Sziasztok!
Dícsereteket köszönjük!
Zsuzsi
Ez csak a látszat, amilyen édes olyan hisztis a lekem Napsugaram mostanában, néha kész krimi!
Képzeld máig emlegeti hogy mikor találkozhat a Dórival megint játszani!
Hát hogy paradicsom vagy sem az megítélés kérdése, remélem azért afent említett hely csendeseb és nyugisabb lesz!
Laura
Igyekszünk hogy erőnkhöz mérten jó körülményeket sikerüljön kialakítani a srácainknak.
A cica már régen itt lakik amióta ide költöztünk valójában egy kobor állat volt aki jött hogy adjunk neki enni télvíz közepén mi meg megsajnáltuk, na azóta is csak szivattyúzók miata.
Természetessen ő is oltva féregtelenítve és bolha írtva van, de mivel egy csavargó és nem tudni hol mit eszik esetleg össze időnként megy a hasa amit imádok takarítani a teraszon...
Na igen van a paradicsomban is kiszolgáló személyzet aki gondoskodik a kajáról és egyebekről.
A kutyus a fiúk miatt lett véve de imádom annyira édes és hálás a végtelenségig, komolyan megértem ha valaki az állatát néha többre tartja mint sok embert! Persze a kezdeti lekesedés után nekem kell a nagy fiamat irányítani mit hogyan és mikor csináljon, időben kelteni, délben én etetek, délutá felváltva, este meg duma parti van kint, mert hiába nagyobb már nem szert egyedül kint lenni sötétedés után. Az oltásokról és estleges betegségekről nem is beszélve.
Lacinak sem könnyű az biztos szerintem mindannyiónk férje sokat melózik, de azt azért nem szabad ám elfelejteni anélkül hogy magamat fényezném hogy ezen kívül itthon mást nem csinál. Sőt időnként napokig nem jön haza aztán egy két nap és újra el ment vagy ahogyan sikeredik, semmiben nem számíthatok rá. A pénz meg hol ennyi hol meg annyi és ha nem elég akkor is nekem kellene megoldanom hogy legyen. Nálunk nincs és nem is volt soha olyan hogy megvárjuk apukát a fürdetéssel vagy a vacsival amikor jött akkor evett de ha én arra vártam volna hogy valaki segítsen komoly mocsokban fetrengtek volna mindannyian. Így volt ez a kezdetektől mindegy hogy egy kettő vagy három gyereket kell is ellátnom. Ő nem kelt fel éjjel akár betegek voltak akár nem a házimunkáról már nem is beszélek, még a tányérját sem rakja el maga után, mondván neki ennyi kényelem jár.Valóban?
Azért azon elgondolkodnám hogy nekem menyi jár?
A tiszta ruhát és főtt ételt elvárja,ha itthon van lerecsegi a fejünket néha aztán újra el megy. Néha ezért szívesen kipróbálnám és megnézném ő hogy bírná az én helyemben!
Hát ha ez láblógatás???
Dzsili