sziasztok,
szép verőfényes napsütésünk van ismét!!! már megjártuk a játszóteret , ettünk és most alszunk! nekem meg nincs kedvem ablakot pucolni , függönyt mosni a hálóban, pedig még az hiányzik. de hétfőn nagytakaritást megcsináltam a nappaliban és Nándinál, tegnap főztem , ma meg nincs kedvem semmihez.
Bikfy: pco szar dolog, nekem is volt / van. nődokim szerint a terhesség, szülés meggyógyitott. hát nem tudom, a tapasztalat szerint ez nem ilyen egyszerű. metformint szeded? ha nem a kecskerutafű tea jó még a pcora, most én is iszom. Nándi 10 hós korában jött meg a menszim először, aztán meg 43 napra, pét nem éreztem, nem volt tojcsim. ennyit a gyógyulásról! de ne add fel!! Nándus spontán baba , pihenős hóban költözött be, 2hóval egy sikertelen inszem után. fél évig szedtem a metet.
Linácska: dec 13án lesz Nándi 1 éves, és a kedvenc játéka, ha egyikőnk megkergeti és rohan a másikunkhoz, és hatalmasakat kacag. a másik kedven a kukucs játék, elbujunk szekrény, ajtó mögött és előbújunk , ő meg rohan. cipőban , overálban már nehezebb menni, de egyre ügyesebb! ne siettesd Levit, ne aggódj , biztos nincs semmi baj!
Monic: én a minap úgy mértem meg Nándit puccosan, h először én álltam rá a mérlegre (digitális , dkgra pontos), majd vele együtt puccosan, a difi Nándi súlya puccosan. a mérleget ezekszerint már visszavittétek? nekem a szekrény mélyén lapul, már rég vettem elő, de szerintem izgő-mozgó fiam nem is tudnám úgy megmérni. és most kölcsönadjuk az unokatesóméknak, dec közepén jön a baba . mennyit paráztam feleslegesen a mérések miatt, te úristen!
Boni: tudom, h nem kellene aggódnom, de olyan nagy gyerkőcök vannak a játszón, igaz senki nem mozog annyit, mozgásban mindenkit lekörözünk, és mindenki jól eszik. kabát hátulján van egy sárga csibe, és lógnak a lábai , nagyon édi és tök meleg!!
lehet, h mégis lekapom a függönyt....
szép napot mindenkinek, ki tudnék egyezni ilyen télllel