Új privát üzeneted érkezett!

morcivaci: ha esetleg van még kérdésed PCOS-val kapcsolatban nyugodtan írj akár privit is. Ha tudok szívesen valaszolok...
Nah most már tényleg jó éjt! Éljenek a propellerek :lol:
Vendég

Morci :lol: :lol: :lol:
hát most jóól kiröhögtelek :lol: :lol:
Holnap ugye tesztelsz :!:
Drukesz hegyek mennek neked :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

MOrci,

ááá, énnem is fogok tesztelni, én nem is vagyok teszt függőőő , áááá, dehogy :D

pussszka és jóéjt neked is! meg mindenkinek!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csibuc
tetőőőő :lol: :lol: 8)

Morci
remélem figyeltél, nehogy most meg, azt frissítgesd, mert mire ideérsz, megint új lapot kezdünk :lol:
Kicsit lemaradtál, mint a borravaló :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Megint lemaradtam ám! Nagyon gyorsak vagytok! :o

Mares
Tesztelek holnap, de csak azért, hogy kiderüljön, hogy az lh teszt nem amiatt pozi-e állandóan.

Egyébként szerintem még kb. 12 napom biztos hátra van ebből a ciklusból.Vszínűleg ha volt is pé-m, akkor most hétvége környékén.
morcivaci

van bőven tesztem, olyan amit Csillag is ad. Akkor kezdjem hamarabb?
19 db tüsződ van? atyaééééééééég. én a múltkor a 2 cm-esemet is nagyon éreztem, akkor mit érezhetsz most Te?
Gondolom édes fájdalom

chrissy81

Csibuc
Igazából a diétával kapcsolatban lennének kérdéseim, hogy mit lehet és mit nem. Sajnos vszínűleg pont azokat nem lehet amiket imádok! Igazából fogyni nekem se nagyon kellene, a plussz 4 kg-mal vagyok 53 kg. :lol:

A kövi ciklus 3.napján megyek majd hormonvizsgálatra, csak mivel megint kitolódik a ciklusom, így nem tudom, hogy erre mikor kerülhet sor.
morcivaci

Chrissy
jahh, ééédes :lol: :lol:

Morci
örülök, hogy haladsz... :lol:
Nemtom ma mi van, ennyire azért nem szokott gyors lenni a topic..
De így szeretem, mert legalább mindig van valami...

Bri
most mááá téllleg jóó lenne, ha jönnél :roll: Kép

betty615

Megyek sorozatokat nézni, majd ezentúl ide is benézek, ha nem zavarok! :lol: További szép estét mindenkinek!
morcivaci

Jó éjt mindenkinek, jövök holnap is :)

chrissy81

Chrissy
ha nem akarod, hogy gyorsan elfogyjon, akkor ráérsz a 10. cn-en elkezdeni.

Morci
szija :!:
Várunk holnap a teszteredménnyel :!: +++++++++++++

betty615

én is szorítok Neked Morci :!: :!:

chrissy81

Morci: ne a diéta legyen az elsődleges hanem a korrekt kivizsgálás. A túlsúly hiánya még jelenti azt hogy nem lehetsz PCOS mert elég ha csak bikfy-re gondolok... Ő sem mondhatja el magáról, hogy túlsúlyos lenne...

A diétát mindig diabetológus szakorvos állítja be egyénre szabottan. Alapvető feltétel azonban mindenkinél, hogy lehetőleg semmi cukrot nem eszünk. NEm eszünk fehér lisztből készült dolgokat, krumplit, fehér rizst és bizonyos gyümölcsöket. Ezen kívül nem mindegy az sem, hogy a nap melyik részében melyik étkezésnl milyen összetételű élelmiszereket fogyasztunk.

Ha még nem jártál korrekt orvosnál, akkor Neked is csak az tudom mondani, amit baba.goa-nak: Bartók Béla úti magánklinika :)
Vendég

Jó éjt Chrissy neked is....most ez lesz....mindenki el fog menni....de én nem...kitartok....megvárom Brííííít akkor iiis Kép

betty615

Helyesbítek: a túlsúly hiánya nem jelenti azt, hogy nem lehetsz PCOS beteg...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.24 21:25-kor.
Vendég

Tiszta buggyant vagyok, módosítani szerettem volna a hsz-emet nem idézni :? Nekem az 500. ment az agyamra :oops:
Vendég

:lol:

betty615

morci :!:

Mááá miért zavarnál ? gyere nyugodtan :!: Mi itt minden régi és új topik lakót szeretünk :!: :lol:

Bri :!: Tényleg, hol vagy ma :?: :roll: :roll:

Betty :!: Minden nap olvasok és drukkolok nektek :!: Kicsit depis vagyok és nem akarom a problémáimat rátok zúdítani,de nagyon örülök ha jó híreket olvasok :lol: Az fel dob egy kicsit :) Most megyek fürizni ,de be nézek még :!: :D Addigra talán Bri is megjön! :lol:
Vendég

Én éppen focit nézek, de azért ugrottam fel, hogy megnézzem, ma mi van Bri-vel.
Oszt mit látok? Nincsen sehun.

Bri, menten-nyomban jelentkezz!!!

KépKépKép
bikfy

Eltűntetek? Sehol senki?
Akkor megyek aluszkálni, mindenkinek jó éjt! Kép

KépKépKép
bikfy

Én vagyok.....még mindig várok... Kép :lol:

betty615

Éjfélkor kell beadnom a szurit...addig leszek Kép

betty615

Bridget jól van,csak időhiányban szenved, ne aggódjatok,az imént beszéltem vele!
Vendég

Sziasztok lányok!!!

Igen elöször kicsit ijjesztő, de ha majd a szervezetem hozzá szokik jobb lesz, legalább fiatalodok majd pár évet :) Mindig egészségesen étkeztem, az meg mindegy milyen tésztát főzők.... csak a gyrosról lesz nehéz lemondani, de a babásodás, és jobblét érdekében, ám legyen... :)

nem adom fel, majd még irok nektek, legyetek jók, jóéccakát, puszi
baba.goa22

Milyen
köszönöm Bri híreket, már komolyan aggódtam érte, mi lehet :roll: :!:
Azért remélem jönni fog.... Kép
Addig is egy kép :lol:
Kép

Jó éjt neked is Babagoa :!:

betty615

Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Kép

Na jól van, megyek... :lol:

Kép

betty615

Jó reggelt Királylányok!

Látom iccaka Betty még nagyon elemében volt, most meg nem bír felkelni.

ÉBRESZTŐ!!! :wink:

KépKépKép
bikfy

Szép jó reggelt mindenkinek!

Helyzetem: halvány csík az LH teszten, tegnap du-esti émelygés, ma reggeli rosszullét.
Holnap tesztelek
Vendég

Bee, jujj de izgi!

Jó köztetek vazze, mondtam már? Ide hívtok, hogy küzdjünk együtt csajok, oszt 2 hét alatt mindenki bebabásodik. :lol: :lol: :lol:
Fektessük le a szabályokat: ha mindez így történik, akkor sem hagytok egyedül. :D

KépKépKép
bikfy

Jó reggelt!

Bee,
nagyon izgulok, remélem pozi lesz a teszted!
Ha nem vagyok túl indiszkrét, ti mióta próbálkoztok?

chrissy81

Sziasztok!

Bettym,

sokáig voltál fent :D de a képek nagyon jók!!! :D uccsú szurika, jaaaj, remélem okés volt minden vele!!!! Mikor fognak kb repedni a mega-giga tüszők??? ma már?

bee,

nagyon szoríííííííííííííííííííííííííííííííííííítok!!!

biify,

a szabály lefektetésével egyet értek, én olyan szabályt szerenék, hogy mindenki azonnal babás lesz!!! ilyet lehetne!?????

:D

mert mindenki megérdemli!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Aranyosak vagytok nagyon!

Chrissy, 15 hónapja próbálkozunk, alacsony volt a progeszteron szintem, azaz nem volt rendes peteérésem, erre adtak Clostit. A progimat felnyomta, remélem, a baba is összejött. Mi belehúztunk! :D
Vendég

Szia Mares,
teszteltél ma? figyelem a topicot egy pár napja, csak most szedtem össze magam, hogy csatlakozzak, de izgultam ám érted.

chrissy81

bee,

és voltak valamilyen tüneteid? érezted, hogy vmi nem oké?

chrissy81

Chris,

nagyon aranyos vagy, én csak halkan bizakodok....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bikfy
én már 7-kor itt voltam, de azért nem akartam írni, mert akkor már tényleg elfoglaltam volna az egész oldalt :lol:
De még jó, hogy nem vártam meg Bri-t. Még most is itt ülnék :lol:

Bee
holnapra mennek neked a drukkhegyek :!: +++++++++++++++
Kép

Mares
hát ma még ne repedjenek, mert akkor gáz van :lol:
Majd holnap ráérnek...a beadástól számított 36-48 óra múlva...

Többiek :?:

betty615

köszi betty

chrissy,

annyi tünete annak, hogy nincs rendes PÉ-m, hogy néha csak világosabb LH-tesztem volt (mármint a 2. csík csak világosan volt, vagy épp csak olyan színű, mint a controll csík) De én ezt úgy gondoltam, hogy biztos a teszt gyenge... Mert változó volt, minden hónapban más. 6 hónap próbálkozás után csináltak egy 3. éa 10. napi hormonvizsgálatot, ott minden rendben volt. Próbálkozzunk 1 évig. Aztán 1 év után csinálták meg a 18., 21., 23. napi progit, és kiderült, hogy 15 fölötti érték helyett 1,0 3,6 és 7,9 ng/ml
Closti után meg 20 fölé ment.
Vendég

Én is itt vagyok csajok, de csak olvasok, mert én sem akarom telepakolni magammal az oldalt. Drukkok mindenkinek mennek akiknek szüksége van rá ;)
Vendég

Bri: merre jársz? A blogodban sincsen új bejegyzés napok óta. Azért remélem minden rendben van ott nálatok :)
Vendég

bee,

ajajj, akkor lehet nekem újra kell értelmeznem a pozitív lh teszt fogalmát.
Ha ugyanolyan erős, mint a controll csík, az nem jó?
Jaj csajok, milyen a pozitív lh teszt akkor?

chrissy81

Sziasztok!

Íme a segítség:

Termékleírás

A One Step LH ovulációs teszt gyors és könnyen alkalmazható. Ez egy minőségi teszt, amely a luteinizáló hormont (LH) mutatja ki a
vizeletből, ha a tüszőrepedés közeleg és a legnagyobb esélyed van a megtermékenyülésre. Az LH-hormon a petefészkeket stimulálja petesejtek érlelésére és a tüszőrepedésre. A hormon mennyisége a vérben és a vizeletben közvetlenül a tüszőrepedés előtt a legmagasabb.
Az ovulációs teszt alkalmas bizonyos betegségek kimutatására is, mint PCOS, ovárinszufficiencia vagy a változókor jelzésére. A teszt
érzékenysége 20 mIU/ml , és a megbízhatósága 99,9%. A teszt kb. 2 évig megőrzi a szavatosságát, amennyiben száraz helyen, 2-30 fok között
tárolják. Az eredményt néhány percen belül leolvashatod.
Mikor kezdd el a tesztelést?
A ciklus hosszának függvényében kezdd el a tesztelést. Ha ciklusod rövidebb, mint 21 napos, vagy hosszabb, mint 38 nap, beszélj róla a
nőgyógyászoddal! Ha nem vagy benne biztos, hogy milyen hosszú a ciklusod, kezdd el a tesztelést a 11. napon. Tesztelj 5 napon keresztül, amíg pozitív eredményt kapsz.
Ciklus hossza Első tesztnap
21 nap 6. ciklusnap (cn)
22 nap 6. cn
23 nap 7. cn
24 nap 7. cn
25 nap 8. cn
26 nap 9. cn
27 nap 10. cn
28 nap 11. cn
29 nap 12. cn
30 nap 13. cn
31 nap 14. cn
32 nap 15. cn
33 nap 16. cn
34 nap 17. cn
35 nap 18. cn
36 nap 19. cn
37 nap 20. cn
38 nap 21. cn
Vizelet gyűjtése
1. Ne használj reggeli vizeletet, mert a hormon napközben termelődik. Legjobb a délutáni vagy esti vizelet. Tesztelhetsz 10 és 20 óra között.
2. Tesztelj minden nap ugyanabban az időszakban.
3. A teszt előtt két órán belül csökkentsd a folyadékbevitelt.
Hogyan tesztelj?
A tesztcsík szobahőmérsékletű legyen (18-30 fok). Vedd ki a csíkot a csomagolásból. Gyűjts vizeletet egy pohárkában. Merítsd bele a csíkot a vizeletbe a nyilakkal lefelé maximum 5 másodpercig. A csík ne merüljön bele a vizeletbe a jelzés felett! Helyezd a csíkot egy vízszintes száraz felületre. A hormon koncentrációjának függvényében a piros csík már 40 mp után láthatóvá válhat. A kiértékelés 10-30 perc múlva történhet. Az eredmény 30 perc múlva már nem értékelhető, változásokat mutathat
!
Kiértékelés
Negatív:
Csak egy piros vonal látható, a teszt zöld végének közelében (kontroll). A tesztvonal (az urin felöli oldalon) gyengébb mint a kontrollvonal.
Pozitív:
Két piros vonal látható, amelyek kb. azonos erősségűek. A tesztvonal (vizelet felöli vég) erősebb mint a kontrollvonal (zöld vég közelében).
Ebben az esetben a tüszőrepedés a következő 24-48 órában megtörténhet.
Érvénytelen:
Egy piros csík sem jelenik meg.
Hogyan érhetsz el jobb eredményt?
Egyszer egy nap tesztelj, mégpedig délután vagy kora este, mert a hormon az aktív napszak folyamán termelődik. Használj friss vizeletet.
Az eredményt 10 perc után olvasd le.

Legfontosabb tippek a teherbe eséshez:
Minden nap szeretkezni, amikor tojásfehérjeszerű hüvelyi nyálkát észlelsz és az ovuteszted pozitív.
Szeretkezni azon a napon, amikor az ovuteszted az utolsó pozitív után újra negatívat mutat.
Ezeken a napokon a méhszáj nehezen elérhető, nyitott és puha.

Kép

A lényeg, hogy közel azonos erősségűek a csíkok, vagy a tesztcsík erősebb, mint a kontroll, ami ugye mindig ott van. Ekkor pozi. De a legfontosabb, hogy ha napi egyszer tesztelsz, akkor látszik, hogyan erősödik napról-napra a hormon a szervezetedben, míg pozi lesz a teszt, ezután szépen halványul. Majd a ciklus vége felé valószínűleg ismét erősödik, de ez már nem az ovuláció jele valószínűleg, hanem vagy babás vagy (jóstesztelés), vagy a kövi ciklusra készül a szervezeted.

Remélem, ezzel segítettem!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Köszi Csillag!

Nekem is vannak tesztjeim Tőled. Barátnőmmel együtt rendeltünk, feleztünk. Most is várjuk Tőled a 40 db lh pakkot.
:D
Köpködd meg, segítsen nekünk issssss

chrissy81

chrissy,

Én nemrég találtam csak erre a topikra, pont előtte vettem csillió forintért Babymark tesztet boltban, és azon viszont az van, hogy akkor pozitív, ha sötétebb a 2. csík a kontrollcsíknál. Tehát erre mondtam, hogy nekem volt, hogy a 2. csík csak halványabb volt, volt hogy majdnem ugyanolyan, v ugyanolyan, de sötétebb nem sokszor. Meg 14 hónap alatt nem is teszteltem minden hónapban, mondván, hogy legyen spontán... tehát nem tudok pontos eredményt arról, hogy hány PÉ-m volt ez idő alatt összesen...
Vendég

CSillagom,

azért ha nem bírok magammal és mégis szer4tnék még teszteket, akkor ha megy holnap uram, Pestre, hozhat tőled????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

EHCS
ne adj Maresnak több tesztet a kezébe :!: :lol: :lol: Ő már egy függő :lol: :lol: akkor is tesztel, mikor már rég terhes :lol: :lol: :lol:

betty615

Mares, csak akkor adok teszteket, ha megírod, mennyi kellene! Nem szeretnél egy klassz digitális tesztet? Az olyan különleges, és ki is írja neked, hogy Pregnant vagy, meg azt is, hogy mikor fogant a babuci. :wink: Üzidet nagyon várom priviben!

Chrissy, a tesztek már úton vannak, innen azért nehéz lenne megköpködni őket, de megvuduztam :) :wink:

Betty, ha Mares így érzi tutinak a dolgot, adok neki szívesen a tesztjeimből. Valaki egyszer tesztel, valaki meg elhasznál egy gyárnyit, mindenki más. :D

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Én a gyáras típus vagyok :P :lol:

betty615

Bettym,

igen, függő vagyook, de lehet hogy tőled kaptam el :D
de jó érzés függőnek lenni, csudaszép sormintáim vannak :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kép

mert ma reggel sem bírtam magammal!!!!

Kép Kép