Sziasztok Lyanyok!!
Ma olyan gyorsan elment a nap, hogy mar basszus 4 ora van, ez hihetetlen....Ma csak bevasaroltam, föztem, tornaztam es mar mindjart mehetek dolgozni
Csip- Csajem!!!!Hat en is csak csatlakozni tudok az elöttem szolokhoz....Tesodat tuti en is leütnem szivem szerint ( a sajat tesom is volt neha ennyire korrekt, föleg mikor összekaptunk akkor mindig mindent elarult Anyueknak- No comment
).....De ez tenyleg a ti döntesetek, gondolom mar jol atgondoltatok, hogy szeretnetek ezt a babat....Eleg regota is együtt vagytok, tehat nem egy egy honapos kapcsolatra akarsz szülni.....De szerintem ( es itt is most a sajat tapasztalatomat irom), ha ott lennel, hogy babat varnal ( remelhetöleg mar ott vana pocidban
) Anyukad lenne a legboldogabb nagymama jelölt....Az en Anyukam is nagyon ellenezte, hogy tesomeknal jöjjön a masodik baba ( hozza teszem, hogy meg volt ra az oka, baromi szar hazassagban elt, folyton veszekedtek, tiszta idegbeteg volt a tesom attol az egy gyerektöl is aki mar meg volt ) es meg is nagyon nagy szeretettel fogadta mikor bejelentettek, hogy jön a masodik.....Mert akar hogy is lesz , te az ö lanya vagy es hidd el, hogy nem fog tudni rad hosszu tavon haragudni ha meg is korabban jön a baba, mint ö szeretne......Ez a ti eletetek, nektek kell jol vagy rosszul csinalni
En minden esetre drukkolok, hogy baba legyen mi hamarabb a pocakodban csajeeeem
Iner- Mennek a drukkok a holnapi amnio-hoz++++++++
Onlany- Ügyi vagy , hogy nem hiztal, a szakdoli miatt meg egyenesen csodallak
...Tesomeknal most nem tudom mi van, erröl a temarol nem beszeltem vele egy ideje...Remelem meg nem dolgoznak rajta
...Ugyanis meg el sem valt!!
Kirus-Akkor szepen megjartad ezzel a vervetellel.....Nem is minösitem inkabb a magyar EÜ-t
Zsu- Hogy vagy ma??Volt ma fütes??
Gtunde- Akkor neked most nem is volt pe-d??
Kerdem en, amikor nekem sem biztos...Mert megint csak olyan 80-90%-os volt az LH-m, total pozi nem.....Mar nem hömerözök csajok, elfelejtettem egy par napig es most mar nincs ertelme....Majd kövi ciklusban
Na most lepek!!Akiket kihagytam nekik is nagy öleles!!
Szeretettel:
Ancsa