Sikerült most idevarázsolni a szüléstörténetet... kicsit hosszú lett... bocsánat
)
"Délután fél egykor kezdődtek a fájások... fél kettőkor hívtam a férjecskémet, hogy a mai délutáni programját mondja le és jöjjön haza egyenesen... negyed háromkor már itthon is volt. Fél háromkor hívtam az orvosom, aki azt mondta, hogy még várjunk, mivel közel lakunk a kórházhoz. Hívjuk akkor, ha rendszeresek az ötperces fájások. Ez úgy fél5 felé jött el... akkor elindultunk a kórházba... ott egyből ctg-re tettek... akorra két percesek voltak a fájások...az ügyeletes megvizsgált és közölte, hogy jó 3,5 ujjnyira vagyok kitágulva és felejtsem el az érzéstelenítést...úgyhogy fájtam tovább. Nem volt túl kellemes...sőt, egész nagyon tudott fájni... de mivel mindegyiknek vége lett, így könnyebb volt viselni. Beültem egy kád forró vízbe először úgy fél órára...aztán szóltak, hogy jönne a doki burkot repeszteni, menjek fel az ágyra... na ez kicsit nehéz volt
))) még jó, hogy ott volt a férjem
Doki megállapította, hogy már nincs magzatvíz... valószínűleg kifolyt a kádba... de még "csak" 4 újjnyinál tartok és tolófájás nincs, visszamehetek a kádba pancsolni
) Ez nekem tetszett nagyon...majd úgy 7 óra felé újabb vizsgálatnál megállapították, hogy eltűnt a méhszáj...és lassan de biztosan még tolófájásaim is lettek. Szerencsére a beöntést megúsztam, mert indulás előtt voltam háromszor wc-n
))
Sajnos ez már nehezebben ment... lehet, hogy a gyors fájások miatt... de eléggé elfáradtam már és nem mindig tudtam elég erősen nyomni... a Kishercegről meg megállapították, hogy valamelyik végtagja nem egészen könnyíti meg, hogy beinduljon a szülőcsatornába... így fél 8-kor mondta a doki, hogy akkor kiveszi. Örültem neki...éreztem, hogy már nem lenne erőm arra, hogy kinyomjam.
Gyorsan aláírattak pár papírt... még most sem tudom mit írtam alá...és mentünk a szomszéd szobába... és 20.21kor már megvolt életem második pasija
)) Aztán pár perc mutatás... de ez alapján én nem tudnám megállapítani, hogy tényleg ő van-e most itthon... de csak nem cserélték el
)) Apja boldog arca... hajnalig őrző... vízszintes fekvés 8 óra."