Réka, aztaaaa, ügyes Lilla!
Sziasztok Rita és Iván, én mint az egyik legutóbbi csatlakozó, üdvözöllek a fórumban!
És szia Hajni és Áron!
Zili, juhhú, Nektek is gratula!
Mozza, tényleg ne aggódj, ebben a korban Marci is ilyen volt, Lilivel semmi gond, súly ugye megduplázva, hallgass dokinénire
Kövekhez gratula! Karácsonyfa nálunk nagyjából tarkabarka, gömbök nagy része piros és arany, de jönnek hozzájuk régiek, meg mindenféle egyéb dísz. Hú, mérésről szerintem lekattanhatsz lassan
Hehe, Hunccutka, "csak" 400 grammot?
Marci anno 20 grammot egy hónap alatt, és egészséges volt. Következő hónapban meg megint fél kilót, szerintem a 400 g teljesen normális.
Gyöngyi, Marcinak jobbulást! Zsuzska, Balázsnak is! Orrszívózást mi is hasonlóképpen csináltuk, csak próbáltunk vagy háromféle orrsprayt, legjobban az Otrivin Baby jött be. Regő egytől kéthónapos koráig náthás volt.
Mondjátok már meg nekem légyszi, mert mindenfélét hallok, Ti meg már túlvagytok rajta: Prevenart egyszer adják be, vagy többkörös? És ha több, akkor mikor?
Voltam én is Disneylandben, azaz Tescoban, bodykat vettem Regőnek és egy mikulásos hosszúujjú pólót, és nagy pirospont nekik, mindenki jöjjön ide babával vásárolni!