Szaisztok!
NA nyaraltam egy jó hosszút! de igazán jól esett!! A gyerkőc is élvetze a nagy semmit tevést, mert jelentős méretűre nőtt a pocako(meg a fenekem, de azt én növeszetem, hogy fel ne boruljak, kejfeljancsi
)
Sajna nem tudomm végigolvasni, mert rengeteget írtatok!
tegnap megtaláltam álmaim babakocsiját! Azt fogjuk megvásárolni. A keretsztlányom most volt három éves. Mikor Ő volt pocaklakó akkor kezdtem tanulmányozni a babakocsikat. lehet már ki is adhatnék valami kis disszertációt és ledoktrorálnék babakocsiból. NA a lényeg az, hogy nézzétek meg Ti uis. Úgy találom, hogy ez hosszú, széles, könnyű, könnyen összecsukható és álomszép. Ja majdnem elfelejtetettem. A Brendonban néztem ki ABC design Novus S típusú. És 54990.--ért már oda is adják(de rendesek
). Na ezért kaphatnék valami jutalékot, nem? MAjd írok nekik és Ti leszetk a tanuk, jó?
Márti! Szobatársnőm! veled mi zujs? farkad? enyém folyamatossá vált, lassan már nem is érzem. Az Árnika krém kiváló placebó(csak nem hat
). A dokim azt mondta, hogy ez van, és kész. Ja, annyi szar történt velem, hogy a kedves háziorvosom szembesített a súlygyarapodásommal.Tegnap közölte,hogy jó nagy lettem, biztos sokat híztam! Hát minden esetre jól megrígatott. De aztán megnyugatott minden kedves családtagom, hogy én vagyok a legszebb kismama, és az én babám jó helyen van és ez a lényeg. Hát mepróbálom elhinni.
Voltál már UH-n? És minden oke? Írd már meg!!!
Rékacs