Sziasztok!
Már több napja próbálok nektek írni, de ez a mocsok gép amint elkezdek írni kikakpcsol. Hátha majd talán most....
Tegnap voltam dokinál. Még mindig medencevégű.
Az istennek sem akar megfordulni, hogy végre megnyugodjunk. Amúgy minden rendben van zárt mészáj. Annyira kiakadtam azon, hogy még mindig nem fordult meg, hogy el is felejtettem megkérdezni, hogy még mindig kislány-e. Most már tényleg szülésnél tudjuk meg biztosan, hogy Szofi, vagy Levi.
Én is jól vagyok, csak most már egyre nehezebb, már sehogy se jó. Ülve tiszta izomlázam lesz a pocakomban, ha fekszek akkor Szofi babánk beindul és lerúgja a hólyagomat, ha állok akkor is egy idő után elkezd fájni a hasam. Na jó nem panaszkodom, csak nekem ez mind új, mert Vikivel ilyen gondjaim nem voltak, vele nagyon kényelmes volt. Szerintem ő most nehezbb baba, ezért is nehezebb sétálnom. Most kezdtem el hízni, de ez belefér, mert még mindig azt hízom vissza amit lefogytam, lassan elérem az induló súlyomat.
Vikike jól van, megint levágattuk a haját, olyan jól áll neki a rövid haj, nagyon édes vele. Nagy dolgok történtek nálunk!
Vikihez beköszöntött a cumitündér és elvitte a cumit
Egy nap úgy ébredtem, hogy most már nem kell a cumi, és a délutáni alvás előtt eltűntettem az összeset és közöltem Vicussal, hogy a cumitündér erre járt és elvitte, hogy a picibabáknak adja. A délutáni alvásnál sírt érte, de az esti alvásnál már csak kérdezte, hogy hova tűnt, picit mérgelődött aztán elaludt. És ez egyre jobb lett. Most már nem is kérdezi, el is felejtette hogy van,volt. Így legalább nem a Mikulásra haragszik.
Van még neki egy össze-vissza varott kispárnája, mivel állandóan szétrágja, tépi, szopogatja stb, de akkor is kellett alváshoz, szóval már brutális állapotban volt. Tegnap előtt este a közepén csinált egy óriási lyukat, befért a keze. Én mondtam neki, hogyha tovább tépi ki fogom dobni. Simán tovább tépte, na én erre elvettem és ugyan nem dobtam ki, de eldugtam. Teljesen belenyugodott, hogy kidobtam. Így megváltunk a kispárnától is. Én nem akartam elvenni tőle, hogy azért maradjon valami, amihez ragaszkodhat, de most ez így alakult. Nagyon ügyik vagyunk. Pelus nélkül alszunk délután. Néha bepisil néha nem. De most már akkor sem adom vissza rá a pelust délutánra. Odafigyelek, hogy délelőtt mennyit kap inni, nagyon lekorlátozom, és így van esély, hogy ne pisiljen be. SZóval nő a kislányom, és annyira de annyira büszke vagyok rá, hogy ilyen könnyen viseli a dolgokat. Már én kezdtem magam rosszul érezni, hogy milyen gonosz anyuka vagyok, de valahogy most így alakultak a dolgok. Én többet rágódtam, hogy hogy fogja viselni, de nagyon meglepett.
Köszönöm, hogy ennyien hoznátok a hírt, nagyon jól esik, majd meglepi, hogy kinek írok, izguljatok....
Jaj csajok én nem szeretnék császárt.... tudom fel kell készüljek rá, hogy ha mégsem fordul meg akkor ez jön, de nagyon félek tőle, és nem szeretném. Kinek mikor fordult meg a babája?
Anyukám sajnos nincs jól. A lába teljesen elfertőződött, nagyon büdös szegénynek, rengeteg váladék jön a sebből két ujjnyira nyitva a vágás. A háziorvos kezeli, jár injekciózásra a fertőzés miatt, állandóan tisztítania kell. Nagyon félek, hogy ne legyen komolyabb, mert abba belegondolni is borzasztó. Már nem fáj neki annyira, mert váladékozik elég rendesen, szóval ez végülis jó jel. Úgy beperelném a Kardiológiai intézetet, hogy nincs utókezelés és ezt hagyják. Anyukám visszament hozzájuk, erre közölték, hogy a cukorbetegeknek nehezbben gyógyul és jól befásnizták. Na erre kiderült (a háziorvos mondta,), hogy tilos fásnizni, mert ettől bepállik, és így nem gyógyul,sőt. Kivagyok tőlük, ha ebből komolyabb dolog lesz, és bekövetkezik a legrosszabb én biztos kiverem a balhét, ezt nem hagyom annyiban.
Nitacska,
Boldog évfordulót nektek!
Nagyon édes a két tesó, főleg az a kép tetszik ahol Máténak az ölében van Barni. Nagyon édesek! Annyira látszik, hogy Máté szereti nagyon a kistesót!
Judit,
Jó ötlet volt felújítani Danca régi biciklijét! Nagyon szép lett.
Na jó most már eldugulok. Nem tudom mikor tudok jönni, de igyekszem mielőbb jelentkezni. Remélem a gép is mellettem lesz, és hagy, hogy írjak. Most van mit olvasnotok....