Egy kicsit sikerült visszaolvasnom, úgyhogy most írok egy pár sort
Gemini, nekem Lilivel kendőm volt, igaz kicsit későn már, pedig nagyon jó lett volna, ha már az elején rátalálok. De ez a másik fajta dolog is jónak tűnik. A megkötés a kendőnél engem is riasztott, végül igazából csak 1 fajta megkötést tanultam meg, de most majd kénytelen leszek fejlődni, mert újszülöttnek másfajta kötés kell
De csak megküzdök vele. Ha nem, akkor rendelek a "te fajtádból"
Geooo, jelentkezz, ha hazaértél!!!!!!! A szívhang-hallgató nagyon jópofa. Én szerintem egész nap magamra tapasztva járkálnék és csak hallgatnám
Azt azért irigylem, hogy a férjedet így érdekli a baba. Enyém párom kicsit passzívabb. Az első babánál se jött soha velem a vizsgálatokra és valószínűleg most sem fog. Persze azért a szülésre bevitt és mikor már megszületett Lili, akkor visszajött. Már az is valami
Már biztos írtad, de nem találtam sehol, hogy mit tanulsz?????
Konkri, én is úgy érzem, hogy az első babánál minden "nagyobb szám" volt. Itthon nézegettem a DVD-re felvett UH-ot. Most a lányomat nézem és azon gondolkozom, hogy a vége felé majd magammal viszem az UH-ra, mert neki biztos nagyon fog tetszeni, ha láthatja a tesóját. Persze azért jó volt ma is, hogy majdnem láttam a pocaklakómat. Kár, hogy csak majdnem. Igaz nem nekem ajánlottad, de elkezdtem szedni a MagneB6-ot, hátha nyugodtabb leszek tőle. Még persze nem érzek semmit, de remélem hatni fog.
Bibócska, én sem rajongok a hüvelyi UH-ért, de látod ma jobb lett volna. Annyira vártam, hogy lássam a babát, de valahogy nem igazán tudtam kivenni a monitoron semmit. De mivel volt a szobában még egy pasi, aki nem tudok ki lehetett, nem volt ingerenciám szólni a dokinak, hogy csináljon inkább hüvelyi UH-ot. Meg végül is ő a doki, elég ha ő látta amit kellett. 4-én meg úgyis megyek a saját dokimhoz, remélem ott többet látok majd.
Pihenj nagyon sokat, hogy minden rendben legyen. Ha már megszületett a gyerkőc, úgysem fogsz tudni pihenni
Persze más az, ha az ember kívánja a fekvést, meg más, ha muszáj. De reméljük nem kell sokáig feküdnöd. Szerintem is inkább biztosra akar menni a dokid.
Detti, a kilókkal ne foglalkozz, ha majd rohangálsz a gyerkőc után, úgy eltűnnek, mintha sose lettek volna.
Hodo, a hátam meg a derekam nekem is rettentően fáj. Amúgy is hátfájós vagyok, de most aztán ezerrel. Lilivel nem fájt, igaz akkor jártam masszíroztatni 2 hetente. Most azt mondta a masszőr, hogy várjuk meg, amíg betöltöm a 12. hetet. Úgyhogy szerintem már jövő szombaton megyek is hozzá. Igaz ma töltöttem be, de azért még várok egy hetet, biztos ami biztos.
Mézvirág, drukkolok, hogy a vérvétel eredménye jó legyen. Ha nem kell, szerintem is felesleges mindenféle vitamint szedni. Igaz most szedek, pedig nem akartam, de a védőnő szerint olyan gebe vagyok, hogy nem árt. Persze nem sokat, heti 3 nap szedem csak a 7 helyett. És csak tavaszig, akkor már szerintem elég lesz amit a gyümölcsökkel, zöldségekkel stb. beviszek. Na meg persze C vitamint én is szedek.
Luna, érdekes amit az újszülöttek kiviteléről írtál. Most gondolkoztam, hogy én vajon hogy fogom csinálni. Bár akkor talán pont szünet lesz az oviban és akkor Lilit nem kell reggel vinnem. De ha igen, akkor nem hiszem hogy túl sokáig találnék magam helyett olyat, aki intézné a napi mindenféle "kiruccanásokat". Na, ezen majd ráérek akkor rágódni.
Lányok, volt már valakinek ilyen elől tapadós placentája????
Azt olvastam, hogy lehet, hogy ilyenkor az anyuka később érzi meg a baba mozgását. Lilinél emlékszem, hogy éreztem amikor a kezét, lábát, buksiját odanyomta. Ha ott a placenta, akkor azt sem fogom érezni? Vagy hogy kell ezt elképzelni?? Vélemény
Megyek főzök virslit, megéheztem, meg a lány is.
Szép estét, bár még igyekszem visszanézni ám!!