Sziasztok!
Anita , Zita jó volt talizni, jöhetnétek sűrűbben is
Mármint dumcsizni
És természetesen igaz ez a többiekre is!!!
Anita, kár hogy nem hiszed el milyen csini kismami vagy
Pedig nagyon.
teszel fel majd képeket a sapis Annáról?
Találtam neked egy tuti lábzsákot, ha még nem vettél:
http://www.teszvesz.hu/item824159562_sz ... azsak.html
Drukkolok neked szombatra, bár ha nem akar jönni Benedek, akkor nincs mit tenni..
A vizsgálat hozott vmi eredmény?
Anna nemevése javult?
Zita, tetszettek Patrickónak a ruhák? Mi már megbeszéltük, de újfent gratula a csodaszép házhoz!
Látszik a sok befektetett munkaóra! Nagyon profi lett, a gardróbod szíven ütött erősen...
Alízka, te is ritkán jössz , de milyen körültekintően írsz!
Sajnálom a kicsiket, szörnyű ez a téli "hőség", vesszenek már a bacik!!!
Vikike miket csinál már? Még ott járok, hogy kúszik.
Zsebi, csak ámulok, hogy ti milyen ügyesek vagytok, több lábon álltok!
Az infraszaunáért sárgulok (persze nem gonoszan), sokkal jobb, mint a finn vagy a gőz.
És egészen a csonttól méregtelenít, nagyon hatásos.
Jártam egy időben az aquafitness után, simult is a sok "narancs", de abbahyagtam és visszajött.
Aerobik, jó lenne.....
Zsuzsi, a háttérből szorítunk! Reméljük a 2010 zerencsés év lesz, minden szempontból.
Nálatok mi újság evés téren?
Olgi, neked nagyon boldog 18. szülinapot kívánok!
Éva, hol jársz? Mi van veletek?
Andi , te sem nagyon íírsz, pedig az nagy szó..
Hogy megy a tanítás?
Mikor mentek síelni?
Képzeld a kétrészes nadrágja olyan hosszú, hogy húzza Nelly a földön, a kabát pont jó.
Csak azért írom, mert Dorka is kb. ennyi idősen kezdte hordani,ugye? Neki biztos hosszabb a lába.
Találtál szőnyeget?
Bence még mindig lelkes a suliban? Gondolom Dorka meg segít neki a háziban, hihi
Zsanna, hogy telnek otthon a napok? Alkottál vmi szépet?
Hanyadik hétben is vagy? Sajnos olyan gyorsan eltelik..
Krisztinaa, szoptass sokat, lehet, hogy csak fejlődési ugrás van.
Amúgy nincs semmi gond a két mellből szoptatással sem. Olyan pici még Anna, alakulnak még a dolgok.
A szoptatós tea néhány babát meg tud kínozni rendesen (nem csak hajtja, hanem csinálja is a pukit), nekem az Ultica Urens CH 5 jobban bevált. 24 óra alatt látványosan megnövekedett a "hozam".
Ott volt Jakab a szülésnél? Nem akkor utazott el? Én rákszűrésre akartam menni, de azt mondta nem lesz .
Kérünk szépen szüléstörténetet! Részletesen ám!
Kovács Judittal találkoztál?
Panka, gratulálok Emikének a cumi elhagyásához!
Én szoktalak olvasni a blogban benneteket.
Hogy bírja ezt a nyálas időt? Ti milyen gyógyikat kaptok?
Azért kérdem, mert azzal nyugtat a pullmonológus, hogy 2 éves kortól van vmi tuti gyógyi, ami elvágja az asztmát, hörgőszűköletet, de ugye Nelly még nem kaphatja.
Lilla, jobbulást Annának, ilyen pici baba lázasan, szegénykém!
Edina, Kami miket csinál? Szétszedi a lakást?
Mi elvagyunk, még mindig betegek (ez nem újság), megy oda-vissza.
Nelly végre eszeget még így betegen is, bár a sok steroidtól hízik is....
Megtartottuk Olivér névnapját, szerencsére nem volt balhé, bár az ellenséggel nem találkoztam....
A Karácsonytól már előre rosszul vagyok, de most megfogadtam, hogy jó kislány leszek és kedves leszek azzal is, akit utálok, hátha kicsit változik a helyzet.
Nagyon arrogáns lettem és érzm is a környezetem visszajelzéseiből. No ennek vetek véget.
Hétvégén felmegyünk a Mártába, hátha tisztul vmit a gyerekek tüdeje.
A téli kettesben nyaralásról lemondtunk, nem merem itt hagyni Nellyt. Mit csinál vele Anyu, ha befullad???
Lányok, a férjek mit kapnak karácsonya?????? Ötletem 0...
Ébred a banda, csóki mindenkinek!