2009.11.12 10:01
2009.11.13 20:23
2009.11.16 08:35
2009.11.16 10:41
2009.11.17 03:39
2009.11.17 08:22
2009.11.17 21:16
2009.11.17 23:30
2009.11.24 23:10
[quote="timejka"]T írta:timejkaünde, Suzy
Áprilisban voltam hormonvizsgálaton, akkor minden rendben volt. 3 hónapja szivat ez a szar (nagyon ki vagyok akadva). Most beszéltem a dokival, nem kell hormonvizsgálat, mert ez sárgatest hormon elégtelenség, stimulálni kell. Engem ne stimuláljon senki, hanem tegyen rednbe végre, mert a t....m kivan, de nagyon. Majd közli, hogy ha így se sikerülne megint, mármint stimuval, akkor lombik. Ezzel nincs is bajom, csak az idióta párom nem akar lombikot. Én meg gyereket akarok végre még egyet. Volt szeptemberben inszem, persze nem sikerült.
Vettem anionos betétet, most hallottam womens care nevű kérmről, ami nem olcsó. Meg akarom venni a kriston intim torna dvd-t, merthogy állítólag az ilyen bajokra is jó. Valami már csak történik.
Bocsánat, kifakadtam.
2009.11.24 23:13
[quote="timejka"]T írta:timejkaünde
Van egy orvosom, akinél szültem, pár hónapig closti meg duphaston és semmi. Ő nem csinál inszemet. Elmentem egy másik dokihoz, aki csinál inszemet, így nem kellet Pestre járnom. A régi dokim együttműködik a Kaálival, tehát nem kell minden vizsgálatra feljárnom, amit a Kaáli elfogad úgyis, hogy nem ők csinálják. Ma kérek időpontot a régi dokimtól és beszélek vele. Decemberbe megyek a Kaáliba megbeszélésre. Amikor a clostit szedtem a max mnyh méretem 6 mm volt, amikor merionalt kaptam, akkor 8-9 is volt.
2009.11.24 23:14
[quote="bridget0801"]N írta:bridget0801e is mond...nekem abszolut nem jott be...2.clostis honapban beverzett a petefeszkem Utana letiltottak rola...aztan az elso lombiknal azt hasznaltunk mert a hormonjaim nem engedtek a stimulalast szurikkal...a lombik nem sikerult viszont lett egy marha nagy 30mm-es cisztam ami ott figyelt majdnem 3honapig addig nem is mehettem a kovi lombikra aztan azota megvolt a 2.lombik ez mar szurikkal ez sem sikerult...es a kovetkezo 3. is clostival lesz Mar elore felek...bar ha ezzel petet tudunk nyerni engem vegulis nem erdekel csak nekem valahogy nem jott be Persze mindenki mas es sok szep tortenetet is olvastam amikor eslo meg 2.clostis honapban mas osszejott a baba
2009.11.24 23:18
[quote="vespa"]S írta:vespaziasztok!
Én még új vagyok a fórumon, viszont nagyon régóta szeretnék babát. Idén tavasszal elindultunk a Kaáliba, ahol az UH-on megállapították, hogy miómám van. Én már ettől sírógörcsöt kaptam, elküldtek laparoszkópiás műtétre, ahol a miómát nem vették ki, viszont találtak helyette endometriózist. Teljesen kész voltam. Két hónapig Danovalt szedtem, majd jött 3 hónapig az injekció-kúra. Aug. 31-én kaptam az utolsó szurit, azt mondták kb. 6-8 hét onnan mire megjön. Már a 10. héten vagyok és semmi. Sajnos nem azért mert terhes lennék. Gyűlölöm a gyógyszereket, sosem szedtem, és most újra gyógyszert kellene gondolom felírjanak, hogy megjöjjön. Nem tudtok erre valami jó gyógyteát, vagy módszert? Szegény hormonháztartásomat már így is teljesen összezavarták. Úgy érzem egyre messzebb kerülök a céltól.
2009.11.24 23:20
[quote="timejka"]S írta:timejkaziasztok!
Tünde
A barátnőmnek 30-35 napos ciklusai voltak, elment dokihoz, mert babát akartak, szedte a bcs-t, neki bevált.
Én is már kipróbáltam annyi mindent (lehet, hogy ez a baj), de semmi. Nekem újabbanm, kb 3 hónapja a 20. cn-tól barnázok kb 5 napig, aztán megjön a mensi. Na ettől vagyok már bolond. Ittam palástfű teát, ugyanez volt akkor is, úgyhogy már én se tudok semmit, hogy mi lenne jó.
2009.11.24 23:21
[quote="gtunde75"]S írta:gtunde75ziasztok!
kicsit tanácstalan vagyok a barátcserjével kapcsolatban. az előző ciklusom tankönyvi volt, pé, ovu, meg minden, korai vetélés, amit észre sem vettem volna, ha nem lett volna a 12.DPO-n és még pár napig pozitív HCG tesztem... ... az átlag hőm 36,6...
most elkezdtem szedni a barátcserjét, mert kicsit későn volt ovulációm (a 22.napon), és úgy hallottam, a bcs rendezi ezt is...
azonban most, hogy szedem, a hőm olyan, mintha bekattant volna... 36,6 és 36,8 között ugrál...olyan, mint egy hormonzavaros görbe... nem tudom, hogy mit csináljak, hagyjam abba a barátcserjét?
szerintetek?
2009.11.25 08:04
2009.11.25 10:19
2009.11.25 10:21
2009.11.26 22:41
[quote="babatszeretnek_972"] írta:babatszeretnek_972[quote="bridget0801"]N írta:bridget0801e is mond...nekem abszolut nem jott be...2.clostis honapban beverzett a petefeszkem Utana letiltottak rola...aztan az elso lombiknal azt hasznaltunk mert a hormonjaim nem engedtek a stimulalast szurikkal...a lombik nem sikerult viszont lett egy marha nagy 30mm-es cisztam ami ott figyelt majdnem 3honapig addig nem is mehettem a kovi lombikra aztan azota megvolt a 2.lombik ez mar szurikkal ez sem sikerult...es a kovetkezo 3. is clostival lesz Mar elore felek...bar ha ezzel petet tudunk nyerni engem vegulis nem erdekel csak nekem valahogy nem jott be Persze mindenki mas es sok szep tortenetet is olvastam amikor eslo meg 2.clostis honapban mas osszejott a baba
hormon értékek milyenek voltak lombik előtt???
cisztásodás sajnos előfordul, főleg, ha pco vagy pcos van a háttérben
2009.11.27 12:34
[quote="bridget0801"] írta:bridget0801[quote="babatszeretnek_972"] írta:babatszeretnek_972[quote="bridget0801"]N írta:bridget0801e is mond...nekem abszolut nem jott be...2.clostis honapban beverzett a petefeszkem Utana letiltottak rola...aztan az elso lombiknal azt hasznaltunk mert a hormonjaim nem engedtek a stimulalast szurikkal...a lombik nem sikerult viszont lett egy marha nagy 30mm-es cisztam ami ott figyelt majdnem 3honapig addig nem is mehettem a kovi lombikra aztan azota megvolt a 2.lombik ez mar szurikkal ez sem sikerult...es a kovetkezo 3. is clostival lesz Mar elore felek...bar ha ezzel petet tudunk nyerni engem vegulis nem erdekel csak nekem valahogy nem jott be Persze mindenki mas es sok szep tortenetet is olvastam amikor eslo meg 2.clostis honapban mas osszejott a baba
hormon értékek milyenek voltak lombik előtt???
cisztásodás sajnos előfordul, főleg, ha pco vagy pcos van a háttérben
Nekem magas FSH-m van ugyhogy engem nem kell kielemezni sajnos tudom mi a baj nalam...pcos meg szoba sem johet en pont a masik veglet vgyok.Ciszta a clostitol lesz es nem azert mert valaki pcos En csak egy ket jotanacsot jottem adni a lanyoknak nekem nincs szuksegem kielemzesre.
2009.11.28 08:34
2010.01.18 12:17
2010.01.21 18:19
2010.05.21 12:25
2010.05.31 10:05
[quote="jeanner"]S írta:jeannerziasztok!
Rengeteget olvastam utána a témának, és most kis segítséget szeretnék kérni...
A peteérésem néha kimarad, ez azt hiszem, természetes... múlt hónapban elkezdtem szedni a barátcserjét, de teljesen begörcsölt az oldalam, a cserjét abbahagytam, de a görcs csak nem múlt... kiderült, h egy újabb kimaradni készülő peteérést indított meg mégis, így mensi helyett peteérést csinált... ez persze nagyon jó ugye, de nem káros, ha úgy szedem, hogy elvileg egészséges vagyok?
Iszom a teákat is, mondjuk én kamillával és körömvirággal kevertem be a cicka/palást teákat, és emellett szedem a folsavat, magneb6-ot, és a gravidát... igazából jövő hónaptól kezdjük a próbálkozást, most lecsúsztunk az elcsúszott PÉ-ről (nem tudtam, hogy az volt az, azt hittem, meg fog jönni, aztán láttam, h a 36 körüli hőérték nem arra utal )
Vélemény? Szerintetek használnak ezek a cuccok valamit egy nagyjából egészséges szervezetnek? Ja, túrót is rengeteget eszek
2010.09.23 07:13
[quote="babaproject"]s írta:babaprojectziasztok,
nyitottam egy topikot a Women's care krémről, mely reményt adhat sokunknak, én ma kezdem.
Sok egyéb természetes szert is összeszedtem, hogy segítsek a babára vágyóknak.
Mi is három éve próbálkozunk, sokat kutakodtam a témában,ezért gondoltam, hogy csinálok egy oldalt, ahol másoknak is segíthetek
szeretettel várok Mindenkit!
www.babaproject.hu
2010.10.14 13:08
2010.11.06 15:26
2010.12.11 12:36
[quote="janesné"] írta:janesné[quote="babaproject"]s írta:babaprojectziasztok,
nyitottam egy topikot a Women's care krémről, mely reményt adhat sokunknak, én ma kezdem.
Sok egyéb természetes szert is összeszedtem, hogy segítsek a babára vágyóknak.
Mi is három éve próbálkozunk, sokat kutakodtam a témában,ezért gondoltam, hogy csinálok egy oldalt, ahol másoknak is segíthetek
szeretettel várok Mindenkit!
www.babaproject.hu
Kedves babaproject! Van már valami tapasztalatod, sikerélményed a krémmel kapcsolatban?? Az oldalon van valami fórumra mód a többi, leendő kismamával? Köszi.
2012.07.19 12:42
2012.07.20 06:08