hason fekudni az olvasashozKép Na mondom Orsi, nagyszeru, bekepzelsz magadnak mindent. Mai nap: mellek tovabb fajnak, pisiles abbamaradt....

na midnegy, holnap doki bacsi remelem kitalal valami okosatKép

pussssz: orsoly

Ui: Bridget Jones naploja tuti jo film, de konyvben tan meg jobbKépKép
orsoly

Djeszter!
Csak nem??????Kép
Figyi, nagyon úgy tûnik, hogy ezt egy pici emberke okozza...
Napközben úgy érzed, mintha lázas lennél?
Érzékeny a cicid, ha a pólód hozzáér?

Ha válaszaid között két IGEN található,
az én válaszom is: igen!!!
Te leszel az október elsõ babás!!!Kép
Jajdejóó lenne!

Mikor tesztelsz?
Hányadik cn-n vagy??? A lista szerint a 24-en...
Ez jó, vagy el van csúszva??

DE TUTI A KÉP!!!!KépKép

Most megyek, megtömöm a bendõmet...Kép

Ancsi
Ancsi

Lanyok

A tali hangulata ecceruen nem adhato vissza ebben a formaban.Ezt at KELL elni.Az elso szerintem kulonos helyet fog foglalni a szivemben egesz eletemben.

PCO:mar doktoralhatnek belole/sajnos/.
Nem a mennyisegtol vagy a nagysagtol fugg,hogy a cisztak PCO -ra utalnak-e hanem a szerkezetuktol fugg.Ez kizarolag a szovettan bizonyitja addig csak GYANU!A szovtan-t laparnal veszik es 1 het mulva mar volt eredmenyem tehat nem kell honapokat izgulni.vannak olyan cisztak is ami NEM PCO!Fabian Dr is csak akkor hozta elorebb 6 hettel a metrodin szurikat amikor mar bizonyos volt,hogy a legvacakabb cisztakkal rendelkezem.Gondolom o is remelte,hogy megsem PCO.Lattak a lanyok nekem sincs bajszom,viszont nagyon gyorsan no a hajam.Iszonyatosan hullik a hajam,konnyen meghizom.A legrosszabb tunet pdig az,hogy amikor megjon-ehhez el kell,hogy durranjanak a cisztak-elotte 1-2 nappal pontosan olyan mintha terhes lennel/hanyinger,undor a szagoktol,stb../ezert en szinte mindig azt hittem vegre sikerult es neha 1 hetig is abban a tudatban eltem,hogy varandos vagyok.Szoval ez attol van,hogy amikor eldurrannak a cisztak,hrmon urul beloluk.Mit mondjak szornyu erzes napokig hetekig rosszul lenni azt hiszed a babatol van es SEMMI

El kell menne mkajcsizni es jovok

Kriszti
kriszti

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok én is, csak írtó sok a munkám.
A tali tényleg jól sikerült, csak kár hogy nem tartott tovább. Az utazás kicsit megviselt, mert már a vonaton majd nem elaludtam. A kaja is nagyon szuper volt.

Gabó!

Remélem szerencsét hoz nekem a zebra és nem megy le a hõm. A lázmérõ mellé raktam.

Móni!

Én amúgy is jól alszom MACA nélkül is. Nekem inkább a szúrkálások voltak. Neked vannak?

Eszter!

Kár hogy nem jöttél a talira. A hõm még fent van, 37,1 volt reggel. A melleim fájnak és a mellbimbómban szúrkálásokat érzek. Nem tudom mi ez? 8 napja van csak fent a hõm.

Ancsi!

Még nem gondolok a laparra, amíg meg nem jön, de eléggé elrettentem.
De utána biztos be leszek tojva.
Ez a mellbimbó fájdalom neked milyen volt. Szúrkálásokat nem éreztél? Én még nem voltam terhes így nem tudom elõre megérezni.

Pucur!

Dícséretet érdemelsz a jó szervezésért!Kép

Andy
Andy

A kaja nem eheto,ugyhogy itt vagyok.

DJEszter
Nocsak,nocsak!!??KépKép

Orsoly
valaminek mar tortennie kell!!!Kép

Andiiiiiii
Hol vagy???????????

Ancsi
Azert azt az aprilisi babesot szivesen atelnem ujra!Emlexel??!!!???Kép

Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy olyan szuper volt a talcsi. Kicsit irigyellek is meg nem is benneteket.

Képzeljétek, írtam Erazmusznak, hogy mivel összejött a pocaklakó értékelje már ki a diagrammomat, mert volt aki itt a lányok közül megkért, hogy küldjem már el, hisz mégiscsak egy sikeres hónap volt. Megtette. Söt, a fogamzás idöpontjából kislányt "jósolt". Már megint? Kép Kép Kép Persze, végülis teljesen mindegy, hogy mi lesz, hisz a férjemnek még nincs.

Annyit még hozzátennék a most nagyon izgulóknak, hogy én a mensi várható idöpontja elött 1 nappal, és még utána 2 napig szinte óránként mentem WC-re, mert úgy éreztem, hogy megjött.

Kata
Kata

Kata!

Írnál kicsit bövebben a kiértékelt diagrammról? Hányadik napon volt a legalacsonyabb hö, mikori akciókból fogant meg a baba, meg minden. Légyszi írd le a receptet! Nagyon várom! Kép

Elöre is köszi,
Monchy
Monchy

Szia Krisztike!

Itt vagyok!!!
Köszike mégegyszer a képeslapot. Csak az elõbb tudtam bejelentkezni, mert utaltam a béreket.
Ma és holnap is sok melóm lesz.
Rossz volt a kajcsi nagyon?
Hõd hogy áll?

Andi
Andy

Lányok!

Találtam nektek még zebrát!
Egy nem elég ...
Kép
Djeszter

Kriszti!
Ó, istenem...az április...hogy hullottak a babák...))))

Kata!
Ez érdekes...Hogyhogy a fogamzás idejébõl jósolta a kislányt???
Azért mert az ovuláció napja elõtt volt az akció?

Én úgy tudom, hogy az ovuláció napján történt akcióval (ha elõtte tartózkodtak a nemi élettõl), nagyobb esély van fiúra...

Andy!
Szurkálást nem éreztem, csak olyan csípõ érzést, és reggel arra ébredtem, hogy vannak cicijeim...Kép(amit egyébként ritkán észlelek...KépKép)

Hûûûû, de jól laktam...)
A Zebra (még nem találtam neki nevet..) itt röhög rajtam, hogy elfolyok a széken...Kép

Ancsi
Ancsi

Kata!

E. a görbe alapján megjósolta a nemét? Szerinted küldjem el én is?

Mindenkinek puszi és továbbra is drukkolok, középid&#337;sök párnás trükköt bevetni!

Norci

Ui. Majd este irok részletesen is.
Norci

Ma igazán nagy élet vanKép

A gyógyszert szed&#337;k közül senki nem válaszolt a reggeli kérdésemre..

A hétvégén én is ilyen közelröl láttam zebrákat. Le is fényképeztem NEKÜNK hármat. Amit meglesznek a képek megprobálom ide varázsolni. &#336;k a saját zebráink lesznek, ugy számoltam mindanyiunknak jut 2 csik róluk Kép
Györgyi
Györgyi

Ancsi!

Válasz a kérdéseidre: igen mintha lázas lennék,
akkor nem érzékeny, ha a poló hozzáér, csak ka hozzáérek, pl mosakodásnál. Ill kinn vannak a bimbóim, pedig nem szoktak.
A tesztel még várok 1-2 hetet. A listában szerepl&#337; 24. cn jó, ezért nem értettem, hohy lehet e ilyen hamar érezni.

Kata!

Engen is érdekelne, hogy E. mi alapján jósolta meg a kislányt.

Sziasztok

DjEszter
Djeszter

DjEszter!

Szuper ez a rengeteg zebra! Már a látványuktól is bizsergek! Szerintem ennyi csík láttán mindannyiunk szervezete "beindul". Aztán pedig a csíkozódás is! Kép Kép Kép

Monchy és Zebulon (ez a zebrám neve)
Monchy

Kata, Norci!

Valahogy felrakhatnátok a högörbéteket, had okuljunkKépKépKép
Györgyi
Györgyi

Gyorgyi

a gyogyszer krdest nem ertem.A maca-ra gondolsz?Merthogy az nem gyogyszer.Vagy csak figyelmetlen voltam?

Kriszti
kriszti

Monchy,
én is tartottam egy mini-keresztelõt a Zebrám számára. Az eredmény:

DEBRA, A ZEBRAKépKépKép

hmm...olyan édi...
itt ül a monitorom alatt és lógatja a pociját..Kép

Ancsi és Debra
Ancsiés Debra

DjEszter,
Gyanús vagy te nekem!!!!!

Lányok olyan szép lenne!
1. Kata
2. Norci
3. Márti (holnap tesztel, ha minden igaz)
4. DjEszter
5. Mi a többiek
6. Mi a többiek
7. Mi a többiek
8. Mi a többiek
stb,
stb,
stb.

Mindenki, szépen sorban!!!!

Moni
mj

Kriszti
Nem a MACA-ra gondoltam. Nem tudom, hogy milyen gyogyszereket szoktak adni pe. serkentésre. Arra gondoltam.

Ancsi és Debra
Aranyos, hirtelen már másra gondoltam a két név láttánKép

Moni
Szupi a felsorolás, nekem 8 a kedvenc számom lehetnék én ott. KépInkább ohajtó jel.
Györgyi
Györgyi

Ancsi!
Aranyos nevet találtál a zebrádnak! Kép

Moni!
Úgy legyen!!! Kép

M&Z (Monchy és Zebulon)
Monchy

Szuper lehetett a talcsi! De jo, hogy olyan sokan ott voltatok, egy piciket irigykedem is....Kép

Norci, gratulalok, nagyon!

Kata, neked is!!! Legyszi, elkuldened nekem a diagramodat, felraknam a masik ketto melle a netre, hadd okuljunk belole mindannyian. cimem: noralib2000@hotmail.com.

Sajna, ritkan enged be a gepem mostanaban, meg a nettel is gond volt, plusz, szabin voltam egy hetig...

A tablazatunkak nekem is ki kell javitanom Kép
Orsoly 8c 75 cn Nagytarcsa 26 év
Cicó 4c 50 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 43 cn Szolnok 28 év
Koalamaci 5c 38 cn Budapest 24 év
Bella 15c 36 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 29 cn Györ 24 év
Márti 9c 28 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 26 cn Szeged 30 év
Eni 2c 25 cn Pécs 26 év
Edina 7c 25 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 24 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 24 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 24 cn Budapest 29 év
Lora 11 c 22 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 21 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 20 cn Adács 27 év
Éva 28c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 16 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 14 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 12 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 11 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 11 cn Líbia 32 év
Moni 5c 9 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 7 cn Budapest
Kandi72 1c 6 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 6 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 5 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 4 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 4 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 1 cn Békéscsaba 26 év

Sok pusszancs nektek! Lella
Lella

En meg csak most ocsudtam fel, Monchy, Ancsi!!!!!!! Juhej! Hat ti is.... Nagyon nagy boldogsagot nektek, kellemes 9 honapot!!!! Pussssz!!!!
Lella

Mit szóltok ehhez a hármasiker-párhoz?
Nagyon édik nem?

Kép

Pussszz
Ildi
másikildikó

Lella!

Sokáig nem voltál, már aggódtunk Érted!

Köszi elöre is, de sajna még nem tartunk ott. Kép Szombaton mindannyian kaptunk Gabótól egy-egy gyöngyböl készült csíkos zebrafigurácskát és azt kereszteltük el! Kép

Monchy
Monchy

Lellaaa
Mar nagyon aggodtunk am erted!!KépJo,hogy itt vagy ujra.

Gyorgyi
1.Clostilbegyt,Serophene
Alt.ezeket adjak elso korben a tobbi csak komolyabb varakozas es eredmenyek utan.
Mas gyogyirol nem tudok.

Nem is gondoltam ra,hogy nevet is kene adni a kis joszagnak.Ha lesz idom dondolkodom,de most mennem kell mert a vegin meg mh.-m se lesz!

Kriszti
kriszti

Moni!

Ez a sorrend nekem nagyon megfelelne.

Képzeljétek milyen klasz lenne egy júniusi baba.
Ugyanis mi mind a hárman (fiam, férjem, én) az ikrek jegyében születtünk.

De jó lenne.

Djeszter
Djeszter

Kriszti!

Mi az, hogy munkahelyed sem!!?? Csak az nem lesz!!! Kép Kép Kép

M&Z
Monchy

És ez hogy tetszik lányok?

Kép

Ildi
másikildikó

Lella!
De édi vagy...bárcsak itt tartanánk..
Debra nem bébi, hanem egy zebra, amit a drága Gabótól kaptunk a találkozón...

De azért 1 kicsit beleéltem magam a gratulációba...KépKép
Ki is húztam magam..Kép

Milyen jó látni ezeket a magzati felvételeket...

Ancsi
és Debra, a zebra
Ancsi

Ildiko
En mindig megveszem a kismamat,ez a kep minden honapban elbuvolKépKépKép

Monchy
Nagyon nem vagyok hatekony.Igazad van csak mh-m nem lesz.KépKép

ZEBRA-ELLA&Kriszti
kriszti

Lanyok!

Ennyi `elkiabalas` meg sosem volt.Barcsak boszik lennenek koztunk es mindent elore megereznenek!!!!!!!KépKépKép

Kriszti&Zebra-Ella
kriszti

Kriszti!

Annyira jó ilyen képeket nézegetni, de a legjobb az lenne, ha már a saját pocaklakóinkról láthatnánk ilyen képeket. Kép Remélem folytatódik az az &#337;szi babaes&#337;, rettenetesen hosszú az a lista!
Az egyik szomszédunkban két hete született egy kisbaba, kislány lett. Annyira irigylem &#337;ket, és olyan kíváncsi vagyok már a picikére, dehát ugye ilyen korán még nem illik meglátogatni, nem rokon, csak szomszéd.

Ildi
másikildikó

Kriszti!
Átszaladok a festékboltba, veszek jó sok festéket, hogy a falra festhessük az ördögöt!! Kép Kép

Ildi Kép
másikildikó

Sziasztok!

Ma voltam uh-n kicsik a tüszok. Kaptam pluszba 2 db Metrodin HP szurit, hát alig álltam meg a lábamon annyira fájt.
Holnap megint uh.
Azért nem írtam délelott, mert teljesen magam alatt voltam (most se sokkal jobb).

Örülök, hogy jól sikerült a tali.

Caldea
caldea

Lányok!

Felmásztam a falra!!! Kép Kép Kép

Ördög
Monchy

Lányok,
elköszönök tõletek, mert az egyik kolleginám segítségre szorul gépileg, így már nem jövök vissza, hanem indulok hazafelé.
A gépem indulásra kész...Kép

Millió pusszantás,
SZERETLEK BENNETEKET!

Ancsi
Ancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?