Búcsúzóul még ide leírom a mai hozzászólásokat, mert lehet, hogy még nem mindenki jelentkezett át és holnapra meg elfelejtem amit írni akartam, vagy esetleg mindkét helyre fölteszem. Ismétlés a tudás anyja!
Reny: Szorítok nektek, hogy javuljon Mira állapota, hogy gyorsan hazaengedjenek benneteket! Olyan szörnyű lehet ilyen pici babóval kórházba kerülni.
Hean: Köszi a megnyugtatást a mozgással kapcsolatban. Nálunk Bence csak 8 hónaposan kezdet el forogni, de utána sorba jött a mászás felállás stb. Menni 14 hónaposan ment egyedül. Nála azt vettem észre, hogy addig nem kezdett el semmit csinálni, amíg nem érezte teljesen biztonságba magát. Pl. kb. 1 éves korától 2 hónapig kapaszkodott a mutatóujamba, szerintem már tudott volna menni egyedül is, de nem mert. Ő a biztonságra alapozott, ebből kifolyólag, nagyon ritkán esett el. Ádám mivel őhozzá képest "már" (ha ritkán is de) meg tud fordulni talán előbb kezdi majd a dolgokat mint a Bence. Szerintem is "családi vonás" ez nálunk.
Ági25: nálunk sincs még oltsá röfi influenzára. Állítólag decemberbe hoznak be külföldről. Itt Szabadkán hivatalosan még nincs egy beteg sem, mármint aki kórházi eset.
Nagyon édes Ármin, ahogy fülig érő szájjal kacag.
Dóri: Hű, sajnálom, hogy büntit kell fizetnetek!
Szerintem is próbáljátok meg kérni, hátha engednek belőle.
Annus11: Izának boldog 7 hónapot! Jók az összevágott képek! A karácsonyfátok is gyönyörű, főleg az amelyiken szárított narancs is van.
Réka: Lilla babának gratula a felálláshoz!!!
Nóra: Nálunk is Ádám csak ringatással vagy popó paskolással tud elaludni.
Zili ti is ügyesek vagytok!
Gyöngyi: Gyógypuszi Marcinak! A nyuszi biztosan tetszeni fog neki. Nekem nagyon bejön.
Egyenlőre ennyi jutott eszembe.
Búcsúzom mindenkitől, találkozunk az Anyatanyán!!!!!!!