Sziasztok!
Vantal!
Én ismerek két olyan anyukát is, akinek soha nem volt gondja a szoptatással, nem fájt, nem volt sebes stb
.
Nem akarok "rosszakat" írni, mert nem tudok
. Én úgy fogtam fel, hogy ez hozzá tartozik a dologhoz, pár nap (hét) és elmúlik. Bár ott és akkor nehéz volt ezt elhinni, de utólag már látom, hogy tényleg így van
.
De ez nálad még a jövő zenéje, ne aggaszd magad már most ilyeneken
.
Riacska!
Kicsit konkrétabban meghatározhatnád, hogy mit is érzel Te hülyeségnek, amit egyesek csak úgy beképzelnek maguknak? Azt hogy valakinek nagyon fáj a mellbimbója, vagy azt, hogy amit szerinted csak beképzelt magának az tényleg egy fertőzés volt (méghozzá olyan, amit azonnal kezelni kell a baba érdekében is), vagy azt, hogy valaki naponta többször hány, migrénnel küzd, nem csak émelyeg egy kicsit stb. stb. Most hirtelen csak ezek jutottak eszembe, ezek az elmúlt napok "képzelgései". Én egyik hozzászólásból sem vontam le azt a következtetést, hogy nyűg lenne a baba (valódi "terhesség"), egyszerűen mindenki aggódik, hogy ez így rendben van-e, normális-e amit érez. Valljuk be ez tényleg egy más-állapot, a testünk megváltozik, szokatlan dolgokat észlelünk szinte mindannyian. És néha kell egy kis megerősítés, hogy "igen, mások is éreztek ilyet, valszeg nincs gond, egészségesek vagyunk mindketten". És ha személyesen nem sikerül megerősítést nyerni, mert pl. nincs hasonló pocakos kismama a környéken, akkor marad az internet és pont ez a fórum, ahol még egy orvos is válaszol
.
Inkább örülj Neki, hogy ennyire tünetmentes várandósságod van
. És ha bármi kérdésed van, akkor nyugodtan kérdezz, írj bármiről, hátha vannak olyanok akiket pont az érdekel, ami Téged is, csak most pont ők nem szólnak ehhez a fórumhoz.
Üdv, Virág