Sziasztok Csajaim
Iner- De jo, hogy tul vagy rajta, 2 het mulva meg mar meg is nyugodhatsz teljesen, mert minden rendben lesz, ezt garantaljuk neked
Csip- Azta, hallod, neked is van egy erdekes csaladod...DE!!!Szerintem annak ellenere, hogy Anyukad nem szeretne, hogy most babatok legyen, nem fog a lakassal zsarolni szerintem, mert az irto nagy bunkosag lenne....Ilyenre egy Anyuka nem nagyon kepes ( bocsi Onlany, most olvastam,hogy a tied megtette, hat akkor vannak kivetelek
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
)....Csak szerintem a legfontosabb, hogy indulatok nelkül üljetek le megbeszelni ezt a dolgot szerintem, mindenki elmondja a maga allaspontjat es szepen meggyözitek az asszonypajtast
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
...Tuti, hogy meglehet.....Ilyenekkel, hogy ti mar most akartok probalkozni, mert mi van ha nem jön össze honapokig, akkor ugyan ott vagytok stb....Aztan ha egyböl sikerül akkor mar ugy is ö lesz a legboldogabb, mert az legalabb azt igazolja, hogy egeszsegesek vagytok
Bettykem- Itt is nagy drukk hegyeket küldök holnapra!!+++++++++
Gtunde- Neked akkor most mar tuti, hogy anovus honapod van??
-J- Sajnalom, hogy nem kezdheted el a gyogyot, ezek a dokik mindig athuzzak a szamitasodat
Kirus- Sajnos en nem tudom, hogy mit mivel szabad illetve nem szabad bevenni, az biztos, hogy vannak olyanok amik semlegesitik egymas hatasat, de nem tudom pontosan mik ezek
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
...A tapasztalt kismamik majd jönnek es megmondjak az okossagot!!
Zsu- Köszi a meghivast, megyek
Es akkor Onlany föleg neked, na meg persze mindenkinek, a beigert kepek:
Ez a buszsoför kek szerko, ebben kell nyomnom a repteren a melot:
Csak ennyivel nagyobb, mint en
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
:
Es a szepseges bakancs ( azert ilyen lestrapalt, mert egy-ket doboz mar landolt rajta
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
)
Hülye voltam, mert a kabatot is fel kellett volna vennem a fotozasra....Na az ugy nez ki, mintha egy oriastol vettem volna kölcsön, pedig XS-es
Mindenkinek szep napot!!
Szeretettel:
Ancsa