Új privát üzeneted érkezett!

Csibuc
deee igaz, várunk vissza Babagoa :wink:
Hajrá a kifutók világa :D éés világbéke :lol: :lol:

Bee
vicc :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nna ezt már tényleg nem hiszem el :shock: :lol:
Sorozatos tetűűm van :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia morcivaci! Sajnos ez is egy "tünet". Nekünk az LH teszt nem mérvadó legtöbbször, mert sokszor fals eredményt mutat. Ha Neked folyamatosan pozitív az 2 dolgot jelezhet:
vagy babácskád van a pociban vagy pedig sajnos PCOS-d van. De még egyszer hangsúlyozom, itt egyikünk sem orvos (nominát kivéve) és csak szakember mondhatja ki a tünetegyüttes alapján a diagnózist.
Vendég

Bikfy,

igenis követni fogtok, mindenki , de ami jelen állapotom van az jó persze, de csak halkan, halkan örülgetek, hosszú még az idő , mire kiderül pocaklakó jól érzi-e magát odabent...

CSibuc,

igenis lehetsz manöken, mert azért baromira sokat fogytál!!! nemde??
bakker 220-as matrac, az a nem semmi.... :D de legalább propellerként tudsz az ágyon forogni :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Morci
szijjja itt is :!: 8)
A lányok segítenek, én pco-hoz hüle vagyok :roll:

betty615

Bettym,

én is csak annyit, amit itt látok...de igen, MOrci talán tud segíteni!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares: jót kuncogtam ezen a propelleres dolgon :D
Hát az már igaz hogy leadtam 13 kilót, de vót miből. A nyár elején egy kismalac hozzám képest játékos állatka volt. Már majdnem a saját kardomba dőltem amikor a 44-es konfekcióméretből helyenként itt-ott szűk volt egy-egy ruhadarab. Na de most :D
A 38-ig meg sem állok, rajtam nem múlik.

betty: laptetű-babona ide vagy oda, jövő héten a lurkók már egymást kergetik a pocidban... Nagyon izgulok Értetek és egyben örülök is a jó hírekenek.
Vendég

Nem Morci tud, hanem a lányok tudnak Morcinak :lol:
Agyadra ment a terhesség :?: :lol:

betty615

jaaaaaaaaaaaaj, nem , komolyan, én azt olvastam, hogy Morci tud ezekről mondani valamit mert itt van! hát bakker ennyire nem olvashattam el ......!!!!!! na kemény, még hülyülök is....

Bettym, Csibuc-nak igaza van, tető van, a lapon is, tehát a kisbabók ottan lesznek drága szép, zsírmentes (akkor is ha szerinted nem) hasidban :D

Csibuc,

azért egyszer ezt a propeller dolgot próbáljátok már ki ! apival persze :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,
Hogy érted azt, hogy nyáladzol? Émelyegsz is? bocs, hogy ilyeneket kérdezek, de tegnap émelyegtem délután, meg ma du is, és mióta hazajöttem, én is nyáladzom... :)
remélem nem szórakozik velem a szervezetem és direkt ilyen tüneteket produkál, aztán meg lehet, hogy semmi... 12 nappal vagyok PÉ után. Még nem teszteltem, csak lh-val, az ma reggel csont negatív volt.
Ja, és tegnap este néztem a Showder klubot, és húzódott a hasam, amikor röhögtem... :D
Aztán lehet, hogy az egész még mindig a Closti hatása, tegnap voltam megint progeszteron mérésen, és a papíron ismét >20 ng/ml. Így.
Vendég

bee: ha 12 nappal PÉ után vagy és még 5 nap van mensiig akkor valami gubanc van. A luteális fázis 14 napos vagy egy kicsit rövidebb, de semmiképpen nem 17 nap. Szerintem :?
Vendég

csibuc,

A ciklus hosszát a szokásos 35 naphoz állítottam, de most hamarabb volt PÉ-m, meg ez az 1. Clostis hónapom. Tehát valszeg ez egy 32 napos ciklus lesz. Ma van a 30. nap
Vendég

kijavítottam.
Vendég

Sziasztok!

Új vagyok itt. Szeretnék veletek izgulni a jövőben, mert a célunk ugyanaz...
Amit tudni kell: 6 év gyógyszerszedés után nem állt vissza a peteérésem a rendes kerékvágásba. Év elején hagytam abba a gyogyit. Mivel gyanítottam ,hogy vmi nem ok, figyelni kezdtem magam. Kb 2-3 hónapja van újra peteérésem, ezt a múltkor a doki is megerősítette, mert voltam uh-n és 18 mm-es tüszőm volt, és az lh teszt is pozitív lett. Szóval most már remélem kehet élesben próbálkozni...
chrissy81

Na én ezért nem tettem fel ciklus-tickert... Nálam aztán minden hónapban állítgatni kellett volna korábban :? Elvileg a fenti tünetek jelezhetik egy baba érkezését is. Tesztet mikor nyomsz?
Vendég

Szia chrissy! Üdv itt nálunk! :)
Vendég

Az az igazság, hogy van összesen 1 db Clearblue-m, és nem akarom idő előtt ellőni. Ahhoz az drága. Itt tanyán meg nem árulnak érzékeny, de olcsó teszteket...
Holnap reggel nyomok egy LH-t, abból még van 3...
Vendég

Üdv chrissy :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Csillag tesztjei nagyon jók. Tanyán? Ezt nem értem :(
Vendég

Tudom, írtam is csillagnak, hogy fogok rendelni tőle, ha most nem jött össze. LH tesztet is, meg HCG-t is.
A tanyát úgy értem, hogy egy olyan kisvárosban élek, ahol nem túl nagy a választék. Ilyen szempontból tanya.
Most már kivárom azt a 2 napot, azon nem múlik.
Vendég

Jah, OK. Így már értem :)
Hol laksz egyébként? Jöhet priviben is.
Vendég

Mares
te tényleg nyáladzol :?: :lol: Nem is mondtad :o :lol:

Chrissy
üdv. nálunk....mielőbbi babásodást kívánunk neked :!:
Kép

betty615

Hogy kell ilyen vonalzót gyártani?
Én is szeretnék.
chrissy81

chrissy: betty a nagy vonalzómester :lol: Én örülök hogy ez is összejött nekem....
Vendég

chrissy,

lilipie.com vagy daisypath.com
Milyet szeretnél?
Vendég

azt még nem tudom... :oops:
chrissy81

Akkor nézelődj ezeken az oldalakon, regisztrálni kell, meg tudod szerkeszteni, majd a kódot (forum signature) beírni itt a profilodban az aláíráshoz.
Vendég

Chrissy
csatizom Bee-hez...milyet szeretnél :?:
Van egy csomó vonalzis oldal...

betty615

Írd be a google-ba, hogy ticker, úgy is kidob egy rakattal :wink:

betty615

már megszerkesztettem,de csatolni kellene az aláírásomhoz, de nem találom, hogy azt hol lehet. Segítsetek :!:
chrissy81

Aláírás azt hiszem...
Vendég

A lap tetején a segédletek fület lenyitod, a profilra rányomsz, és ott beilleszted az aláírásodba az URL kódot.
A lap alján pedig elküldöd/elmented.

betty615

Akkor jól tudtam :) ÉS ez a jubileumi 500. hsz-em :D Ezzel kapcsolatban nincsen valami babona :?: :!:
Vendég

ok, akkor főpróba...

chrissy81

Gratu, ügyes vagy chrissy. Jópofa volnazi lett.... :)
Vendég

Betty,

pedig azt hittem láttad hányszor töröltem meg a számat nehogy kicsöpögjön :D

Bee,

olyan, minthamindig éhes lennél, és ott a kaja, és már nagyon ennéd, és akkor sok a nyálka :D valahogy így :D

Chris,

üdv itt nálunk, igen, Betty a vonalzó és egyéb más dolgok mesternője :D most például csúcsot dönt tüszők száma és nagysága terén :D

grat-grat Bettyíí!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaa, alig várom , hogy már csütörtök legyen !!!!! és csinálják neked! :D a mit is? :D punkciókát :D jó szó még mindig

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares!

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóriási nagy gratula neked :!: (persze még most halkan!) olyan jó ilyet hallani :D

Betty!

Nem semmi tüszőt termelsz :D Nagyon ügyi vagy :!: Drukkolok nekd nagyon++++++++++++++++++++++ Most egy kicsit elvagyok havazva de gondolok rátok :!: :D :D

Bri :!: Örülök hogy apával minden rendben :!: Én értem a lelkiállapotod hisz én is abban vagyok :!: megpróbálok bízni a sikerben de bele vagyok fáradva :cry:

csibuc!

Ügyesen mennek a kilóid :!: Én is fogyizok, most járok 62kg-nál :( 70-ről kezdtem ,de mindig 50-kg körül mozogtam :!: úgyhogy nekem is van még mit leadnom!

Csillag :!:

Örülök hogy már jobban vagytok :D úgy látom a betegség nem igazán kerűl benneteket :!: Remélem ezután már csak jobb lesz! Kép
Vendég

Na látod, nem is olyan vészes :!: 8)

Csibuc
kitaláljunk valamit az 500-hoz neked :?:

betty615

Chris,

gratulla!!!!! nekem sokadszorra sikerült csak :D bééééééééééééééna voltam

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Anmari,

igen , halk gratula... mert még nagyo nnagyon korai... de sokan segítettek kiértékelni a teszteket, amit nagyon köszönök!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
jah, akkor az volt az ami csorgott végig az asztalon :?: :lol:
Pedig azt mondtad, hogy csak véletlenül kiburítottad az ásványvizes flakont :D Te kis hamis :lol:
Te jobban várod a csütit mint én, esküszöm...de tudod, mit mondok :?: Én akkor nyugszom meg teljesen, ha már itt lesznek velem a babókák...amúgy nem vagyok ideges,, meg semmi bajom sincs, de a végleges nyugodtság akkor fog elérni :wink:

Annmari
hun vótá ennyi ideig, régen láttalak :o
Köszi neked is :!:

betty615

annmari: Te is nagyon ügyi vagy, csak így tovább....

betty: áhh nem kell kitalálni, jól érzem magam itt veletek, ezért is jutottam el ehhez a szép kerek számhoz :D

De most megyek proprellerest játszani az új ágyunkon! :oops:
Jó éjt!
Kép
Vendég

Köszi a segítséget!

Van nekem is lh tesztem, szerintetek melyik napon érdemes elkezdenem a tesztelést?

chrissy81

betty

mi az a punció? :oops:

chrissy81

Chrissy
az attól függ, hány db. LH-d van. :lol:
Na jó, látom 27 napos a ciklusod, én a 10 cn.-en kezdeném...

betty615

Punkció=petesejtleszívás.

betty615

Bakker!Mindig csak az oldalt frissítettem, és nem vettem észre, hogy már réges régen új lap kezdődött! :oops: Én meg már azt hittem, hogy mindenkit elüldöztem innen! :D Kicsit szőke vagyok! :lol:
morcivaci

Csibuc,

jo propizást!!!!!!

Betty,

na igen, lebuktam :D

jóéjt mindenkinek, menek alukálni , puussssszi

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szia Mares!